9 ainutlaatuinen kangas käsityöt Design Ideat ja kuvat aikuisille Tyylit elämässä

Jos joku ei tiedä mitä tehdä vapaa-ajalla, niin se on erittäin hyvä ratkaisu siihen ja se on kangas veneet. Se auttaa käyttämään eri kohteita kierrätettyinä eikä vain heittää ne pölykapasiteettiin. Käyttämällä kangasta taidetta voi olla erilaisia ​​ideoita ja voi tehdä kangas käsityöt. Erilaisia ​​asioita, kuten paperia, matchstick, puuvillaa tyhjiä kynää ja täyttöjä voidaan käyttää tekemään kangas käsityöt taidetta.

Paras kangas Käsityöt Design Ideat ja kuvat aikuisille:

Tässä on joitain erilaisia ​​kangasmallistoja,

1. Kangasalan käsityörenkaat:

Kangas Craft key Rings

Jos näitä avaimenperiä voidaan kehittää pois kudosrasinoista, hän olisi rakastunut siihen, he ovat niin ihanaa. Nämä ovat parhaita osoittamaan rakkautta kangasta ja koristella ne napin kukilla. Niinpä yksi tarvitsee näitä asioita, jotka tekevät siitä Fabric-palaset, keskipainoisen raudan, pahvin, nauhan, vanhan avaimenrenkaan, napit ja langan. Nämä ovat muutamia asioita, joita tarvitaan täydellisen avainrenkaan tekemiseen.

2. Rugging Rainbow-tyyny:

Rugging Rainbow Pillow

Voidaan käyttää erilaisia ​​kankaita luomaan kauniita kodin sisustusideoita, kuten seppeleitä ja tyynyjä. Jos haluat antaa hehkun huoneeseesi, voit tehdä sen käyttämällä käsityön tyynyjä. Voidaan luoda tämä käyttämällä kankaita, kuituja, kuoria, ja fleecea.

3. Hexagon-kangas Käsityöt:

Kuusikulmio Bag Fabric Craft

Voidaan valmistaa erilaisia ​​kangasta valmistettuja laukkuja ja kukkaroita kangasta käsin. Tätä varten tarvitaan seuraavia asioita: Canvas bag, erilaisia ​​5 "neliöitä, kuusikulmainen ruleri ja lanka. Tee tällainen laukku ja tämä on hyödyllistä, kun ostat satunnaisia ​​säännöllisiä päiviä pienille tavaroille.

4. Classic Christmas Tree Design:

Klassikko Christmas Tree Design

Yksi parhaista esimerkkeistä käsityöpuuvillakangasta on joulukuusen muotoilu painettu kangasta. Joulukuusia koristellaan tai painetaan kulta metallista. Tämä kangas on 100% puuvillaa. Voit loistaa jouluksi käyttämällä näitä kangasta käsityöideoita aikuisille.

5. Fabric Flip Flops:

Kangas Flip Flops

Näitä flip-flopsia voidaan pitää hyväksi helppokäyttöiseksi kangasjulkaisuksi. Voidaan luoda yksinkertaisia ​​flip-floppeja käytettäväksi kesän aikana. Tee tällainen klipsi lapsellesi tai voit lahjoittaa tämän nuoremmalle tytölle. Pieni budjettikangas flip flop on hyvä idea gifting.

6. Joulukudos Käsityöt:

joulu Fabric Craft

Joulu-kankaita voidaan käyttää erilaisiin joulumyymälöihin. Esimerkiksi romahtaneet jouluiset tontut, joulupuut, santat ja lahjapaperit. Voidaan persoonallistaa tonttu joulukanjoilla ja käsityöt piirtää eri kasvot jokaiseen niistä. Lapset rakastavat leikkiä sen kanssa.

Katso lisää: Egg Crafts Ideas

7. Joulupukin suunnittelu:

joulu Santa's Design

Käyttämällä kangasta käsityö voi myös tehdä joulun Joulupukin. Jokainen Santa-kartiomainen muoto on valmistettu pehmeästä huopasta, mikä tekee siitä helppoa. Yksi luo sarjan Santas perheille ja ystäville. Tämäntyyppinen veneet kiinnittävät katsojien huomion, jotta tämä tehdään ennen joulua.

8. Charm Rannekoru:

Viehätys Bracelet

Tämä on yksi aikuisten kangas taidosta sekä miehille että naisille. Tämä on myös yksi suotuisimmista lahjatavaroista, joita kukaan voi antaa. On olemassa erilaisia ​​tapoja, joilla rannekoru voidaan tehdä koristeellisemmaksi, kuten käyttämällä kukkia ja helmiä sille.

Katso lisää: Parhaat ideat käsityöt tehdä

9. Erityinen Peacock väritysarkki:

Erikoinen Peacock Coloring Sheet

Tämäntyyppistä kangasta valmistetaan enimmäkseen aikuiset ja teini-ikäiset. Se voi olla rentouttava, kun olet suorittanut jonkin työn ja voit lisätä värejä arkille.

Se riippuu täysin luovuudesta. Jos joku on luova, voi luoda kaunein ja hauskempaa veneet. Houkuttelemalla tätä ajatusta on kangasjulkaisu, saat ideaasi toimintaan ja kokeile muutamia ainutlaatuisia kangaskäsineitä kotiisi tai lahjakkaille.

Katso lisää: Syntymäpäivätyöideoita aikuisille ja lapsille

Leave A Comment

5 + 2 =