7 Suosittu Sebamed Face Washes jokaisen ihon tyypin mukaan Tyylit elämässä

Tiettyjen iho-ongelmien ratkaisemiseksi on välttämätöntä ottaa yhteyttä ihotautilääkäriisi kerran. Mikään ei voita asiantuntevaa neuvontaa kroonisten iho-ongelmien, kuten aknen, pigmentaation, kuivan ihon, rasvaisen ihon jne. Torjumiseksi. Ihotautilääkärit usein määräävät lääkkeillä ihonhoitoja, kasvopesuja jne..

Sebamed Face Washes

Eräs erittäin suosittu lääkemäärätty lääkehoito on Sebamed. Sebamed tarjoaa useita kasvojen pesuja, ruumiinpesuja, puhdistusaukkoja ja voiteita.

Sebamed Face Washes Intiassa:

1. Liquid Sebamed Face Wash:

Sebamed_Liquid_Face__amp__Body_Wash_200ml_1373900264

Se tulee kohtuulliseen hintaan Rs. 328: lle 200 ml: lle, joka kannattaa maksaa, koska tulokset ovat sen arvoisia. Tämä kasvo- ja kehonpesu sopii erityisen hyvin henkilöille, joilla on öljyinen tai yhdistelmäinen iho, koska se ohjaa liiallista öljy- ja nahaneritystä estääkseen huokosten tukkeutumisen. Tällä lääkkeellisellä tuotteella on antibakteerikomponentteja, jotka vähentävät bakteerien määrää huokosissa. Paras osa kasvojen pestä on se lievä tuoksu ja se ei häiritse ihon luonnollista kosteutta ja säilyttää luonnollisen Ph-tasapainonsa. Ihotautilääkärit suosittelevat sitä.

2. Sebamed Clear Face Cleansing Foam:

Sebamed Clear Face Cleansing Foam

Jos sinulla on herkkä iho ja iho ei siedä geelipohjaisia ​​tai voimakkaita formulaatioita, kokeile puhdistusvaahtoa. Se sisältää vaikuttavaa ainetta, jota kutsutaan Montaline C40: ksi, joka on voimakas antibakteerinen aine, joka väittää vähentävän pimples-esiintymistiheyttä torjumalla kasvojen huokosien bakteerien lukumäärää. Sillä on myös tähti-aine, jota kutsutaan panthenoliksi, joka lievittää punoitusta ja kutinaa parantaen ja röyhtäen tulehtuneita ja ärsytettyjä ihoa. Se toimii säilyttämällä ihon luonnollinen Ph-tasapaino. Hinnoitellaan 550: llä 150 ml: lle, mikä on varsin järkevä, koska se on lääketieteellinen tuote.

Katso lisää: Lotus Herbals Face Washes

3. Sebamed Olive Face ja Body Wash:

Sebamed Olive Face and Body Wash

Se tulee hintaan Rs. 650 150 ml: aan. Tällä tuotteella on täydellinen pH-arvo, joka ei häiritse ihon happo-emästasapainoa. Tämä kasvopesu on yhdistelmä ravitsevaa, antioksidanttista rikasta oliiviöljyä sisältäviä uutteita, joilla on pantenoli sohottavia ominaisuuksia. Kokeile tätä sileäksi ja ravitsevaksi iholle.

4. Sebamed Clear Face Antibakteerinen puhdistusvaahto:

Sebamed Clear Face Antibacterial Cleansing Foam

Tukkeutuneet huokoset ovat tärkein syy useiden iho-ongelmien, kuten: Mustat, valkoiset ja akne. Tämä kasvopuhdistus puhdistaa huokosi syvältä ja pitää heidät bakteereista vapaiksi. Se tulee hintaan Rs. 432 150 ml: lle.

Katso lisää: Jovees Face Wash For Pimples

5. Sebamed Fresh suihkugeeli herkälle iholle:

2498562-Sebamed makean suihku-geeli-200ml

Tätä voidaan käyttää kasvojen ja kehon iholla. Melko kohtuuhintaisia ​​vain Rs. 276 200 ml, tämä lääkkeellinen kasvopesu on täysin alkali ja parabeenitonta. Se puhdistaa ihon pintaa ja huokosia ja ravitsee ihoa sen luonnollisilla aminohapoilla. Tämä on erityisesti suunniteltu herkälle iholle.

6. Sebamed Spa Shower Cum Face Wash -geeli:

7 Suosittu Sebamed Face Washes jokaisen ihon tyypin mukaan Tyylit elämässä

Tätä voidaan käyttää kasvot, koska se on lievä. Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille edullisesti Rs: llä. 345 200 ml: lle. Tämä suojaa ihoa rasva-eroosiolta ja suojaa sitä kuivilta. Tämä tuote on lievä iholla ja on alkali- ja parabeenitonta. Se on virkistävä tuoksu makean veden lilja uutetta antaa sinulle spa kuin kokemus kotona.

Katso lisää: Teepuuöljy kasvot pesut

7. Sebamed Anti-Dry Derma-pehmeä pesuemulsio:

Sebamed Anti-Dry Derma-Soft Wash Emulsion

Kallis yksi, mutta erittäin mukava tuote Sebamed hinnoitellaan Rs. 1679 200 ml: lle. Tämä soveltuu hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Se auttaa tukevana hoitona atooppisessa ekseemissa ja psoriaasissa tukevana ihonhoitona. Tämä lempeä kaava on saippuaa, emäksistä, parabeenittömää ja alumiinia.

Leave A Comment

32 − = 24