7 yksinkertaista ja luonnollista vinkkejä 5 vuotta nuorempana Tyylit elämässä

Tiedätkö, miten näyttää 5 vuotta nuorempana kuin ikäsi? Ei ole tuskin ketään, joka ei halua nähdä 5 vuotta nuorempia kuin he itse ovat. Kuitenkin on todella vaikea säilyttää sitä ja pitää olla jatkuvasti varpaillaan, jotta nuoret ja säteilevät ilmiöt, joita toiset kadehtivat. Kasvavan iän myötä naamioitumisten, ryppyjen, tummien pisteiden ja vikoja esiintyy vähitellen, mikä tekee ihosta tylsäksi ja elottomaksi. Varmistaaksesi, että ne pidetään pidempään pidempään, sinun on vietävä aikaa ihonhoitoon. Oikea tekniikka meikkiä ja hyvää ihonhoitoa voi kuitenkin piilottaa ikääntymisprosessin ihon yhtä paljon kuin tehdä sinusta näyttää 5 vuotta nuorempia kuin todellinen ikäsi.

Yksinkertaiset vinkit 5 vuotta nuoremmille:

Haluatko tietää, kuinka etsiä viisi vuotta nuorempana? Alla mainitut vinkit auttavat sinua varmasti saavuttamaan haluamasi, mutta vain jos muistat käyttää niitä säännöllisesti. Tarkista ne ja valitse 2-3 ideaa yhdistelmästä saadaksesi erinomaisia ​​tuloksia.

Millä tavalla To Look 5 Years Younger naturally

1. Kuorinta on tärkeää:

Ensimmäisen askeleen, jota sinun tarvitsee tehdä 5 vuoden nuorempaan ulkonäköön, kuorinta on epäilemättä yksi merkittävimmistä. Se auttaa parantamaan ihon rakennetta ja poistamaan kuolleen ihokerroksen, joka tekee ihosta tylsiä ja eloton. Se auttaa myös vähentämään ihon aiheuttamien auringon aiheuttamien vahinkojen vaikutuksia. Käyttämällä alfa-hydroksyylihappotähteitä on yksi täydellinen vaihtoehto täällä.

Katso lisää: Miten saada hyvää ihoa hetkessä

2. Kosteuden merkitys:

Iho alkaa puuttua luonnollisista öljyistä, jotka pitävät sitä ravittavana, kun henkilö ikääntyy. Tämä tarkoittaa vain sitä, että kosteutustarve kasvaa paljon enemmän kuin ikäsi. Hyvänlaatuisen kerman tai kosteusemulsin kosteus on aina ollut tärkeä tarve pitää ihosi terveenä. Itse asiassa, lisäetuina, kosteuttava auttaa myös tekemään sinusta näyttävän nuoremmalta kuin sinä itse asiassa!

3. Käytettävät kasvonsuojaimet:

Facelift-naamioilla on ainoa tarkoitus vähentää kasvojen ryppyjä ja tehdä sinusta nuorempia poistamalla ikääntymisen mahdollisuudet. Niille, jotka haluavat käyttää meikkiä kasvopakkausohjelman jälkeen, on suositeltavaa käyttää pakkausta vähintään 2-3 tuntia aikaisemmin.

Katso lisää: Miten saada hehkuva iho morsiamen

4. Käytä Concealer:

Meikkitekniikoista ja tuotteista, jotka ovat täysin ihmeellisiä tekemään sinusta nuorempia, on peitevoide. Käytä ihonväriin sopivaa peitevoidetta, joka peittää tummat paikat, viat ja tummat ympyrät. Se auttaa tuomaan virheetöntä ulkoasua kasvoihin ja auttamaan tulosten saavuttamisessa.

Katso Five Years Younger

5. Primer auttaa:

Toinen meikki tuote, joka voi antaa sinulle 5 vuoden nuoremman näyttää halutulla ovat alukkeita. Pohjat ovat tunnettuja luomaan sileä pohja make-up ja myös muuntaa ihon kokonaan jotain nuorempia ja hehkuva. Se auttaa myös säilyttämään meikit pitkään kestävälle rintamalle.

Katso lisää: Miten saada reilu ja hehkuva iho

6. Antioksidantit:

Markkinoilla on runsaasti nestemäisiä pohjia, joilla on paljon antioksidantteja ihon vahvistamiseen sekä sen tekemiseen nuoremmaksi. Se myös suojaa ihoa kaikista auringon säteiden aiheuttamista vaurioista ja on täydellinen 5 vuotta nuorempaan katseluun.

7. Miracle Of Blush:

Iho menettää paljon ominaisuuksia, kuten täyteyden, kun vanhenee. Tämä tekee siitä näyttävän ontolta ja kulmikas. Vaaleanpunainen punastuminen on oikea valinta täällä tehdä 5 vuotta nuorempi ja paljon kauniimpi. Vältä tummia väriaineita täällä, koska ne eivät auta kovin paljon.

