9 hämmästyttävää morsiamen kasvohoitoja hehkuttamaan hääpäivä | Tyylit elämässä

Tytölle yksi hänen elämänsä tärkeimmistä päivistä on hääpäivä. Jokainen tyttö unelmoi siitä hehkuvaa ja kiiltävää ihoa. On helppo saada hehkuva iho käyttämällä joitakin hyviä morsiamen kasvojen sarjat. Kokeile joitain näistä morsiamen kasvohoitopakkauksista valmistaaksesi iso päivä. Kun olet valmis, et voi vaarantaa laatua.

Parhaat kasvojen sarjat morsiamen hehkuttamaan hääpäivä:

Seuraavassa on muutamia paras morsiamen kasvojen sarja, valitse alla ylhäältä 9 Bridal Facial kit listalta,

1. Aroma Magic Bridal Glow Facial Kit:

Aromi Magic Bridal Glow Facial Kit

Aromi morsiamen hehku kasvohoito kuten nimi itse ehdottaa antaa ihana hehku iholle. Se lisää säteilyä iholle. Tämä tuoksu morsiamen kasvohoito on tunnettu brändi, joka elvyttää ihoa. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Luo luonnollisen hehkun. Paras kasvopaketti morsiuksille.

Käyttää:

Märkä kasvot, Levitä kasvopastaa tasaisesti kasvoille ja anna sen kuivua 20 minuuttia. Pese se kylmällä vedellä.

Hinta: Se maksaa Rs.779.

2. VLCC Gold Facial Kit:

VLCC Gold Facial Kit

Tämä vlcc morsiamen kasvohoito koostuu kultaisesta pensaikosta, kultakuorista naamasta, kultakerroksesta ja kultakerroksesta. Se on täynnä 24 karaatin kultaa kurkuma, sitruunavesi ja pähkinä. Se elvyttää ihoa. Antaa ylimääräisen morsiamen glow.it sopii täydellisesti rasvaiselle iholle. Se on hyvin sileä ja kevyt. Tämä on paras kasvojen sarja morsiamen hehku.

Käyttää:

Märkää kasvot ja levitä peite pois naamio. Anna sen kuivua. Puhdista se vedellä ja kuivaa kasvot. Voit käyttää kultakerrointa tasaisesti kasvojen yli ja kultaiset pensaat tavalliseen kasvopesuun. Ota pieni määrä sitä ja muodosta vaahto. Sinun on levitettävä iholle tasaisesti ja pestävä vedellä. Pat ja kuiva.

Hinta: Se maksaa RS.250.

3. Jovees Skin Rejuvenation Hedelmä kasvohoito:

Jovees Skin Rejuvenation Fruit Facial Kit

Tämä sisältää avokado-uutteita ja arvokkaita yrttejä, jotka antavat luonnollisen hehkun iholle. Tärkeimmät hedelmäuutteet ovat papaija, banaani, omena ja avokado. Pakkauksessa on 6 kpl. Pakkauksessa on sitrushedelmien ja karhunvatukka-puhdistusaineita. Hunaja ja manteli kasvovesi on mukana pakkauksessa, joka antaa sileän ihon., Ananas hieronta kerma antaa luonnollisen hehkun iholle. Tämä sisältää myös kotimaisen basilikan ihon sävyn geeliä ja omenapakan ja avokadohedelmän kasvopakettia. Tämä on myös teepuu ja noita pähkinänpuhdistava kerma. Se tekee iholta hehkun. Se estää öljyn ja talteenoton. Tämä on paras morsiamen kasvohoito rasvaiselle iholle.

Käyttää:

Levitä kasvoille pehmeästi kasvot. Anna sen kuivua. Puhdista se vedellä. Hieronta kermaa, kerma kevyesti ja hieronta tasaisesti iholle. Kasvosuihkua voidaan levittää ottamalla pieniä määriä kermaa ja peittaamalla sitä ja levittämällä sitä kasvot ja pestä kylmällä vedellä.

Hinta: Se maksaa Rs195.

4. Biotique Party Glow Facial Kit:

Biotique Party Glow Facial Kit

Kasviperäinen tuotemerkki öljystä ja akneesta altis iho. Tämä häät kasvohoito sisältää monia ainesosia kuten papaija pistä, kynsi pakkaus, sahrami hieronta geeli, sahrami kerma. Luonnollinen sisältö antaa hehkun iholle. Se pitää kasvot tuoreina. Se poistaa öljyn huokosista. Suojaa kasvot.

Käyttää:

Levitä pieni määrä kasvonsuojainta. Anna sen kuivua. Puhdista se lämpimällä vedellä ja kuivaa ihoasi. Voide voidaan levittää tasaisesti pinnalle.

Hinta: Se maksaa Rs. 215.

