8. kuukausi Baby Food Recipes – Meidän Top 9 | Tyylit elämässä

Kun vauva täyttää 8 kuukautta, tunnet hänen tykkäyksensä ja mieltymyksensä. Mutta kasvava vauvan ravitsemus on erittäin tärkeä, tässä artikkelissa olen peitellä 9 parasta vauvanruokaa, jotka ovat sopivia 8 kuukauden ikäiselle vauvalle.

8 months baby food

Joten, nauti tästä upeasta sekä terveellisestä ruoasta 8 kuukauden ikäiselle vauvallesi.

Top 9 ruokaa 8 kuukauden vauva:-

1. Vilja:

Aloita sekoittamalla jyviä purees, jonka tiedät, että lapsellasi on ollut mitään reaktioita. Like Pastas luo suuria sormenjälkiä.

2. Stewed Apple:

Tätä varten tarvitaan 1 appelsiini, 1 kupillinen vettä ja 1 päärynä. Ojaa ja kuori yhtä paljon omenaa ja päärynä. Leikkaa molemmat hedelmät pieniksi paloiksi. Aseta pannulla muutoin painekaappi ja lisää vettä. Anna hedelmien paistua 15-20 minuutin ajan pehmeäksi tai 5-6 pilliin painepesurilla. Murskaa tai sekoita hedelmät hyvin yhdessä astian kanssa kerran jäähdytettyinä.

3. Khichdi:

Tämä on täysin mukautuva tapa ruokkia vihanneksia ja poikaa vauvallesi. Se on täydellinen ateria itsessään. Liota laulua ja riisiä veteen ½ tunnin ajan. Laita tämä painekattila vihannesten, kuten peruna, porkkana, raaka papaija, kurpitsa, pullo kurpitsa jne. Lisää vähän kurkumaa ja suolaa plus vettä ja keitä 20 minuuttia. Sekoita ja ruokaa vauvalle.

4. Bataatti Kheer:

Tämä on erittäin ravitsevaa ja arvostetaan vauvoilla. Tämä on hyvin yksinkertainen resepti ja tarvitset vain bataattia ja maitoa. Ennen kaikkea kiehukaa bataatti keitetyn lisäksi ja kuori sitä jäähtymisen jälkeen. Sekoita sitten hyvin ja sekoita tämä maitoon yhdessä sokerin kanssa.

5. Punajuuri ja porkkana Puree / Mash:

On melko yleistä tarjota keitettyä ja puristettua porkkanaa koko ennenaikaisen kuukauden kestävän ruokinnan aikana. Pieni vaihtelu voi olla pieni lisäys punajuurta, joka ei ainoastaan ​​anna sille ihana makeus kuin tyylikäs kirkas väri. Voit tehdä tämän tarvitsemasi hienonnetut porkkanat, viipaloi punajuurta ja tuoreita kardemummia ylimääräisiä. Höyry porkkanoita ja punajuurta höyryllä 15-20 minuutin ajaksi. Voit myös paineita kokata ne keskenään erittäin vähän vettä, joka on tarkoitettu 2-3 pilleille. Yhdistä keitetyt vihannekset kardemummin makuilla sileäksi. Siirrä sivulta toiselle seulaa, jos se on toivottavaa.

Katso lisää:  Yksi vuosi vauvanruoka

6. Palkokasvit:

Palkokasvit ovat monikäyttöisiä ja täydellisiä proteiineja. Elintarvikkeet, kuten pavut, linssit sekä herneet sisältävät runsaasti vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja sekä suuren lisäyksen vauvan ruokavalioon. Mutta ole varovainen! Olemme kaikki tunnistettavissa tuulen epämiellyttävyyden vuoksi, elintarvikkeiden laaja-alaisena vaikutuksena. Huomioi, ettet yliperäisi vauvaa kuin tämä ruoka-kokoelma!

7. Jogurtti:

Kaikki te tiedätte, että jogurtti on hyvin turvallinen kuudesta kuukaudesta ja yritä näin ollen tarttua luonnolliseen, makeuttamattomaan jogurttiin sekä laittaa hedelmää vakuuttamaan vauva. Vältä makeuttamaan jogurttia hunajaa vastaan, koska on erittäin vaarallista tarjota hunajaa alle yhden vuoden ikäisille vauvoille.

Katso lisää:  10 kuukautta Baby Food

8. Tofu:

Tofu ei ole vain ravitseva vaan myös monipuolinen; joten tofu on täydellinen lisä kotona olevaan vauvanruokaan ja sitä voidaan ottaa käyttöön 8 kuukauden ikäisenä.

9. Lihat:

Tämä on ensiluokkainen proteiinilähde, muutoin kuin tässä vaiheessa lähes kaikki vauvat kaivaavat proteiinia maidostaan. Lihan käyttöönotolla on eniten hyötyä lisäraudalle, jota se tarjoaa. Tämä johtuu siitä, että vauvojen rautakaupat alkavat mahdollisesti vähentää 6-9 kuukauden ikäisiä. Rauta on välttämätön osa verenkiertoa, kuljettaa happea kudoksiin tarjotakseen haluttua energiaa kasvulle.

Katso lisää:  Vauvanruokavaliot 9 kuukautta

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

4 + 5 =