6 parasta Spider Web Nail Art Designs Tyylit elämässä

6 parasta Spider Web Nail Art Designs Tyylit elämässä

Spider Web Nail Art Designs tekisi kynnet näyttävät äärimmäisen fiksuilta. Helppo tapa tehdä tällainen kynsien muotoilu on ensin maalata kynsi väreillä, esim. Musta. Käytä toista kontrastiväria niin, että molemmat värit ovat yhtä näkyviä, kuten valkoinen. Ota nyt hyvin ohut harja ja siirrä vino viiva kynnen yli. Tee sitten kaksi ylimääräistä lyöntiä yhden vasemman ja yhden ensimmäisen tahdin oikealla puolella. Tee kuperat puoliympyrät aivojen väliin ja täyttäkää koko kynsi niin, että sinun tulee täydellisesti tekemään naulataidesi hämähäkinverkosta.

Kaunis hämähäkki web kynsien muotoilu:

1. Glittered Nail Base Spider Nail Art:

hämähäkki web nail art

Jotta hämähäkki-verkkosi houkuttelisi, voit yksinkertaisesti käyttää kimaltelevaa kynsimaalia, joka ei saisi olla hyvin tumma. Laita pohjustusväri ensin kimaltelevaan kynsiviileksi tai laita se ja laita sitten kiiltävä helmeilevä kynsimaali turkiksi. Tee sitten aivohalvauksia tummemmalla värillä ja tee kuperat puoliympyrät koko kynnet samalla tavalla kuin edellinen. Jotta ainutlaatuisemmaksi jäisi yksi sormi maalattava eri tavalla ja piirtää hämähäkki siihen. Ensimmäinen piirtää soikea muoto kynnen keskelle, tee sitten kahdeksan hahmon jalkaa ja mustat harjakset.

Katso lisää: Nail Art Hello Kitty mallit

2. Punainen mustavalko hämähäkki:

Punainen Black And White Spider Nail Art

Punainen, musta ja valkoinen ovat kolme upeaa väriä, jotka täydentävät toisiaan todella hyvin. Maalatkaa kynnetsi yläpuoli punaisena pohjana ja pidä toinen puoli tyhjäksi tai lisää kiiltävä kynsimaali tai voit maalata jopa valkoiseksi. Sitten piirrä hämähäkki mustat, vino ja kupera muotoinen, ja olet valmis kauniilla naulan taideteoksilla.

3. Tyylikäs harmaa hämähäkki web-kynsien taide:

6 parasta Spider Web Nail Art Designs Tyylit elämässä

Jos haluat saada jotain tyylikästä naulataidetta puolueelle, sinun on maalattava kynnet tarkalleen, kuinka näet alla olevan kuvan. Ota samanlainen kiiltävä harmaa värillinen kynsimaali ja maalata kynnet. Ota musta harja ja ryntäkää nauloja kynnen yhdestä kulmasta ja säilytä rinnakkaiset aukot. Pidä yksi kynsi harmaa ja kiiltävä, mikä antaa sille ainutlaatuisuuden.

4. Spider Web Nail Art yhdellä sormella:

6 parasta Spider Web Nail Art Designs Tyylit elämässä

Jos olet väsynyt samanlaisiin kynsivälineisiin, kokeile jotain erilaista. Vain saada pieni osa kynsien reunuksista, jotka on maalattu tummansininen tai musta, paitsi yksi kynsi, jonka haluat antaa hieman tärkeämpää. Maalaa kynsi täysin tummalla värillä ja jätä loput sellaisenaan. Ota ohuin harja naulataiteiden käyttöön ja maalata hämähäkinverkko sen kynnen yli samanlaisilla aivoilla yhdestä kulmasta ja kuperat mallit, jotta se näyttäisi verkolta. Lisää vähän pisteitä aivohalvauksen lopussa ja olet valmis.

Katso lisää: Animal Print Nail Art Designs

5. Hämähäkki kynsien taidetta keskeltä kynsistä:

Ensimmäistä ajaa kaksi riviä ja tee V-muoto yhdeltä puolelta, jonka pitäisi olla kynsien keskellä, ja piirrä kaksi tai kolme muuta riviä välissä tilan mukaan ja tekevät verkosta näkyvän semi-ympyröillä aivan tavalliseen tapaan. Aivan kuin rajattu kuva alla.

6 parasta Spider Web Nail Art Designs Tyylit elämässä

Sitten maalata loput naulan molemmilla sivuilla tummalla kimalluskynsi maalilla, mikä tekee siitä epätavallisen. Voit lisätä kynsilakaan, anna sille viimeistelyn pienellä kipinällä, kuten pystyt näkemään, jotta hämähäkin verkon keskipiste olisi hieman näkyvämpi.

6. Helppo Stick-on Web Nail Art:

Helppo Stick-on Web Nail Art

Vaivaton tapa tehdä web-naulataite on ostaa web-tarroja (jos ne ovat saatavilla) ja hämähäkkejä ja kiinnittää ne puhtaalla ja puhtaalla pohjalla tavallinen kynsien väri.

Katso lisää: Zebra Print Nail Art Designs

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave A Comment

13 + = 16