50 Onnistuneita kotitekoisia luonnonvinkkejä hehkuvalle iholle

Uskotko, että katsot hyvää tai että maaginen hehku ihollesi maksaa paljon rahaa, jos kyllä ​​niin olet väärässä. Sinulla on paljon asioita, joiden avulla voit saada hehkuvan ihon ja sinun ei tarvitse tyhjentää taskusi. Se, että hehku kasvot luonnollisesti on turvallisin tapa käsitellä ihoa ja että myös avulla joitakin äärimmäisen yksinkertaisia ​​ja luonnollisia kotitekoisia korjaustoimenpiteitä hehkuva iho kuvien kanssa kasvonaamioita.

varten glowing skin

Sinun tarvitsee vain investoida vähän aikaa ja panna muutamia ponnisteluihisi. Muista aina mantraa "erinomainen kauneudenhoito ja terveellinen ruokavalio ovat ratkaisu terveelliseen ja hehkuvaan ihoon". Joten tässä on yksinkertaisia ​​askeleita hehkuvan kasvon saavuttamiseksi. Seuraa vaiheita ja sinulla on hehkuva ja täydellinen iho luonnollisesti muutamassa päivässä.

50 historiallista luonnollista salaisuutta saada hehkuva iho kotona:

Tässä me tarjoamme, miten hehkuvaa ihoa käytetään kotitekoisten luonnollisten ainesosien avulla.

A. Puhdistus:

Puhdistava iho on ensisijainen askel hehkuvien kasvojen saavuttamiseksi. Asianmukainen puhdistustapa auttaa poistamaan likaa iholta, joka saa aikaan päivällä. Saippuan sijaan voit käyttää kasvotusta tai puhdistusaineita iholle sopivana, tai voit upottaa puuvillapallon kylmään veteen tai ruusuvesiin. Pyyhi kasvosi ja kaulasi poistaaksesi likaa.

B. Avaa ruokat huulillesi:

Lämmitä vettä astiaan, niin että se sytytään siihen. Ota nyt puhdas pyyhe ja liota lämmitetty vesi siihen. Varmista, että purista pyyhe niin, että poistat ylimääräisen veden, peitä sitten kasvosi 3-5 minuuttia. Toista tämä toimenpide vähintään 4 kertaa, jotta huokoset avautuvat.

perinteinen home tips for glowing skin in short time

C. Pack To Glow:

On aika hemmotella ihoa kasvonsuojuksella, joka on helppo tehdä käyttämällä talon ympärillä olevia perusaineita. Nämä kasvonsuojat ovat halpoja ja niillä ei ole sivuvaikutuksia.

1. Levitä raakakookokeria ja purista maitoa siitä. Levitä tämä naamari kasvosi päälle. Se antaa hehkun iholle.

2. Soveltaminen Oliiviöljy ja araganöljy kasvot ovat johtaneet hehkuvaan ja ohuempaan ihonhoitoon.

3. Hunaja tunnetaan luonnollisena puhdistusaineena. Se kuoritsee ihoa ottaakseen terveellisen ja hehkuvan ihon.

4. Tee maapähkinä, manteli, santelipuu, kurkuma ja unikonsiemen maito ja pasta naamio 15 minuuttia. Ota kuivattu naamio hieromalla pallomaisessa liikkeessä kasvoillesi ja pese pois haalealla vedellä.

Kasvot packs Ingridents for glowing skin

5. Ota joitakin kypsiä banaaneja ja kaada niitä, lisää sitten juustomassa ja levitä kasvoille noin 15 minuuttia. Tämä kasvopakkaus lisää paljon hehkua ja parantaa ihon rakennetta.

6. Sekoita 1 rkl kurkkua ja 2 pisaraa hunajaa ja aseta se kasvoillesi sekä kaulaan. Jätä se 20 minuuttia. Huuhtele vedellä.

7. Ota Bengalin gramma jauhot / kasvi-jauhot sekoita kurkkua tai sitruunamehua ja kurkumaa, tämä pakkaus vähentää rusketusta ja parantaa ihonväri.

