8 perinteistä vaaleaa ja tummanvihreää puseroa Tyylit elämässä

Intialaiset naiset ovat joitakin hienoimmista asuista maailmassa ja yksi niistä on perinteinen ilme, mikä tarkoittaa saree. Ja ilman puseroa, saree ei voi käyttää perinteisesti. Muotisuunnittelijat keskittyvät koruompelukseen puseroissa ja tekevät niistä todella houkuttelevia.

Vihreä Blouse Designs

Jos olet uusi trendikäs naisten vaatteita, niin rakastat sitä. Jos olet perehtynyt tähän, niin rakastat sitä vieläkin enemmän. Tässä artikkelissa keskustelemme eräistä vihreistä puseroista, joita intialaiset naiset käyttävät tilaisuuksiin, festivaaleihin, tapahtumiin jne. Vihreä on erityinen tänään. Joten odottakaa silmiinpistävää, vihreää puseron mallia, joita käsitellään jäljempänä.

Uusimmat vihreä pusero mallit:

1. Tyylikäs muotoilu:

Vihreä blouse designs1

Jos etsit jotain ainutlaatuista käyttää, kokeile tätä erityisesti puseron muotoilua. Se on luultavasti yksi hienoimmista malleista siellä, että urheilu niin houkutteleva väri sekä viileä kuvioita. Jos etsit vihreää saree-puseron mallia, niin tämä on paras, josta tulet koskaan läpi.

2. Takaisin pitsirakenne:

Vihreä blouse designs2

Täällä meillä on jotain, joka paljastaa takan osittain hyvällä tavalla ja näyttää hyvin viileä kuvio sekä sivujen että käsien lisäksi. Kun rohkeat tätä juhliin, kaikki silmät tulevat sinuun. Tämä voidaan väittää olevan yksi tyylikkäin naisten vihreä pusero mallit.

3. Vihreä pusero Golden-kirjonta:

8 perinteistä vaaleaa ja tummanvihreää puseroa Tyylit elämässä

Jos etsit jotain Intian puseroista, niin tämä on todennäköisesti parhaita siellä. Se paljastaa kauniit sävyt sekä trendikäs muotoilu. Tämä on yksi parhaista asioista, joita intialainen nainen voi ylpeillä. Intialaiset sarees naisille eivät ole koskaan olleet niin tyylikkäitä ja tämä on sinun kultainen lippusi astua lavalle ja esitellä tämä tyylikäs pala perinteisen Intian vaate.

Katso lisää: Sininen pusero mallit

4. Hihaton vihreä silkkipusero:

Vihreä blouse designs4

Jos etsit jotain trendikästä vihreää puseroa naisille, tämä on yksi niistä parhaimmista, joita tulet tekemään. Se osoittaa ainutlaatuisen neulomallin mukavan tekstuurin mukana. Se on ohut fit-pusero, ja se on tarkoitettu erityisesti nuorille naisille.

Katso lisää: Punainen suunnittelija pusero

5. Etelä-Intian pusero Design:

Vihreä blouse designs5

Tämä on tuore ja oikea boutique-hotellin takaovesta. Se liikuttaa kaula-aukkoa ja peittää rinnassa, kurkussa ja koko yläosassa, myös olkapäät. Kaunis Etelä-Intian näyttelijä havaittiin urheilussa tämän ainutlaatuisen vihreän puseron suunnitteluun ja nyt voit myös.

Katso lisää: Kultainen suunnittelija pusero

6. Häät Kausi lime Vihreä pusero:

Vihreä blouse designs6

Jos tarvitset jotain trendikäs, vihreää puseroa naisille, niin tämä on hieno. Se on yksi parhaiten harjoitetuista malleista juuri nyt ja naiset ovat kirjaimellisesti halunneet saada tämän junan keholleen ja sitten urheilemaan sitä kauniilla saree.

7. Kukkavihreä pusero Design:

Vihreä blouse designs7

Jos etsit vihreää puseroa tämän tulevan hääjuhun käyttämiseksi, niin tämä on melko viileä. Se urheilu kaunis kukka kuvio koko kehon ja naiset rakastavat käyttää sitä. Se on yksi parhaiten näyttävistä naisten puseroista, joita sinä koskaan todistat.

8. Oval Back Paljastava vihreä pusero:

Soikea Back Revealing Green Blouse Design

Rock viileä kaula tatuoinnit tämän mahtava vihreä pusero. Nainen tässä kuvassa urheilu tämän puseron kauniisti hänen punainen Saree ja nyt voit myös. Kerro vain puseron valmistajalle tekniset tiedot ja sinulla on myös tämä mahtava puserosetti. Tatuointi ei kuitenkaan tule puseroon.

Tässä artikkelissa on keskusteltu eräistä hienoista puseroista, joita intialaiset naiset käyttävät tilaisuuksiin, festivaaleihin, tapahtumiin jne..

Leave A Comment

78 + = 87