50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Tatuoinnit ovat erittäin suosittu muotimaailma monille nuorille ja jopa aikuisille. Nämä tulevat eri muotoihin ja kokoihin. Voit saada nämä melkein kaikkiin kehon osiin näinä päivinä, kunhan olet mukava urheilemaan sitä. Jos et ole kovin varma, että haluat jotain pysyvää, voit kokeilla jotain, joka kestää muutaman päivän.

tilapäinen tattoo designs

Samoin voit muuttaa malleja myös, kun pestä ne pois ja sitten voit kokeilla jotain uutta. Toisin kuin saada neuloja väreillä, jotka syvälle ihoosi ovat, ne eivät ole haitallisia ja niitä voidaan muuttaa, mikä on vaihtoehto, jota pysyvät eivät anna sinulle. Nyt näinä päivinä ei ole kyse siitä, että saat vain tarrapiirustukset pienissä laastareissa.

Voit myös olla jotain selkä- tai kehon osiin, kuten käsivarsien muotoilu ja se kulkee olkapääliitoksista ja kylkiluiden alaosaan asti. Sinulla voi olla jotain päälle, joka on kuin etusuoja ja nämä eivät yleensä jää piilotettuina, ellei sinulla ole yllään korkea kauluspaita. Joten se riippuu siitä, mitä valitset ja urheilusta. Oikea tapa tehdä tämä on saada malli muotoiltu ja pyytää saada se räätälöidä.

Tilapäiset tatuoinnit kuvat:

Voit ottaa inspiraatiota tavallisimmin saatavilla olevista tyypeistä ja malleista väliaikaisista kuvioista 50 parhaan väliaikaisen tatuointimalliston mallistosta.

1. Glow In Dark Temporary Tattoo mallit:

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Tämä hehku pimeässä enkeli-tatuoinnissa loistaa kirkkaana yöllä pimeässä huoneessa tai UV-valossa tai jopa mustan disco-valon alla. Täydellinen enkeliin kuin laatu ja sopii erinomaisesti disko-iltana, se näyttää eteeriseltä, kun se kuluu minkä tahansa näkyvän ruumiinosan päälle.

2. Temporary Butterfly Glitter Tatuoinnit:

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Butterfly tatuoinnit tilapäisessä muodossa on oltava jokaiselle naiselle ja tytölle. Saatavana laaja valikoima malleja ja värejä, nämä räätälöidyt kimalteen tatuoinnit lisäävät kipinöitä ja vyötäröä kehoon. Lisäksi, koska niiden tilapäinen luonne voi olla noin eri tatuointi malleja ja muuttaa sijainnin niiden ruumiiden mukaan tekoja ja mielikuvituksia.

3. Temporary Mehndi Tattoo mallit:

Mehndi Tattoos

Jälleen on olemassa toinenkin ei-pysyvä asia, joka tunnetaan nimellä henna. Mehndi-kehon taidetta, syvä osa intialaista kulttuuria on matkustanut ympäri maailmaa löytääkseen paikkansa naisten ruumiin ympäri ympäri maailmaa. Ne näyttävät yhtä hienoilta mistä tahansa kehon osasta.

Katso lisää: Tribal Tattoo mallit miehille

4. Temporary Balloon Tatuoinnit:

tilapäinen Balloon Tattoo

Temporary tatuointien erikoisuus on se, että ne on painettu myrkyttömällä musteella, joka on turvallista erityisesti lapsille, jotka eivät saa vaarantaa tyylin turvallisuutta. Tämä tilapäinen ilmapallo tatuointi tekee suurta juhlatilaa lomakauden tai syntymäpäivän aikana.

5. Tilapäinen rannerengas Tatuointi:

tilapäinen Bracelet Tattoo

Kaulanauha ja rannekorun tilapäiset tatuoinnit ovat luovia ja monipuolisia. Ne voidaan käyttää ylähaarassa, ranteessa, nilkoissa ja niskassa. Käytettäessä kahta tai useampaa kontrastista mallia ne näyttävät ornateilta. Rannekkeen tatuoinnit niiden laaja valikoima näyttää hyvältä miehille ja naisille.

