50 Suosituinta Kaunis intialainen Mehndi mallit. | Tyylit elämässä

Nykyään mekaanimallit ovat varsin suosittuja erityisesti intialaisissa kotitalouksissa, tämä on kasvava suuntaus. Näet kaikenikäisiä naisia, jotka käyttävät näitä kuvioita käsiinsä ja jopa jalkansa kaikkiin perhetoimintoihin. Voit myös käyttää näitä helppoja mehndi-malleja college-tilillesi. Jokainen voi käyttää näitä satunnaisesti liimalla ja rhinestone-tarroilla tai loistokkailla. Motiivien taidetta voidaan tehdä erilaisilla muodoilla. Saadaksesi lisää kauneutta ja suuruutta sinun täytyy käyttää perinteistä riikinkukon kuvio. Ihmiset ovat käyttäneet näitä kotona markkinoiden ostaneet kartiot, jotka sisältävät lehtipastaa, jota voidaan käyttää leikkaamalla pieni reikä ja puristamalla sitten tahna.

Voit ostaa muutamia kartioita, kuten tämä ja erilaiset värit suunnitelmallesi. Tämän jälkeen on tarpeen leikata reikiä ja tehdä suurempia reikiä joillekin näistä kartioista, jotta voit käyttää niitä raskaampiin malleihin. Jotta älykkäitä ja houkuttelevia malleja saatat tarvita, käytä kartioita pienempiä reikiä ohuempiin riveihin. Tällaisten formaattien tekeminen on helppoa, koska sinun täytyy viitata olemassa oleviin kuviin ja tehdä moderneja kuvioita vastaavasti. Nämä voivat olla asia, jota voit tehdä tyttöystävän puolueella. Nämä ovat myös perinteisiä ja useimmilla kotitalouksilla on vanhuksia, jotka osaavat tehdä näitä malleja, koska ne ovat hyvin taiteellisia ja lumoavia.

Alla on Top 50 intialaista Mehndi-mallistoa, jonka kuvia kannattaa ehdottomasti kokeilla. Voit myös kokeilla joitain näistä malleista aloittelijan suunnittelusta ja käyttää näitä perheesi kokoontumisiin.

Intian Mehandi-mallit kuvien kanssa:

1. Kokopituus Intian Mehendi-mallit kädet:

intialainen Mehandi 3

Tämä on erittäin suosittu disjointed kuvio, joka on tehty koko pituudelta. Voit kokeilla näitä malleja, joita voi helposti käyttää perheen tilanteissa. Jos sinulla on osallistuja, voit myös käyttää näitä raskailla puvilla ja muilla salwarikameeilla. Nämä ovat myös suosittuja muissa tilaisuuksissa ja kokoontumisissa. Tämäntyyppisissä kuvioissa voi olla myös erilaisia ​​muitakuvioita, kuten kukka-teoksia tai muita verkon tai rannerenkaita ranteessa.

2. Glamouristiset Intian Mehandi-mallit:

intialainen Mehandi 20

Voit kokeilla näitä tyyppisiä hohdokas mehandi -kuvioita verkko- ja mango-motiivilla, ja voit käyttää näitä eri toimintoihisi. Näitä voidaan käyttää valitsemasi kynsimaaleilla, jotta ne näyttäisivät tyylikkäämpiä. Nämä ovat myös melko trendikkäitä, ja jos haluat, voit tehdä niistä entistä raskaampia rannerenkaita ja muita kimaltelijoita, joita voidaan käyttää liimojen kanssa, jotta nämä lisää ramppia.

3. Mesh Pattern Intian Mehandi:

intialainen Mehandi 1

Tämä on paksu ja raskas mesh-malli mehandi. Voit saada nämä tyylejä helposti tekemällä maineikkailta tiloilta, jotka antavat näitä palveluja. Näitä voi käyttää missä tahansa tilanteessa, ja voit myös käyttää näitä raskaisiin puvus- ja lehengaseihin.

