50 parasta Tribal Tattoo mallit miehille ja naisille

Tribal tatuoinnit ovat erittäin kiehtovaa taiteilijoiden silmissä. Heidän alkuperänsä ulottuu pronssikautiseen, joka oli noin 5000 vuotta sitten. Sitä harjoitti eri rodun ja kulttuurien omaavat ihmiset. Paljon heimojen tatuoinnit merkitsevät rohkeutta ja rohkeutta. Euroopan kulttuurissa ihmiset käyttivät tatuointeja merkitsemään jäsenyyden symboli. Ne näyttävät upealta ja kauniilta iholta ja antavat sinulle erittäin perinteisen ja merkittävän ulkonäön. Nykyään monet miehet ja naiset ovat alkaneet kirjoittaa heimojen tatuointeja itselleen. Sen suosio kasvaa jatkuvasti ja se on nykyään suurella kysynnällä. Olemme valinneet joitain ihastuttavia heimojen tatuointi-malleja juuri sinulle, joten rohkaistaan ​​hankkimaan itsellesi pian.

Eri Tribal Tattoo mallit miehille ja naisille kuvia:

Katso ylhäältä 50 kokoelma heimojen tatuointi malleja sekä kuvia, jotka voivat innostaa sinua ehdottomasti.

1. Intricate Tribal Tattoo mallit:

heimo- tattoo designs

Jotta monimutkainen heimojen tatuointi voitaisiin tehdä, on paljon yksityiskohtia ja huomiota kiinnitettävä. Näiden tatuoiden värit ovat kiinteät mustat, joiden taipumus antaa sille erittäin terävän ja maskuliinisen ulkonäön. Nämä tatuoinnit tulisi tehdä paljon huomiota ja vain taiteilijoita, jotka ovat saavuttaneet huippuosaamisen alalla, pitäisi yrittää tehdä nämä.

2. Tehokas Tribal Tattoo:

Voimakas Tribal Tattoo

Tribal Tattoos ovat kehon taidetta, jonka järjestivät ne perheet, jotka ovat tehneet erilaisia ​​rikoksia, joten niiden ulkonäkö on erilainen ja erilainen. Ne ovat myös symboli valtaa ja valtaa ja joitakin kauniita malleja valita.

3. Tribal Celtic Tattoo Design:

heimo- Celtic Tattoo

Kelttien heimojen tatuoinnit ovat erittäin houkuttelevia ja ainutlaatuisia katsomaan. Ne on valmistettu kaltevista viivoista ja vaikeista kuvioista, jotka parantavat sen kauneutta. Heillä on lukemattomia eläinmalleja, vaikka jotkut niistä ovat uskonnon ja hedelmällisyyden edustus.

4. Maorin Tribal Tatuoinnit:

maori Tribal Tattoos

Maori-heimojen tatuointi on erittäin symbolinen. Siinä on paljon merkitystä, ja jokaisessa mallissa on paljon merkitystä, joka on nimellisarvon ulkopuolella. Maori-heimojen tatuointi käsivarrella on todella upea tarkastella. Se tekee sinusta näyttävää, rohkea ja etninen.

5. Elephant Tribal Tattoo Art:

Norsu Tribal Tattoos

Niille, jotka ovat eläinten ystäville, erityisesti ne, jotka löytyvät viidakoista, pitäisi ehdottomasti mennä elefantin heimojen tatuointiin. Ne edustavat voimaa, ihmiskuntaa ja yksinkertaisuutta. Vaikka he ovat valtavia olentoja, he tekevät suuria kumppaneita. Polynesian tyyliin suunniteltu norsu näyttää yksinkertaiselta ja upealta.

Katso lisää: Tattoo-merkinnät nimeä varten

6. Kukka Tribal Tattoo Design Naisille Takaisin:

Kukka Tribal Tattoo Design

Kukat ovat esitys naisellisesta kauneudesta ja puhtaudesta. Ne ovat miellyttäviä ulkonäöltään ja tekevät hienoja ideoita tatuointimalleista. Tribal-mallista valmistettu kukka-tatuointi näyttää perinteiseltä, kauniilta ja houkuttelevalta. Aina, kun heimojen tatuointi on trendistynyttä, koska se tekee muille vetovoima. Naiset voivat saada tämän tatuoinnin joko ulkoisesti tai sisäisesti haluunsa mukaan. Kun mennään tribal tatuoinnit, muista saada ainutlaatuinen, koska tuhannet heimomallit ovat jo käytettävissä.

