7 parasta sienimainosmallia Tyylit elämässä

Voit tehdä Sponge Nail Art Design nauloja, tarvitset muutamia eri värejä kynsimaaleja ja sieni. Päällystettä on käytettävä pohjana jäljellä olevat värit lisätään sienellä ja neulotaan sitten kynsillä. Tämä tekisi värit yhdistyvät toisiinsa ilman, että niillä olisi rajaviivaa, joka osoittaa niiden osituksen.

1. Simple Sponge Nail Design:

7 parasta sienimainosmallia Tyylit elämässä

Maalatkaa kaikki kynnet kromikeltaisella ja anna kuivua. Ota sitten oranssi kynsiviili sienellä ja pistä se puoleen kynsistä. Päässä pitäisi olla tummempi vaikutus oranssi kynsimaali ja keskellä pitäisi olla vähän oranssin ja vähän keltainen, joka tekisi molemmat värit näyttävät, että ne ovat sulautuneet toisiinsa antaen todellisen sienen naulan vaikutus. Huomaa, että pohjan pitäisi olla vaaleampi, joten kun sienellä käytetään tummempaa sävyä, kevyempi väri ei ole näkyvissä.

Katso lisää: Halloween Nail Art -suunnittelua

2. Sininen sävyt, joita käytetään sienimainokiteissa:

7 parasta sienimainosmallia Tyylit elämässä

Nail Art näyttää täysin lumoava. Maalatkaa kynnet kevyellä meri-vihreällä sinisellä kynsillä, ota vaalean tummempi sininen ja pistä ne kynnen alapuolella. Osien välissä oleva osio ei saisi olla liian tumma eikä liian kevyt, mikä tekisi värit sekoittuvat toisiinsa kauniisti.

3. Hearts on Sponge Nail Art Designs:

sieni nail art

Kauniita kermanvärisiä ja valkoisia sävyjä on käytettävä eri kynsillä vaihtoehtoisesti tai tavalla, joka näkyy alla olevassa kuvassa. Ota kermanvärinen kynsimaali ja piirrä sydän keskellä nauloja, jotka on maalattu valkoisella. Ota nyt persikka kynsimaali sienellä ja peitä sydämen yläpuoli.

4. Funky Sponge Nail Art:

7 parasta sienimainosmallia Tyylit elämässä

Liiketoiminta on trendi. Maalkaa kynsi vaaleilla väreillä, kuten punertava persikka ja ota musta kynsimaali sienellä. Väritä kynnet ja pidä yksi kynsi maalatuksi täysin mustaksi. Päällystä kynsikynsi maalit yläreunaan ja tartu naulataiteisiin tarroilla kuten kuvassa. Tähdet ja piirit ovat yleisesti käytössä. Muistomerkin muotoinen tarra tekisi sen näyttävän funkierisemmältä. Tämä on paras Sponge Nail Art Design aloittelijoille.

Katso lisää: Nail Art With Glitter

5. Double Sponge Nail Art Design:

7 parasta sienimainosmallia Tyylit elämässä

Tämä on yksi vaikeimmista ja mielenkiintoisimmista naulataideista, joita voit koskaan löytää. Ensimmäinen maalata kynnet valkoiseksi sitten ylhäältä alas ottaa eri sävyjä violetti ja maalata ne sieni. Maali sulautuu ja sen päällä on vaaleat värit ja tummat värit. Tee nyt sama asia vastakkaiseen suuntaan. Maalitse taas valkoinen ja sienen sävyt violetilla alhaalta ylös. Nyt molemmat takit ovat eri suuntiin ja kaikki mitä tarvitset on naulan kiinni tehdä kolme nauhat välillä ja tehdä molemmat päällykset näkyvissä.

6. Valkoinen ja sininen sienellä kynsien muotoilu:

7 parasta sienimainosmallia Tyylit elämässä

Maalatkaa kaikki kynnet valkoiseksi siististi ja ota taivas sinertävä kynsimaali sienellä ja laita pystysuoraan kynsien oikeaan puoliin ja puolet. Voit lisätä naulataiteen voit ottaa ohut kynsilakka ja tehdä malleja vastakkain tummissa väreissä.

Katso lisää: Gel-kynsimallit

7. Värikäs sienaintaide:

7 parasta sienimainosmallia Tyylit elämässä

Voimme nähdä, kuinka kaikki neljä punaista, sinistä, keltaista ja vihreää väriä asetetaan sieneksi ja maalataan yksi kerrallaan yhdistelemällä kauniisti kaikki neljä väriä yhteen ja antaen sille upean ulkonäön. Mutta todennäköisimmin kaikki neljä väriä yhdellä sienellä, kaikki eivät välttämättä toimi oikealla tavalla. Siinä tapauksessa sinun tarvitsee vain maalata ne yksi toisensa jälkeen värjätään sienellä ja sitten kynsilläsi.

Sponge nail art designs ovat parhaita nail art -ideoita aloittelijoille. Nämä mallit ovat erittäin tehokkaita kynsiäsi varten.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

60 + = 64