4. Takaisin Käsin Indian Mehndi:

intialainen Mehandi 4

Tämä on erittäin koristeellinen mehandi, jolla on korumuoto ja tämä ei myöskään ole kömpelö. Voit kokeilla näitä nykyaikaisia ​​tyyppisiä kuvioita helposti kaikille osapuolille. Jos et pidä raskaista kuvioista, niin nämä kannattaa kokeilla. Nämä ovat helppoja urheilua, eivätkä ne myöskään vie paljon aikaa. Voit saada nämä ammattilaisilta varaamalla salin istuntoja ennen juhlaa. Näitä voi käyttää lähes kaikenlaista salwar kameezia ja myös voit käyttää niitä muihin nykyaikaisiin vaatteisiin. Näitä voi myös käyttää raskaita Bangles ja sitten ne näyttävät raskas ja lumoava.

5. Musta Intialainen Henna Design:

intialainen Mehandi 5

Tämä on paksu musta henna-työ mango-motiiveilla. Voit kokeilla näitä tyttöystävän puolellesi, ja niitä voi harjoitella myös kotona. Jos voit ostaa koloja liitä, voit kokeilla näitä ulos tyttö yön puolueen. Voit myös saada nämä pienemmät kustannukset huoneesta, koska ne eivät ole kovin raskaita, mutta näyttävät myös melko modernilta, ennen perinteisen funktion osapuolta tai jopa kokoontumista tai kisuja. Näitä voidaan käyttää anarkalainen puvut ja muut raskas zaree work sarees.

6. Geometrinen Intian Mehendi-malli:

intialainen Mehandi 23

Tämä on perinteinen geometrinen kuvio, jota voit kokeilla. Näitä voi tehdä tummilla tahroilla tahroilla ja voit kokeilla näitä myös tyttöjuhlaa varten. Nämä eivät ole kömpelöitä ja voit käyttää niitä melkein millaisia ​​tahansa salwareja. Voit myös käyttää näitä sifonki saree. Voit käyttää näitä raskasrinkkejä ja myös tehdä kuvio, kunnes kyynärpäät tekevät näistä houkuttelevampia.

7. Mehandi Art For Girls:

intialainen Mehandi 27

Tämä on nykyajan tyyppinen mehandi-taideteos, jota voit kokeilla tytön yöpuolelle tai college-tilan satunnaiselle kulutukselle. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua tai osallistuja osallistua, voit käyttää näitä nykyaikaisilla sifonki-salwareilla tai muilla kuorilla. Näillä on myös glitterit tehty niille, joka on trendi näinä päivinä, ja voit myös tehdä nämä koristeet luova ja lumoava käyttämällä näitä tyyppejä loistavia, jotka voivat olla näitä kanssa liima-aineet, jotka ovat saatavilla ihmiset salit.

8. Riikinkukko Intian Mehndi:

intialainen Mehandi 8

Tämä on tyylikäs muoto peacock mehendi design. Voit kokeilla samanlaisia ​​formaatteja useisiin muihin kuvioihin ja tehdä niitä raskailla silmäkokoelmilla tai muilla lehtimalleilla. Näitä voi pidentää ylälinjoihin tai kyynärpäihin, jos pidät urheilusta tällaisia ​​malleja.

9. Floral Format Indian Mehandi Suunnittelu:

intialainen Mehandi 9

Tämä on kukka muotoinen mehandi muotoilu. Voit kokeilla tällaisia ​​kukkakuviot markkinoilla myytävillä kartioilla. Voit myös käyttää raskaita koruja tai Bangles näitä. Nämä ovat myös melko geometrisia eikä kömpelöitä. Jos haluat jotain, joka on täysi pituus kyynärpäät tai hartiat, voit kokeilla näitä. Nämä eivät myöskään ole kömpelömiä. Nämä ovat varsin taiteellisia, ja voit käyttää niitä moderneilla vaatteillasi.

10. Heavy Dark Color Intian Mehandi Design:

intialainen Mehandi 10

Tämä on erittäin raskas tumma värillinen mehandi-muoto. Voit kokeilla näitä formaatteja helposti kaikenlaisiin tilanteisiin. Näitä voi myös käyttää raskaiden puvut tai salwar kameezes.

