8 parasta ihonhoitoa iholle Tyylit elämässä

Jättäen talon tuoreita ja tyylikkäitä ja palaamassa hiiltyneelle iholle on jotain, mitä kaikki tytöt, joilla on öljyiset posket, ovat aiemmin kohdanneet. Kun pohdit peilin edessä, siitä, että olette niin näyttäneet koko päivän ja murskauksen edessä, annamme sinulle täydellisen syyn.

Vaikka ylikokoiset hikirauet avautuvat, jotta ylimääräinen sieni pääsee ulos, lika ja saastuttavat hiukkaset ulkopuolelta saavat houkuttelevan kasvoillesi, tarttuvat itsensä kun jatkat sitä. tämä on myös syy, miksi rasvainen iho poikkeuksellisesti on jalostusmaalla akne ja pimples. Paras tapa tehdä se käyttää puhdistusaine aina silloin tällöin ja pitää kasvot puhtaana likaa, öljyä ja aknea aiheuttavia bakteereita.

Ihonpuhdistusöljy:

Tässä ovat meidän 8 parasta puhdistusaineita rasvaiselle iholle Intiassa.

1. Noxzema Triple Clean antibakteerinen pinnoituspyyhkeily rasvaiselle iholle:

puhdistusaineet for Oily Skin

Noxzeman kolminkertainen puhdas antibakteerinen puhdistusaine toimii hyvällä kerroksella, joka ympäröi aknen taipuisaa aluetta ja taistelee aknea kolminkertaisella teholla. Tämä on oleellisesti öljytön ja tarjoaa sinulle vapaan tuoreen ihon 24 tuntia ja enemmän. Pakattu kauniiseen siniseen putkeen, tämä tuote on kelvollinen ostaa, jos olet jatkuvasti aknen uhri, ja kasvoilla olevat öljyt pahentavat tilannetta entisestään. Se on paras öljynpuhdistusaine.

2. Puhdas ja kirkas Deep Action öljynpuhdistusöljy rasvaiselle iholle:

puhdistusaineet for Oily Skin 2

Kun puhdistat kasvosi, viileä pistelyn tunne tästä puhdistusaineesta jättää sinut tuntemaan itsesi tuoreeksi ja virkistyneeksi, kun puhdistuskerma toimii syvemmälle alemman ihokasvojen päälle pakottamalla öljyä ja likaa, jota ei voi havaita ihmisen silmällä. Öljyinen kaava poistaa vaikeimmat öljylohkot, jotka ympäröivät huokosia, jotta kasvot voivat hengittää vapaasti. Tämä on kasvojen puhdistaja rasvaiselle iholle.

3. Puhdas ja selkeä jatkuva kontrolli aknen puhdistusaine rasvaiselle iholle:

puhdistusaineet for Oily Skin 3

Syvätoiminta huokosetusteknologia tunkeutuu ihon ihon raskaisiin kerroksiin ja pesee lian ja öljyn alkuperää, jotta voit urheilla öljy-vapaita kirkkaita kasvoja ilman, että sinun tarvitsee huolehtia akneista. Tämä tulee akne hoito, joka jättää ihosi ja toimii vaikein akne. Se on paras kasvovoide rasvaiselle iholle.

4. Neutrogena Oil Free Acne Face Wash:

puhdistusaineet for Oily Skin 4

Rasvainen akne altis iho on hyvin herkkä, ellei se ole suorastaan ​​riskialtis kokeilemiselle. Siksi Neutrogena esittelee öljy-vapaa akne kasvopesä, joka sisältää salisyylihappoa, joka taistelee pois vaikeimmista aknea sulkemalla huokoset välttää liiallinen sebum tuotanto. Tämä on yksi rasvaisen ihon parhaista puhdistusaineista.

5. Fabindia Tea Tree Face Wash:

puhdistusaineet for Oily Skin 5

Teepuuöljyä pidetään ikuisesti ihonhoitotuotteena, joka hoitaa aknea, puutteita, arpeja ja jopa jäljelle jääneitä kovia paikkoja. Tämä on ihme parantaja rasvaiselle iholle, koska teepuu imeytyy ylimääräiseen hikeeen ja öljyyn ja Fabindia-teepuun kasvopesuun, saat kaikki edut ja ehkä jotain muuta. Se on kasvojen puhdistaja rasvaiselle iholle.

6. Lotus Herbal Tea Tree Face Wash:

puhdistusaineet for Oily Skin 6

Kasvinsuodattimen teepuu pyrkii vähentämään öljyn tuotantoa kontrolloimalla ihon ja pH-tasapainon, kun taas kaneli ja tammi toimivat astringentteina taistelevan itseensä itseensä. Teepuu myös hyvä antioksidantti pitää kasvosi kirkkaana ja vaaleana koko päivän. Se on hyvä puhdistusaine rasvaiselle iholle.

Katso lisää: Ihonpuhdistus Intiassa

7. Näkyvä ero öljyn puhdistusaine rasvaiselle iholle:

puhdistusaineet for Oily Skin 7

Elizabeth Ardenin näkyvä ero öljytön puhdistusaine tulee ammattimaiseen valkoisen putkisäiliöön ja todella puhuttu ennen ja jälkeen sovellustulokset ovat selvästi näkyvissä. Ei vain, että sinulla on kirkas ja tuore iho, mutta tämä tuote toimii myös kohti ihon talvituotannon hallintaa niin, että iho ei kuivu kovin karkealta tai vajoaa liian rasvaisiksi öljyillä.

Katso lisää: Paras puhdistusaine kuivalle iholle

8. Orgaaninen Therapie Deep Pore puhdistusaine rasvaiselle iholle:

puhdistusaineet for Oily Skin 8

Orgaaninen Therapie-syvähuokoinen puhdistusaine toimii solutasolla, jotta likaa ja öljyä poistettaisiin kasvoistasi. Kompakti orgaanisten välttämättömien uutteiden kanssa, tämä on täysin turvallinen herkälle iholle ja siksi se ei tuhoa aknen tuotantoa. Jos mitään, se voi auttaa sinua vähentämään punoitusta ja turvotusta.

Katso lisää: Neutrogena kasvojenpuhdistusaine

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

+ 34 = 44