9 Everlasting Graffiti Tattoo mallit Tyylit elämässä

Graffiti-design tunnetaan yleisesti kadun taideteoksena tai kaupunkitaideteoksina, joka tehdään värisuihkulla seinillä. Tämä valtava graffiti-taiteessa on aakkoset teemana, joka on kirjoitettu eri sana-fontin avulla. Tätä aakkosten mallia käytetään veistämällä myös tatuointeja iholla. Suunnittelijat, jotka ovat hyvin koulutettuja, voivat saavuttaa tämän suunnittelijan vain.

Söpö ja tyylikäs Graffiti Tattoo mallit:

Niille, jotka ovat kiinnostuneita suihkutyöstä, tämä artikkeli voisi ehdottomasti auttaa valitsemaan Top 9 graffiti tatuointi.

1. Graffiti Spray Tattoo Design:

graffiti tattoo

Koska graffiti tatuointi on tunnettu ruiskumaalauksestaan, ruiskupullot on korostettu nupilla pääsuunnittelijana tämän suihkutusgraffitien suunnittelussa. Suutin on korostettu käyttämällä monivärisiä spraymaalia ihon ympärillä.

2. Graffiti 3D Tattoo Design:

Graffiti 3D Tattoo Design

3D tatuoinnit ovat myös tärkeitä, kun kyseessä on tatuointi. Tämä graffiti art tatuoinnit voidaan suunnitella millä tahansa teemalla, kuten luomalla alkuperäinen tatuointi tai graffiti tyttö tatuointi suunnittelu.

3. Half Arm Graffiti Building Tatuointi:

Puoli Arm Graffiti Building Tattoo Design

Koska graffitiitti tatuointi tunnetaan suurista tatuointi-malleistaan, ja puoli-käsivarsien tatuoinnit sopivat parhaimpina graffiti-art tatuointisuunnitelmina. Graffiti-tatuointihihnat on painettu rakennussuunnittelulla ja hämärän tähdillä.

4. Graffiti Rose Tattoo Design:

Graffiti Rose Tattoo Design

Graffiti ruusu tatuointi, ruusu annetaan kaunis kirkas väri käyttäen spraymaalia. Tatuointi sopii tytöille olkavarren tai käsivarren tatuointisuunnitelman mukaan. Tapa, jolla ruusu terälehdet on järjestetty, eroaa muista tatuoinnityypeistä.

5. Graffiti Wall Tattoo Design:

Graffiti Wall Tattoo Design

Graffiti-taidetta tehdään periaatteessa kadun seinillä, jotka ovat valtavia ja laajoja. Bändin laulajat haluavat näyttää tuotemerkkiään seinälle käyttäen kalligrafiaa graffitien muotoilua. Graffiti-suunnittelun teemaa käytetään seinän graffiti-tatuoinnin suunnittelussa.

6. Graffiti Radio Tattoo Design:

Graffiti Radio Tattoo Design

Funky-tatuointimallit voidaan tehdä myös graffiti-teeman avulla. Radiota kuvataan sarjakuvalla käyttäen spraymaaleja. Radiokasettinauha voidaan myös maalata. Tämä tatuointi sopii hyvin rintakehän tatuointiin.

7. Graffiti Nimi Tattoo Design:

Graffiti Name Tattoo Design

Näytön rakkauden kautta tatuointi on yksi suuntauksista näinä päivinä, tämä tatuointi voidaan suunnitella nimeksi perusta. Rakastetun nimen voi muotoilla graffiti-tatuointisuunnittelun avulla. Nimi tatuointi fontti voidaan valita aiemmin.

8. Sarjakuva Graffiti Tattoo Design:

Sarjakuva Graffiti Tattoo Design

Ihmiset, jotka haluavat olla sarjakuvahahmoja tai funky kasvot tatuointi sitten valitsevat. Graffiti-tyyppinen tatuointi. Sarjakuvahahmojen kasvot on tehty värikkästi, esimerkiksi lintu, jonka päällä on kruunu.

9. Graffiti Skull Tattoo Design:

Graffiti Skull Tattoo Design

Skullisuunnittelu on kiinnittänyt huomiota paitsi normaaleihin muste-tatuointeihin, myös graffiti-tatuointityyppeihin. Kaverit, jotka haluavat lonkka näyttää, sitten varmasti tämä malli osuu huippuluetteloon. Kallo on musta. Sopii hyvin rinnan tatuointiin.

Graffiti-muotoilu on vanha koulun katutyö, jonka nimi ja maine on pitänyt myös nuorten keskuudessa, mikä yksinkertaisesti johtuu suunnittelijasta, joka tekee muutoksia nykyisen sukupolven mukaan. Tämä menetelmä ruiskumaalauksen käsittelemiseksi tatuoinniksi ihmisen iholle vaatii paljon kärsivällisyyttä ja kokemusta, joten asiakkaiden on kunnioitettava ja kunnioitettava näitä taiteellisia ihmisiä käsityöt.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 2