9 Amazing lehmän käsityöt ja ideoita lapsille ja esikoululaisille Tyylit elämässä

Lehmän käsityöt ovat toinen hieno eläinaiheinen käsityö, jota lapset nauttivat. Tee näistä ihastuttavista ideoista, joita he viihdyttävät.

Paras lehmän käsityöt ja ideoita lapsille ja esikoululaisille:

Tässä on muutamia lehmän käsitöitä, joista varmasti haluat,

1. Lehmän kirjelomake Craft:

Lehmä Letterhead Craft

Auta lapsia tekemään söpö lehmä vene kouluaktiviteetille. Kirjelomakkeella on kuva lehmästä yksinkertaisen kirjelomakkeen yläosassa. Lapset voivat koristella lehmän tarroilla ja merkinnöillä.

2. Candy Stick Cow Craft:

karamelli Stick Cow Craft

Toinen viileä ja yksinkertainen muotoilu on karkkia tarttuva lehmä. Lapset tarvitsevat lehmän päätä karkkikynään. Ne voivat lisätä vihreää paperia nurmikon lähelle. Tämä on viileä lehmä-käsite idea. Jos sinulla on muutama jäätelösauva, voit myös tehdä tämän veneesi lapsillesi

3. Vaatteet Pin Vahat Craft:

Vaatteet Pin Cows Craft

Tämä helppo maatilan eläimistö valmistetaan katkaisemalla lehmät. Voit tehdä jokaisen lehmän jalustalla neljällä pyykkinarulla. Nämä ovat söpöjä esikoululaisten lehmän käsityövälineinä, sillä voit rakentaa koko maatilan pihan eri eläimiin samalla tavalla. Tämä on hyvä idea koristella pöytääsi kotona.

4. Dancing Cow as Craft:

tanssi Cow as a Craft

Tee tämä komea tanssiva lehmä näyttämällä lehmän jalat ohuiksi viivoiksi. Lehmän muut osat voidaan tehdä paperinleikkauksilla. Ruoho voidaan lisätä myös. Tämä on mukavaa lapsille lehmän käsityötapoja pikkulapsille. Hauska veneet antavat lapsillemme mahtavat, kokeile tätä ajatusta.

5. Return Lahjakortti Laukut:

Palata Gift Cow Bags

Tässä on mukava tapa päättää syntymäpäiväjuhlat. Auta lapsia tekemään nämä söpöt palautuspussit koristeltu lehmien. Lehmän veneet lapsille ovat suosittuja ja hauskoja. He voivat tehdä niin monta kuin tarvitaan antamaan ystävilleen, kun puolue on ohi. Tämä on hyvä ja kiva idea antaa tällainen lahja lapsesi syntymäpäiväjuhlille.

6. 3D lehmä:

3D Cow

Tämä on mukava tapa kierrättää vanha laatikko. Tämä ruutu muunnetaan lehmäksi käyttäen WC-paperirullia jalkoina. Voit lisätä leikkauksen kasvot ja koristella laatikko mustia pisteitä. Nämä ovat viihdyttäviä lehmähankkeita, joita useimmat lapset nauttivat.

Katso lisää: Autumn Fall Craft Ideas For Kids

7. Lehmänaamari:

9 Amazing lehmän käsityöt ja ideoita lapsille ja esikoululaisille Tyylit elämässä

Tee tämä mukava lehmän naamio pukujuhliin tai vain lehmän arvostuspäivään. Paperilevy on koristeltu mustilla pisteillä ja leikattu silmille. Voit myös lisätä nauhan. Tee vaaleanpunainen suu ja täytä hymy. Tämä lehmä taide ja veneet ovat erinomainen tapa saada lapset mukaan.

8. Lehmäpukuhattu:

Lehmä Party Hats

Tämä on hieno juhlahattu idea, jonka kaikki lapset rakastavat kulumista. Kartio-osapuoli on koristeltu mustilla pisteillä ja silmillä. Kartio on maalattu mustaksi ja pienet korvat kiinnittyvät. Pinkki suu viimeistelee kosketuksen. Lehmän kuvioita käsityöt ovat yksinkertaisia ​​hauskoja tekemistä.

Katso lisää: Teddy Bear käsityöt esikoululaisille

9. Toilet Paper Roll Cow:

WC Paper Roll Cow

Vaihda vessapaperi kauniiseen lehmään vain muutamalla yksinkertaisella askeleella. Rulla on koristeltu ohut paperi päälle, joka muodostaa jalat ja kasvot edessä. Lisää lehmän pisteitä täydelliseen ilmeeseen. Tämä lehmän paperi veneet ovat myös erittäin suosittuja.

Lehmän käsityöt ovat mukavia tapoja opettaa lapsille tämän monipuolisen eläimen. Tee lehmän päänahka-alus myös lapsille.

Katso lisää: Syntymäpäiväkoti lapsille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

80 − 75 =