7. Tribal Butterfly Tattoo Design:

heimo- Butterfly Tattoo

Tatuointi, joka kuvaa kuva perhosta, näyttää ihanalta. Näyttää siltä, ​​että se on miellyttävämpi, kun se on kirjoitettu heimojen kulttuurityyliin. Ne ovat ainutlaatuisia, luovia ja näyttävät parhaiten, kun ne painetaan sisään. Tämä tribal tatuointi, jossa on perhonen muotoilu, saa käyttäjän näyttämään sotilulta ja todellakin nämä mallit ovat perustuneet pois. Tämän tatuoinnin ansiosta ihmiset voivat olla ainutlaatuisia antamalla katsomaan, että he kuuluvat tiettyyn heimoon ja pelottamaan vihollisia.

8. Havaijin Tribal Tattoo mallit:

havaijilainen Tribal Tattoo

Hawaiian kulttuuri on rikas ja vilkas. Niitä pidetään maailman parhaina kulttuureina, ja ne ovat tunnettuja niiden herkkuista, tanssiluvusta, houkuttelevista naisista ja tatuoista. Havaijin tatuointi, joka on painettu heimojen tyyliin, antaa varmasti upean ulkonäön. Ne näyttävät erilaisilta ja houkuttelevilta, koska näitä tatuointimalleja ei löydy kaikkialta. Ne ovat hyvin luovia ja ainutlaatuisia samanaikaisesti. Ottaa yksinkertainen heimojen tatuointi takana on paras idea, koska se tekee osasta näyttävän kauniilta ja tyylikkäältä. Naiset haluavat tämän tatuoinnin, koska tämä lisää ylimääräistä kauneutta selän puolelle antaen feminiinisen ilmeen.

9. Star Tribal Tattoo mallit:

Tähti Tribal Tattoo 9

Kun etsit viileää ja heimojen funky-tatuointirakennetta, ensimmäinen asia, joka meidän mielestämme pitäisi tulla, on tatuointeja. Yhdistelmä tähteä yhdessä erinomaisten heimojen kirjonta ja kuvio varmasti tekee sinusta näyttävät upealta.

10. Wave With Floral Tattoo kuvio:

50 parasta Tribal Tattoo mallit miehille ja naisille

Tämä on kukka-aaltomuoto ja sinulla voi olla samanlainen malli kuin kehosi puolella. Tämä voi olla myöhemmin, jos vaatimusta laajennetaan muilla vastaavilla malleilla. Voit tehdä tämän värillisenä tai voit saada sen kynällä. On tiettyjä värejä, jotka sopivat tällaisiin malleihin. Sitten tumma musta tai maroon voi olla väri, joka sopii hyvin tällaisiin tyyppeihin.

Katso lisää: Sanskrit Tattoo mallit

11. Heavily varjostettu laajennettu Tattoo Design:

50 parasta Tribal Tattoo mallit miehille ja naisille

Etsitkö urheilua jotain käsissä? Sitten kokeile jotain tällaista. Tämä on tytöille ja silti jos tuntuu, että värit puuttuvat, lisää sitten haluamasi värit, kuten maroon, sininen tai vihreä. Musta on oikea väri tällaisille kuvioille, mutta valinnan mukaan voit lisätä värejä. Näitä tyylejä voidaan laajentaa vaatimukseen, joka tarjoaa mahdollisuuden tehdä sitä pienessä tilassa, kun yrität tätä. Myöhemmin, jos haluat, voit laajentaa tätä. Jos malli ei sovi sinulle, voit poistua.

12. Tribal Leaf Tattoo Design:

50 parasta Tribal Tattoo mallit miehille ja naisille

Haluatko olla suunnitelma jalkojenne puolella? Tällaiset lehtimallit voivat olla mukava urheilua. Nämä näyttävät hyvin muodikkailta. Jos haluat sitten sisällyttää pieniä aaltoja ja kukka kuvioita tai pieniä lintu kuten mallit tämän kanssa. Nämä ovat yleensä pieniä ja siksi ne eivät ole hyvin ongelmallisia urheilussa.