5. Lotus Herbals säteilevä kulta Cellular Glow Facial Kit:

lootus Herbals Radiant Gold Cellular Glow Facial Kit

Täydellinen tapa saada virheetön iho. Mukava tuoksu siihen. Antaa hetkellisen hehkun kasvoille. Se auttaa epätasaisten ihon sävyjen kanssa. Antaa pehmeää ja hydratoitua ihoa. Poistaa öljyn ja pitää sinut tuoreena. Sisältää kultaista pensaita ja peseä. Se on paras morsiamen kasvohoito herkälle iholle.

Käyttää:

Levitä pieni määrä kasvonsuojaa kasvoille. Anna sen kuivua 15 minuuttia. Puhdista se vedellä.

Hinta: Se maksaa RS.210.

6. Shahnaz Hussain 24 Carat Gold Facial Kit:

Shahnaz Hussain 24 Carat Gold Facial Kit

Tämä shahnaz-bridal kasvopaketti sisältää anti-age kuorinta, kosteuttava kerma, ihon säteilygeeli ja naamio. Sisältää orgaanisia ainesosia ja puhdasta kultalehteä, joka pehmentää ihoa. Se sisältää E-vitamiinia ja hunajaa, joka antaa hehkuvan ihon. Kullanhampaat puhdistavat ja nuorentavat ihoa.

Käyttää:

Pyykkiä varten käytä pieniä määriä ja työstää sitä vaahtoamaan ja levittämään sitä kasvoille. Pese vedellä. Voide voidaan levittää tasaisesti iholle. Kasvonaamari voidaan levittää pienen määrän geeliä ja antaa sen kuivua. Pese se vedellä.

Hinta: Se maksaa Rs.799.

Katso lisää: Bridal Face Make Up

7. O3 Facial Kit morsiusneito:

O3 Facial Kit

Tämä paketti on jokaisen pennin arvoinen. Hehkutus kestää pitkään, ja se antaa säteilyä iholle. Se sisältää valkaisuaine, valkaisee seerumin ja geelin. Se puhdistaa ihon ja antaa sille luonnollisen hehkun. Sp15-pitoisuus tekee ihosta kevyempää ja kirkkaampaa.

Käyttää:

Voide voidaan levittää tasaisesti iholle. Kasvonaamari voidaan levittää pienen määrän geeliä ja antaa sen kuivua. Pese se vedellä.

Hinta: Se maksaa Rs.3750.

8. Khadi Herbals Suklaa kasvohoito:

khadi Herbals Chocolate Facial Kit

Suklaalla on ihon kiristys ja kirkastumisominaisuudet, mikä on välttämätöntä kaikille morsiamille. Käytä tätä kaunista pakettia hehkuttamaan ison päivän, Suklaan sisältö antaa iholle sileän koostumuksen. Se kirkastaa ihoa. Vähentää ihon tummia pisteitä. Sisältää pensaikkoa, geeliä ja puhdistusaineita sekä kasvonsuojainta. Se on morsiamen paras kasvosarja.

Käyttää:

Käytä hankausta vaahdon aikaansaamiseksi. Levitä se kasvoille ja pese se. Choco-geeliä voidaan levittää tasaisesti pinnalle. Levitä pieni määrä kasvonsuojaa kasvoille. Anna sen kuivua 15 minuuttia. Puhdista se vedellä.

Hinta: Se maksaa Rs.280.

Katso lisää: Paras vinkkejä saada hehkuva iho morsiamet

9. Luonnon morsiuspakkaus:

luonto's Bridal Kit

Luonnon morsiuspakkaus toimii ihmeinä, koska ainesosat ovat täysin orgaanisia. Tärkeimmät ainesosat ovat - laventeliöljy, ruusuöljy ja santelipuu. Nämä ovat erittäin tehokkaita, kun ne iho läpi ihon ja antaa hehkun sisältä. Nature's Bridal Kit koostuu - Aroma Gel, Oxypeel Bridal Cream, Bridal Pack ja lopulta La-Base Cream. Kaikki nämä osat yhdessä antavat iholle säteilevän ja häikäisevän ilmeen.

Käyttää:

Voide voidaan levittää tasaisesti iholle. Kasvonaamari voidaan levittää pienen määrän geeliä ja antaa sen kuivua. Pese se vedellä.

Hinta: Se maksoi Rs.425 220 grammaa.

On monia morsiamen kasvojen sarjat. Sinun täytyy valita oikea, joka sopii iholle. Kaikki nämä sarjat koostuvat geelistä, maskeista ja kosteusvoidetta voiteista. Se riippuu yksittäisistä ihotyypeistä.

Katso lisää: Kuinka tehdä kasvot kotona

Leave A Comment

39 + = 48