8 Kuvia Demi Lovatoista ilman meikkiä Tyylit elämässä

Demetria Devonne, tai pikemminkin Demi Lovato on ollut kulttuurikuvake ja inspiraatio uransa alusta. Pääosassa toiseksi paras musiikillinen Disney-tuotanto, Camp Rock, tämä pieni tyttö nousi kuuluisuuteen laulaja ja näyttelijä. Hitaasti maailma sai tietää kappaleistaan ​​ja pian hänen albuminsa julkaistiin. Sitten aloitti näyttelijä uran ja vauva vaiheet, tämä hieno nainen ei ole vain näyttelijä, laulaja ja laulun kirjailija, mutta myös ylpeä omistaja omasta kosmetiikka-ja kaunistuslinja, Devonne by Demi. Tämä tuo meidät päivän artikkelin aiheeseen, tuoreen Demiin ilman meikkiä.

Demi Lovato ilman Makeup-kuvia:

Webcam Selfie:

Demi Lovato without makeup pictures

Itseistöt ovat nuoruuden maailmassa välttämättömiä ja usein tämä on yksi parhaista keinoista päätellä, onko henkilö, jolla ei ole meikkiä, todella kauniita. Tämä Lovato-kuva on webcam-selfie jossa hän näkyy ilman näkyviä merkkejä meikistä ja silti näyttää loistavasti houkuttelevalta. Ulkonäköstä voi sanoa, että hänellä on todella virheetöntä ihoa.

Tuore kasvot:

Demi Lovato without makeup2

Demi Lovato pyysi kerran fanejaan irrottamaan heidän makunsa päivälle ja koristelemaan ihoa, johon he ovat syntyneet. Hän loi luonnon kauneuden henkiin ja jakaa meikkiä vähemmän kuvaa itsestään sosiaalisessa mediassa, jossa hän näytti yksinkertaisesti upea hänelle kaikki luonnolliset itsensä. Ei linjaa, ei meikkiä eikä kiiltoa, emmekä pystynyt edes kertomaan, oliko hän oikeastaan ​​vähemmän meikki.

candid:

Demi Lovato without makeup3

Ei ollut koskaan epäilystä siitä, että Demi oli täydellinen olemus, että hän on. Sen lisäksi, että hän on sydämessään rakastettu, hänet tunnetaan myös yhtenä parhaimmista idoleista, jotka voivat aina puhua virheettömälle iholle ilman meikkiä. Tämä hänen tyttärensä on juuri sitä, mitä tarvitsemme osoittamaan hänen arvoaan ilman meikkiä.

Minimalistinen:

Demi Lovato without makeup4

Aina aina minimalismia suosivan Demetria Lovato on aina säilyttänyt kauneutensa alhaisilla päähineillä ja makeupilla. Inspiraatio, siis tagged, kuvaa tässä minimalistista ulkoasua vain vedellä linjoilla, kun hän jälleen paljasti selkeät kasvonsa julkiseen silmään.

Katso lisää: Beyonce ilman meikkiä

Morning Selfie:

Demi Lovato without makeup5

Meillä kaikilla on ollut ne päivät, jolloin aamulamppu oli kunnossa kameran aukon ja kuvan kanssa, syntyy siis enkeliä. Demi Lovato on saattanut tuntea samanlaisen tunteen kuin hän esitteli hänen höyryävän kahvin aamukahvillaan. Flaunting hänen tatuoinnit rinnalla kirkkaan ihon, tämä diva näytti hämmästyttävä.

Petty Affair:

Demi Lovato without makeup6

Täällä meillä on kaunis kuva pop-tähdestä, joka leimailee mahtavaa ihoaan, kun hän esittelee uuden hakiessaan lemmikkiä maailmalle. Demi Lovato on merikilpikon ylpeä omistaja ja kun kuolimme hänen ja hänen uuden lemmikkinsä yli, Demi näytti komealta tässä ei meikkiä. Kuva oli osoitus siitä, ettei hänen tarvitse tehdä meikkiä kauniiksi.

Katso lisää: Candice Swanepoel ilman meikkiä

Poolside Kuva:

Demi Lovato without makeup7

Hyvin harvat ihmiset tai pikemminkin tytöt ovat mukavia omassa ihossaan. Vaikka jotkut saattavat käsitellä epätasaisia ​​ihon sävyongelmia, jotkut pisamia ovat suurin este. Kuitenkin Demin uima-altaan kuva antoi meille todellisen tunnelman. Pääosassa ilman meikkiä tässä kuvassa, Demi hymyili hänen kauniita pisamiaan ja näytti upealta.

Katso lisää: Christina Aguilera ilman meikkiä

Pretty Smilers:

Demi Lovato without makeup8

Viimeinen kuva Lovato näyttää hänelle yhdestä hänen lyhyt kampaus, jossa hän näytti täysin kauniilta vilkuttaen hänen helmeä valkoiset.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

26 − = 16