8. Ota 5-6 mantelia ja teelusikka urad daal ja liota ne yön yli. Levitä ne yhteen hienoiseksi tahnaksi ja laita tämä proteiinin kasvonsuoja kasvoille ja puhdista se ½ tunnin kuluttua. Tämä naamio parantaa ihon sävyä ja lisäksi ravitsee kasvohoitoa.

9. Sekoita samankaltaisia ​​määriä kurkku- mehua, sitruunamehua ja ruusuvettä. Pese kasvosi ja käytä sitä yön yli. Huuhtele aamulla. Tämä puhdistaa ihon ja pitää sen terveinä.

10. Ota 50 ml tomaattimehua ja sekoita yksi tl sitruunamehu. Pistä tämä seos kasvot. Se tekee iholta pehmeän ja hehkuvan.

11. Levitä papaijaa kasvoillesi ja kaulalle, hieroen sitä 15 minuuttia, kunnes tunnet sormien kärjessä olevan eron. Sinulla on kultainen hehku minuuteissa.

12. Sekoita 2 rkl appelsiinimehua 1 rkl kurkumajauhetta. Käytä sitä kynsina kasvoillesi ja kaulalle kultaista hehkua varten. Levitä se kasvoillesi 15-20 minuuttia ja pese pois vedellä.

13. Tee minttu minttu ja manteli lämpimällä vedellä. Levitä kasvoille ja pese pois 15 minuutin kuluttua.

14. Tee sileä tahna käyttäen 4 rkl täysmaisemaa, ½ ​​tl jauhettua kamferia, 10 murskattua mintunlehteä ja ruusuvaa vettä. Tämä tahna auttaa vähentämään öljyisyyttä, auttaa verenkiertoa ja tuo hetkellistä hehkua.

15. Yhdistä 1 rkl maitojauhetta, hunajaa ja lime mehua ½ rkl manteliöljyä ja sekoita ne muodostamaan tahna ja laita se koko kasvojen ja kaulan. Anna sen kuivua ja huuhdella sitten saadaksesi täydellisen hehkuvan ihon, joka ei sisällä likaa ja muita tahroja.

16. Liota 4-5 mantelia veteen koko yön. Ota iho aamulla ja hiomaan ne hienoon tahraan. Lisää 1 teelusikallinen jauhoja, 1 teelusikallinen maitoa ja 4 pisaraa lime mehua. Sekoita hyvin ja hieronta iholla tällä tahnalla noin 5 minuuttia saadaksesi pitkäikäisen kauniin ja siistin ihonväri.

17. Ota 1 tl kumpikin maitoa ja oliiviöljyä, lisää ½ tl hunajaa. Sekoitetaan hyvin ja levitetään iholle. Kymmenen minuutin kuluttua pudota puuvilla pussukka haaleaan veteen ja pyyhi pasta iholta.

18. Lisää hehku kasvoillesi tekemällä grammanjauhoja (besan) kurkuma, sitruunapisaroita ja muutama maitotähti (malai), jolla on monia etuja.

19. Toinen tapa, jolla voit tuoda hehkun kasvosi kotiin perunoiden kanssa, on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat päästä eroon arvistä ja puutteista. Se on halpa ja yksinkertainen remedy oikeudenmukaisempaan ihoon ennen kaikkea Peel off perunan ihon ja hienoksi silppua se. Ota jauhaa perunoita ja 3 kuusia ruusuvesiä hienoon tahraan. Lisää hunajaa ja kalkkia. Levitä tämä tahna kasvot 15 minuuttia ja pese kylmällä vedellä.

20. Lisää säteilyä iholle sekoittamalla appelsiiniharkoita maapallon vaaleanpunainen daal (masoor daal) ja hieman hunajaa ja kurkkua. Tämä ei ainoastaan ​​anna iholle hehkua vaan myös kuorentaa sitä.