13. Tumma varjostettu tatuointi:

50 parasta Tribal Tattoo mallit miehille ja naisille

Tämä on hyvin varjostettu ja 3D-tyylinen takasuunnittelu. Tätä voit muokata vaatimuksesi mukaan. Voit myös tehdä tämän pienemmällä tavalla kuin täyttää koko takaisin. Tarvittaessa voit laajentaa näitä malleja myöhemmin. Joten jos luulet, että et ehkä pidä tätä suunnittelua myöhemmin, voit tehdä sen vain tietyllä osalla, eikä tehdä sitä koko paikassa. Voit myös lisätä muita liitettyjä malleja. Tällä voi olla muita värejä, kuten maroonia.

14. Täysipituinen tatuointi Tribal Design For Men:

Koko length design

Jos haluat mennä täydelliseen äänenvoimakkuuteen, voit kokeilla jotain tatuoinnilla. Tämä tehdään paljon rikkautta ja sinulla on nämä tyylit kehon puolella. Voit myös kokeilla näitä tatuointeja koko takapuolella tai yksinkertaisesti käsillä, kuten täällä.

15. Tribal Bird Tattoo mallit:

heimo- bird

Lintuominaisuus voi olla erittäin kiehtova tarkastella. Voit kokeilla jotain tämän tyyppistä ja muokata sitä. Tämäntyyppisiä malleja voi olla paljon räätälöityjä, kuten ja tyylisi ja mitä etsit suunnittelussa. Voit puhua nämä asiat suunnittelijan kanssa.

16. Koko kehon värikäs tatuointi:

Koko body colourful art

Jos haluat värikkäästä työstä koko kehosi, kokeile jotain tällaista. Tämä voi olla hyvin riippuvainen riippuvuudesta. Tämä täyttää koko ihosi, joten jos haluat myöhemmin poistaa tämän ja olet jo saanut värit ihollesi, se on erittäin hankalaa, aikaa vievää ja maksaa sinulle erittäin suuren summan rahaa saadaksesi mallit pois päältä. Joten suosittelemme, että ennen kuin menet nämä tatuointi tyylejä, sinun pitäisi ajatella sitä etukäteen. Jos haluat, voit pienentää mallien määrää ja sopii niille, jotka haluavat mennä lyhyempiä tai pienempiä tatuointeja.

17. Aaltoviivainen tatuointi Tribal Design:

Aaltoileva design

Jos haluat, että aallotettu kuvio istuu niskan takana kuten edellä, voit kokeilla erilaisia ​​tämäntyyppisiä tyylejä. Sinun kuvataiteilijasi voi ohjata sinut läpi useita samankaltaisia ​​muotoja. Voit muokata näitä valintasi mukaan lisäämällä kukkia. Voit myös lisätä useita sopivia värejä näihin. Pyydä tatuoijaasi tekemään muotoilua räätälöimällä vetämällä se edessäsi ennen kuin neula neulotaan iholle.

18. Side Body Disjointed Tribal Tattoo Design:

puoli body disjointed design

Jos haluat, että sinulla on tällainen irrallinen muoto, voit yrittää saada mallin, joka on piirretty edessäsi, ennen kuin saisit neulan pysyvillä väreillä. Voit tehdä nämä tehneet ruumiillasi. Jos haluat, että haluat laajentaa näitä tyylejä rinnan rinnan tai alas, niin nämä antavat sinulle mahdollisuuden lisätä niihin liittyviä malleja, kuten kirjasimia tai värejä, jotta tämä laajennettaisiin.

19. Geometrinen Tribal Tattoo Pattern:

katkonainen geometric pattern

Etsitkö geometristä tyyliä? Kokeile näitä tatuointikuvioita, jotka ovat hyvin trendikäs ja melko show näinä päivinä. Vaikka olemassa erilaisia ​​malleja saatavilla, joilla Intian heimojen tatuoinnit ovat aina erityisiä. Tribal tatuointi geometrisella kuvioinnilla on paras vaihtoehto näyttää kaikki luovat ajatuksesi kohti väkijoukkoa. Mene uudella muotoilulla.

20. Daring 3D Tribal Design Tatuoinnit:

Rohkea 3D design

Tämä on 3D-tyylinen eläintaide, ja voit kokeilla sitä millä tahansa kehon osalla. Jos et halua tämän pienen suunnittelun, voit tehdä sen suuremmalla osalla, joka kattaa koko selän tai kehosi. 3D-tatuoinnit ovat hyvin moderneja ja tyylikkäitä ja erityisesti lapset rakastavat tätä tatuointia. Tänään, kun elämme trendikästä maailmaa, tämän tatuoinnin suunnittelu vie sinut trendikkääseen tyyliin.

