9 Eläintarha Animal Crafts Design Ideat lapsille Tyylit elämässä

Kuka ei rakasta eläimiä? Jokainen tekee, ja siksi meillä on tällä kertaa eläinten inspiroima käsityö. Ne on helppo tehdä ja näyttää erittäin ihastuttavalta. Lapset voivat helposti oppia tekemään näitä käsityötaitoja ja kokeilemaan niitä kouluissa, päiväkodeissa tai kotona aikuisten läsnä ollessa. Ja aikuiset voivat kokeilla näitä käsitöitä itselleen.

Paras eläinkunnan mallit ja ideat lapsille:

Sanoimme niin, katsokaamme yhdeksän parasta eläin käsityötä,

1. Zebra Puppet:

Seepra Puppet

Tämä seepra-tulppa on söpö eläinten käsityöt pikkulapsille, jotta pikkulapset voivat kokeilla. Voit antaa heille oppia tekemään nukkeja mustalla ja valkoisella paperilla ja painikkeilla ja heillä on myöhemmin nukketeatteri.

2. Snake Craft:

Käärme Craft

Edellä oleva käärmekauppa on kekseliäinen eläinvene lapsille. Lapset voivat oppia helposti taittamalla värillisiä papereita ja tehdä nämä paperityöeläimet ja olla tyytyväisiä pikku saavutukseen. Tehdään hymy vauvasi kasvoillasi, tee tämäntyyppinen käärmekauppa lapsellesi.

3. Parrot Bookmark:

Papukaija Bookmark

Päästä eroon ikävystyestä opiskellessasi itsetäytteisellä papukaiutemerkillä. Tämä paperi-aluseläinten kirjanmerkki auttaa suuresti ystävien ja opiskelijoiden varaamista. Tämä on mukava valinta käsityökokoelmissasi, se myös koristaa.

4. Cardboard Roll Rhino:

Pahvi Roll Rhino

Opettaa lapsille, kuinka tärkeää on käyttää pahvia, kuten eläin käsityöt esikoululaisille. Tämä auttaa myös opettajia oppimaan ja tekemään uusia asioita vanhoista. Maalaa osat akryyliväreillä, kun tarttuneet sarvikuonot kiinnittyvät paikalleen.

5. Sika Puppet:

Sika Puppet

Esittele lapsille, kuinka tehdä söpö sika-nukke edellä, joka on innovatiivinen ajatus eläinten käsitöitä lapsille. Se myös varmistaa, että heillä on aikaa ja oppimista samanaikaisesti. Tämä on hauska vene tai lapsesi, kerro heille myös hauskoista eläimistä.

6. Paperilevy Peacock:

Paperi Plate Peacock

Nämä eläinten käsityöt lapsille ovat yksinkertaisia ​​ja edullisia. Hyvää palvella syntymäpäiväjuhlilla myös lapsille ja erittäin helppo tehdä. Antaa myös kierre normaaleille valkoiselle paperille. Voit tehdä tämän joukko lapsesi syntymäpäiväjuhlille.

Katso lisää: American Craft Ideas

7. Vintage Elephant:

vuosikerta Elephant

Jos olet faneja etnisestä työstä ja käsitöistä, voit kokeilla näitä eläimiä myös aikuisille. Tämä elefanttisuunnittelu tekee tyylikkäistä veneistä ja näyttää silmiin houkuttelevalta. Tämä käsityö on hyödyllinen näyttelyesineessäsi esityksessäsi, tämä on käsityötä, joten se antaa myös hyvännäköisen ja pehmeän kosketuksen.

8. Bunny Pencil Holders:

Pupu Pencil Holders

Nämä suloiset pienet lyijykynän pidikkeet ovat pakko kokeilla käsityöläisiä tekemään. Värillisellä paperilla, liimalla ja painikkeilla ne voidaan tehdä helposti, mikä tuo luovan puolen. Keinotekoinen materiaali antaa viileän ilmeen veneet; voit lahjoittaa tämän tyttöystävänne myös.

Katso lisää: Lentokoneiden käsityöt lapsille ja aikuisille

9. Leijonamaskin paperi:

Leijona Mask Paper Plate

Paperilevyillä on niin paljon asioita, ja edellä mainittu eläimenkäyttö on yksi niistä. Anna elämästä tavallisia näköisiä levyjä tekemällä leijonankuvaa siitä. Yksinkertainen tapa tehdä tämä leijonaamari veneeksi.

Luovuus voi näkyä monella eri tavalla, ja eläin käsityöt ovat sellainen, että voit yrittää tuoda esiin luovan puolen. Heitä on helppo tehdä ja edistää myös eläinten rakkautta. Anna edellä mainituille käsityöille yrittää ja käyttää omia ideoita.

Katso lisää: 4. heinäkuuta Käsityöt lapsille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

70 − = 63