6 parasta aminohappoa hiusten kasvua varten Tyylit elämässä

Tiedätkö, kuinka käyttää aminohappoja hiusten kasvulle? Kyllä, se on oikein! Aminohappo on hyvin tärkeä rooli terveiden hiusten ylläpitämisessä. Nykyään on paljon ihmisiä, jotka kärsivät erilaisista hiusongelmista, joten hiuksenne vaatii aminohappoja, jotka on suunnattu päänahalle muodostaen keratiinia ja tuottavat hiuksia. Joten saatat ottaa sen, että ylivoimainen kuormien aminohappojen voit aalto hiusten kasvua, luoda hiukset tiheämpi ja jopa pysyä hiustenlähtö. Näin ollen tässä artikkelissa keskustelemme aminohappojen roolista hiusten kasvussa.

amino acids for hair growth

Hiukset ovat valmiita pääasiassa proteiinista nimeltä keratiini. Hiuskeratiini on valmistettu 16 aminohaposta, jotka kehittävät "keratinoituja" (ne muodostavat keratiinia) päänahassa; aikaisemmat hiukset syntyvät skalpepinnasta. Aminohapot eivät ole muuta kuin proteiinin rakentamiskomponentit kehossamme. Lisäksi aminohapot synnyttävät myös punasoluja, jotka ravitsevat ravintoaineita ja happea karvatupuille. Aminohapot ovat saatavissa täydennysmuotona tukemaan nopeaa hiusten kasvua.

Parhaat aminohapot hiusten kasvulle:

Hiusten kasvusta vastaa viisi erilaista aminohappoa. Vaikka se ei ole melko yksinkertainen, voit palauttaa hiustenne terveyttä nopeasti ja nopeasti ylivoimalla suuria annoksia joidenkin tärkeimpien aminohappojen suhteen. Ne ovat seuraavat:

1. L-glutamiini:

Sen tuotanto heikkenee iän myötä, joten glutamiinin lisäravinteet ovat välttämättömiä keski-ikäisestä vanhuudesta, mikä edistää hiusten kasvua. Kehon kehotus glutamiinille suurenee myös stressin aikana ja kun keho on fyysisen jännityksen alapuolella. Glutamiini on valmistettu glutamiinihaposta. Tämä muodostaa hiukset kuljettamalla rikkiä, mikä on välttämätöntä hiusten kasvulle.

Katso lisää: Aloe Vera -geeli hiusten kasvulle

2. L-kysteiini:

Tämä aminohappo tunnustetaan edistämään hiusten kasvua. Se palauttaa hiusten laatu ja koostumus, ja se tunnistaa kaksinkertaiseksi hiusten pituuden. L-kysteiini estää myös hiusten putoamisen, ja sillä on puhdistava vaikutus elimistöön. Kysteiini on vahva antioksidantti, joka suojaa hiuksia auringonvaurioilta ja muista vahingollisista säteilyistä. Se tarjoaa myös rikki hiusosoluille, jotta niiden laatu ja vahvuus saadaan palautettua. Systeiinin tärkeimmät ravintopohjat sisältävät parsakaalia, vehnänalkioita, kanaa, ruusukaalia ja tiettyjä lypsykasveja, kuten jogurttia ja maitoa.

3. L-metioniini:

Tämä aminohappo on kiinteä antioksidantti ja rikkiyhdistelmä, joka on ratkaiseva tekijä hiusairauksien estämiseksi. Metioniini on kunnollinen lipotrooppinen, koska se hyödyttää rasvan hajoamista ja välttää rasvan kertymistä valtimoihin ja tarkkaan kehon alueisiin. Tämä metioniinin toiminnallisuus nostaa verenkiertoa karvatupuille ja päänahalle. Kala, Brasilian pähkinät, viljajyvät munat ja seesaminsiemenet ovat muutamia metioniinin hyviä perustuksia. Se hyödyttää varhaista hiustenlähtöä. Se myös palauttaa hiusten rakenteet, paremmuuden ja kehityksen.

Katso lisää: Onko peruna hyvä hiusten kasvulle?

4. L-lysiini:

Lysiini tukee hiusten kasvua. Se on merkittävää monien proteiinien toiminnassa, ja se on elintärkeä aminohappo, joka on välttämätön koko kasvun kannalta. Lysiiniä ei ole kehossa. Olennaisena aminohappona lysiini on käytettävä loppuun.

5. L-Arginiini:

Arginiini on hyvin keskeinen kasvu, hiusten kasvun laskenta. Se herättää kasvuhormonia ja on elintärkeä aineenvaihduntaprosesseissa. Arginiini kehottaa kehomme typpioksiditasoa, joka ennen motivoi solujen kaliumin avautumista. Siksi verenkierros on parantunut juurihoille, mikä tukee hiusten kasvua. Vaikka arginiini valmistetaan riittävästi elimistössä, sen puutteesta voidaan tasapainottaa johtava kasvi, kookos, hasselpähkinä, auringonkukka, kala seesaminsiemenet ja vehnänalkio ruokavalioissamme.

Katso lisää: Kuinka käyttää olutta hiusten kasvulle

6. Tyrosiini:

Tämä on ei-välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat vastuussa hiuksista ja ihon värjäämisestä. Tyrosiini tuottaa melaniinia. Se kohtelee ahdistusta, surua, unettomuutta ja muita rasitukseen liittyviä vaikeuksia, jotka viivyttävät terveitä hiusten kasvua. Maitotuotteet ja soijatuotteet, lima-pavut, mantelit, kala ja kurpitsa siemenet ovat muutamia tyrosiinina huvittuneita ruokaperinteitä.

Joten tällä tavalla aminohappo auttaa hiusten kasvua ja toivottavasti pidät tästä artikkelista aminohappoja hiusten kasvulle ja pidä sitä hyödyllisenä sekä tehokkaana!

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

6 + 2 =