11. Taiteellinen Intian Mehandi Design Tytöille:

intialainen Mehandi 11

Tämä on erittäin tyylikäs mehandi. Voit kokeilla näitä mehandi-malleja tytön yöpuolelle ja muille perinteisille perhetapahtumille. Nämä eivät myöskään ole kömpelömiä ja siksi voit yhdistää ne nykyaikaisiin vaatteisiisi. Voit myös käyttää näitä raskailla rannekkeilla, jotta ne näyttävät lumoavilta.

12. Perinteinen Peacock Indian Mehndi:

intialainen Mehandi 12

Tämä on toinen peacock ja perinteinen muoto motiivi työtä. Tämäntyyppisiä kuvioita voidaan pidentää ylempiin vöihin tai kunnes kyynärpäät tarvitsevat. Voit myös käyttää näitä raskailla sareeilla ja voit lisätä niihin liittyviä kukkakuviot näihin tai muihin mango -kuvioihin.

13. Helppo intialainen Henna-muotoilu kädestäsi:

intialainen Mehandi 13

Voit kokeilla näitä perinteisiä hennatyyppejä kädestäsi. Voit kokeilla näitä perheen seremonioita varten. Nämä tehdään ammattilaispalkkioista, jotka antavat tällaisia ​​palveluja. Jos sinulla on juhla osallistua ja haluat urheilua tämäntyyppisiä raskaita malleja kädestä, jotta voit yhdistää nämä teidän raskaiden zaree sarees ja muut raskas salwar puvut voit varata salonki istuntoja. Voit käyttää myös strassit ja muut liimapinnat, jotta ne ovat värikkäitä.

14. Perinteinen Mango Motif Pattern:

intialainen Mehandi 14

Tämä on perinteinen mango-motiivikuviota. Voit jatkaa näitä, kunnes ylähihkeet. Voit kokeilla näitä myös jalkoihisi. Joissakin perinteisissä tilanteissa naiset käyttävät näitä kuvioita jaloissaan.

15. tumma värillinen Intian Mehandi Design:

intialainen Mehandi 15

Tämä on tumma värillinen mehandi-muoto. Voit kokeilla erilaisia ​​taiteellisia kuvioita. Ne eivät myöskään ole kömpelömiä ja siksi voit käyttää niitä modernin salwar-puvun kanssa. Ne voidaan myös tehdä houkuttelevammiksi raskasnansseilla ja muilla kuvioilla. Voit laajentaa tällaisia ​​muotoja ja voit käyttää niitä myös jalkoihin. Voit myös käyttää näihin glittereita ja tehdä niistä hohdokkaampia. Tämäntyyppiset kuviot ovat hyvin tyylikkäitä, ja niitä voi käyttää myös opiskelijoiden ajoittain. Voit myös koristella tesea strassilla ja loistokkailla, joilla voit käyttää näitä salwarilla tai muilla sifonki-sareeillä.

16. Koristeellinen Intian Mehndi Design:

intialainen Mehandi 16

Tämä on erittäin koristeellinen mehandi-muoto, jota voit kokeilla kätesi puolesta. Voit myös tehdä tällaisia ​​helppoja kuvioita kotona, jos ostat kartiot, jotka ovat tavallisesti markkinoilla. Nämä ovat pistemalleja, ja ne voidaan kokeilla myös aloittelijoilla. Voit kokeilla näitä tyttöystävän puolueen kanssa ystävillesi. Voit käyttää keskeistä rhinestone-tarraa näiden tyylikkäimpien ja samanlaisten ramppimausten tekemiseen. Voit tehdä muita koristeellisia helppoja kuvioita, joita voi helposti kuluttaa, vaikka käytit näitä college-tilillesi joskus. Nämä ovat melko trendikkäitä ja soveltuvat kaikenikäisille naisille. Voit käyttää niitä kaikenlaisiin toimintoihin tai tilaisuuksiin. Voit myös käyttää näitä anarkalipukuissasi. Voit käyttää näitä raskaita rannerenkaita ja raskas korvakoruja. Nämä ovat myös vähemmän kalliita, vaikka haluat saada nämä tehdyt salonki, koska nämä eivät ole kömpelöitä ja vie vähemmän aikaa saada nämä tehneet puolueesi.

