6 parasta granaattiomenaa kasvot Tyylit elämässä

Granaattiomena on hedelmää, jossa on runsaasti mehuja ja öljyjä sekä fytokemikaaleja ja muita elementtejä, jotka kaikki ovat erittäin hyödyllisiä ihollemme. Kuitenkin syy siihen, miksi granaattiomena on iholle niin erinomainen, on antioksidanttien rikkaus. Antioksidantit auttavat regeneroimaan kehon soluja ja pitämään sinut nuorena ja kauniina. Graniittiliveen mehut ja muut sellaiset elementit, jotka ovat hyviä iholle sopivalla tavalla, voit hämmästyttävän kasvopaketteja ja parantaa kauneuttasi kuin koskaan ennen! Ja mitä enemmän, voit tehdä sen ilman, että käytät kovia kemikaaleja tai kulutat rahaa ihonhoitotuotteisiin! Tässä on parhaat naamarit, joita voit tehdä granaattiomenalla.

granaattiomena face packs

Granaattiomena kasvot pakkauksissa:

Seuraavassa on 6 parasta granaattiomenaa kasvopakkausta

1. Citrus Attack:

Kuten tiedät, granaattiomenat ovat rikkaita C-vitamiinilähteitä. Yhdistä ne muiden sitrushedelmien kanssa, kuten sitruunat, ja sinulla on täydellinen seos ihon uudistamiseen hieman C-vitamiinihoidon avulla! Tee tämä kasvot pakkaus siemenet granaattiomena. Sitten hiomaan siemeniä sekaan ja pistä paksu tahna. Teet lisättyä hienoja jauheita tiivisteen tekemiseen. Seuraavaksi lisää sitruunamehu tähän tahnaan. Käytä sitä nyt koko kasvosi ja kaulasi kohdalla. Jätä se noin puoleksi tunniksi, ennen kuin peset sen haalealla vedellä. Tunnet ihosi hehkuvan ja tuntuu tuoreelta. Jos sinulla on näppylöitä tai leikkauksia tai mikä tahansa muu ihottuma, sinun ei pidä käyttää tätä kasvonsuojainta, koska sitruunahappo palauttaa nämä tulehdukset. Se on hyvä granaattiomenainen kasvonsuojus.

2. Jogurtterapia:

Granaattiomena ja jogurtit tekevät erinomaisen yhdistelmän. Yksi auttaa kiristämään ihoa, kun taas toinen auttaa poistamaan viat ja parantamaan ihon - yhdessä he antavat sinulle molempien maailmojen parhaat puolet! Joten siemenistä hedelmääsi ja muuttaaksesi sen paksuiseksi tahnaksi. Lisää sitten jogurtti ja aseta se kasvoillesi. Pidä se puolessa tunnissa ennen pesemistä. Jogurtti on myös hyödyllinen poistaa rusketus. Tämä kasvonsuoja on erinomainen valkaisuratkaisu. Tämä on täydellinen granaattiomena naamari ihon hehku.

Katso lisää: Vinkkejä saada kaunis kasvot

3. Honey Glow:

Hunajaa mainitaan melko monta kertaa suhteessa kasvotuotteisiin. Tämä johtuu siitä, että hunaja auttaa antamaan eteerisen hehkun iholle. Tämän kasvopaketin tekemiseksi alkaa omena granaattiomena ja jatka sitten paksua tahnaa. Lisää lusikallinen hunajaa tähän seokseen ja aseta se kasvoillesi. Tulokset ovat uskomattomia !. Tämä on paras granaattiomena kasvopaketti.

4. Kaurapuuro pelastamiseen:

Kaurapuuro on toinen syötävä, joka osoittautuu hyödylliseksi, kun sitä käytetään ulkoisesti ja jota ei käytetä suun kautta. Joten käytä sekoittimen tehdä kaurajauho, granaattiomena, hunaja ja kirnupiimä. Kun olet saanut paksun menneisyyden, käytä sitä avokätisesti kasvoillasi. Anna sen jäädä jonkin aikaa ja pese se pois lämpimällä vedellä.

Katso lisää: Kuinka käyttää Olive Oil Face

5. Kaakaomake:

Kaakao on herkullista. Se on pois tästä maailmasta! Mutta monet meistä eivät tiedä, että kaakao on mahtavaa paitsi makunsa, myös muiden hyödyllisten ominaisuuksiensa, kuten antioksidanttien rikkauden takia. Näin kaakaota lisäämällä granaattiomassaa ja levittämällä sitä maskiksi kasvoillesi auttaa sinua näyttämään nuoremmalta ja kauniimalta. Nämä kaksi antioksidanttista tuotetta sisältävät tuotteet auttavat sinua peittämään todellisen ikäsi tekemällä sinusta näyttävän paitsi upealta myös huomattavasti nuoremmalta. Se on yksi parhaimmista granaattiomena-kasvopaketeista.

6. Green Tea Retreat:

Vihreä tee on myös runsaasti antioksidantteja ja on siten erinomainen iholle. Juominen runsas määrä vihreää teetä auttaa huuhtelemaan ylimääräisiä ei-toivottuja toksiinien kehosta ja näin puhdistaa sen sisältä. Mutta vihreä tee osoittautuu hyödylliseksi, kun sitä käytetään myös ulkoisesti. Luo sekoitus vihreää teetä, granaattiomepastaa ja hunajaa ja aseta se naamioiksi.

Katso lisää: Kuinka käyttää Aloe Vera -geeliä kasvoille

Kuvat Lähde: 1

Leave A Comment

59 − = 57