8 Kanchipuramissa tunnettuja temppeleitä Tyylit elämässä

Tamil Nadun osavaltiossa on Kanchipuramin kaunis kaupunki, vain muutaman kilometrin päässä Chennain pääkaupungista. Kaunis asuinpaikka ja uskonnollinen keskittymä, historiakirjan sivut muistuttavat Kanchipuramia yhtenä vanhimmista päiväajoista, tunnetaan myös nimellä "oppimispaikka". Keskittymällä lähinnä buddhalaisuuteen ja juutalaisuuteen keskittyviin uskontoihin, jotka virtaavat virtaa tällä kaupungissa, Kanchipuram on pyhä pyhiinvaelluskohde, perintökaupunki, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tässä artikkelissa on luettelo joistakin parhaista uskonnollisista keskuksista Kanchipuramissa ja sen ympäristössä, joka on varsin hauska sinulle.

8 parasta temppeliä Kanchipuramissa:

Onakanthan Tali-temppeli:

temppelit in kanchipuram

Kanchipuramissa sijaitseva Onakanthan Tali-temppeli on Shivan palvojien keskus, jossa legendat sanovat, että Herran Shivan, Onanan ja Kantanin kaksi suurinta omistajaa ovat omistaneet olemisensa tämän palvontapaikan perustamiseksi. Kahden Lingaman läsnäolo edustaa Oneswararin ja Kantenswararin olemusta. Pieni kompakti asuinpaikka, tämä keskiaikainen pukeutunut temppeli on vanhanaikaista hoitoa.

Pandavar Perumal Temple:

temppelit in kanchipuram2

Pandavar Perumal temppeli on suljettu kiinteiden kylmän graniitti-seinien hallitsijoille, joka suojaa pyhät, mukaan lukien kaksi vesistöä. Temppeli rakennettiin paluumatkalle Hindu-jumala Vishnun omistettuun 1800-luvun loppupuolen Pallava-dynastiaan. Rauhan lisäksi tämä temppelisatama ja myös luonnonkaunis kauneus.

Iravatanesvara-temppeli:

temppelit in kanchipuram3

Ainutlaatuinen arkkitehtoninen tyyli johtaa Iravatanesvaran temppeliä pitkin vanha temppeli, joka on rakennettu Pallaaksilta 8. vuosisadalla. Tämä temppeli on kuuluisa vimanaksistaan. Intian arkeologisen tutkimuksen myöhässä on ottanut temppelin ylösnousemisen ja palauttamisen alkuperäiseen loistoonsa.

Kachabeswararin temppeli:

temppelit in kanchipuram4

Pienessä Thirukkachur-kylässä on iso temppeli, pelkkä omistautuminen voimakkaaseen Lord Shivaan, joka levittäytyy kauniisiin kauniisiin graniitti-kaiverrettuihin beigen hued temppeleihin. Temppelin ensisijainen jumaluus on Shri Kachabeswarar yhdessä hänen vaimonsa Jumalatar Shri Anjaanakshi Ambaalin kanssa. Temppelin sisäpuolella on erilaisia ​​mielenkiintoisia historioita paikkaan, joka näytetään bannereilla palvovastaajan tietoon.

Katso lisää:  Temppelit Jharkhandissa

Kailasanatharin temppeli:

temppelit in kanchipuram5

Yksi Kanchipuramin vanhimmista ja tunnetuimmista uskonnollisista keskuksista, Kailasanathar-temppelissä ovat megalith-kallioon rakennettuja rakenteita, jotka omistavat mahtava Lord Shiva, joka asuu yhdessä hänen monista muodoistaan, Kailasanatharista, jonka hän sai asuessaan hänen ensisijaisessa asunnossaan , Mount Kailash.

Tiruvelukan temppeli:

temppelit in kanchipuram6

Dravidian-tyyliin rakennettu Tiruvelukkain temppeli Kanchipuramissa on hiljainen ainutlaatuinen historia, jonka pohjalta rakennettiin temppeli. Viisas lordi Vishnu oli tullut pelastamaan kotikaupungit tästä paikasta, hän otti Narashimhan. Kun hän suoritti asuraksen, pahan, hän päätti asua tässä paikassa vielä jonkin aikaa, jolloin temppelin syntyminen.

Katso lisää:  Kuuluisia temppeleitä Jaipurissa

Kamakshi Ammanin temppeli:

temppelit in kanchipuram7

Tulevainen ja mahtava, Kamakshi Ammanin temppeli on yksi monista harvinaisista temppeleistä, jotka ovat omistautuneet Jumalatar Katiin, Jumati Parvatille. Kamakshi täällä tosiasiassa viitataan jumaluuteen itsekseen, koska kaiverrettu valkoinen rokkasi uskonnollinen napa puhuu valtaa ja omistautumista.

Chitragupta Swamy Temple:

temppelit in kanchipuram8

Chitragupnan temppeli on omistettu Shri Chitragupta Swamylle, jonka uskotaan toimivan käsi kädessä Ketu-huipun huijauksen kanssa. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, mistä ihmiset kaikkialta Intiasta saapuivat tähän temppeliin etsimään jumaluuden hyviä siunauksia.

Katso lisää: Temppelit ympäri Hyderabadia

Leave A Comment

86 + = 87