Katso lisää: Sanskrit Tatuoinnit ja merkitykset

6. Temporary Fashion Tatuoinnit:

tilapäinen Fashion Tattoos

Temporary fashion tatuoinnit ovat erinomainen tapa kehittää kehoa. Ne näyttävät ekstravaganteilta ja ovat suuria vaatimuksia näinä päivinä. Muotimalleja tiedetään urheilevan heitä, kun heiluttavat ramppia, lisäävät oomph-tekijää, kun taas julkkikset nähdään hellävaraisesti.

7. Temporary Sleeve Tatuoinnit:

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Miehet, jotka haluavat välttää kipua ja loputtomia tunteja, jotka on käytetty pysyvän hihan tatuointiin, yksinkertaisesti rakastavat tätä tilapäistä versiota koko hihan tatuoinnista. Se on muotitieto miehille ja antaa heille täydellisen kokemuksen todellisesta asiasta. Ne tulevat erilaisiin malleihin ja tyyliin, ja jos et ole tyytyväisiä ulkoasuun, älä huoli, se on vain väliaikainen. Pese se pois ja tee toinen.

Katso lisää: Tattoo Lettering Design

8. Temporary Foot Tattoo:

tilapäinen Foot Tattoo

Hemmottele jalat värikkäisiin ja kuohuviin väliaikaisiin tatuointeihin. Jokainen on ainutlaatuinen muotoilu, joka antaa muodon ja muodon kauniille näköisille jalkoille. Jalat ovat yksi kehon näkyvimmistä osista ja kun jalat tatuoinnit koristavat. Teem them with matching kynsilakka ja yksinkertainen pari tossut ja jalat kääntyvät kaikkien päähän.

9. Graceful Temporary Face Tattoo:

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Naisen kasvot ovat jatkuvassa häikäisyssä suurimman osan ajasta. Kun koristeltu graceful näköinen väliaikainen tatuoinnit siitä tulee lumoava pala taidetta. Nämä kauniit väliaikaiset tatuoinnit, jotka on luotu upeissa kuvioissa, ovat valta valloittaa ja hämätä ihmisiä. Ne ovat hauska tapa lisätä kimallusta ja pistävät kasvot ja tekevät sinusta huippuosaajista tai muodikkaista tapahtumista.

10. Klusterin eri kukka tatuointi mallit:

rykelmä of different floral designs

Tämä on erittäin girly muotoilu ja voit saada sen ei ole paljon neulan kipua. Voit myös antaa sille värillisen valinnan ja tehdä värikäs. Sinulla voi olla jonkin verran varjoa mennä siihen ja voit myös lisätä jonkin kirjallisen tai mielekkään lausunnon, jolla on jotain merkitystä sinulle.

11. Klusterin Variety Ranteen Tatuoinnit:

rykelmä of variety designs

Voit ostaa ja sijoittaa tällaisen mallin tai ostaa erilaisia ​​asetelmia, joissa saat esineitä, eläimiä tai kirjoituksia. Ennen kuin kostutat sen, aseta se oikein ja voit korjata sen hieman sellaisen sijoittelun mukaan, joka on erittäin tärkeä tällaisissa malleissa, vaikka ne saattavat olla muutamia päiviä tai seuraavaan kylpyyn tai kuorintaan. Voit kokeilla erilaisia ​​muita lomakkeita ja voit yhdistää ne viivojen riviin.

12. Semi-Washable Pen Temporary Tattoo:

Semi-pestävä pen design

Tämä on puolipestävä muotoiltu tatuointi, jonka voit kokeilla helposti. Sinun on pyydettävä ystäväsi tekemään tämä sinulle. Nykyään saat erilaisia ​​värikynät, joiden musteet kestävät sinua muutaman päivän ajan ja nämä ovat hauskoja kokeilla. Jotkut erikoismerkit, jotka ovat ihoystävällisiä, ovat käyttäjän tekemään sellaisia ​​tatuointeja ja välttämään ihoreaktioita. Useimmiten tällaiset tilapäiset tatuointi mallit toteutetaan häät eri värejä saada houkutteleva ja sopivat tatuointi varten asu. Tällaisista tatuoiduista malleista on yleensä paksu, jotta se olisi täydellinen silmäänpistävä ulkoasu.

13. Tiivistelmä käsin väliaikaiset tatuoinnit:

Abstrakti design for hand

Tämä on erittäin taiteellinen hennan työ kädessä. Kun tämä kuivuu ja pestä se pois, saat kädestäsi ei-pysyvän tatuoinnin. Tämä voi olla hyvä kokeiluversioon, ennen kuin kokeilet pysyvää mallia. Tämä on hyvä tapa kokeilla jotain ennen kuin neulotaan.