Katso lisää: Väliaikaiset tatuoinnit miehille

21. Tiivistelmä Tribal Pattern Tatuoinnit:

Abstrakti Tribal Pattern 21

Ylempi käsin abstrakti muotoilu voi olla hyvin trendikäs. Tämä näkyy, kun käytät hihaton mekkoja ja voit urheilua tätä helposti, jos olet tyytyväinen suunnitteluun. Voit käyttää myös kukkatiedostoja, jotta tämä näyttää enemmän girly.

22. Toinen disjointed Tattoo Design miehillä käsi:

katkonainen design

Muoto, joka on irrallinen ja geometrinen tyyli voi olla trendikäs asia urheilua. Halutessasi voit kysyä mallistoasiantuntijalta, että voit luoda itsellesi mukautetun muotoilun. Voit kertoa hänelle siitä, missä sinä haluat sen. Jos haluat sen koko kätesi, se antaa sinulle enemmän tilaa työskentelyä varten. Siksi voit tehdä suuremman suunnittelun. Nämä tyylit näyttävät hyviltä, ​​kun nämä ovat suuria. Pienet tyylit, kuten tämä, näyttävät erittäin kömpelöltä.

23. Tiivistelmä Shaded Tribal Tattoo Pattern:

50 parasta Tribal Tattoo mallit miehille ja naisille

Nämä tyylejä voidaan tehdä pienellä alueella toisin kuin edellinen malli. Nämä tyylit voivat olla hyviä, kun olet tyttö ja et halua jotain kattaa koko kehosi tai käsiisi. Nämä voidaan tehdä kahdessa eri väreissä, jotka ovat hyvin muodikkaita katsomaan. Voit käyttää mustavalkoisia, kastanjoja tai vastaavia muita värejä. Voit myös luoda mukautetun mallin, jonka taiteilija voi luoda sinulle, jos hän on asiantuntija tässä työssä.

24. Heavy Tribal tatuointi puolivälin jalkaan:

50 parasta Tribal Tattoo mallit miehille ja naisille

Jos aiot tehdä raskaita töitä jalkoihin ja olet mukava harrastaa sitä, voit kokeilla jotain tällaista. Tämä voi olla muodikasta, jos itse olet mukava urheilu sitä. Voit laajentaa tämän myös ylätasoihin ja voit piilottaa nämä, kun käytät pitkät housut.

25. Side Body Bird Tribal tatuointi naisille:

puoli Body Bird Tattoo for Women 25

Lintu on erittäin naisellinen muoto, kun saat sen tehtyä mustalla musteella näin. Nämä näyttävät hyvin muodikkailta, ja voit urheilla niitä muilla paikoilla, kuten kädet, rungon puolella. Ottaa sivukokoisen linnun heimojen tatuointi naisille tekee heistä enemmän naisellisia ilmeitä ja auttavat heitä ilmaisemaan suurimpia ajatuksia taiteellisesta suunnittelusta. Jos haluat olla aina tyylikäs muotoilu, mene sellaiseen, joka näyttää kehosi puolelta kauniimpaa.

26. Bändit, joissa teltta tatuointimallit:

bändit tattoo designs

Telttakaistat ovat erittäin suosittuja. Voit urheilla näitä, oletteko tyttö vai poika. Vaikka tatuoinnit voidaan tatuoida missä tahansa kehon osassa, saada se tatuoitua ranteeseen tulee varmasti houkuttelevaksi. Ihmiset mieluummin pitävät näitä tatuointeja ranteissaan, koska tämä antaa heille paremman näköisen verrattuna muihin.

27. Tiivistelmä värikäs tatuointi:

Abstrakti colourful design

Etsitkö jotain abstraktilla tatuointijaksolla, mutta väreillä? Voit kokeilla jotain tällaista. Nämä ovat pieniä malleja ja voit saada itsellesi mukautetun mallin. Tämä abstrakti värikäs tatuointi on kulunut eri rotuja ja kulttuureita edustavilta ihmisiltä, ​​koska se merkitsee merkitystä, joka eroaa riippuen käyttäjän kulttuurista tai rodusta. Tämä tatuointi osoittaa, että kuulut eurooppalaiseen kulttuuriin.

