9 arvokasta platinaa timanttisormukset erityisille pariskunnille

Sormukset ovat olleet tärkeä osa jokaisen tilaisuuden juhlia. Onko se häät vai vain pieni juhla, renkaat ovat aina osoittaneet omistautumista, rakkautta ja aistillisuutta näiden kahden välillä. Kultaiset renkaat ja hopeiset renkaat korvataan nyt platinirenkailla, jotka antavat häikäisevän vaikutuksen käyttäjän sormiin. Kun platina yhdistetään timantteihin, rengas vie viehätyksen toiseen tasoon.

Platinum-renkaat timantilla:

Siirrytään eräisiin platinamyrskyrenkaisiin, jotka platinamusiikki valitsee laajasti.

1. Holding Side Platinum timanttisormus:

platina diamond rings

Platina-renkaassa on prinsessa leikattu muoto. Rengas koostuu keskikokoisesta timantista keskellä, jota pidetään kädessä suunniteltuna kaksipuolisena kaistana. Rengaspuolet ovat myös täynnä pieniä timantteja hämmästyttävän ulkoasun naisen sormea ​​varten.

2. Platina timanttisormus kulta:

Platina Diamond Ring with Gold

Laajasti valitut platinan timanttisormukset miehille saavat kauniin yhdistelmän platinaa, kultaa ja timanttia houkuttelevasta ulkoasusta. Sormus on valmistettu neliöllä keskellä, joka on kiinnitetty useilla pienillä valkoisilla timanteilla. Neliön sivut on valmistettu platinaa, jossa on kultainen tähti, jossa on myös timantteja. Se on paras lahja avioliitolle.

3. Prinssi Platinum Diamond Ring:

Prinssi Platinum Diamond Ring

Kuten nimestäkin käy ilmi, timanttirenkaan rengas on täysin koristeltu pienillä valkoisilla timanteilla pyöreällä tavalla. Se on kuninkaallinen pala valittu avioliittoihin tai sitoutumiseen lähinnä kuninkaalliset perheet. Renkaissa käytettävät timantit ovat myös kahden eri koon yhdistelmä, jotta rengas voidaan kiinnittää oikein.

4. Platinum Zigzag-renkaan muotoilu timanteilla:

Siksak Ring Design

Toinen platinaryhmä, jossa timantti on kiinnitetty kääntyvästi, on miesten ensisijainen valinta hienostuneelle ulkonäölle. Platina-renkaassa on kaksi reunaa, joiden välissä on kaareva siksak, jossa on kaksi kaaria, yksi platinumainen ja toinen on kiinnitetty timantteihin. Se on myös ihanteellinen muotoilu ystäville täydelliseksi rakastavaksi lahjaksi.

Katso lisää: Kulta ja timantti korut

5. Sydän suunnitellut platinahaseuran sormukset söpöillä timanteilla:

sydän Designed Couple Ring

Yksinkertainen mutta tyylikäs pari rengasmuotoilu olisi paras, kun se on tehty platinaa. Platina timantti kihlasormuksista on tehty pariskunnille mieleenpainuvaksi päiväksi. Muoto sydämen yhdistettynä platinaan, jossa on hieno timantti päissä. Se antaa aistillisen kosketuksen kytkentätoimintoon.

6. Pink Diamond Platinum Ring:

Platina Diamond Ring in Pink

Söpö design platinan timanttisormuksen renkaiden kokoelmasta on yksinkertaistettu ja tyylikäs muotoilu vaaleanpunaisella timantilla. Platina rengas antaa myös useita valkoisia timantteja sormen ympärillä ja ympäröi tärkein vaaleanpunainen timantti.

Katso lisää: Suunnittelija Diamond Engagement Rings

7. Eye suunniteltu platina timanttisormus:

Silmä Designed Ring

Suunnittelua voidaan kutsua ristinuolen muotoiluksi ja silmäsuunnitteluksi. Platina timanttisormuksista annetaan kaksi kerrosta, joissa yläkerrokselle annetaan viivakuviot, kun taas alempi timanttikuvioinen muotoilu. Rengas on laajalti lahjakas pienissä tilaisuuksissa ilmaista rakkautta.

8. Yksinkertaiset kiteet Platinum Diamond Ring:

Yksinkertainen Crystals Platinum Diamond Ring

Haluat esittää jotain yksinkertaista ja silti tarttuvaa! Platinan rengas, jossa on timantti, on täydellinen rengas, jota etsit. Yksittäinen pitsirengas antaa sille useita kiteitä. Yksinkertainen rengas voi olla paras ystäväsi lahja tällä kaudella.

Katso lisää: Sydän muotoinen timanttisormus

9. Rose Designer Platinum Diamond Ring:

Ruusu Designer Platinum Diamond Ring

Muotoiltu sormus suunniteltu vasta häät morsian on melko koristeellinen suunnittelija lehenga ja sarees. Sormus on muotoiltu sormen ympäröimäksi haaraksi, jossa on ruusuinen kukkakuvio, jossa on timantti. Rengas on myös suunniteltu kiteillä, jotta se olisi oikeutettu.

Platina timanttisormukset antavat ainutlaatuisia vaikutuksia yhdistettynä eri syntymäkiviin. Ensimmäinen asia, joka tulee mielessäsi, kun näet platina-renkaan, on puhtaus sen loistavan ja metallisen vaikutuksen takia.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

92 − = 84