14. Tarra Siirto Bird Tatuoinnit:

Tarra transfer bird

Voit olla lintujen kuvioita kaupoista ja sitten käyttää vettä siirtää ne mihin tahansa kehon osiin. Voit yrittää yllään jotain edellä kaulaasi varten. Voit myös olla jotain, joka on varsin suuri, koska suuria malleja myydään myös markkinoilla. Se on paras tilapäinen tatuointitarra.

15. Semi-Washable Floral Tarra:

Semi-pestävä floral sticker

Tämä on puolipestävä tatuointi, jota käytetään vedenpitäjän suunnittelussa. Voit helposti ostaa nämä ja käyttää. Tämä voi olla asianmukainen ennen pysyvää väriä. Yksinkertainen tatuointi voidaan helposti poistaa. Tällaisia ​​tarra tatuoinnit ovat laajalti saatavilla markkinoilla eri malleja. Tällaisia ​​tyttöjä väliaikaisia ​​tatuointeja käytetään laajasti selässä, hartioissa, selkänoissa jne.

Tarran kukkakuvio on yksi kaikkien aikojen suosikkimalleista väliaikaisille tatuointeille. Kauniit käyrät viiniköynnökset lisäävät kauneuttaan. Nämä tatuoinnit eivät jätä yli päivälle, kun niitä käytetään. Se alkaa melkein kadota, kun se joutuu kosketuksiin veden kanssa.

16. Vedensiirto rinnassa Tatuointi:

vesi transfer design

Tämä on vedensiirto-tatuointirakenne kehon etuosaan. Tämäntyyppiset venytetyt mallit ovat myös laajasti saatavilla näinä päivinä. Jos haluat pysyvää asiaa ennen, kokeile näitä ulos nähdäksesi pidätkö asennosta vai ei.

17. Työkalusarja Tatuointi eturivissä:

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Tämä on pyöreä tyyli-tarra ja voit pitää hauskaa urheilua näissä pienissä tilapäisissä tatuointi-malleissa käsiisi ja kehosi. Joten tässä tapauksessa voit kokeilla joitain tarroja tai vedensiirto-malleja, jotka voit helposti urheilua ja myös nämä kestävät kuin lopettaa muutaman päivän. Yhdessä etuna, että voit kokeilla näitä oikeilla paikoilla, voit myös tietää, ennen kuin saat jotain pysyvää, että haluatko sen siellä vai ei.

18. Vedensiirto-lintu:

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Tämä on vedensiirtolintu ja voit kokeilla näitä tyyppejä tatuoinnit käsissä ja ranteissa ennen kuin todella saada jotain tällaista tehdään pysyvästi. Tällaiset tilapäiset tatuoinnit menestyvät nykyään korkeakouluissa, juhliin, iltapäiviin, retkiin jne. Tämän tatuoinnin avulla voit valita suosikki linnun vetääksesi. Voidaan myös tehdä eri väreillä. Se sopii parhaiten ranteeseen, kaulaan ja olkapäähän.

19. Variety Temporary Templates for Body:

lajike patterns for body

Voit tehdä räätälöityä muotoilua valitsemalla ja urheilemalla erilaisia ​​tämän tyyppisiä malleja. Osta suuri levy eri malleista ja käytä sitten vettä, jotta ne voidaan käyttää eri kehon osiin. Voit myös käyttää modernia mallia näillä ja ne eivät tule pelkästään punaisiin ja ruskeisiin väreihin. Nykyään monet monet naiset urheilevat värikkäitä hennatatuotteita erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.

20. Värikäs tatuoinnit:

Värikäs designs

Tämä on toinen pieni värikäs väliaikainen tatuointi ja voit urheilla tällaisia ​​malleja eri osiin kehon. Nykyään taiteilijat antavat sinulle räätälöityjä valintoja, ja voit puhua tämän suunnittelutyöntekijän kanssa, joka antaa teille perustiedot tästä ja ehkä antaa sinulle jotain tilapäistä paikkaan, jossa luulet haluavan pysyvän mallin vain nähdä, pidätkö se siellä tai ei.

