7 kuuluisaa puistoa Vijayawadassa, jossa on kuvia Tyylit elämässä

Vijayawada on Andhra Pradeshin eteläisen Intian valtion kolmanneksi suurin kaupunki. Se on kaupallinen kaupunki ja sillä on toiseksi paras rautatieyhteys Intiassa. Se on kuin maailmanlaajuinen kaupunki, koska se on vahva kaikilla aloilla, politiikassa, kuljetuksissa, maataloudessa jne. Kaupungilla on erilaisia ​​paikkoja ihmisten vierailulle kuten temppeleitä, kukkuloita, luolia ja kaupungin tiedetään olevan 60 puistoa, joista suosituimpia ovat Rajiv Gandhin puisto ja Mahatma Gandhin puisto.

Kajaanpuistot Vijayawadassa kuvat:

Tässä on luettelo parhaista puistoista Vijayawadassa.

Rajiv Gandhi Park:

puistot in vijayawada

Rajiv Gandhi Park sijaitsee Vijayawadan sisäänkäynnillä ja on yksi kaupungin suosituimmista paikoista. Puisto on perustettu ja ylläpitää kaupungin kunnallishallinto. Puistossa on kunnolla leikatut niityt ja polut, joissa ihmiset kulkevat, on kuin mini eläintarha ja akvaario, jossa on keinotekoisia eläimiä, iltaisin on musiikkisuihkulähteitä. Heillä on myös opettavainen osa puistossa, jossa ihmiset tietävät dinosauruksista ja eläinten kuolemasta. Heillä on aseiden ampumisia, siellä on jeep läsnä siellä lasten ajoilla, on krikettialue, bungee trampoliini ja jopa ruokala.

Dr.B.R. Ambedkar & Raghavaiah Park:

kuuluisa Parks in Vijayawada-Dr.B.R.Amedkar & Raghavaiah Park

Vijayawadan kuuluisien puistojen suosio on sen ainutlaatuisuus laitteissa, joita he kuvaavat kauniisti. Dr.B.R. Ambedkar & Raghavaiah Park on tärkein nähtävyys roikkuisillassa, joka yhdistää puiston kaksi puistoa kummallakin puolella kanavia. He ovat luoneet huvipuistolaitteita, kuten heiluja ja dioja, jotka on tehty lapsille.

K.L.Rao Park:

kuuluisa Parks in Vijayawada-K.L.Rao Park

Puistot ovat yleensä tehty ihmisten kävelemään, liikuntaa ja lasten leikkiä ja ratsastaa niiden esineiden huvituksia. K. L Rao Park Vijayawadassa on muuttanut näitä määritelmiä lisäämällä siihen lisää asioita. Puistossa on uima-allas ja veneilypaikka, ja ihmiset saavat enemmän virkistystä kuin mitä he odottavat puistosta.

Katso lisää: Vesipuistot Goassa

Mahatma Gandhi -puisto:

kuuluisa Parks in Vijayawada-Mahatma Gandhi Park

Mahatma Gandhi Park on Vijayawadan vanhin puisto. Kuten voimme nähdä kuvassa, sisäänkäynnillä on sininen grilli-ikkuna, jonka nimi on karkaistu ja kalteva katto. Puistossa on runsaasti puita, kukkia ja polkuja ihmisten kävelemään. Puistossa on myös kuntosali, ja se on varsin suosittu.

G.V.S Sastry Park:

kuuluisa Parks in Vijayawada-G.V.S Sastry Park

G. V. S Sastry Park sijaitsee lähellä Satyanarayanapuramia Vijayawadassa. Puistossa on tehty paljon ideoita, jotka antavat ihmisille ja matkailijoille entistä enemmän houkuttelevan. alla olevassa kuvassa huomaamme, että on laaja polku kävellä ja sen molemmin puolin, sillä on kunnolla hoidettu kasveja ja joitain keinotekoisesti luotuja. Tiilistä on lukuja, ja sisätiloissa se on täynnä erilaisia ​​puita. Siellä on "luistelurengas", jota lapset pitävät hyvin.

Katso lisää: Huvipuistot Ootyssä

Tangirala Veera Raghavaiah Park:

kuuluisa Parks in Vijayawada-Tangirala Veera Raghavaiah Park

Tangirala Veera Raghavaiah Park on Vijayawadan puisto on luotu tavalla, joka vie meidät takaisin vanhaan, koska se näyttää jonkinlaiselta palatsilta tai linnoitukselta. Ulkopuolella se on maalattu punaiseksi ja kahden tiilen välissä me näemme myös valkoista. Se kertoo tarinoita aiemmista tarinoista, jotka on luotu erilaisilla patsailla.

Katso lisää: Vesipuistot Mysoressa

Haailand-teemapuisto:

kuuluisa Parks in Vijayawada-Haailand Theme Park

Haailand-teemapuisto on Vijayawadan huvipuisto, jolla on loistava innovaatio insinöörien tekemästä siitä, että Buddhan kuva keskeytyy puolivälissä ja siinä on vesilähteitä. Tämä huvipuisto on useita ratsastaa ja vesipuisto ihmisten virkistäytymiseen.

Vijayawada on Intian kehittyvä kaupunki. Vijayawadassa on monia puistoja, jotka näyttävät kaunista luontoa. Seuraavan kerran suunnitelma näkee nämä kauniit puistot .. ei .. miss!

Leave A Comment

− 3 = 4