Katso lisää: Shahnaz Hussain Beauty Vinkkejä hehkuvaan ihoon

21. Toinen kotitekoinen korjaava ihoa hehkuva iho on kaurahiutaleet ja Aloe Vera Scrub Mix - ota aloe Vera mehua ja lisää kaurahiutaleet hienoksi ja hiero kevyesti ja tee pehmeä hieronta ihollesi. 10-15 minuutin kuluttua huuhdotaan vedellä.

22. Käytä Gram-lehmää ja Kurkumaista Injektiokuiva-ainetta, jotta saat kasvopaketin saada reilu ja hehkuva iho:

50 Onnistuneita kotitekoisia luonnonvinkkejä hehkuvalle iholle

Sekoita 1 rkl Gram-jauhoja ja 1 rkl kurkumaa, lisää 1 rkl sitruunamehua ja ruusuvesi paksun tahnaan. Levitä tämä kasvojesi päälle ja anna sen kuivua. Puhdista kunnolla kylmällä vedellä. Tämä kasvonaamio on hyödyllinen kaikille ihotyypeille ja antaa hyvän laadun tuloksen luonnollisen reilun ja hehkuvan ihon saavuttamiseksi.

23. Mehut maidossa liotettuna Kasvohoito miellyttäväksi ja hehkuva iho:

50 Onnistuneita kotitekoisia luonnonvinkkejä hehkuvalle iholle

Kotitekoinen kasvonsuoja, joka on tehty manteleista, on erittäin hyödyllinen ihon värin parantamisessa. Mantelit ovat erinomaisia ​​tumman piireissä. Liota 3 tai 4 mantelia maitoon ihosi pinta-alan mukaan. 15-20 tunnin kuluttua maidosta kastetaan manttelia. Murskaa se perusteellisesti hienoksi tahnaksi; voit myös lisätä maitoa. Laita tämä tahna kasvosi päälle ja anna sen rentoutua kasvoillasi koko yön tai yhtä aikaa. Puhdista kasvosi kylmällä vedellä. Tämä kasvonaamio tekee ihonväriestä kevyemmän ja hehkuvan.

24. Home Remedy Valmistettu maitoa voidetta ja sahramia saadakseen reilua ja hehkuvaa ihoa:

Maito cream and Saffron

Liota muutamia säikeitä sahrami 2 rkl maitoa kermaa yön. Aamulla sekoitetaan maidon kerma ja sahrami sormilla ja levitä se kasvoillesi pehmeillä käsillä. Tämä kodinhoito keventää ihon sävyä ja antaa iholle terveellisen virheettömän hehkun.

25. Kasvohiekka, joka on valmistettu jasmiksen kukoista,

Jasmiini flowers

Levitä tuoretta Jasmine-kukkia ja lisää 2 rkl kurkkua ja 1 rkl sokeria. Käytä tätä naamaria 15 minuuttia. Jasminit ovat luonnollisia keinoja herkän ihon saamiseksi, kun taas sokeri auttaa poistamaan mustapäät.

26. Hunaja- ja sitruunamehun sekoitus ihon välittömään syttymiseen:

50 Onnistuneita kotitekoisia luonnonvinkkejä hehkuvalle iholle

Sekoita 2 rkl hunajaa sekä 2 rkl sitruunamehua ja levitä ne kasvot puoleen tuntiin. Puhdista kasvosi 15 minuutin kuluttua. Tämä korjaustoimenpide on saada oikeudenmukainen ja hehkuva iho luonnollisesti ja välittömästi.

27. Kasvohiiva, joka on valmistettu kaurapuista sekoitettuna tomaatti-mehun ja jogurtin kanssa, jotta saat reilun ja hehkuvan ihon kotona:

50 Onnistuneita kotitekoisia luonnonvinkkejä hehkuvalle iholle

Valmista tahna 2 rkl kaurapuita, 2 rkl jogurttia ja 1 rkl tomaattimehua. Laita tämä kasvosi noin 20 minuuttia. Kuivaamisen jälkeen puhdista kasvosi kylmävesillä. Kaurapuuro kuorii kuolleen ihon ja lian kasvot, mikä tekee ihosta joustavan ja terveellisen.