21. Feather Style Temporary Tattoos:

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Tämä on höyhenpeite ja voit harrastaa pysyvää taidetta sen jälkeen, kun olet kokeillut ja käyttänyt väliaikaisia ​​asioita. Osta nämä tarrat käsityökaupoista. Tämä on houkutteleva tyttöjen takana. Tämäntyyppisiä design-tilapäisiä tatuointeja valitaan laajalti tytöt. Markkinoilla saatavana tarroja voi myös auttaa sinua sekoittamaan sulka tatuointi muihin muotoihin kuten sydän, lintu, tähdet, viiniköynnöksen oksat jne. Tytöt rakastavat kuljettaa tällaisia ​​tatuointeja diskot, iltapäivät, juhlat jne..

22. Temporary Tattoo Stencil for Girls Hand:

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Jos haluat muodikasta puuta kädestä, kokeile ensin jotain tällaista ja mene sitten pysyviin neulattuihin asioihin. Tällaisia ​​tilapäisiä tatuointimalleja ovat laajalti ihmiset, jotka ovat luonnosta rakastavia. Myös jotkut tytöt kuljettavat pieniä eläinten tatuointeja, jotka on koristeltu antamaan ainutlaatuinen ilme. Jotkut saavat kaneja, kissoja, pieniä kukkia jne. Muotoilua ranteeseen, joka muistuttaa heitä koulupäivistä.

23. Temp Sticker Rose Tattoo:

Tämä on vesikuvioinen tarra nousi. Voit ostaa suuria tällaisia ​​kuvioita kaupoista käyttää. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja valita tällaiset tatuointi mallit alkaen. Taiteilija voi jopa opastaa sinut mukavaan sijoitteluun, joka sopii paremmin teidän musteelle jotain, joka ei ole pysyvää ensimmäisessä vaiheessa. Rose on rakkauden symboli.

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Täten tämä design väliaikainen tatuointi tehdään laajalti ystäville. Tytöt saavat sen kiinni selästä, vyötäröstä tai alaselkästä, kun pojat saavat sen kiinni ranteistaan ​​tai käsivarsistaan. Jotkut haluavat myös kuljettaa sen kaulaan takana korvien piilottaa sen, kun ei halua näyttää. Tämä voi olla täydellinen lahja rakkaudelle, jos hänen nimensä liitetään myös ruusuun.

24. Birds Water Temp Tatuoinnit:

linnut water decal

Tämä on linnun vedenpitävä kuvio ja voit ostaa tämäntyyppiset trendikkäät kaavion kaupoista käyttöön. Se tarvitsee vain vettä siirtää ne kehoon. Tämäntyyppiset tilapäiset tatuoinnit miehille tehdään laajalti nuorten oppilaiden pojilla. Edellä mainitut tatuointikengät lentävät linnut, jotka osoittavat vapautta. Salaperäiset veden aallot antavat sille ainutlaatuisen ilmeen. Ja sana sisälsi näyttäen, millaista luonnetta käyttäjän kanssa mahtavia kirjasimia antaa sille upea ilme.

25. Temporary Large Roses tatuointi tytöille:

Suuri roses

Ajattelevat ruusujen saamista kehoon? Kokeile jotain pestävää näin, ennen kuin käsi menee neulattua väriä. Tässä olkapää on kauniisti koristeltu yksinkertaisella ja tilapäisellä tatuoinnilla. Tämä on toinen kaunis tyttöjen ruusu-malli. Tällaiset tytöt tilapäiset tatuoinnit saavat suosioa nuorten kavolaisten keskuudessa samoin kuin se on parhaiten kuluneet ystävänpäivänä lisätäkseen heille kauneuden, jonka he söivät yllään. Ei vain tyttöjä, mutta joskus poikia nähdään myös yllään tällaisia ​​piirrettyjä tatuointeja.

