7 Kuvia Jennifer Winget ilman meikkiä Tyylit elämässä

Jennifer Winget on pieni näytön tv-tähti, jolla on ollut myös etuoikeus esiintyä Bollywoodin blockbuster Kuch Naa Kaholla. Kuitenkin voit nähdä useimmat Intian televisio-sarjat, joista hän on myös voittanut paljon monia palkintoja. Naimisissa Karan Singh Groverin kanssa, Winget on iloinen nainen hänen ikäisyydessään ulkonäöltään ja menestyksekkäästi, mutta pääkysymys herää, näkyykö hän myös tämän enkeli-off-kameran vai ei?

Kaunis Jennifer Winget ilman makeup-kuvia:

Tämä artikkeli tarjoaa sinulle 7 näkymätöntä kuvaa Jennifer Winget Without Makeupista, jotka todella hämmästyttelevät sinua.

1. Tyttö seuraavaan oviin:

Jennifer Winget 1

Jennifer Winget saattaa olla melko vilkas diva, jonka hän on näytöllä kissan silmät ja petit kasvot, mutta aivan kuten joku meistä, off screen, Winget pysyy nöyränä ja yksinkertaisena, mutta tässä on ilmoituksen aika. Makeupilla hän näyttää tulinen kuuma ja ilman hän on niin makea kuin sokeri. Tässä kuvassa hänellä on hiukset vedetty takaisin poniin, jossa on makea, laaja hymy kasvoillaan.

2. Väsynyt katselu:

Jennifer winget The tired look

Usein tähtien elämässä hektinen aikataulu vallitsee. Hänen on ajettava joukosta settiin ja tähän ja tänne, muuttuviin pukuihin ja makeisiin, tekemällä myöhäisillan versoja ja päivän lopussa ollessa ihminen on mahdollista, että hän tuntee väsyneensä, hukkuneeksi ja loppuun. Jos joku vielä onnistuu näyttämään makealta kaiken tämän jälkeen, eikö hänen pitäisi pitää pelkkänä kauneudena? Voit nähdä ero jennifer winget kanssa ja ilman meikkiä.

3. Asemien takana:

Jennifer Winget Behind the sets

Tämä on suloinen kuva muuten naurettavasta Jennifer Winget sans meikistä, jossa hänelle tarttui yksi hänen hahmoistaan ​​Intian sarjasta. Hän oli asetettu pelaa hahmo ja siten pukeutunut casuals kanssa pehmeä huulirasva.

4. Tuuletin Kuva:

Jennifer winget with Fan picture

Et koskaan tiedä, milloin tuulettimella on taipumus päästä sinuun ja vaalentaa kuvia, ja siksi voit usein nähdä tähtiä heidän fanikuvauksissaan ilman meikkiä. Sama täällä kohtaavat kaunis Jennifer Winget, joka valitsi kuvan tuulettimella. Jopa ilman meikkiä hän näyttää selvästi virheettömältä hieman liinalla ja kiilto.

Katso lisää:  Lävistykset korville

5. Set Shoots: ssa:

Jennifer Winget On set shoots

Tämä Winget-kuva otettiin Trafalgar-aukioon Lontoossa, jossa hän oli työskennellyt hänen sarjastaan. Täällä näet, että hänellä on villainen takki, joka suojaa häntä kylmältä, kun hänen kasvonsa näyttävät aivan upealta. Koska tämä on pakattu tuntia, hän on poistanut hänen meikkiä ja nyt jopa luonnollisessa itsessään hän näyttää hämmästyttävä.

Katso lisää:  Pamela Anderson ilman meikkiä

6. Syntymäpäiväjuhlat:

Jennifer Winget Birthday celebration

Tämä on yksi Jennifer Wingetin parhaista kuvista. Yhdellä hänen syntymäpäivistäan yksinäinen Winget päätti viettää jonkinlaista laatuaikaa parhaan ystävänsä muutamien öisin juomien kanssa, ja siksi hän houkutti avoimelle, eikä oikeasti ajatellut antaa itselleen mahdollisuutta tavata ystävänsä kanssa. Näet, kuinka paljon ihastuttavuus sopii kehykseen jopa ilman ulkoista meikkiä.

Katso lisää:  Angelina Jolie ei meikkiä

7. Retki:

Jennifer Winget The outing

Hänen puolisonsa, sydämensä heiluttavan Karan Singh Groverin, Jennifer Wingetin, meni julkiseen retkiin, jossa hän klassisesti pukeutunut kausaalisiin farkkuihin ja pukeutunut paitaan pienen meikin kanssa. Hiukset pudotettiin ja kauniisti järjestetty.

Leave A Comment

8 + 2 =