8 Paras Blistex Lip Balmit Tyylit elämässä

Aloitettu pieni perheyritys hitaasti kasvatti siipensä upeaan huulihoitotuoteyritykseen, joka palvelee miljoonia ihmisiä eri puolilla maailmaa. Alkaen eri makuja ja tyyppejä, tämä yritys on erikoistunut erilaisiin huulirasveihin, jotka ovat välttämättömiä ympäri vuoden. Huulihiutaleet, jotka eivät yksinkertaisesti pehmentä kaarevia huulet, antavat huulillesi kosteuttavan itseään, jos ne ovat herkin altistuvan kehon osa. Toisin kuin ihoasi, huulet ovat vain yksi kerros, joka vaatii suurimman hoidon määrän. Alla olevassa artikkelissa on luettelo kaikista ajankohdista, jolloin Blistex-huulirasvot auttavat sinua suojelemaan melko röyhkeitä.

1. Blistex lääkitys huulirasva:

Blistex lip balms

Blistexin lääketieteellinen huulirasva käyttää parantavansa voimiaan kuivien huulten kuorintaan samalla kun ravitsee niitä pitämään heidät terveellisempänä pitkäaikaisia ​​vaikutuksia. Ehkäistä ja luonnottomasta kuivuudesta johtuvien merkkien torjuminen, tämä lääketieteellinen huulirasva lukittuu huulesi kosteuteen ja pitää ne joustavina.

2. Blistex kosteus sula huulirasva:

Blistex moisture melt lip balm

Huuhtele kuivien huultenne janoa käyttäen tätä pitkälle kehitettyä kosteutta kestävää kaavaa, joka käyttää runsaasti kosteutusaineita, jotka kaikki infusoidut yhdessä Shea-voin ja aloe-helmien hyvyyden kanssa. Tuomittu SPF15 auttaa suojaamaan huuliaan auringosta.

3. Blistex Lip Brilliance Blushing huulirasva:

Blistex lip brilliance blushing lip balm

Hyaluronihappojen täyttöpallojen läsnäolo lisää kehoa huulillesi, mikä heittää sinut terveeseen hehkuun, kun taas tärkeä rypäleensiemenöljy ja E-vitamiini lisää pehmeää huulten satiinia pehmeää kosteutta. Huulesi hehkuvat kirkkaasti ruusunpunaisena kuin koskaan ennen tämän huulten loisteessa huulipuna.

4. Blistex Five Star Lip Protection:

Blistex five star lip protection

Viiden tähden huulisuoja suojaa viisi ongelma-aluetta, jotka vaurioittavat tai vaikeuttavat pehmeitä puckereitasi. Tämä huulirasva sisältää säänsuojan, joka auttaa sinua lukitsemaan kosteuden kaikissa tilanteissa, jos se on aurinkoinen päivä tai räjäytys tuulta, kuivuus talvi tai miellyttävä putoaa. UV-säteiltä suojaava tämä on äärimmäinen huulihoito-opas, jota tarvitset.

5. Blistex Simple ja herkkä huulirasva:

Blistex simple and sensitive lip balm

Tämä huulirasva on erityisesti muotoiltu yksinkertaiselle ja herkälle iholle, joka ei salli tuoksun tai makujen vahingoittaa herkkiä huulia, jotka saattavat aiheuttaa ärsytystä tai sivuvaikutuksia. Herkkä ja rauhoittava huulillesi, kaakao ja Shea Butter infusoidaan siihen, että se hyödyttää suosiasi huulillesi. tämä on kliinisesti todistettu kosteuttava ja pehmeä kuivaa herkkiä huulia.

6. Blistex Silk And Shine Lip Balm:

Blistex silk and shine lip balm

Blistex-silkillä ja loistavalla huulirasvalla voit urheilla satiinista samettisen tunteen huulillasi olematta tosiasiallisesti uudelleenapitettava balmia uudestaan. Silkkiuutteet, jotka sisältävät silmää Provitamin B5: llä ja E: llä, silkki ja kiilto balsamilla lisää huulillesi loistavaa kiiltoa huulillesi samalla kun heille annetaan silkkinen pehmeä tuntuma.

Katso lisää:  Lip Balm Mehiläisvahvalla

7. Blistex Fruit Smoothies Lip Balm:

Blistex fruit smoothies lip balm

Blistexin huulitiivisteen hedelmäpullojen valikoima käyttää C- ja E-vitamiinipitoisuuksia, antioksidantteja ja ihonhoitajia, jotka tulevat kolmelle värikkäälle värivaihtoehdolle, jotka mahdollistavat hieman sävyä osuessasi huulille. Kosteuttava huulirasva toimii kosteuden ihmeenä huulet. Myös tämä on varustettu SPF15: lla aurinkosuojauksen aikaansaamiseksi.

Katso lisää:  Lip Balm Neutrogena

8. Blistex Deep Renewal huulirasva:

Blistex deep renewal lip balm

Tämä aurinkosuojakerroin uudistuneille huulirasvoille käyttää laajaa spektrialuetta, joka huolehtii sekä UV A- että B-säteistä, kun taas valoa heijastava ominaisuus antaa huulille mahdollisuuden pysyä nuorena ja joustavana. Läsnäolon f hyaluroniset täyttöpallot lisäävät kehoa ja pullea huulillesi, koska koentsyymi Q10 lukittuu kosteudelle, joka elvyttää aikaisemman vahingon.

Katso lisää: Baby Lips huulirasva

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

52 + = 56