26. Tilapäiset tatuoinnit kädet ja jalat:

vesi decals for hands and legs

Jos etsit jotain, mitä teet kädet ja jalat, jotain heimojen tai rohkeutta, yritä sitten mennä jotain pestä, kuten tatuointi. Näinä päivinä saat suuria laajennettuja malleja kuten kaupoissa. Tällaisia ​​tatuointeja lasketaan yhdeksi parhaista väliaikaisista tatuoinnit. Tummasta mustasta kynästä valmistetut mallit ovat silmiinpainuvampia tytöille, jotka haluavat kiinnittää huomiota joillekin osapuolille tai diskoille. Ne ovat myös kuluneet tribal themed osapuolet, koska tämä malli antaa silmäyksellä

27. Pencil Rose Temporary Tattoo Design:

Lyijykynä rose

Haluatko saada ruusun kynällä varjoon käsillä? Hanki pestävä tarra kokeiluun ja mene sitten pysyviin. Voit myös saada jotain yli söpö ruusun temp tatuointi koko käden pituus. Tämä tatuointi voi olla myös väliaikainen henna tatuointi, jos se on tehty mustalla mehndi. Tällaisia ​​tatuointeja harjoittavat laajalti miehet juhliin tai muotiin. Voit lisätä sen kauneutta, pojat voivat myös lisätä pääkallomallia sen kanssa.

28. Temporary Girl Tattoo:

Lyijykynä girl

Tämä ei ole väriä, ei varjostusta kynän tyttö suunnittelua ja voit tehdä nämä tehdään pysyvä väri tai kynät tyyli todellisia inking kauppoja. Mutta suosittelemme, että kokeilet näitä vesilamppuja ensin nähdäksesi, pidät näistä tai miellyttävät urheilua.

29. Käsin väliaikaiset ruusut Tatuoinnit:

Roses in cluster

Ruusut ovat tavallisia. Mutta ennen kuin yrität jotain neulalla, kokeile jotain vähemmän tuskallista kuin tarra, ja voit jopa olla varma haluamasi väristä, kun ostat melkein muutama värilogo. Sitten voit mennä pysyvän asian.

30. Meritähti väliaikainen tatuointi lapsille:

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Voit ostaa myös trendikkäitä pieniä malleja, kuten näin. Suurin osa lapsista haluaa rakastaa tätä tatuointimallia elimistössä väliaikaisesti. Tämä on paras tilapäinen tatuointirakenne lapsille, jotka rakastavat katsella kaloja tai jotka ovat innoittaneet meren elämää. Kauniit värit lisätty tähän tatuointiin tekee siitä kauniimman. Tällaisia ​​tatuointeja tekevät lapset erityisesti teemapuheissa tai fancy dress-kilpailussa kouluissa.

31. Väliaikaiset Henna-tatuoinnit sormille:

Henna for fingers

Henna-tatuoinnit ovat myös tyyppisiä ei-pysyviä malleja, joita voi tehdä missä tahansa kehon osassa ja nämä ovat viimeiset muutaman päivän, muutaman viikon, ja ne voidaan tehdä valitsemiesi mallien mukaan. Jos olet valmis tekemään jotain luonnollista, kokeile tätä tavallista ja pienen tatuoinnin.

32. Temporary Arrow Tattoo For Neck:

50 parasta väliaikaista tatuointimallia miehille ja naisille Tyylit elämässä

Tämä on trendikäs decal ja voit kokeilla samankaltaisia ​​tyylejä pestävissä väreissä ennen kuin käytät ei-pestäviä pigmenttejä. Nämä ovat hyvin urheilullisia ja myös muissa tapauksissa perinteisiä, ja niillä on suuri merkitys perinteisissä juhlissa ja tilaisuuksissa.

33. Temporary Large Leaf Tattoo:

Suuri Tree designs

Jos haluat olla jotain suurta kuin tämä tatuointi, sinun täytyy yrittää jotain vedenpitävästä käsityöliikkeestä ensin tietää, haluatko jotain suurta kättä.

34. Yksinkertaiset väliaikaiset tarrat Tatuointi:

Yksinkertainen stickers

Voit ostaa värillisiä puolipestäviä kyniä tarrojen tekemiseen tai voit ostaa nämä kuviot tai symbolit, jotka tulevat tavallisiin vesilamppujen arkkeihin.

35. Flower Mehendi Tattoo Design:

Yksinkertainen mehendi

Yksi tilapäisten tatuoiden yleisimpiä muotoja on luonnollisesti yhteinen mehendi. Erityisesti Intiassa ja naapurimaissa, kuten Pakistanissa ja muissa vastaavissa, tatuointitaulun yleisimpiä muotoja ovat erityisesti naiset, jotka on tehty mehandiin. Tässä kuvassa näet kauniin muotoilun naisen kädestä, joka on tehty mehandista.

