9 brändättyä kasvohoitoa herkälle iholle Intiassa Tyylit elämässä

Kuka ei halua näyttää kauniilta koko ajan, varsinkin erikoistapauksissa, kuten avioliitto, syntymäpäivä ja toimistopuolet? Kasvosarjat auttavat sinua saavuttamaan haluamasi tapahtuman. Vaikka markkinoilta ja verkosta löytyy useita sarjoja, löytää yksi herkälle iholle saattaa saada hieman vaikeaa. Suurista vaihtoehdoista valita, olemme saaneet sinulle joitain parhaita ja edullisia.

Miten hakea

  • Voit käyttää kasvosi 4-5 viikon välein säteilevä ja sileä iho. Kasvohoidot koostuvat pääasiassa puhdistamisesta, pesusta, poistamisesta, ihonpakkauksesta, kuorinta- ja kosteutuksesta.
  • Pakkauksen tuotteiden käyttö ei saa olla kovia kemikaaleja, sillä se voi vahingoittaa ihoa. Siirry niille, joilla on lieviä ainesosia ja vaikutuksia.

Käyttää

  • Lue käyttöohje tai tuotteen takaosuus kasvohoitoa varten.
  • Seuraa sen mukaisesti. Varmista kuitenkin, että lähdet laastarikokeeseen ensin.
  • Käytä hyvä määrä ja älä kiirehdi. Koko prosessi kestää noin 45-60 minuuttia.
  • Kun kasvoprosessi on ohi, pidä kasvosi kunnolla.

Paras kasvohoito herkälle iholle Intiassa:

Jos etsit parasta kasvohoitoa arkaluonteiselle iholle, tutustu yhdeksän parhaan kasvopussin, jotka olemme koonneet sinulle.

1. VLCC Papaya Hedelmä kasvojen:

VLCC Papaya Fruit Facial

Tämä VLCC-kasvopaketti rasvaiselle ja herkälle iholle on sinun go-to-vaihtoehto niille suurentuneille huokosille ja viat. Se säilyttää ihon hämmästyttävän joustavan ja pehmeän, antaen kirkkaan ulkoasun, joka kestää kauan. Runsaasti A-vitamiinia, se antaa terveellisen hehkun kosteuttaa kasvosi ja vähentää ylimääräistä öljyä.

Käyttää: VlCC-kasvohoito herkälle iholle koostuu 6 pussista, jotka ovat comfrey-puhdistusaineita ja väriaineita, papaijan siemensävyjä, kurkkugeeliä, persikkahierontavaahtoa, oranssia anti-tan-pakkausta ja öljytonta kosteuttavaa geeliä. On erittäin helppoa soveltaa tuotteita ja saavuttaa hyviä tuloksia nopeasti.

Hinta: INR 150

2. Aroma Pearl Facial Kit:

Aromi Pearl Facial Kit

Herkälle iholle koostuva Aroma-kasvohoito sisältää 7 askelta turvalliselle ja antaa erittäin tehokkaan tavan korjata epätasainen ihonväri ja tummat ympyrät. Se tulee kuuteen pieneen laatikkoon helppokäyttöiseksi. Erityiset raaka-aineet puhdistavat, valkaisevat, sileät ja kirkastavat kasvosi tuon säteilevän ilmeen vuoksi.

Käyttää: 6 pakettia sisältävät kasvonsuodattimen, valkaisuvalkaisun ja AHA-geelin, ihon seerumin, hapettavaa geeliä ja kasvopakettia. Pakkaus on kaunis. Puhdistusaine on kuitenkin helppokäyttöinen geelityypin avulla. Valkaisuaine on jauheena ja se on sekoitettava geeliin, jolloin se antaa kasvonsa kiiltoa. Sitten tulemme ihon seerumiin, jota on käytettävä huolellisesti lasipullon sisään tulemisen yhteydessä. Hapettava geeli antaa vaaleanpunaisen sävyn levittämisen jälkeen ja lopuksi kasvopakkaus on sovellettava.

Hinta: INR 725 6 sarjalle

3. Lotus Natural Glow Skin Radiance 4 kasvohoito:

lootus Natural Glow Skin Radiance 4 Facial Kit

Revamp kasvosi kanssa Lotus kasvohoito herkälle iholle ja saada hehku olet aina halunnut. Lievä iholle ja ihon pH: n säilyttäminen, voit käyttää sitä ilman toisia ajatuksia. Hedelmäuutteet, kuten sitruuna- ja appelsiinituotteet ja kaakaovoi, hydrata ihoa, jolloin se näyttää terveeltä.

Käyttää: Se sisältää sitruunapurkkuja ja sitruunan puhdistavaa maitoa, appelsiiniä Peel ja alppihiutaleita valkaisevaa ihon kiillotusaineita, vehnää ravitseva vehnäjauheöljy ja hunajan ravintoöljy, hedelmäinen ihon täydennys ja nuorentava hedelmäpakkaus ja kaakaovoin voide kosteuttava voide. täydellinen ihonhoito. Sopii kaikille ihotyypeille, iho imeytyy täydellisesti antaen sinut sileäksi.

Hinta: INR 625

4. Vaadi Herbals Aloe Vera kasvohoito:

Vaadi Herbals Aloe Vera Facial Kit

Aloe-kasvien uutteiden avulla tämä on paras Vaadin herkälle iholle rakennettu kasviperäinen paketti, joka auttaa poistamaan epäpuhtaudet kasvoistasi ja puhdistamaan sen seurauksena ravinnosta. Lisäksi se vähentää ulkonäön akne ja akne merkit. Kaiken kaikkiaan koko paketti kannattaa kokeilla.