17. Rajasthani Mehendin kuvio:

intialainen Mehandi 17

Tämä on paksu Rajasthanin henna-työ, jota voit kokeilla perheesi seremoniateille. Tämä mehndi-muotoilu on myös varsin taiteellista ja siinä on erittäin raskas kuvio, jossa on kukka- ja muita kuvioita.

18. Perinteinen indo-arabialainen Mehndi Design:

intialainen Mehandi 18

Tämä on erittäin raskas perinteinen arabian mehandi-malli. Voit kokeilla tällaisia ​​kuvioita helposti tunnetuista salongeista. Jos sinulla on osallistuja, kokeile näitä. Nämä ovat usein varsin taiteellisia ja yleensä tehdään tummalla värillä. Voit käyttää raskaita churidar, ghagra choli tai anarali puvut näiden kanssa. Niitä voidaan tehdä myös kyynärpäihin tai käsivarsiin asti.

19. Intialainen Hennan mallit aloittelijoille:

intialainen Mehandi 19

Tämä on hyvin perinteinen aloittelijan hennesuunnittelu, jonka avulla voit harjoitella itseäsi kartioilla, joita voit ostaa markkinoilta. Nämä voidaan tehdä säännöllisesti ja voit myös tehdä niitä tyttöystävän puolueelle.

20. Jalka Indian Mehndi Design:

intialainen Mehandi 2

Tämä on jalka mehandi-muotoilu, jota voit kokeilla perhe- tai kotitalouskohtauksille. Nämä tyylit ovat hyvin suosittuja lähes kaikissa perinteisissä kotitalouksissa. Löydät naiset, jotka käyttävät näitä mango-teoksia, käsissä ja jaloissa melkein kaikentyyppisissä taloissa, kun on toimintoa.

21. Kukkahennan malli takapuolelle:

intialainen Mehandi 21

Tämä on kukka henna kuvio. Voit kokeilla tällaisten henna-mallien käyttöä helposti. Voit myös kokeilla näiden formaattien käyttämistä kotona helposti saatavissa olevilla kartioilla. Voit käyttää näitä käsiisi ja voit myös kokeilla muita stensiilejä näiden kuvioiden luomiseen. Jos sinulla ei ole aikaa tehdä tätä itse, voit auttaa perheenjäseniä, jotka tietävät, miten ne tapahtuvat. Jos tämä ei myöskään ole vaihtoehto, voit varata istuntoja maineikkain salissa, joilla on ammattilaisia, jotka antavat tällaisia ​​palveluja puolueille, ja heitä voidaan pyytää tekemään malleja.

22. Mehandi Intialaisille puolueille ja toiminnoille:

intialainen Mehandi 22

Tämä on toinen hyvin raskas mesh-motiivisuunnittelu. Voit kokeilla näitä tyyppisiä motiivitöitä puolueillesi ja toiminnoillesi. Nämä ovat hyvin perinteisiä, ja niitä voidaan käyttää raskailla ghagra cholisilla ja muilla raskailla meikkeillä. Voit käyttää niitä kaikenlaisiin tilanteisiin. Näitä voidaan käyttää raskaiden zaree sarees. Voit myös käyttää näitä raskailla rannekkeilla ja muilla loisteilla tai koristeluilla kyynärpäihin asti. Näitä voi pidentää, jos haluat paremman etsiä minkään perheen kokoontumista. Voit myös käyttää tarra-strassiä koristelemaan näitä enemmän ja tekemään ne hohdokkaimmiksi. Jos sinulla on osallistuja, voit saada istutukset, jotka on tehty salissa, jotka antavat näitä palveluja. Voit myös käyttää muita tyylikkäitä motiiveja, kuten riikinkukkaa ja muita kukkakuvioita. Näitä voi tehdä kisujen juhliin ja myös osallistua muihin osapuoliin.

23. Punaruskea Mehandi Design:

intialainen Mehandi 6

Tämä on punertavan sävyinen hennanvärinen. Voit kokeilla näitä värejä, kun haluat painavampaa ulkoasua ja nämä ovat yleensä hyvin suosittuja perinteisille tilaisuuksille. Voit myös kokeilla näitä helposti.