36. Väliaikaiset luuranko-kädet:

Luuranko Hands Tattoo

Nykyään tilapäiset tatuoinnit ovat melkein raivoa nuorten keskuudessa, varsinkin kun he ovat intohimoisia tatuointeja kohtaan, mutta eivät ole varma, jos he todella voivat pysyä samassa suunnittelussa koko tai ei, joten tämä erittäin älykäs luuranko näyttääkin mahtavalta huolimatta tilapäisestä. Ripustustyyli antaa sille entistä pelottavamman ilmeen. Se, miten se tehdään hihojen alapuolelta, näyttää kädeltä todella tulevan alhaalta.

37. Skorpioni Temporary Tattoos For Men:

Skorpioni Tattoos

Tämä on yksi parhaista väliaikaisista tatuointi-ideoista, koska kukaan ei koskaan ymmärrä, että se ei ole todellista. Ensinnäkin skorpioni on joka tapauksessa erittäin suosittu tatuointidea ja sen päälle värisävy näyttää aivan niin todelliselta. Hanki se kaulaasi takapenkillä tai ehkä hauisillasi ja ihmiset ajattelevat, että se on varmasti totta.

38. Kehittää väliaikaisia ​​kehon tatuointeja:

Kehittää tattoos

Kun kyseessä on tilapäinen tatuointi miehille, mikään ei voi voittaa ajatusta tatuoinnista, joka kattaa suurimman osan rintakehästä. Nämä ovat osia kehon miehistä yrittää huudata ja mitä jos voit todella tehdä heistä näyttävät paremmilta tällaisia ​​kehitetty malleja. Nämä ovat erityisen heimojen kuvioita, jotka ovat hyvin yleisiä, mutta silti näyttävät mahtavia.

39. Temporary Dragon Tatuoinnit:

Lohikäärme tattoos

Naiset ja tytöt eivät ole ollenkaan jäljessä nykyään, kun puhumme tatuoinnit. Tällaiset rohkeat mallit, kuten eläinten ja lohikäärmeiden, ovat nykyään tavallisia tytöille väliaikaisia ​​tatuointivaihtoehtoja ja he voivat puhua myös hyvin. On totta, että useimmat tytöt eivät ole varmoja näistä kuvioista, kun he saavat heidät painettuina pysyvästi ja niin väliaikaiset ovat parempia milloin tahansa.

40. Väliaikaiset sormenjäljet:

Sormi tattoos

Olemme usein nähneet tyttöjä pienillä söpöillä tatuoinnilla jokaisen sormen päälle ja tuntuu oudolta, mutta melko kauniilta. Tämä on myös eräänlainen heimojen kulttuuri, jossa ehkä ne saavat inked taivaalliset mallit jokaisella sormella. Sama koskee tilapäisiä tatuointeja, joita voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Tässä tapauksessa voit valita useita malleja.

41. Halloween Tatuoinnit:

Halloween tattoos

Halloween-iltojen teemat ovat tummia, goottisia ja pelottavia, ja olemme aina innoissamme saada ne valmiiksi. Nyt tietenkin kukaan ei halua pukea samalla tavalla joka päivä, joten tilapäiset tatuoinnit ovat parhaita ideoita, jotka näyttävät parhaiten Halloween-puolueen ystäväsi isännöimältä. Hanki vain joitain väliaikaisia ​​tarroja ja siirrä sitten tatuoinnit ja viekää heidät mihin tahansa.

42. Animal Face Tattoo jalat:

emporary-tatuointi-malleja-42

Kun kyseessä on tilapäinen tatuointi miehille, eläinten kasvot ovat hyvin, hyvin yleisiä ja ne näyttävät erittäin fiksuilta. Ennen kuin olet päättänyt, mihin eläimeen mielestänne sopisi parhaiten kehossasi, voit kokeilla useita pestäviä tarroja, joita voit muuttaa päivittäin selvittääksesi sopivan valinnan hankkia.

43. Temporary Celtic Tatuoinnit:

kelttiläinen tattoos

Tribal tatuoinnit ovat ehdottoman muodikasta nykyään riippumatta siitä, mitä olet tyttö tai poika. Nämä ovat myös hulluja malleja, ja sinun pitäisi vain saada heidät painettuina pysyvästi jostakin erittäin hyvästä paikasta, muuten koko asia saattaa pilata. Sitten ottakaa tällaisia ​​tarroja ja siirrä sitten tatuointi keholle. Nämä ovat kirkkaita ja värikkäitä ja näyttävät varsin realisilta.