28. Home Remedy tehty kukkaviljelytuotteet ja kirnupiimä auttavat sinua saamaan reilun ja hehkuvan ihon:

piimä fr gs

Ota 1 kuppi kirnupiimää, lisää 3 rkl ja kypsennä sitä 30 minuuttia pienellä liekillä. Anna seoksen jäähtyä ja pistä naamio. Tämä auttaa puhdistamaan huokoset ja antaa oikeudenmukaisen ja hehkuva ihon.

29. Natural Home Remedy Kun mehujen kurkku, vesimeloni ja jogurtti hehkuva iho:

50 Onnistuneita kotitekoisia luonnonvinkkejä hehkuvalle iholle

Sekoita 2 rkl kastiketta mehua, 1 rkl maitojauhetta, 2 rkl vesimeloni mehua ja 1 rkl jogurtti. Käytä tätä maskia viidentoista minuutin ajan. Tämä hämmästyttävä naamio antaa oikeudenmukaisen ja hehkuvan ihon.

30.  Aloe Vera kasvohoito hehkuvaan ihoon:

aaloe vera for gs

Tee tahna hieman kurkumaa, tl-hunajaa ja teelusikallista maitoa ja muutama pisara ruusuvettä. Lisää aloe Vera-geeli tahnaan ja sekoita se hyvin. Laita tahna kasvot tasaisesti noin 20 minuuttia. Puhdista sitten, jos se on haaleaa ja kuivaa puhtaalla pyyhkeellä, jotta hehkuva iho.

31. Omenamehu parempaa ihoa varten:

Koti Remedies for Glowing Skin - Apple juice

Kun hunaja on jo itsenäinen kilpailijansa hehkuvan ihon kotihoitoalan luettelossa, toisaalta sitä sekoitetaan jopa erilaisten muiden ainesosien kanssa, jotta naamiot, jotka ovat erittäin hyödyllisiä hiuksille ja joidenkin joustavan ihon kannalta, ovat hyvin hyödyllisiä. Honey on luonnollinen kosteusvoide, ja tämä tekee siitä niin tärkeän kasvojen naamioissa. Tätä varten sinun on sekoitettava omenamehua jonkin verran hunajaa ja hieroa kasvosi ja kaulasi saadaksesi hehkuvaa ja pehmeää ihoa.

32. Ihon valkaisun glyseriini:

Koti Remedies for Glowing Skin - Glycerin

Glyseriini on jotain, joka voi tehdä ihollesi pehmeän kuin vauvojen, ja on myös yksi kotitekoisista korjaustoimenpiteistä hehkuva iho. Nyt yleisin virhe on se, että emme yleensä tiedä siitä, että auringon meneminen glyseriinillä on yhtä haitallista. Joten jotain hehkuvaa ihoa, sekoita hieman hunajaa, sitruunamehua ja jotain glyseriini ja soveltaa tätä kasvoillesi, jonka täytyy lähteä yön yli ja sitten nähdä ero seuraavana aamuna.

33. Hohdottavan ihon viinirypäleet:

viinirypäleet for gs

Kausiluonteiset hedelmät ovat aina parhaita terveys- ja kauneusetuissa. Sama koskee rypäleitä. Se on kausiluonteinen hedelmä ja se on myös kodin korjaus hehkuvaan ihoon. Se on myös meille hyvin helppoa. Sinun tarvitsee vain ottaa kourallinen viinirypäleitä, murskata se kädet ja yksinkertaisesti soveltaa sitä kasvoillesi ja kaulalle. Älä unohda seurata tätä melkein joka päivä, kunnes rypäleet ovat käytettävissäsi.

