9 Amazing Full Neck pusero suunnittelee kuvia Tyylit elämässä

Kuka sanoo, että voi näyttää houkuttelevalta vain päällään alushousujen puseroiden hihaton? Yksi voi olla houkutteleva myös koko kaulan puseroissa, kun se on yhdistetty yhtä kauniin saree. Täydelliset kauluspaidat ovat ihastuttavia, ja ne ovat melko raittiitakin ja naiset pitävät niistä. Nämä puserot ovat periaatteessa urheilulajia kaikkina muina kausina kuin kesät. Mutta nykyään on olemassa useita puseroaineita, joita käytetään valmistettaessa pusseja, jotka tekevät niistä mukavan ja pukeutuvan myös kesäkaudella. Tällaiset samankaltaiset pusero-mallit ovat seuraavat.

Kauniit kaula-aukot mallit:

Kauluspaidat ovat myös erittäin houkuttelevia ja kauniita, mistä viime aikoina monet julkkikset ovat todistaneet. Seuraavassa on joitain parhaita täysikokoisia puseroompeleita, joissa on kuvia, joita tulet koskaan tulemaan.

1. Musta ja kultainen Full Neck pusero Design:

Koko Neck Blouse Designs

Bollywoodin kauneus madhuri dixit näyttää queen-kuvasta tässä kuvassa. Mustat koko kaula-pusero ja musta saree tekevät entisen Miss Indianin näyttämään jumalalta. Yhdessä mukavan musta sävy, tämä pusero urheilu joitakin kauniita koristeita tehdään koko kehon ja saree samoin. Kun tarkastellaan houkuttelevaa ja kukkakuvioitua mallia, voidaan sanoa, että tämä pusero on paras koko kaula-pusero, jota nainen voi pyytää.

2. Musta Suunnittelija Full Neck Pullo Design:

Koko neck blouse designs (edited)2

Täällä meillä on vielä yksi mahtava näköinen kaula-aukko, joka muodostaa todella kauniin kuvion koko puseron. Se urheilu kukka kuvio, joka tekee pusero näyttää hieman läpinäkyvä. Tämän puseron tekemiseen käytetty materiaali näyttää todella miellyttävältä, ja tässä intialaisessa vaatekappaleessa tehty muotoilu ja kuvio tekevät sopivaksi puolueille ja yritystapahtumille. Tämä voidaan selvästi sanoa olevan yksi parhaista ja ihastuttavista kaula-puseroista.

3. Ainutlaatuinen Full Neck ja Full Sleeve pusero Design:

Koko neck blouse designs (edited)3

Jos etsit koko kaula-puseroja, tämä on hieno valinta. Se urheilu on mahtava malli ja tämä malli on niin ainutlaatuinen. Luultavasti et ole nähnyt mitään vastaavaa. Puserot käyttävät erilaisia ​​tyyppisiä puseroja ja kaulus on kuin kiinalainen kaulus. Jos olet valmis urheilemaan todella viileä pusero, joka herättää huomiota siitä hetkestä, kun tulet tapahtumaan, niin tämä on täydellinen kumppani siitä syystä. Jos tarvitset koko kaula-puseron, joka eroaa muista, niin tämä on täydellinen.

4. Golden Full Neck pusero Design:

Koko neck blouse designs (edited)4

Jos etsit erilainen koko kaula-aukon muotoilu, niin sinun on aika näyttää jotain ainutlaatuista. Tämä erityisesti muotoilu on mahtava näköinen liitetiedostoja ja kultainen väri tämän puseron tekee naiset innokkaita urheilua tämä mahtava muotoilu. Etupuoli ja hihat ovat kauniisti kauniita kuvioina, jotka kuvaavat kovaa työtä ja rakkautta. Tämä pusero näyttää kauniimalta sopivalla saree-mallilla ja tämä on epäilemättä yksi hienoimmista ja ihanteellisista kauluspaidoista, joita jokainen nainen voi edes ajatella yllään.

Katso lisää: Hyvin alhainen leikkaus pusero

5. Celebrity Look Full Neck Pullo:

Koko neck blouse designs (edited)5

Täydellinen kaula-pusero on myös täydellinen hihan muotoilu ja tämä erityisesti mukana on todella hieno muotoilu tehty koko puseron. Housun rinnan osa on korostettu erityisesti pienillä ja herkillä kiinnikkeillä, jotka tekevät koko mallista houkuttelevan. Puseran hihat ovat myös todella mahtavia, ja jos etsit jotain hienoa ja erilainen kuin tavallinen, niin tämä on yksi kauneimmista puseroista sinulle. Kuka tiesi, että täyskankaiset puserot voivat olla niin ihanaa?

6. Juhlallinen Full Neck Pullo Design:

Koko neck blouse designs (edited)6

Etsitkö täydellistä kaulanpuseroa? Tämä on melko hyvä, joka on tarkoitettu erityisesti juhlallisiin tapahtumiin. Naiset rakastavat tätä vain katsomalla mallia. Voit käyttää tätä tyyppistä kaula-puseroa kaikenlaisiin perinteisiin ja perhe-toimintoihin.

Katso lisää: Hihaton pusero mallit Sareesille

7. Kirjonta Full Neck pusero Design:

Koko neck blouse designs (edited)7

Tämä erityisesti suunnittelija kaula-aukko tekee etnisten muotilehtien otsikoita nyt ja on luultavasti yksi parhaista ja viehäisistä puseroista, joita nainen voi pukeutua.

8. Viimeisimmät Full Kaulakoru Design:

Koko neck blouse designs (edited)8

Tämä täysin kaula-aukkoinen pusero on yksi hienoimmista puseroista, jotka on varustettu edessä silmiinpistävällä mallilla. Jokainen tyttö haluaa näyttää tältä.

Katso lisää: Kiinan kaula pusero

9. Plain Grey Full Neck pusero Design:

Koko neck blouse designs (edited)9

Jos olet valmis käyttämään jotain koskaan suunniteltua täyspitkää puseroa, niin tämä on hieno sinulle. Tämä on yksinkertaisesti super jokaiselle perhetoiminnolle ja voi varastaa kaiken ulkonäön ja sydämen.

Mutta nykyään on olemassa useita puseroaineita, joita käytetään valmistettaessa pusseja, jotka tekevät niistä mukavan ja pukeutuvan myös kesäkaudella. Tällainen koko kaula-pusero suunnittelee, mitä tässä käsitellään sinulle.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

72 − 65 =