8 paras kosteusvoide iholle Tyylit elämässä

Jokaisella iholla on erilainen kuvioitu rakenne, jotkut kuohkeat ja kuivat ja jotkut liukkaat ja rasvaiset. Jos ottaisimme hieman kummastakin ja saavutamme nämä päität, jää meille yhdistelmäkuori, joka öljy kasvaa kesällä ja kuivuu talvella. Tähän mennessä ihmiset, jotka joutuvat käsittelemään tätä ihoa, ovat jo kurjautuneet hengityksensä aikana, joka kausi, joka syksy. Kuitenkin, öljyiset ihon tuotteet eivät toimi oikein iholla, kun taas kuivat ihon tuotteet eivät yksinkertaisesti ole sopivia. Siksi on olemassa erikoistuotteita yksinkertaisesti yhdistelmänahoille, jotka auttavat sinua helpottamaan ihon pintakuvioita täydellisesti tasapainottaen ravintoaineita samalla kun iho tuntuu pehmeältä ja ravitsevalta. Siksi tässä luettelossa puhumme joistakin parhaista kosteusvoiteista, jotka ovat hyödyllisiä yhdistelmähoidossa.

Suosittu kosteusvoide yhdistelmävalolle Intiassa:

Meidän on tarkasteltava top 8 kosteusvoidetta yhdistelmä-iholle.

1. Proactiv Oil Free kosteusvoide Spf15:

kosteusvoiteet for combination skin

Proactive -tuotteen öljy-free-kosteusvoite pitää ihonsiheytesi niin, että ihon luonnolliset öljyt eivät paina T-vyöhykettäsi alas, kun posket eivät kuivu, koska tämä kosteusvoide toimii solutasolla ruokkivat ihosoluja ja ruokkii ne olennaiset ravintoaineet, jotka lukitsevat ihon kosteuden ja pitävät ihon terveinä ja kauniina. SPF-suojaus on lisäbonus.

2. Avene rebalancing rauhoittava emulsio:

kosteusvoiteet for combination skin 2

Avenen tasapainottava, rauhoittava emulsio on valmistettu patentoitua esikekoferyylistä, joka on valmistettu erityisestä lämpövoimavesi-olemuksesta, joka nuorentaa tylsää ja kuolleen ihon muodostaen suojavaipan ihon yli. Vaalea iho ja helppo levittää, tämä kerma ihoilee iholla ja sopii sekä normaaleille että yhdistetyille ihomuotoille.

3. Tree Hut Shea Extra Rich kosteuttava kosteusvoide:

kosteusvoiteet for combination skin 3

Shea-uute kosteuttava kosteusemulsio erottuu erikseen, joka sisältää erilaisen luonnollisen olemuksen yhdistämisen. Kaikki on tukenut olennaisen Shea-voiteuutteen, joka pitää ihon hydratoituna parhaalla mahdollisella tavalla, samalla kun ravitsee ihoa mahdollisimman orgaanisella tavalla..

4. Cetaphil kosteuttava voide:

kosteusvoiteet for combination skin 4

Erityisen herkän ihon hoito Cetaphilin kosteusvoide on ihoystävällinen lääkäri yhdistelmähoidossa, jossa iho on herkkä haitallisille kemikaaleille, miksi orgaaniset aineet ottavat parhaan mahdollisen kuvansa elvyttämällä liiallista kuivaisuutta ja lukittuvat ihon hiukkasia estämään kosteuden menetyksen ja ylimääräisen öljyntuotannon.

Katso lisää: Paras kosteus herkälle iholle

5. Clinique dramaattisesti erilainen kosteuttava kosteusvoide:

kosteusvoiteet for combination skin 5

Päivittäin dramaattisesti erilainen kosteusvoide on Cliniquen 3-vaiheinen hoidonhoitaja, joka on pakattu kiiltävään kultaiseen pulloon. Tämä kosteusvoite hydrates ihosi optimaalinen kosteus niin, että voit asettua kuivaan ihoon, kun silkki kuvioitu olemus tässä voiteessa estää ihosi karheutumista ylös, kun liottaa ylimääräiset öljytoimittajat öljypataskun alla, joten täydellinen tasapainotus yhdistelmä-iholle.

6. Murad Balancing kosteusvoide:

kosteusvoiteet for combination skin 6

Antioksidantit rikastuttavat ihoa lisäämällä ihon kasvot ja ulkonäköä, kun taas öljyn säätövaikutus lukitsee ihosi öljytasot, jotka estävät ylimääräisen talteenoton. Tämä kosteusemulsio ei kuitenkaan imeä kasvoillesi luontaisia ​​öljyjä, jotka kuivuvat liian pitkälle iholle. Tämä kerma sisältää myös UV-säteilysuojan, jotta iho pysyy täysin suojassa.

Katso lisää:  Kosteusvoide Akne Prone Skin Intiaan

7. Olay täydellinen kosteusvoide UV-suoja:

kosteusvoiteet for combination skin 7

Päivittäinen ratkaisu yhdistelmäihisi, täydellinen kosteusemulsio kokoaa E-vitamiinia ja C-vitamiinia, jossa C-vitamiini on erinomainen antioksidanttilähde puhdistaa ja liimautuu tumman melaniinin ja lian iholle kosteuttaen ja kosteuttaen kasvoja. Upea E-vitamiini auttaa kuitenkin yksinkertaisesti hallitsemaan ihon pH-tasoa niin, että yhdistelmä iho ei tule päivittäisiin haasteisiin.

8. Biore Balancing kosteusvoide:

kosteusvoiteet for combination skin 8

Helvetti iholle ja hit-yhdistelmävalmisteelle, Biore toimii antamaan iholle täydellisen satiini-tuntuman ilman rasvaisia ​​luonnollisista öljyistä, jotka kostuttavat ihoa hieman liikaa. Samanaikaisesti kuivan ja hilseilevän kuolleen ihon T-vyöhykkeen ulkopuolella hoidetaan täyttämällä solut täyttämällä ylös optimaalisella kosteudella.

Katso lisää: Paras kosteusvoide kuivalle iholle

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

83 − 78 =