8 parasta kasviperäistä ja lieviä shampoot rasvaiselle päänahalle Tyylit elämässä

Paljon kuin iho on, päänahassa on huokosia, jotka salaavat itsestään luonnollisia öljyjä, jotka mahdollistavat hiuspohjan pysyvän kosteana ja hydratoituna pitkään. Yleensä, kun me shampoo hiukset, jotka perustuvat shampoon tehokkuuteen, nämä luonnolliset öljyt riisuvat välittömästi aiheuttaen kuivuustilanne päähäsi. Kuivan päänahan ihmisille tämä johtaa rakeuteen ja hallitsemattomuuteen.

shampoo for oily scalp

Kuitenkin öljypohjaisille hilseille tämä voi olla hiljainen vaikea, koska itsepäinen päänahka ei halua päästää irti öljyjä, likaa ja epäpuhtauksia jumissa sen kanssa. Siksi öljyinen, sileä pää tarvitsee muutakin kuin lievää pesua.

Shampoot rasvaiselle päänahalle:

Seuraavassa luetellaan muutamia shampoot, jotka on muotoiltu erityisesti rasvaiselle päänahalle, jotka auttavat sinua vapauttamaan ylimääräisen lian ja epäpuhtaudet pitämällä pään virkistävä ja pehmeä.

1. Kerastase Specifique Bain Clarifiant pitkäkestoinen säätelevä shampoo:

Kerastase Specifique Bain Clarifiant Long Lasting Regulating Shampoo

Niiden patentoitujen lipaakkidien läsnäolo säätelee ja kontrolloi liiallista talvituotantoa, koska jäähdytyspartikkelit antavat tunteen pistelyn tuntemuksesta jäähdyttämällä päänahkaa terveellisemmälle ympäristölle. Salisyylihapon ja B6-vitamiinin läsnäolo mahdollistaa hiusten pysyvän ravinnossa ja pehmeän kuvioidut pitkävaikutteiset vaikutukset ilman öljyä, joka painaa sitä.

2. Leonor Greyl Bain TS tasapainottava shampoo rasvattomalle päänahalle:

Leonor Greyl Bain TS Balancing Treatment Shampoo for Oily Scalp

Bain TS -hoito shampoo on täydellinen tasapainottava shampoo, joka palauttaa kuivat jakopäät ja puhdistaa öljyn ja lian päätä. Salvia ja hiiva -yhdistelmä tarjoaa anti-hilseilyä ja ei ole sinilevyjä, kun taas kalkkiöljy ja kasviproteiinit suojaavat, virkistävät ja elvyttävät tylsää limpäistä hiuksista.

Katso lisää: Hiusväri Shampoo

3. Herbal Essence Drarama Clean Shampoo normaalille rasvaisille hiuksille:

yrtti- Essence Drama Clean Shampoo for Normal to Oily Hair

Kasviperäinen olemus ei usko lainkaan draamaan hiusten puhdistuksessa, ja siksi draama puhdas shampoo käyttää kasvitieteellisiä silkkiuutteita lukittavaksi hohtavan hehkun, kun taas sitrushedelmien ja vihreiden teeuutteiden nauhat hiusvesi ja epäpuhtauksien jäänteet. Sopii normaaleille ja rasvaisille hiuksille, jolloin menetetyt öljyt korvataan silkkiuutteilla, jolloin päänahkausi on virkistävä tunne ja hiukset satiinipehmeä.

4. Redken päänahkaöljyn helpotusöljy Detox shampoo:

Redken scalp relief oil detox shampoo

Pidä hiukset detoksifikaattina ja virkistävät Lipa-Spongen olennaisia ​​ominaisuuksia ja sidosjäljitelmää, jotka vahvistavat hiusrakennetta solutasolla, kun taas sitruunavesi ja mikrosiemenet puhdistavat pään ja imeytyvät öljy- ja talteenotoksiin. virkistänyt tunne.

5. Organix Hydrating Tea Tree Mint Shampoo:

Organix hydrating tea tree mint shampoo

Puhdas australialainen teepuuöljy antaa tämän shampoon, joka antaa sinulle luonnollisen öljyn ja sebumin kerätyn ja rauhallisen tasapainon säätelemällä tuotannon maitoproteiineina ja pieninä piparminttuuutteina kosteuttaen ja piristäen päänahkaa niin, että sinusta tuntuu pirteältä ja tuoreelta koko päivän.

6. Biotique Bio Vihreä Apple Fresh Daily puhdistava shampoo:

Biotique Bio Green Apple fresh daily purifying shampoo

Vihreä omena on erinomainen antioksidantti, joka auttaa puhdistamaan päänahkaa ja hiuksiasi kunnolla, jolloin öljyn ja lian jäännökset jäävät jäljelle. Tämä on lempeä päivittäinen shampoo, joka myös tunkeutuu mineraali- ja vitamiiniuutteisiin antamaan hiuksillesi hyvän tuntuman.

Katso lisää: Hiusten väri shampoo

7. Schwarzkopf Bonacure päänahan hoito Deep Cleansing shampoo:

Schwarzkopf Bonacure scalp therapy deep cleansing shampoo

Ravinnetasapainotekniikka mahdollistaa pääsi poistaa ylimääräiset öljy- ja likahiukkaset, jotka punnitsevat hiuspohjan ja hiukset alaspäin, mutta samaan aikaan tämä shampoo ei naarmuta hiustesi luonnollisia öljyjä estäen siten hiusten kuivauksen.

8. Toni And Guy Päivitä Dry Shampoo:

Toni and Guy refresh it dry shampoo

Hoito sekä miehille että naisille, virkistävät sitä kuivalla shampoolla. Sen ansiosta asiantuntijapyyhkeiden puhdistus poistaa rakeita hilseitä, likaa ja enimmäkseen öljyä ja nahkaa hiuksista, säilyttäen samalla hiustenne kiilto- ja ravintoaineet, jotka ravitsevat ja ravitsevat hiuksia loistavaksi terveellinen ilme.

Katso lisää: Paras shampoo mustahiuksille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

34 + = 41