Luonnolliset vinkit, joita voi seurata etsimässä 5 vuotta nuorempia kuin ikäsi:

Ikääntyminen on luonnollinen prosessi, jonka jokainen kulkee elämässä. Sitä ei voida kääntää, ja se on väistämätöntä. On useita hoitoja kääntää ikääntymisen merkkejä ja tehdä ihosi näyttää 5 vuotta nuorempana. On luonnollisia keinoja parantaa kollageenin tuotantoa, tasoittaa hienoja viivoja, ryppyjä ja kiristää ihoa. Tässä ovat ylimmät luonnolliset korjaustoimenpiteet;

Rose Water and Glycerin Age Reverse Facial Moisturizer:

Kosteus on erittäin tärkeä osa ikääntyneitä ihonhoitotöitä. Pistä ihosi puuvillaa, joka on imeytynyt ruusuvesiin. Sekoitetaan yhtä paljon glyseriiniä ja ruusuvettä ja hierotaan varovasti kasvosi ja kaulasi. Toista tämä joka aamu puhdistuksen jälkeen.

C-vitamiini ryppyinen seerumi:

Kotitekoiset seerumit ovat parhaita ikääntymiseen. Näin voit tehdä C-vitamiinin seerumin. Tarvitset puhdas C-vitamiinivalmiste - 2, 2 rkl E-vitamiiniöljyä, 1 rkl Aloe Vera -geeliä ja 5 rkl Rose Water.

Liuotetaan C-vitamiinivalmisteita ruusuvesiin. Sekoita aloe Vera -geeli ja E-vitamiiniöljy. Kaada sisältö pieneen tyhjään pulloon ja säilytä viileässä paikassa. Varmista, että käytät seerumia 5-6 päivän kuluessa. Lisää muutama tippa tästä seerumista säännölliseen kosteuttavaan yövoiteeseen tai voiteeseen. Käytä sitä säännöllisesti ja löydät ihon nuorempana luonnollisestikin.

Revitalize Natural Green Tea & Lemon kasvoväriaineella:

Kasvoväriaineet tekevät ihostasi säteilevän, terveellisen ja nuorekkaan. Käytä tätä seosta väriaineena tai kasvonaamuna nuorempaan ja hehkuvaan ihoon. Ota puolikvivalentti vihreää teetä ja liuota 2 rkl sitruunamehua. Muuta puuvillapallo ja pyyhi perusteellisesti. Tee tämä kahdesti päivässä. Kaada liuos sumutuspulloon, jota käytetään kasvonaamuna ja säilytä se jääkaapissa 1 tunti. Suihkua kasvoillesi, aina kun ihosi tuntuu tylsältä ja kuivuneelta.

Hunaja ja Papaya Wrinkle Smoothing Natural Massage Cream:

Pienennä pisteiden ulkonäköä ja hienoa linjaa tämän luonnollisen kotitekoisen kasvokynnen kanssa. Sekoita 2 ruokalusikallista kypsiä papaijaa ja lisää 1 rkl hunajaa ja mokkaa. Levitä tämä seos kasvosi puhdistuksen jälkeen ja hieronta varovasti kasvoille ja kaulalle sormenpäilläsi 5 minuutin ajan. Pyyhi puuvilla pallo kylmässä vedessä ja poista pakkaus. Hiero jääpallo kasvoillesi ja kosteuttaa.

Kiinteyttävä naamio, jossa on munanvalkuaista ja oranssia:

Uudista nuorekas iho tällä kiristysnaamulla. Sekoita 1 munanvalkuaista ja 3 rkl tuoretta appelsiinimehua. Huuhtele kasvosi haalealla vedellä ja harjalla, levitä kerros. Levitä toinen kerros 5 minuutin kuluttua. Anna sen kuivua. Poista kostealla puuvillapelillä pakkaus ylöspäin. Käytä tätä viikoittain ja näe ihosi näyttävät nuorempia.

Puhdista ja karkea raaka maito ja suola:

Kuorinta on tärkeä vaihe ikääntyvän ihon hoidossa. Tämä on helpoin tapa saada ihosi näyttämään nuoremmalta. Sekoita 1 rkl suolaa ja 1/4 kuppi raakamaitoa. Työnnä tämä varovasti kasvoillesi puuvillapussiin ja pyöritä sitä pyöreällä liikkeellä. Huuhtele kylmällä vedellä. Tämä seos poistaa kuolleita soluja, likaa ja likaa ja paljastaa elävää ihoa.

Porkkana, maito ja kurkuma kollageeni Face Pack:

Antioksidantit hidastavat vanhenemisprosessia ja tekevät ihon näkyvän luuseri. Neljään rkl maitoa liota 2 rkl raastettua porkkanaa pehmentämään sitä. Lisää tl-kurkuma ja sekoitus. Levitä tämä pakkaus kasvoillesi ja huuhtele se 20 minuutin kuluttua. Tämä on yksi parhaista keinoista nuoremmalle iholle.

Kasvopesu riisivedellä:

Aasian naiset vannovat riisivettä ja ovat ikivanha kauneuden salaisuus. Pese kasvosi kylmällä riisivedellä ja tämä kiristää huokoset, energisee ihon, keventää ihon sävy ja tekee ihosta näkyvästi nuorempana.

Granaattiomena ja viinirypälemehu:

Juominen granaattiomena ja viinirypälemehu päivittäin vähentää ryppyjä ja ennenaikaista vanhenemista.

Yleensä jokainen dramaattisuus näyttää nuorempia kuin ikä, johtaa stressitöntä elämää ja selvittää, että ihosi näyttää nuorempana.

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

56 − 54 =