24. Mango ja Peacock motif kuvio:

intialainen Mehandi 24

Tämä on mango- ja peacock-motiivikuviota. Voit kokeilla näitä muotoja käsissäsi ja laajentaa niitä kyynärpäihin asti. Nämä ovat aika vieviä, koska kuvio on erittäin raskas. Voit käyttää näitä perinteisiin toimintoihin. Voit yhdistää nämä ghagra cholis ja muut anarkali-puvut.

25. Mehandi-mallit kotitalouksille:

intialainen Mehandi 25

Tämä on mesh -työ moderni tyyppi mehandi kuvio, että voit kokeilla. Ne voidaan tehdä tummilla tahroilla tahroilla tai voit tehdä niistä loistokkaita, jotta ne ovat houkuttelevampia. Näitä voi kokeilla kotitalouksillesi.

26. Floral Mehandi -mallit perinteisille tilaisuuksillesi:

intialainen Mehandi 26

Voit kokeilla tällaisia ​​irrallisia kukka-mehandi-malleja perinteisiin tilaisuuksiinne. Näitä voi kokeilla strassilla tai voit myös käyttää loistavia ja laajentaa näitä till kyynärpäät. Glitters tekevät niistä enemmän lumoava. Nämä voidaan tehdä palkkioista, jotka antavat tällaisia ​​palveluja. Näitä voi kokeilla melkein minkä tahansa puolueen puolesta.

27. Indian Mehndi Design for Full Hands:

intialainen Mehandi 7

Tämäntyyppiset täyden käden mehandi-mallit ovat melko suosittuja useissa kotitalouksissa. Voit kokeilla erilaisia ​​tämäntyyppisiä muotoja puolueillesi ja muille perhetapahtumille.

28. Erilaiset Mehandi-mallit:

intialainen Mehandi 28

Erilaisia ​​malleja voi kokeilla eri käsissä. Voit kokeilla kukka-teoksia, ja voit kokeilla myös muita kuvion muotoja kuten riikinkukkaa tai vastaavaa toista lehtikuviota toiselle. Nämä ovat usein hyvin taiteellisia. Voit myös kokeilla näitä ammattitaiteilijoilta, jotka voivat tehdä ne sinulle ennen juhlaa.

29. Red Indian Henna Design:

intialainen Mehandi 29

Tämä on punainen henna-malli, jota voit kokeilla puolueistasi tai muissa tilaisuuksissa. Nämä eivät myöskään ole kömpelömiä, ja siksi niitä voidaan käyttää puuvillapuvut ja muut sifonki sarees. Voit myös käyttää näitä nykyaikaisilla vaatteillasi. Näitä malleja voidaan kokeilla muille korkeakouluille tai tytöille.

30. Pyöreä Mehandi Design:

intialainen Mehandi 30

Tämä on hyvin perinteinen mehandi-muoto, jota voit kokeilla perheesi tilaisuuksille. Näitä voi myös käyttää minkä tahansa tyyppisiä salwar puvut ja muut lehenga cholis. Voit tehdä tämäntyyppiset kuvitustyöt aina kyynärpäätelaitteeseen asti. Voit varata salonkiammuntaa ammattilaisilta, ja voit tehdä näistä kuvioista puolueesi. Nämä ovat myös kaarren muotoilussa, joten voit kokeilla näitä helposti. Nämä voivat myös olla urheilu nykyaikaisilla vaatteilla, ja voit myös käyttää niitä collegeellesi. Kukkakuvat ovat yleinen paino, jota useimmiten käytetään perhe- tai kotitalousesineissä ja muissa toiminnoissa.

31. Intian Mehndi Design with Glitter:

Intian Mehndi-muotoilu-with-glitter31

Tässä napsautuksessa Indian Mehndi Design on tehty Glitterin avulla. Sidosten sitomiseen käytetään glitteriä. Se on Intian mehndin ainutlaatuista taidetta. Luovuutta lisätään glamourin lisäämiseen tähän malliin. Glitter ei kestä pitkään aikaan; voit vain viettää illan sen kanssa. Se tehdään enimmäkseen puolueelle ja toiminnoille. Tämä intialainen mehndi-muotoilu on houkutteleva ja tyylikäs.

