9 Ainutlaatuinen muodollinen toimistotekijä Kurtis naisille trendissä Tyylit elämässä

Läntisen työvaateen käyttäminen on yleinen valinta, mutta kurtit ovat nykyään suosittuja Intiassa. Kurti-malleja on erilainen kullekin tilaisuudelle. Tyylikäs kurtis on trendikäs muotityyli, joka osoittaa kauneutta ja luottamusta. Fusion-tyylin käyttäminen voi auttaa sinua erottumaan joukosta. Tutustu suosittuun viralliseen toimistokäyttöön ja teke oma muotitieto.

Erilaiset viralliset toimistotuotteet Kurtis:

Tässä on luettelo parhaista 9 toimistokäyttöön tarkoitetusta kurtistä säännöllisiin toimipisteisiin ja yritysten rentoihin osapuoliin,

1. A-Line Kurti:

9 Ainutlaatuinen muodollinen toimistotekijä Kurtis naisille trendissä Tyylit elämässä

Omasta nimestä ymmärrät tämän kurti-ilmeen. Nämä ovat täydellisiä virallisia kurtis toimistoon. Tämä antaa sinulle yksinkertaisen mutta tyylikkään ilmeen. Line kurtis on suosittu muotoilu näinä päivinä ja se voi käyttää sitä toimistokäyttöön sekä rento kulumista. Tämä musta väri korkea kaulakoru kurti näyttää hyvältä valkoisella pohjalla. Voit yhdistää sen kanssa leggingsit, jeggings, patiala, dhoti housut jne.

2. Trail Cut Kurtis:

polku Cut Kurtis

Reitin leikattu kurti on C-muotoinen leikkaus etu- ja takapuolella. Nämä ovat yksi tyylikkäimmistä ja trendikkäimmistä toimistokäyttökurtuista. Siinä on pyöreä kaula, ¾ hihat ja materiaali on puuvillaa ja täydellinen asu toimistoosi. Paras yhdistelmä tällä kurti on leggingsit, jeggings, farkut jne. Tämä muotoilu näyttää hyvältä päärynän tai kolmion muotoinen runko. Toiset voivat myös kokeilla tätä erinomaista kurti-mallia.

3. Anarkali Kurtis:

Anarkali Kurtis

Kevyt puuvilla anarkali kurtis soveltuvat toimistotarvikkeisiin. Ne soveltuvat muodolliseen, puolikiinteään ja rentoon kulumiseen. Se antaa sinulle ohut ulkoasu johtuen virtaavasta suunnittelusta ylhäältä alas. Puuvilla kurtis toimistokäyttöön on kevyt, yksinkertainen ja tyylikäs. Tämä musta anarkalipainettu kurti on täydellinen valinta toimistossasi. Sitä voidaan yhdistää leggingsin tai jeggingsin kanssa.

4. Flared Kurti:

levenevät Kurti

Se on paras muoto, joka haluaa kokeilla jotain uutta perinteisistä malleista. Tämän kurtiosan pohjaosa on levinnyt ja siinä on valtava muotoilu ja muotoilu. Voit käyttää vihreitä, ihastuttavia leggingsteja tämän kurin kanssa. Flared kurtis on yksi parhaista ja trendikkäimmistä toimistokäyttöön tarkoitetuista kurti-malleista.

5. Pitkä ja suora:

pitkä and Straight

Pitkä ja suora kurtis ovat suosittuja naisten toimistokäyttöön kurtis nykyään. Tämäntyyppiset kutit ovat niin mukavia ja sopivia kaikille kehon muodoille. Kurin kaksi leikattua reunaa tekevät siitä entistäkin kauniimman. Paras yhdistelmä tämän kurin kanssa on leggingsit tai jeggings. Jopa voit käyttää palatsia sen kanssa, mikä antaa sinulle tyylikkään ilmeen. Pitkät ja suorat kurtit ovat parhaita yritysjohtajille toimistokäyttöön.

6. High Low Kurti:

Korkea Low Kurti

Korkeat alhaiset kurtit ovat täydellisiä kuin viralliset Kurtat toimistokäyttöön. Kurnin etuosa on lyhyt korkeus ja antaa sinulle rennon ulkonäön. Kurnin selkäosa on hieman muodollinen. Joten se on yhdistelmä rento ja muodollinen ulkonäkö. Tämä menee hyvin tiukka leggingsit ja antaa sinulle posh näyttää.

Katso lisää: Readymade Ladies Kurti mallit

7. Double Layered Kurti:

Kaksinkertainen Layered Kurti

Yrittänyt yllään samanlaisia ​​toimistotarvikkeita uudestaan ​​ja uudestaan? Älä huolestu kaksikerroksisesta kurti on paras ratkaisu sinulle. Tämä muotoilu antaa sinulle tunteen yllään kaksi kurtistä kerrallaan ja antaa sinulle tyylikkään ilmeen. Kaksikerroksiset kurtit ovat tulossa suosituksi kurtiksi toimistokäyttöön.

8. Väripala:

Väri Block

Väri block kurtis sisältää monia värejä ja se on tulossa suosittuja nykyään. Parhaan toimisto-kurtin avulla voit erottua toisista. Värikäs leningit antavat sinulle positiivisuuden ja voivat tehdä päiväsi mukavaksi. Se sopii hyvin leggingsit, Palazzo tai jeggings ja sopii kaikille kehon muotoja.

Katso lisää: Paras Silver Kurtas

9. Anghrakha Kurti:

Anghrakha Kurti

Jos etsit muodollista mutta rentoa ulkoasua, se on täydellinen valinta sinulle. Angharaka kurtis on täydellinen asu toimistosi käyttöön. Varmista, että valitset uusimman suunnittelun. Heillä on viralliset kurti-mallit sekä puolueet kuluvat.

Kaikki edellä mainitut toimisto-kurtat ovat helppoja käyttää ja mukavia. Jos etsit oikeaa toimistoa, jossa on sekä muodollinen että rento näyttää, edellä esitetyt mallit ovat sinulle sopivia. Voit saada ne kaikista verkkokaupoista ja valita parhaiten sopivan mallin.

Katso lisää: Ladies Purple Kurta mallit

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

78 − 76 =