7 parasta silmäripsiä Tyylit elämässä

Nykyisin saatavilla olevista monista kauneusvälineistä on kulmakarvojen yksi tärkeimmistä. Näitä harjoja käytetään kaunistaa kulmakarvat ja tehdä heistä näyttävät houkuttelevammaksi. Markkinoilla on useita merkkejä, jotka tarjoavat sinulle itsellesi väitetyt parhaat tuotteet. Kuitenkin vain muutamat heistä pystyvät toimittamaan meille positiivisia tuloksia. Seuraavassa on joitain parhaita kulmakarvojen harjoja tietyistä markkinoiden parhaista kauneudenhoitotuotteista.

Viimeisimmät kulmakarvojen harjat Intiassa:

1. Bobbi Brown Eye Brow Brush:

Kulmakarva Brushes 1

Bobbi Brown on keksinyt tämän hämmästyttävän kulmakarvan, joka antaa silmillesi erityisen kauneuden. Määritä kulmakarvat uudelleen tällä kulmaisella harjalla, joka parantaa myös sinun koko ulkonasi. Tuote määrittelee ja muodostaa kulmakarvat tarkasti. Kiitos kaunis silmät hämmästyttävä Bobbi Brown Eye Brow Brush.

2. Anastasia Beverly Hills Brush3:

Kulmakarva Brushes 2

Mielenkiintoisin asia tästä harjasta on, että se on kaksipuolinen. Harjalla on synteettiset harjakset, jotka sopivat hienoksi kulmakarvojen hoitoon. Harjaa voidaan käyttää myös muiden kulmakarvojen kanssa. Toisessa päässä on kulmainen leikattu harja, joka on suunniteltu täyttämään kaaret eteenpäin jauheen käytön jälkeen eyeliner. Harja on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle luonnollinen ja kestävä ilme.

3. Anastasia Beverly Hills Brush2:

Kulmakarva Brushes 3

Tämä on myös toinen kulmakarvojen harja Anastasiasta ja se on kaksoisharja kuin edelliselläkin. Tämä tasainen kulmakarva on varustettu pehmeillä harjaksilla ja sitä käytetään ruskeilla kulmakaravyillä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Ohut kahva antaa sinulle paremman otteen tuotteesta ja litteä muotoilu sopii parhaiten taiteelliseen käyttöön. Stylistien mukaan tätä kulmakarjaa käytetään Anastasia Beverly Hills DIPBROWN Pomade (ruskea).

4. Lancome kulmakarvojen Shaper Brush:

kulmakarva brushes

Tämä harja on hyvin varustettu molemmilla puolilla. Harjan ansiosta voit käyttää sitä eri tavoin. Spiraaliharjan kärki on tarkoitettu kulmakarvojen uudelleenkäsittelyyn ja toinen pää hoitoon ja sekoittamiseen. Tuotteen tarkkuusvihje on suunniteltu jakamaan väri tasaisesti kulmakarvaisuuksiin. Tuote sisältää nollan sulfaattielementtejä ja on täysin turvallinen käyttöön.

5. Anastasia Beverly Hills Brush3:

Kulmakarva Brushes 5

Tämä harja on tehty niille, jotka haluavat pysyä päivittäin muuttuvassa muoti- ja kauneusmaailmassa. Anastasia-harja # 20 on maailmanluokan tuote. Se on varustettu tarpeellisilla työkaluilla, joita tarvitaan kulmakarvojen kartoittamiseen ja korostamiseen. Harja on erittäin hyödyllinen hoitaa kulmakarvat ja tehdä ne näyttävät luonnollisilta kauniilta. Ruskea väri toimii parhaiten tämän tuotteen kanssa, jolloin kulmakarvat näyttävät aivan mahtavilta.

Katso lisää:  Sivellin luomiväri

6. Divo Brown Brush:

Kulmakarva Brushes 6

Divo Brown kulmakarva näyttää hyvältä ja toimii erinomaisesti. Siinä on kaksi erillistä harjaksia pään molemmin puolin. Tämä huippuluokan ammattilaisten tekemä harja antaa sinulle ihanteellisen kulmakarvojen meikkihoitoa, jota olet aina halunnut. Kaiken tämän lisäksi tämä kulmakarva on myös yksi luokkansa edullisimmista tuotteista.

Katso lisää:  Parhaat silmämeikin harjat

7. BASICARE kulmakarva ja silmänympärysharja:

Kulmakarva Brushes 7

BASICARE on keksinyt hämmästyttävän harjan, jota voidaan käyttää useampaan kuin yhteen erityiseen tarkoitukseen. Tuotteen tavoitteena on täyttää käyttäjien kauneuden tarve omalla mukavuudellaan.

Katso lisää:  Tyypit silmälasien harjat

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

− 3 = 3