28. Koko kehon heimojen tatuoinnit miehille:

Koko body tribal art

Jos haluat, voit saada oman taiteilijan mittatilaustyön, jonka avulla voit urheilla koko kehosi. Miesten rakkaus on tribaalinen tatuointi, koska se antaa rohkean, rohkean merkityksen osoittamalla heitä vahvemmiksi. Jos olet ystävällinen etsiä tätä tatuointia, käy etsimällä ja aina mieluummin, että tämä tatuointi on kehossasi.

29. Disjointed Tattoo Pattern 3 tytöille:

katkonainen pattern

Tämä on erottamaton muotoilu ja tämä voi olla naisellinen tyyliin. Voit lisätä mukautettuja kukkia myöhemmin. Kun saat Disjointed Tattoo Pattern 3 tytöille, sinun on keskityttävä moniin asioihin, jotka ovat välttämättömiä tämän tatuointisuunnitelman kannalta. Tatuoinnin saaminen ei ole pysyvää ja jos haluat saada sen pidempään, yritä mennä pidempään.

30. Kukka Aaltoileva tatuointi Tribal Style:

Kukka wavy style

Etsitkö jotain naisellisempaa kuin vain aaltoviivat? Kokeile jotain tällaisilla kukkakuiduilla. Aina, kun kukka muotoilu tatuoinnit tekevät naisista enemmän kaunis ja kaunis. Tärkeintä on huomata, että sinun täytyy saada selkeä käsitys ennen kuin se tatuoituu. Päätä malleja, joilla kukka sopii ulkonäköön.

31. Half Body Tribal Tattoo mallit:

Puoli body pattern

Half Body Tribal Tattoo -mallit ovat sekä miesten että naisten kuluneita, koska ne tekevät niistä upeamman ja upeamman luonnollisen samalla tavalla kuin heimojen tatuointirakenne, jotta saataisiin parempi näky. Tämä voi olla erittäin abstrakti ja geometrinen puolikuvio, jota voit harrastaa urheilua. Miehet, joilla on tämä tatuointi, näyttävät hienolta ja upealta.

32. Shaded Extended Tribal Design Tatuoinnit:

tummennetut extended design

Jos haluat puoliksi kehoon kuuluvan ihastelun, voit tehdä sen naarmuuntuneeksi kukkien ja muiden vastaavien kuvien kanssa. Ottaa kukka malleja heimojen tatuoinnit symboloi rohkeutta ja tyylikäs, koska se kantaa elementti suurta taidetta, kuten heimojen tatuointi edellä. Miehet, jotka käyttävät tätä tatuointia, lisäävät miehen maskuliinisuutta kiinnittämällä huomiota muotoiluun ja kehon ominaisuuksiin

33. Tiivistelmä Tilava Tattoo Patterns Full Legs:

Abstrakti spacious patterns

Tällaisia ​​tyylejä voi tehdä jaloilla tai jopa sivuilla tai muissa paikoissa, joissa voi olla tarpeeksi tilaa. Tiivistelmä Tilava Tattoo Patterns koko jalat näyttävät hyviä miehiä ja naisia ​​sekä näiden tatuoiden uskotaan sisältävän elementtejä, jotka ovat perusteellisesti syvällisiä henkilökohtaiseen kiinnittymiseen. Nämä tatuoinnit ovat saatavilla eri väreissä ja malleissa, jotka sopivat kohteeseen.

34. Extensible Dark Tattoo mallit:

Laajennettavissa dark design

Jos haluat erittäin monimutkaisen suunnittelun, voit kokeilla tämän tyyppisiä telttamuotoja. Voit lisätä näitä eläimiä tai aasialaisia ​​tyylejä, jos haluat laajentaa sitä myöhemmin. Nämä ovat laajennettavissa. Muista saada taiteilija, joka auttaa sinua saamaan parhaan suunnittelun. Kun olet halunnut saada tatuoinnin, päätä siitä, missä ja miten tarvitset sitä, mikä auttaa sinua saamaan parhaan asun, joka sijaitsee kätevästi valitsemallasi alueella

35. Triple-puolinen, Tribal Tattoo Art:

heimo- Tattoo Designs 35

Tämän pitäisi olla yksinkertainen malli tatuoinnista, joka voidaan tehdä olkapään keskelle tai ehkä rinnan toiselle puolelle. Yleensä nämä heimojen tatuointimallit ovat lehtiä ja kerroksia, ja ne sopivat parhaiten miehille. Ne edustavat eräänlaista heimojen symbolia, joka on pitkälti löytynyt tatuointikirjoista nykyään ja joka on varsin tyytyväinen asiakkaan kaikkialta.