32. Pyöreä Intian Mehndi-muotoilu takapuolelle:

pyöreä-Intian-mehndi-design-for-back-side32

Intialainen mehndi muotoilu takakäden kanssa ympyrät ja lehdet kuvio näyttää hyvältä kädellään. Yhteiskurssilla voi olla tämä malli. Mehndin välillä on paljon eroa. Sormenpää on täynnä pieniä malleja. Myös kynsilakan väri sopii tähän malliin. Voit myös pariuttaa tämän mallin timanttisormuksella renkaaseen.

33. Yksinkertainen intialainen Mehndi Design:

yksinkertainen-Intian Mehndi-design33

Intian mehndi -kuvan kuva on hyvin yksinkertainen, mutta tyylikäs. Nähdessään kuvan vain, sydämeni sanoo, että se on. Suunnittelu on melko tarpeeksi ottamaan sydämemme pois. Mango-motiivit ovat kauniisti sisustettuja ja paksut pisteet ovat muotoilun kohokohta. Sormen päälle tehty malli on uusin. Koko mehndi-muotoilu on mahtavaa ja se näyttää loistavilta perinteisillä asuilla. Ajatus taiteellisesta mielestä on vain mieli puhaltaa.

34. Sydämen muotoinen intialainen Mehndi Design:

sydämenmuotoinen-Intian Mehndi-design34

Tämä on intialainen morsiamen Mehndi-malli hänen erikoispäivänään. Molemmissa käsissä on puoliksi sydän. Sinun täytyy laittaa molemmat kädet yhteen, jotta mehndi olisi täydellinen. Tämä on teema-pohjainen mihainen suunnittelu häät. Lähes kaikki morsiamet haluaisivat olla tämän suunnitelman häät, koska hän olisi kuvitellut kunkin käden sydämet hänen ja hänen mukaansa. Se on hyvin perinteistä ja vallitsevaa jo kauan sitten.

35. Intian Mehndi Design College-tytöille:

Intian Mehndi-design-for-college-girls35

Tämä intialainen mehndi muotoilu olisi rakastettu college menossa tytöt, koska se ei ole raskas ja sopii hänen college toiminnot. He valitsevat yksinkertaisen ja klassisen suunnittelun. Tässä mallissa käytetään paksua mehndiä. Se näyttää todella hyvältä, kun se poistetaan ja väri tulee. Sormien mallit ovat myös erittäin mukavia. Ranteen alueella tehty kuvio kiinnittää ihmisten huomion.

36. Tyylikäs intialainen Mehndi Design:

elegantti-Intian Mehndi-design36

Tämä on vakavasti mahtava intialainen mehndi -suunnittelu. Jokainen perheen toiminnoista voi olla. Kukkakuvio on rajat paksuilla pisteillä, on todella mahtavaa. Se on paljon luovaa. Linja on myös erittäin hyvä. Se on takakäden muotoilu, jota voi hakea myös tyttöjuhlaan. Rakastan tätä muotoilua. Todella, mitä taiteilijan luovuus teki tämän suunnittelun!

37. Arabic Mehndi Design jalat:

arabia-mehndi-design-for-feet37

Jokainen festivaali voi olla myös mehndi. Yksi niistä on Eid. Tämä metallinen jalkakäytävä on erityisesti suunniteltu naisille sijoitettavaksi Eidille. Naiset koristelevat itseään lehenga, koruja ja mehndi. Tämä muotoilu todella näyttää hyvältä hänen lehenga ja nilkkaremmi jalka. Se on tyylikäs muotoilu. Yhdellä osuudella ympyrä piirretään on uusin muotoilu.

38. Intian Mehndi Design for Foot:

Intian Mehndi-design-for-foot38

Tämä intialainen Mehndi-muotoilu voidaan soveltaa hänen morsiamessa hänen jalkansa hänen erityinen päivä. Tämä pieni muotoilu on luotu erityisesti taiteilijan hääpäiväksi. Se on hieman polvien alapuolella ja raskas muotoilu. Naiset tekevät raskasta mallia hääpäiväksi niin, että hän näyttää erilaiselta kuin muut naiset. Kun raskaita nilkkakoruita käytetään tämän mallin kanssa, hän näyttää erittäin kauniilta.