44. Temporary Dream Catcher Tatuoinnit:

Unelma Catcher tattoos

Niille tytöille, jotka rakastavat pitää sen yksinkertaisena ja söpenä ja ihailla yhden sanaa tatuointeja, tämä on sinua varten. Voit saada haluamasi sanan ja käyttää sitä vesimatriisinä. Nämä tytöt väliaikaiset tatuoinnit käytetään pääasiassa ranteille tai sellaisille paikoille, joissa ne näyttävät näkyviltä. Voit saada ne monenlaisiin fontteihin, ja ne näyttävät hyvin ja todellisilta.

45. Sun väliaikaiset tatuoinnit:

Aurinko Tattoos

Älykkäät miehet mieluummin pukeutuvat tilaisuuteen ja älykkäät miehet haluavat saada tatuoidut valintansa mukaan, mikä ei ole mahdollista pysyvien tatuoiden avulla. Tämä aurinko tatuointi on erittäin yksinkertainen mutta silti tyylikäs, kun se on tehty vain yhdellä puolella rinnassa. Miksi odottaa näyttää kuumalta, kun voit tehdä niin niin yksinkertaisella tavalla. Käytä sitä mukavaa paitaa ja älä paina koko asiaa tai ehkä asiat näyttäisivät paremmalta aurinkoisella rannalla.

46. ​​Starry Back Temporary Tattoo:

Tähtikirkas back Tattoo

Me kaikki olemme ihastaneet Rihanna-tatuointia, jonka hän on saanut kaulaansa, ja olemme aina halunneet jotain sellaista. Nyt saada tilapäisiä tatuointi malleja ei ole lainkaan iso juttu ja miksi jäljitellä, kun voi saada niin paljon paremmin? Vain saada pienemmät tähdet laukkuasi puoliksi pestävillä tarroilla ja katso taikaa.

47. Gorgeous Back Temporary Tattoos:

Upea back tattoos

Kokonaan takaisin taustalla on ehdottomasti kipeä, mutta väliaikaisen tatuoinnin tekeminen koko takaa vaatii älykkyyttä. Nämä ovat niin todellisia, että voit vain saada ne valmiiksi ja muuttaa niitä milloin tahansa, ja ihmiset joutuvat hämmentämään siitä, jos ne ovat todellisia tai ei, ja voit sitten istua ja nauttia hauskuudesta.

48. Väliaikaiset Egyptin tatuoinnit:

egyptiläinen tattoos

Se on vieressä käsittämättömän kuinka upea nämä väliaikaiset tatuoinnit voivat näyttää. Tämä kuva on erityisesti tatuointi Egyptin faraon kasvoilla luultavasti, ja se on varmaa, että et kykene selvittämään lainkaan, jos tämä on todellista tai ei. Se näyttää rikkaalta, hienolta ja upealta. Kokeile tätä ilman lisää ajanhukkaa.

49. Neck Band Temporary Tattoo:

niska band Tattoo

Fashionistit siellä rakastaisivat tätä tatuointirakennetta. Parempi osa on se, että se on täysin väliaikainen mutta silti tyylikäs. Tämä on kuin kaulanauha, jota voit käyttää varustetuissa mekkoissa tai grunge-ilmeellä. Tämä on myös perhonen takana ja asiat näyttävät aivan niin todellisilta.

50. Tyypilliset Tribal Bands:

Tyypillinen tribal bands Tattoo

Tämä tatuointi soveltuu parhaiten kauniisiin tyttöihin, joissa he voivat saada nämä heimojen kuvioidut bändit painettuina ranteisiinsa ja näyttävät vielä tyylikkäältä. Pojille ei ole mitään surullista, koska voit saada nämä lihaksistasi ja heiluttaa niitä tyylillä, kuten rakastat.

Väliaikaiset tatuoinnit ovat nykyään tyyliä ja tilapäisten tatuointien tärkein etu on se, että voit pukea ne mielialasi ja valintasi mukaan pysyvästi. Joten tee yksi valmis pian!

Leave A Comment

+ 89 = 91