36. Girly Tribal Tattoo Design:

heimo- Tattoo Designs 36

Jos olet tyttö ja silti rakastat jotain muuta kuin kukkia ja perhosia, niin tämä on ehdottomasti oikea sinulle. Hanki houkutteleva heimojen tatuointi, joka on tehty vyötärön puolelle tai pystysuoraan, joka takaa selkän keskuksen ja luistaa tyylikkäästi. Tämä voi olla yksi parhaista heimojen tatuointimalleista naisille.

37. Tribal Tattoo For The Hunk:

heimo- Tattoo for the Hunk 37

Olet onnekas, jos sinulla on lihaksikas runko ja myös heimojen mallit. Kelttiläiset ja tummat varjot mallit sopivat maskuliinisiin kappaleisiin eniten ja ovat parhaita heimojen tatuointimalleja miehille. Hanki heidät valmiiksi kaikkialla selässäsi ja hanki tytöt, jotka kuolaavat sinut, kun he näkevät sinut paljaana tällaisella mallilla. Varmista, että saat rivejä laajoina malleina sopivaksi olkapäiden laajuudelle.

38. Tribal Tattoo -muotoilu kukilla miehille:

heimo- Tattoo Designs 38

Luuletko, että miehet eivät voi saada kukkia kirjoittanut niihin, koska se on girly? Olet niin väärässä, koska heimomainen muotoilu ja värikäs kukka miehellisessä ruumiissa näyttää loistavalta. Kukan ei vain tuo charmia muotoiluun, mutta laaja muotoilu myös parantaa lihasten kehittymistä niin paljon liikuntaa. Tribal tatuointi, jossa on kukka muotoilu, on siten yksi parhaista miesten heimojen tatuointimalleista.

39. Arm ja Chest Tribal Tattoo:

heimo- Tattoo Designs 39

Useimmille miehille heidän kaarevaan rungonsa parhaat osat, joihin he haluavat, ovat heidän käsivarsiaan, rintaansa ja hartioitaan ja tällaiset heimojen tatuointimallit miehille vain parantavat kehon ulkoasua. Nämä rikkaat mallit on levitetty selkänojan toiselle puolelle, yksi käsivarsi sekä osa rinnassa. Ei vain se näyttää rohkealta ja rohkealta, mutta myös erittäin viileältä!

40. Scorpion Tattoo Design:

heimo- Tattoo Designs 40

Puhuminen heimojen tatuoinnit skorpioneista ovat hyvin yleisiä, kun kyse on aitoudesta. Heimojen ihmisillä on vanha läheisyys skorpioniin, ehkä siksi, että he löytävät samat villityöt näissä eläimissä kuin he itse löytävät. Myös skorpioni tatuointi näyttää super cool minkään osan kehon ja on yllättävän jopa halunnut tytöt.

41. Tribal Heart Tattoo Ranteessa:

heimo- Tattoo Designs 41

Kun sydämet kuulosti tällaisesta herkkasta ja girlystä, rohkeat sydämenmuodostumat tribal-tatuointien luettelossa näyttävät uskomattomilta. Nämä mallit eivät pidä pelkästään pojat ja miehet vaan myös ihailevat tyttöjä ja naisia. Tytöt, jotka rakastavat goottilaisia ​​meikkiä ja rohkeita tatuointeja, voivat kokeilla tätä yhdessä poikien kanssa, jotka haluavat erottua kaikista kelttien heimojen tatuoinnista.

42. Koko kehon tatuointi miehille:

Koko Body Tattoo Design 42

Tämä puhuu heimojen tatuointimalleista miehille ja kuinka he pitävät siitä. Kun sinulla on tämä täydellinen kartiomainen keho ja oh-so-cool abs ja et todellakkaan ole mielessä liekehtivä niitä sitten nämä tatuointi mallit ovat sinulle parhaiten. Joka tapauksessa heimojen mallit auttavat ihmistä naamioimaan maskuliinisuuttaan ja osoittamaan heille voimia, nämä mallit peittävät käsivarren ja melkein koko keho näyttää kuumalta!