39. Dulha-Dulhan Intialainen Mehndi Suunnittelu:

dulha-Dulhan-Intian Mehndi-design39

Intialaiset morsiamet nauttivat Dulha-Dulhan-teema-suunnittelusta hääpäivällään. Se on hyvin kuuluisa bridal Indian mehndi design. Naiset voivat saada tämän mihainen design myös pitämällä hänet aviomiehen rakkaudeksi hänen mielissään. Tässä morsiamen mekaaninen muotoilu, koko käsi on täynnä mehndi. Tämä muotoilu on helppoa, ja riikinkukko- ja mango-kuviot näyttävät myös hyviltä suunnittelulta.

40. Houkutteleva Intian Mehndi Design:

houkutteleva-Intian Mehndi-design40

Se on ainutlaatuinen ja erilainen intialainen mehndi-muotoilu, kun toisaalta se on peitetty täyteen mehndin kanssa ja toinen on puoli peitetty mehndi: llä. Se näyttää myös houkuttelevalta ja harvinaiselta palaselta. Kukaan aiemmin ei olisi edes kuvitellut tällaisesta suunnittelusta. Se varmasti kiinnittää huomiota kaikkien funktiona. Nuoret tytöt rakastavat tätä muotoilua ja heillä on mahdollisuus juhlia, perhetoimintoja ja festivaaleja varten.

41. Suunnittelija Indian Mehndi Design:

designer-Intian Mehndi-design41

Tämä on todella tyylikäs muotoilu, jonka on suunnitellut taiteilija. Se on vain mestariteos. Se, miten kukat ovat kaatuneet ja kauniit viivat ja lehdet kuvio on vain mahtava. Erityisen ihastuttavat nuoret tytöt, koska se on paljon fancy. Mehndin värit ja kynsilakka ovat samat. Paksu mehndi-pisteitä piirretty viiva on mahtavaa. Tämä on jotain uutta tyypillisessä Intian inhimillisessä suunnittelussa.

42. Musical Indian Mehndi Design:

musikaali-Intian Mehndi-design42

Se on yksinkertainen Intian mihainen suunnittelu ja ei paljon aikaa vievää. Tämän muotoilun ainutlaatuisuus on kaksi palmualueella piirrettyä tabulaa. Musiikin ystävä pitää tästä mihainen suunnittelusta. Voit käyttää tätä kaikissa musiikkitoiminnoissa. Koska se on uutta, ihmisillä on villitys tämän mallin osalta. Ympäröivä kuvio on yksinkertainen. Tablan sijasta voi olla myös huilu, harmonium jne.

43. Matka Pattern Intian Mehndi Design:

matka-kuvio-Intian-mehndi-design43

Matkas piirretään tässä moniosassa. Saattaa olla mahdollista, että nykyinen sukupolvi ei olisi edes nähnyt Matkasia, koska se ei ole nykyään yleistä. Aiemmin naiset käyttivät mennä ulos tuoda vesi Matkas. Matkas oli tuolloin erittäin arvokas. Nyt sitä käytetään vain suunnitteluna. Nuoret tytöt voivat soveltaa tätä mihainen suunnittelua heidän college-toimintoihinsa.

44. Tyylikäs Intian Mehndi Design:

Tyylikäs-Intian Mehndi-design44

Tämä on todella tyylikäs intialainen mehndi-muotoilu, jonka tekijä on esittänyt. Vain sormet ja ranteen alue peitetään mehndin kanssa. Käsin on tyhjä. Sormilla on niin paljon sotkuista muotoilua, ettemme edes pysty selvittämään, mikä on muotoilu. Se näyttää niin hyvältä, ettei edes ole tarvetta käyttää koruja tämän mallin kanssa. Ihmiset eivät voi lopettaa kiitollisuuttasi, kun sinulla on tämä mekaaninen muotoilu kädelläsi. Taideteos on mahtavaa.

