9 Badamin luolat Karnatakassa Tyylit elämässä

Badamin luolat sijaitsevat Bagalkotin alueella Pohjois-Karnataka. Niiden tiedetään olevan täydellinen esimerkki erinomaisesta Intian rock-leikkausarkkitehtuurista, erityisesti Badami Chalukya -arkkitehtuurista. Temppeli on rakennettu punaisten hiekkakivien kukkuloille ja on yksi maan muinaisimmista temppeleistä. Täällä on useita kauniita tiloja ja temppeleitä, jotka varmasti kiinnostavat sinua. Jos olet innolla tutkia Intian kulttuuria ja arkkitehtuuria ja tutkia sitä, Badamin luola-temppeleiden pitäisi olla lopulliset kohteesi.

Badamin luolat kuvat:

Badamin luolat:

Badami caves

Badamin luolien sisäänkäynti on aivan loistava. Se näyttää houkuttelevalta, kun auringonvalo putoaa siihen, antaen sille upean ja kauniin ulkonäön. Nämä luolat ovat niin suosittuja, että niillä on vuosittain tuhansia kävijöitä ja matkailijoita. Se on todellakin parhaita maamme parhaita maisemia, joita on säilytetty ja säilytetty niin hyvin.

Herra Shivan pyhäkkö:

9 Badamin luolat Karnatakassa Tyylit elämässä

Ensimmäinen luola on kuuluisan hindu-jumaluuden herra Shivan pyhäkkö. Tämän Jumalan luku on noin viisi metriä pitkä ja se on veistetty niin, että se ilmaisee kuuluisan tandava-tanssinsa. Myös hänen 18 aseensa projektio näyttää melko taiteelliselta.

Katso lisää: Deepest Cave On Earth

Bhuvaraha ja Trivikarma:

9 Badamin luolat Karnatakassa Tyylit elämässä

Badamin luolissa sijaitseva toinen luola sisältää suuria kuvia Bhuvarahasta ja Trivikarmasta. Sisäänkäynti sisältää vartijoiden kaiverrukset, jotka pitävät lotus kädessä. Kattoon löytyy erilaisia ​​hindujen ja jumalatarien kuvia.

Vaishnavan luola-temppeli:

9 Badamin luolat Karnatakassa Tyylit elämässä

Vaishnava-luola-temppeli on Badami-luolien suurin ja kauniin temppeli. Se on omistettu Lord Vishnulle ja on todellakin ihme. Eri patsaiden jättiläiset kaiverrukset näyttävät upealta ja heillä on omat viehätyssä. Muotoilu on loistava, sillä käyttämät värit tekevät tästä temppelistä näyttävän täysin virheettömältä.

Katso lisää: Belum luolat ajastukset

Mahavira-temppeli:

9 Badamin luolat Karnatakassa Tyylit elämässä

Mahavira-temppeli on neljäs löydetty täältä. Tämän Jain-Jumalan voimakasta kuvaa lukuun ottamatta temppeli on koristeltu useilla muilla tärkeillä pylväillä ja rakenteilla, mikä lisää tämän temppelin loisteliaisuutta ja kaunista ulkonäköä.

Badami Tank:

9 Badamin luolat Karnatakassa Tyylit elämässä

Badamin luolissa on myös säiliö, joka näyttää etäiseltä luonnolliselta ja viehättävältä. Vielä vihreät vedet näyttävät houkuttelevalta ja varmasti lumoavat niille, jotka tulevat katsomaan tätä paikkaa. Vihreät puut ja kalliot luovat historiallisen ulkonäkön, ja kaikkien sellaisten on vieraillut, jotka haluavat tutustua Badamin luolista.

merkinnät:

9 Badamin luolat Karnatakassa Tyylit elämässä

Badamin luolat tunnetaan myös merkityksellisistä kirjoituksista, jotka on kirjoitettu Kannadissa ja muilla kielillä. He puhuvat viisaudesta, moraalista ja hindu-uskonnon hengellisyydestä. Nämä merkinnät ovat erittäin arvokkaita ja niillä on tärkeä historiallinen merkitys.

Katso lisää: Borra luolat kuvat

Badamin luolien pylväät:

9 Badamin luolat Karnatakassa Tyylit elämässä

Badamin luolien pylväät ovat todella jotain tarkasteltavaa. Käsityö on kiitettävää, koska ne ovat kestäneet niin monta vuotta eikä ole ollenkaan romahtanut. Käytetyt eri symbolit ja mallit ovat varsin merkittäviä ja pilarien rakenteet ovat myös kauniita. Kivipuut ovat myös mahtavia ulkonäöltään.

Chalukya Taide ja arkkitehtuuri:

9 Badamin luolat Karnatakassa Tyylit elämässä

Badamin luolat on suunniteltu Chalukya-taiteelle ja arkkitehtuurille, ja ne ovat todella majesteettisia ja upeita ulkonäöltään. Ne heijastavat taidetta ja kulttuuria, joka on ollut olemassa ja osoittautuvat eräiden kauneimmista ja loistavista arkkitehtuurista,.

Tykkäätkö näistä Amazing Badami Cave Temppeleistä? Kerro mielipiteesi.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 61 = 64