43. Blood Rose Tribal Tattoo:

veri Rose Tattoo 43

Entä heimojen tatuointi, jossa saat myös ruusun? Kuulostaa hyvältä? Se on todella upea, kun näet itsellesi ja vielä paremmaksi, jos saat sen itsellesi. Viime aikoina nämä ovat myös tulleet paremmiksi malliksi heimojen tatuointimallien luettelosta naisille. Täältä saat ihastuttavan heimojen tatuoinnin ja myös ruusun, joka voi olla myös värikäs jonnekin piilossa keskellä.

44. Lotus Flower Tribal tatuointi tytöille:

heimo- Tattoo Designs 44

Kun kyseessä on paras heimojen tatuointi-malli naisille, sinulla ei juuri ole tarpeeksi kukkia. Tosiasia on, että naiset rakastavat kukkia jopa kaikkein goottilaisimmilla ja rohkeilla malleilla ja ei ihme, että se näyttää hyvältä. On niin monia tällaisia ​​malleja, joissa löydät heimojen linjat ja käyrät sekä kukka kuvioita.

45. Miesten Olkapää Tattoo Tribal Art:

heimo- Tattoo Designs 45

Miksi vain räpyttää rintakehäsi ja käsiisi, kun sinulla on myös erinomaiset heimojen tatuointimallit miehille. Nämä ovat rikkaita malleja, jotka kattavat koko hartiosi mainoksen. On joitain, jotka kattavat myös aseesi ja näyttävät erittäin rohkeilta. Voi olla pienempiä myös selälle, mutta niillä on erilainen viehätys.

46. ​​Takaisin Tribal Tattoos For Men:

Takaisin Tattoos 46

Vaikka edellinen oli värikäs tatuointi, joka peittää koko selän, tämä on peräisin heimojen tatuointimallien luettelosta miehille, jotka kattavat vain osan selästä ja jättävät jäljelle vain näin. Nämä tatuoinnit tehdään tavallisesti takakannen alapuolella ja leviävät molemmin puolin - vasemmalle ja oikealle.

47. Keskikokoinen Tribal Tattoo -muotoilu naisille:

heimo- Tattoo Designs 47

Useimmiten nähdään, että naiset pitävät siitä miellyttävämpää kuin pojat. Vaikka miehet haluavat rikkaita malleja, jotka peittävät suuret ruumiinosat, naiset haluavat pitää sen yksinkertaisina pienillä ja ohuemmilla, kuten keskikokoisilla tatuoinnilla, jotka muodostavat parhaan heimojen tatuointimallit naisille. Voit saada ne valmiiksi mihin tahansa muuhun kuin olkapääsi, selän tai jopa vyötärön puolelle, ja voit varmasti tehdä kauniin kuvan kaikissa tapauksissa.

48. Täydellinen tatuointi naisille:

Kaunis woman with full back tattoo

Miksi naisten pitäisi jäädä taakse, kun on kyse rohkeudesta? On totta, että useimmat miehet suosivat heimojen tatuointeja koko takaa, mutta nykyään naiset antavat heille kovaa kilpailua. On olemassa useita heimojen tatuointi malleja naisille, jotka on tehty kattamaan koko takaisin, ja voidaan myös tehdä lisäämällä paljon värejä, koska tytöt rakastavat niitä.

49. Eagle lennon tatuointi tytöille:

Kotka in Flight 49

Ei ole väliä, jos olet mies tai nainen, ainoa yhteinen asia tarvitaan, että sinun täytyy olla mökit houkutella tällainen upea tatuointi. Tämä tehdään yleensä hartioiden taakse leviämään molemmin puolin vaakasuoraan. Nämä ovat kotkan siipiä linnun kanssa liian usein. Nämä ovat molemmat osia heimojen tatuointimallien listasta sekä naisille että miehille.

50. Uusimmat Tribal Patterns For Men:

heimo- Tattoo Designs 50

Kun olet löytänyt kaikki säännölliset mallit tylsä ​​ja et ole varma mistään erityisestä, perinteinen heimojen kuvioitu tatuointi voi näyttää todella siistiä sinuun. Hanki se takaisin selälle tai ehkä rinnan toiselle puolelle ja tämä voi tehdä yhden parhaista heimojen tatuointimalleista miehille. Tällaisen kuvion aitous on korkein plus-piste.

Tribal tatuoinnit ovat uusi viileä juuri nyt. Sekä miehet että naiset käyvät nyt miesten ja naisten kauneimmista heimojen tatuointimalleista.

Leave A Comment

88 − = 81