45. Stone Work Indian Mehndi Suunnittelu:

kivi-työ-Intian Mehndi-design45

Tämä on uusin morsiamen intialainen mehndi-malli morsiamelle. Joitakin kiviä on kiinnitetty tähän mehndi, joka on uusi markkinoilla. Morsian voi saada tämän miehen suunnitelman, jos hän rakastaa jotain uutta hääpäivänään. Jopa mehndi tehty on värillinen yksi. Tämä Intialainen morsiamen mehndi-malli on uusi ja uusin. Tällä hetkellä morsiuksilla on tämä mihainen muotoilu näyttää houkuttelevalta.

46. ​​Viimeisin Intian Mehndi Design:

uusimman Intian Mehndi-design46

Tämä tyylikäs intialainen mehndi-muotoilu näyttää peacockn höyhenet piirretään käsillä. Se on liian tyylikäs ja upea. Jopa kynsilakka väri reunustaa mehndi-pisteitä. Näyttää siltä, ​​että se on suunnitellut erityisesti taiteilijan jotain erityistä henkilöä varten. Paksut viivat kuviot tarttuvat huomiota. Se on vain mahtava mehndi-muotoilu.

47. Linjat Pattern Intian Mehndi Design:

linjat-kuvio-Intian-mehndi-design47

Tämä raskas Intian mehndi-suunnittelu, jossa on paljon viivoja ja malleja, näyttävät hyvältä morsiamulta. Se on erityisesti morsiamen mehndi. Line-työ on piirretty mehndi-muotoiluun, vaikka yksinkertainen mutta kuuluisa brides. Koko käsi on peitetty pienillä kukilla ja kaareva muotoilu. Parasta on morsiamen hänen erikoispäivänään. Brides haluaisi olla pieniä malleja ja koko käsin peitetty mehndi kuvioita. Esittäjä voi viedä paljon aikaa tämän mallin valmistumiseen.

48. Shaded Indian Mehndi Design:

tummennetut-Intian Mehndi-design48

Tässä mehndi-suunnittelussa tehdään varjostettu työ. Jokainen kukka on varjostettu sisäpuolelta ja sormen kuvio on sotkuinen ja yksinkertainen. Kämmenellä kukat piirretään ja malleja on paljon. Aiemmin, morsiamet käytetään tällä tyyppinen muotoilu. Se on paljon yksinkertainen Intian mehndi -suunnittelu.

49. Gujarati Pattern Intian Mehndi Design:

gujarati-kuvio-Intian-mehndi-design49

Tämä muotoilu on erityisesti Gujaratin morsian häät. Tämä mehndi on yhdistelmä elefantteja, riikinkukkaa sekä kukka- ja mango-motiiveja. Se on tyypillinen Gujaratin muotoilu. Ympäröivät ympäröivät pienet kuviot. Se on erittäin kaunis mehndi-muotoilu ja näyttää mahtavalta morsiamulta.

50. Good Luck Indian Mehndi Suunnittelu:

onnea tuottavia-Intian Mehndi-design50

Tässä mehndi, toisaalta on dulha-dulhan kuva ja toisella on Ganesha kuva. Lord Ganesha tunnetaan nimellä "Vighna Harta", joka voittaa kaikki esteet. Herra Ganeshaa ylistetään ennen avioliittoa. Joten on onnea mehndi varten morsian haluavat hänelle hyvää naimisissa elämää. Tämä on hyvin ainutlaatuinen mehndi-muotoilu.

Intia on maa, jossa on suuria kulttuureja ja uskontoja. Mehndin muotoilu on yksi niistä. Jokaisella valtiolla on oma moodi-suunnittelu, kuten Gujarati, Marwari ja Punjabi jne. Jokainen valtion mekanismi kuvastaa sen perinteitä mehndissä. On niin paljon festivaaleja ja tilaisuuksia juhlitaan Intiassa. Naiset voivat olla mehndi jokaiselle toiminnolle. Mehndillä on merkitys sen takana. Naiset rakastavat itseäni itsensä kanssa mehndi-malleja. Ja mehndi-malleista löytyy suuria lajikkeita Intiassa.

Joskus on vaikea valita niin monta mihainen mallia. Mehndin muotoilu on jotain, jossa taiteilija voi antaa mielikuvitukselleen ja luovuudelleen.

Leave A Comment

27 − 21 =