7 parasta Virkattu Braid Kampaukset Tyylit elämässä

Harjat ovat aina suosittuja, ja meillä on lähes yli 100 tyyliä yllään sama. Jotkut näyttävät hyviltä mistä tahansa kasvotyypistä, kun taas jotkut sopivat pitkille ja pyöreille kasvoille. Virkattu punos on aina ollut muodissa, mutta ylimääräinen tyyli voi tehdä siitä tyylikkään. Tämä tyyli on nopea ja kätevä. Ja kyllä, sinulla on oltava virkattu neula tehdäkseen taikaa. Alla keskustelemme eräistä tyylikkäistä virkkauspunoksista.

Top Virkattu Braid Kampaukset:

1. Luonnonkukat:

virkkaus Braid Hairstyles

Virkkaa ilmeisesti syntyi luonnollisesta ilmeestä. Se oli turvallista ja helppoa. Lisäksi tämä klassinen virkattu tyyli auttaa sinua ulos yli kaksi kuukautta. Sinun täytyy punostaa nurmen rivejä menossa otsasta takaisin ja sen jälkeen ommella päät hiukset päähän. Käytä neulaa asentamaan kiharat kudokset. Lisää loistoa käyttämällä seerumia. Tämä tyyli soveltuu kaikille hiustyypeille ja kaikille kasvomalleille.

2. Side Hawk Suzy Braid:

virkkaus braids2

Tämä on tyyli aina muotia, koska se on enemmän funky ja pitää yleisön kiehtovaa. Sillä on seksikäs Mohawk-tyyliosa hiuslisäksi halutulla tavalla ja sitten punos hiukset tyyliksi ja kiinnitä se ylös. Nyt on tarvinainen toisella puolella horisontaalisia ruokohelmia, jotka kulkevat jakamisesta korviin. Tämän jälkeen on ommeltu hiusten päät pään päälle. Käytä neulaa kutoa kihara. Käytä hyvällä suihkeella tyyliä pitämällä.

3. Patricia Passion Braid:

virkkaus braids3

Tämä on erittäin helppo tyyli, jossa sinun täytyy kutoa kihara-ponihäntä. Sinun on ensin erotettava kiertokappaleet ponipeiton tekemisestä. Sen jälkeen täytyy ratsasta riviin pyöreäksi. Tämän jälkeen päät on ommeltu hiuksista päähän pitäen ne pyöreänä. Asenna vielä kerran kihara kutoa neulalla. Tämän jälkeen voit hiukset vasemmalle hiuksille turvalliseksi ponnahduslaudaksi. Käytä hiuslakkaa pitämään valoa. Soikeat kasvot sopivat parhaiten tähän kampaukseen.

4. Ninan luonnolliset kiharat:

virkkaus braids4

Ompele hiuksesi korvan ja korvan väliin ja osasta 3 hiusosioita etupuolella, ja voit myös päällystää 3 punokset. Aseta sitten kaikki ne paikalleen. Sitten sinun täytyy punostaa ruoko riviä menossa keskeltä osaksi alas. Jatka hiusten päätä vielä kerran päätä varten ja käytä neulaa asentamaan kihara kudos. Käyttämällä seerumia lisäämään loistoa saat parhaan näytön.

Katso lisää:  Braided Crown Kampaukset

5. Hot Crossed Bun Braid:

virkkaus braids5

Tämä ulkoasu on aina hienovarainen ja tyylikäs ja aina tyylikäs missä tahansa. Sinun täytyy erottaa pyöreä jakaminen, jossa sinulla on ponihäntä. Tämän jälkeen punos yksi pitkä ruoko rivi antaa sille pyöreä muoto. Ompele hiusten päät pään muotoon. Käytä neulaa asentaaksesi suoran kudon sijasta kiharaa. Sen jälkeen voit sileä hiuksesi ripustettuina ja pyörittää hiuksia minipinaksi. Luo pulla virkkaamalla hiuksia ja käytä pätkää kääreessä kiertämällä pullaa. Käytä suihketta täydellisen ulkonäön sulkemiseen.

Katso lisää: Kuinka tehdä Rope Braid

6. Twisted Virkkaa:

virkkaus braids6

Tämä näyttää hienolta klassisilla käänteillä. Jaa hiukset korvalle. Ota sitten osa keskeltä ja kierrä se sitten paikalleen. Tämän jälkeen punokset nurjat riveistä menee keskimmäisestä osasta alas. Ompele hiusten päät pään päälle. Käytä neulaa asentaaksesi suoran kudoksen ja käytä seerumia kiiltoa varten.

Katso lisää:  Tree-punokset Kuvat

7. Peek a Boo Pink:

virkkaus braids7

Sormien aallot, jotka on yhdistetty virkattuihin punosstyleihin, tekevät täydellisen sekoitus tyyliä ja muotia. Ompele hiukset haluamaasi kohtaan ja punos tyyliin ja pin ja aseta sama. Brad toinen puoli paljon horisontaalisia ruoko rivejä mennä jakamisesta korvan. Ompele hiusten päät pään päälle. Tämän jälkeen käytä neulaa luonnonkudoksen asentamiseen. Käytä suihkeita ulkonäön pitämiseksi.

Kuvien lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

37 − = 36