9 Fabulous Monsoon Mehandi mallit kuvilla Tyylit elämässä

Termiä monsoon käytetään viitata kausivaihtelevan kuvion sateiseen vaiheeseen. Monsuuni-suihkussa kädet, jalat ja uusimmat mehendi-mallit, näinä päivinä naiset eivät vaadi mitään mahdollisuutta soveltaa mehendiä, koska se on tullut trendi nyt.

Muunnelmissa on monia muunnelmia ja tyyppejä, jotka on luokiteltu, kuten arabian mehndi-mallit, intian mehndi-mallit ja pakistanilaiset mehndi-mallit. Naiset yleensä käyttävät muunnelmia henna tai mehndi suunnittelumallit niiden kädet ja jalat.

Kauniit Mehandi-mallit Monsoon-kuvissa:

Täällä tänään tuli esiin uusimmat 2018 monsoon mehndi -mallit sekä kuvat, jotka varmasti innoittivat sinut.

1. Kukka Monsoon Mehndi Design:

Monsuuni Mehandi Designs

Tämä mehndi-muotoilu on viileä kuin monsuuni tuulta, jolla on kukka-, lehti- ja paisleys-kuvio. Lehdet ovat antaneet kosketuksen kukkien kanssa, jotta se näyttää kauneemmalta, että se on alkanut etusormesta ja karkoitettu ranteeseen asti. Suurikokoinen terälehti näyttää hyvin kirkkaalta käsin kuin mehendi-muoto.

2. Grapevine Monsoon Mehandi mallit:

puskaradio Mehendi Design For Monsoon Season

Tämän mallin malli on hyvin pitkä, se sopii niille, joilla on pitkät kädet ja jalat. Se sisältää kukka-, paisleys ja spiraali kuvio, sormet ovat peitetty kierre ja helmillä ketju, joka näyttää erittäin kaunis. Tämä malli eroaa muista kuvioista, jotka tekevät käsistä ainutlaatuisen.

3. Mehendi-mallit Monsoon for Fingers:

Design Your Fingers In The Monsoon

Kun aika ja ihmiset muuttuvat, jokainen saa tavata poikkeuksellista muotia. Mehendiä käytetään täydellisten käsien tai jalkojen koristelemiseen. Mutta nyt viimeisin trendi on korostaa sormet eri mallilla mehandi-malleja, monia eksklusiivisia mehandi-malleja vain sormien koristelemiseksi.

4. Tattoo Pattern Henna Designs for Monsoon:

Tatuointi Pattern

Nykyään mehendi-malleja, joissa on paljon tilaa, ovat muodissa ja tämän trendin voi kokeilla tätä upeaa peacock mehndi -muotoilua, jolla on paljon monimutkaisia ​​kukka- ja peacock-höyhenä, jotka on korostettu pisteillä sen ympärillä. Tämä on ainutlaatuinen muotoilu ja soveltuu kaikentyyppisiin tilanteisiin.

5. Moniväriset Mehendi-mallit Monsoonissa:

Multi colored Mehendi

Lisää lisää värejä tämän monsonin käsiin glitter- ja stone mehandi -malleilla. Yksi kuva on yhdistelmä sinisiä ja valkoisia kiviä, jotka on sijoitettu keskelle kukka kuvio. Toinen kuva on sekoitettu eri värejä kukkien ja paisleys ja voit yrittää muuttaa väriyhdistelmää perustuvat asuja.

6. Peacock Style Monsoon Mehndi mallit:

Riikinkukko Style Mehendi For Monsoon

Ehkä tämä on paras mhandi-malli tämän monsuun. Kaunis tanssiainen riikinkukon henna-aihe näyttää viehättävää ja houkuttelevaa muutaman kukka- ja lehtikuun yhdistelmä on vain upea. Peacock-tyylin mehendi-taidetta on suunniteltu monimutkaisen kuvion avulla.

7. Yksinkertainen ainutlaatuinen Mehendi-muotoilu Monsoonissa:

Yksinkertainen Unique Design For The Season

Pyöreät kuvitukset ja symbolit, joita edustaa arabian mehndi-muotoilu kukkaisena. Kukat ja spiraalit on järjestetty tiettyyn kuvioon ja niillä on paksut ääriviivat. Parasta on se, että koko ulkoasu on hyvin perinteinen, mutta on antanut modernin kierteen, sormet ovat kukka- ja pistekuvioita, jotka antavat tyylikkään muotoilun.

8. Bridal Henna Designs for Monsoon:

mehendi Designs For Monsoon Wedding

Riikinkukon tyyli mehandi muotoilu on täydellinen valinta morsiamet, se on monia riikinkukkoja kierretty höyhenet, kierteet ja paisleys kuvio yhdistelmä kukkia. Suunnittelun elefanttien täydellinen ilme on asetettu vastakkaiseen suuntaan. Tämä on houkuttelevin mekaniikka.

9. Upea arabialainen monsoon Mehandi-mallit:

upea Arabic Design For The Monsoon

Tämäntyyppinen yksinkertainen ja trendikäs mehndi-muotoilu on valtava villitys naisille ja tämä malli on hyvin ainutlaatuinen kuvio, jossa on kukka- ja lehti-rannerengaskuvio, joka on kierretty pisteviivoilla. Sormet on korostettu viivoilla, pienillä lehdillä ja kierteillä, mikä varmasti tekee kädestä vaikuttavan ja kirkkaan monsuuni kaudella.

johtopäätös:

Mehendi on saatavana koko vuoden, mutta sen soveltaminen Monsoonissa pitää kätensä lämpimänä, jotta se näyttää trendistyisemmältä ja väriltään, joten kokeile edellä mainittuja käsinkompensoituja mehndi-malleja. Mehandi on osa intialaista kulttuuria, joka määrittelee tapaamiset, häät jne. Saatavilla on monenlaisia ​​optimaalisia Henna-malleja.

Leave A Comment

39 − 32 =