9 Best & Latest Readymade Kurta -mallit naisille Intiassa Tyylit elämässä

Rakkaus yllään kurta ja haluavat heidät olla moitteetonta? No sinulla on aina mahdollisuus valmis kurtas. On valmiita kurti-malleja kaikissa tilaisuuksissa juhliin, tapahtumiin, toimintoihin, toimistoihin, korkeakouluihin jne. Sinun tarvitsee vain valita tyyli. Voit valita tyylisi ja mieltymyksesi mukaan, valmiit kurta-mallit ovat myös saatavilla kaikenikäisille, lapsesta aikuisille.

Parhaat ja viimeisimmät Readymade Kurta -mallit naisille:

Tässä on muutamia top 9 valmiit naiset kurtis,

1. Virallinen Kurta:

Muodollinen Kurta

Nyt on monia paikkoja, joissa tarvitaan virallista kurtaa ja jos haluat, että se on täydellinen leikkaus, ulkonäkö ja mallit, niin paras vaihtoehto sinulle on sitten valmis kurti. Muodolliset kuluvat valmiit kurta ovat aina saatavilla ja antavat sinulle täydellisen ammattimaisen ilmeen.

2. Kirjoittele Kurta:

Kirjoa Kurta

Toinen hyvä kurta-tyyli on kirjailtu kurta. Valmis joka kerta, kun kirjaillut kurta voidaan käyttää. Tätä varten on olemassa erilaisia ​​tyylejä ja malleja. Se sopii hyvin kaikille iäkkäille naisille. Se näyttää parhaiten palazzoilta ja jeggingsiltä.

3. Läntinen Kurta:

Läntinen Kurta

Läntisen kulumisen osalta me kaikki ajattelemme paljon. Ja kun se tulee pukeutua jotain kurta sitten voit käyttää tätä varmasti. Intialainen vaate, jossa on länsimaisen nyrkkeily, antaa fiksuun ilmeen. Näitä länsimaisia ​​valmiita juhlatekniikkaa voidaan käyttää bileissä, toiminnoissa ja tapahtumissa. Läntinen Readymade Kurti on eri malleja ja valmistettu erilaisista kankaista.

4. Jacket Kurta:

Takki Kurta

Saatavana on paljon lajikkeita valmiista osiosta. Tämä takki tyyli kurta on valmis ja rikas look. Tämä on jälleen kurta, jossa on länsimaista kieroutta. Se on nuorten tyttöjen paras valmis kurti. Avoin etureuna antaa Kuralle modernin mutta tyylikkään ilmeen.

5. Suunnittelija Kurtis:

Suunnittelija Kurta

Kuka ei pidä suunnittelija kulumista? Ja jos saat suunnittelija kurta sitten se on unelma! Ja parasta saada valmis suunnittelija kurtis on, että sinun ei tarvitse kestää käydä kaupassa antamaan palautetta, sinulla on mahdollisuus mennä valmiiksi valmis kurta. Kyllä, on helppoa saada suunnittelija valmis kurtis valitsemasi mukaan.

6. Tyylikäs Kurta:

Tyylikäs Kurta

Jos ajattelet, mitä muuta voit saada muodoltaan Readymade kurta-osasta, niin sinulla on paljon saada. Saat kauniin tyylikkään readymade kurti. Tämä voi olla täydellinen ihmisille, jotka rakastavat tyyliä. Nämä uusimmat valmiin kurti-mallit ovat kaiken ikäisiä, ja ne on tehty kaikenikäisille naisille.

Katso lisää: Pitkät suorat Kurti mallit

7. Puuvilla Anarkali Kurta:

Puuvilla Anarkali Kurta

Jokainen nainen rakastaa Anarkali kurti tai puku. Anarkali on se puku, joka on ollut jokaisen tytön fantasio ja koska se on niin rakastettu, täydellinen sovitus kurtaan on välttämätöntä. Jos tarvitset pukua viime hetkellä, voit mennä valmis. Puuvilla Anarkali on myös hyvä vaihtoehto, koska se on helppo käyttää yhtä helposti.

8. Yksinkertainen puuvilla Kurta:

Yksinkertainen Cotton Kurta

Saat myös haluamasi valmiin puuvillakurtin, makunsa ja hinnan. Tutki lukuisia valmiita kurtteja ja hanki haluamasi kurtas. Nämä kurtat soveltuvat hyvin jokapäiväiseen ilmeeseen. Nämä ovat yksinkertaisia ​​kurtteja, jotka antavat tyylikkään ilmeen.

Katso lisää: Ladies Kurtis käsin kirjonta

9. Indo-Länsi Kurta:

Intian Länsi Kurta

Tämä on paras valinta niille, jotka haluavat jotain moderniin jotain perinteistä. Nämä valmiiksi pitkät kurtit ovat länsimaisia ​​ja koostuvat runsaista kankaista. Voit käyttää näitä valmiita kurtteja juhliin ja tapahtumiin.

Siellä olemme maininneet joitain valmiita kurtteja, joita myös nuoret tytöt ja aikuiset rakastavat. Kokeile uutta ulkoasua näillä kurtasilla ja tee ero. Näytä rohkeat näyttävät kauniita näillä valmiilla kurtisillä. Joskus kaikki mitä tarvitset on valmis juttuja.

Katso lisää: Pitkät Kurti Leggingsit

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

70 − 64 =