Käyttää:Pakkauksessa on 5 putkea - Aloe Vera -tuoksu, Aloe Vera -hartsi, Aloe Vera -hierohoito, Aloe Vera -hoitovoide ja Aloe Vera -kasvopakkaus. Kaikki sarjan tuotteet sopivat iholle ja toimivat tehokkaasti.

Hinta: INR 275 70 grammaa kohden

5. Shahnaz Hussain Professional Power ihonhoidon hoito:

Shahnaz Hussain Professional Power Skin Whitening Treatment

Tämä hämmästyttävä ayurveda-kasvohoito Shahnazille herkälle iholle on jotain, mitä sinun tarvitsee kokeilla asianmukaiseen kuorintaan ja ihon puhdistukseen antaen loistavan ilmeen. Se auttaa myös erottamaan parkituksen.

Käyttää: Pakkaus sisältää 7 pussia, jotka ovat ammattimaisia ​​Power Bio-Hydrating Cleanser-, Exfoliating Scrub-, Professional Power Nutrition Cream-, Professional Power Skin Tonic-, valkaisuaine-, valkaisumai- ne- ja peittävään kermaan. On erittäin helppoa pestä ja pestä näitä tuotteita.

Hinta: INR 380 63 grammaa kohden

6. Oriflame Ruotsi puhdas luonto trooppiset hedelmät kasvohoito:

Oriflame Sweden Pure Nature Tropical Fruits Facial Kit

Säilytä ihon raikkaus ja säilytä se hehkuvana ilman ehjiä kemikaaleja Oriflamen hedelmäpuhelimella herkälle iholle. Siinä on kaikki oikeat tuotteet, joilla korjataan ihosi ongelmat, kuten tylsyys ja epätasainen ihon sävy.

Käyttää: Se on nelivaiheinen prosessi,

Päivittäinen puhdistusaine, virkistävä kuorinta, virkistävä kerma ja virkistävä naamio, kaikki tuotteet ovat oikeat ja eivät ole juoksevia tai mitään. Pakkaus on hyvä ja sopii myös kasvohoitoihin kohtuuhintaan ja huippulaatua.

Hinta: INR 1199

Katso lisää: Kasvohoito hehkuvalle iholle

7. Astaberry Green Tea Facial Kit:

Astaberry Green Tea Facial Kit

Suojaa kasvot ulkopuolelta epäpuhtauksilta ja pilaantumiselta parhaalla Kasvopussilla rasvaiselle ja herkälle iholle saatavilla markkinoilla. Astaberry's Green Tea Facial Kit estää ikääntymistä ja hienoja viivoja ja puhdistaa sen syvästi. Vihreän teen, appelsiininkuoren, E-vitamiinin ja neemin hyvällä tavalla se tekee ihmeitä kasvoillesi.

Käyttää: Tämä on paras kasvohoito rasvaiselle herkälle iholle, joka sisältää puhdistusaineen, kuoren, geelin, creme, kasvopaketin ja kosteusvoidetta. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja valmistettu luonnollisista ainesosista. Tämä takaa kasvojen syväpuhdistuksen.

Hinta: INR 850 500gms

8. Luonnon Essence Choco Facial Kit:

luonto's Essence Choco Facial Kit

Luonnon tuotteet ovat aina suosittuja naisille ja tämä paras kasvohoito kuivalle ja herkälle iholle ei ole erilainen. Se on sekoitettu maitovalmisteeseen, kaakaovoin ja monien yrttien uutteisiin. Edullinen ja kestää 3-4 käyttökertaa.

Käyttää: Pakkauksessa on Choco-puhdistusaine (mulberry), Choco scrub (persikka ja pähkinä), Choco kerma (pistaasi) ja Choco pack (manteleilla). Kaikki nämä tuotteet on asianmukaisesti numeroitu helpottamaan käyttöä ja ovat lieviä iholla. Tulokset ovat suuret eivätkä ota kosteutta iholta.

Hinta: INR 150 42 grammaa kohti.

Katso lisää: Kasvohoito kuivalle iholle

9. OxyGlow Gold Facial Kit:

OxyGlow Gold Facial Kit

OxyGlow-kasvohoito herkälle iholle on ihanteellinen anti-ikääntymiseen ja ihon elastisuuden ylläpitämiseen. Se poistaa lian ja tekee ihosi hehkuvan. Kaiken kaikkiaan tämä on erinomainen tuote.

Käyttää: Gold Deep Cleanser Cream, kultainen kuorinta, kultahierontageeli, kultainen kasvopakkaus, Gold maksimaalinen kosteusvoide, Sileä ihon loisteenserumi muodostavat sarjan. Pakattu pieniin putkiin, se on erittäin tehokas erityisesti kuivalle iholle. Lisäksi se on kustannustehokas ja helppokäyttöinen.

Hinta: INR 175

Herkkä iho ei ole ongelma, kun sinulla on sopiva kasvopaketti. Kasvohoitoja tulee soveltaa kerran 2-3 kuukauden välein hehkuvan ja pehmeän ihon saamiseksi. Kasvoille on monia etuja, jotka sisältävät asianmukaisen verenkierron, hienojen viivojen vähentämisen, pigmentaation, akne- ja aknemerkkien.

Katso lisää: Kasvohoito rasvaiselle iholle

Leave A Comment

4 + 6 =