9 Etusivu korjaustoimenpiteitä ruokahaluttomuus Tyylit elämässä

Ruokahaluttomuus on jokaiselle meille jokin osa elämäämme, ja se on melko tilapäinen ja kääntyvä terveysvaara. Yleensä tämä kriisi esiintyy enemmän psykologisista syistä kuin terveysongelmista. Hyvä uutinen on se, että voit helposti käsitellä ongelman turvallisilla kodin korjaustoimenpiteillä sen sijaan, että noudatat lääkkeitä, joilla on sivuvaikutuksia. Stressin ja mielenterveystilojen ohella eräät lääketieteelliset olot, jotka johtavat ruokahaluttomuuteen, ovat dementia, hepatiitti, munuaisten vajaatoiminta ja.

Koti remedies for loss of appetite

Jotta ruokavalio olisi houkutteleva ja parantunut menetetyn ruokahalun, tämä opas auttaa sinua läpi. Siinä on joitain huippulaatuisia parannuskeinoja ja ideoita, jotka ovat 100 prosentin tehokkuutta saavuttamaan tavoitteesi. Tarkista heidät tee valinta. Seuraa sitä säännöllisesti, kunnes löydät tarpeeksi ruokahalua uudelleen.

Paras kotihoito ruokahaluttomuus:

1. Intian karviainen:

karviaismarja

Intialainen karviainen, joka tunnetaan myös nimellä amla, on yksi parhaista keinoista palauttaa ruokahalu oikealla tasolla. Se puhdistaa maksan ja säätelee ruoansulatuskanavan toimintoja auttaakseen sinua saavuttamaan tavoitteet. Hunajaa käyttäen se myös parantaa pahoinvointia ja oksentelua. Intialaista karviainen mehu sitruunamehulla ja hunajaa vedellä on syytä ottaa varhain aamulla tyhjään vatsaan 2-3 kuukauden ajan tavoitteiden saavuttamiseksi. Sammakkaraa voidaan myös ottaa.

Katso lisää: Munasyntyneen kodin korjaustoimenpide

2. Mustapippuri:

Musta Pepper

Yhdessä kaikenlaisten ruoansulatuskanavan ongelmien käsittelemisen kanssa mustapippuri auttaa myös ruokahalun parantamisessa stimuloimaan makuhermoja ja lisäämällä mahahappoja aidsin ruoansulatukseen. Yksi ruokalusikallinen jaggeryjauhetta, jossa on ¼ teelusikallinen mustapippuripulveria, voidaan ottaa kerran päivässä tuloksiin. Kuitenkin niillä, joilla on mahahaava, pitäisi välttää tämä kotiin korjaamiseksi.

3. Inkivääri:

inkivääri 4

Ruoansulatusta ja stimuloivaa ruokahaluista inkivääri on yksi parhaista luonnollisista tuotteista, joita käytetään kotihoitoihin. Se käsittelee myös kaikenlaisia ​​vatsavaivoja, kuten kipuja. Inkivääriä, jolla on vähän kalkkisuolaa, voidaan imeä ja pureskella saavuttaa tavoitteet tai muuten voidaan valmistaa kupillinen inkivääriä teetä saadaksesi etuja.

4. Kardemumma edut:

Kardemumma Seeds

Voit pureskella kardemummia joka päivä tai sisällyttää mausteen normaaliin teetä joka päivä. Tämä auttaa ruuansulatuksessa ja erittää ruuansulatusmehut, jotka ovat tärkeitä oikean ruokahaluttomuuden kannalta. Se on yksi helppoa ja tehokasta ideointia.

Katso lisää: Veren läpipainopakkaukset

5. Valkosipuli auttaa:

Valkosipuli 4

Herkullisen ruokahaluttomuuden hoitamiseksi on parasta joko sisällyttää valkosipuli annospusseihin, jotka valmistat joka päivä tai otat valkosipulin mehua tai teetä tulosten parantamiseksi. Tämä on jälleen yksi helppo tavoista saada hyvä ruokahalu jälleen kerran.

6. Koriander Lehdet:

korianteri leaves 2

Kun otetaan lasillisen korianterimehua joka päivä, se auttaa ihmisten huonoon ruokahaluun. Tämä olisi tehtävä säännöllisesti saadaksesi haluamasi tulokset. Korianterilevien mehuun liittyy paljon muita etuja.

7. Käytä Tamarindia:

Laksatiiviset, karminatiiviset ominaisuudet sekä ruokahalun paranemisen laatu antavat tamarindille täydellisen ruoan käytön. Kuitenkin Malabarin tamarindia ei tule käyttää, jolla on käänteisiä vaikutuksia. Voidaan käyttää vettä, jossa tamarindimassaa on pehmennetty, johon voit lisätä neilikkaita. Pepper ja kaneli ja juo joka päivä tuloksiin.

Katso lisää: Kuinka parantaa verenkiertoa

8. Carom-siemenet:

Carom-siemenet, joita kutsutaan ajwainiksi hindiksi, on yksi täydellisistä kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä hyvän ruokahalun tuottamiseksi. Puhdas tunti ennen aterioita tee ihmeitä täydellisellä tavalla.

9. Alhaisempi stressi:

Iho care tips - Sleeping

Jokainen idea tai liikunta tai jopa oikea lepo ja uninen, joka vähentää stressiä mielen ja kehon voi palauttaa ruokahaluttomuus ja hoitaa sitä kokonaan. Jooga- ja rentoutumismenetelmiä voidaan myös käyttää.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 1 = 2