34. Kurkku ja kurkku:

kurkku and curd

Emme yksinkertaisesti kerro sinulle, että syö raita joka päivä, vaikka se on myös erittäin hyvä terveydelle. Tässä puhumme kasvonsuojuksesta, joka on edullinen ja jota voidaan käyttää koko vuoden ympäri yhtenä ihonhoitotuotteista, jotka johtavat absoluuttisen puutteellisen vapaan elämän. Tätä varten tarvitset kauniisti kastettua juustoa ja tähän lisää kurkku mehu, jonka voit ottaa pois sen jälkeen, kun olet murskannut kurkkua ja sovittanut sitten tämän maskin.

35. Levitä sokeriseos:

Koti Remedies for Glowing Skin - Juice Mix

Hedelmät ja vihannesten mehut ovat eräitä parhaita koti- korjaustoimenpiteitä reilua ja hehkuvaa ihoa varten. Sama pätee täältä, jossa voit tehdä mehukoketjun kolmella eri ainesosalla. Tätä varten tarvitsemme vähän sitruunamehua, joitakin omenamehua ja muutama kurkkumehu, jonka voit sekoittaa hyvin ja soveltaa sitä tehokkaana väriaineena, joka virkistää ihoa ja myös tehdä siitä oikeudenmukaisemman käytön.

36. Sokerin ja oranssin naamio hehkuvalle iholle:

Koti Remedies for Glowing Skin - Sugar and orange peel

Tiedän, että täytyy kuulostaa erittäin maulta. Kyllä tämä aivan samalla tavalla teet makea appelsiinimehu, mutta tietysti hieman erilainen. Täällä sinun täytyy kiehua appelsiinimehua sokerilla ja tehdä täydellinen ruoka, jonka voit sitten jäähtyä ja voit käyttää sitä kasvonaamion. Tämä on enemmän kuori irti ja saat erittäin säteilevän ihon käyttämällä tätä kodin korjaamiseksi hehkuva iho.

37. Perunat ja sitruunat pakkaus hehkuvalle iholle:

sitruuna and potato

Tämä on yksi hyvin tunnetuista ja testatuista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä hehkuvaan ihoon. Tähän ratkaisuun tarvittavat kaksi pääainesosaa löytyvät helposti kaikissa kotitalouksissa, eivätkä edes ole kovin kalliita, että ihmiset ajattelevat ennen niiden ostamista. Molemmat ovat jokapäiväisiä käyttötarkoituksia, joten niitä voidaan käyttää säännöllisesti. Ota vain peruna, grillata se kauniisti ja purista sitten mehu sekoitetuksi jonkin sitruunamehun kanssa ja levitä kasvoillesi.

38. Sandaalit hehkuvaan kasvoon:

Koti Remedies for Glowing Skin - Sandalwood

Tämä kasvonaamio on yksi kotitekoisista korjaustoimenpiteistä hehkuvaan ihoon, ja se on tarkoitettu erityisesti ihmisille, joilla on rasvaiset ihomuodot. Tärkeimmät kolme tärkeintä ainesosaa ovat santelipuu, rosewater ja kurkuma tietenkin. Sandalwood on hyödyllinen ottamaan pois öljy, ruusu vesi on hyvä väriaine ja kurkuma on ainesosa, joka auttaa tekemään ihon hehku. Ota pieni määrä kukin ja sekoita sitten ne hyvin, ja aseta sitten kasvonsuojain.

39. Aprikoosit ihon valkaisuun:

aprikoosit fr gs

Luonnollisesti hehkuva iho, sinun täytyy käyttää luonnollisia ainesosia kasvosi säännöllisesti siirtymässä pois synteettisistä niistä. Tätä varten tarvitset aprikoosia, jogurttia ja hunajaa. Ota nyt aprikoosin massa ja sekoita se jogurtin ja hieman hunajan kanssa ja tee se hieman suuremmalla määrällä. Käytä nyt tätä seosta kuin kerros kasvoillesi ja kaulalle. Anna sen levätä jonkin aikaa ja pese se pois.

40. Auringonkukka Seeds for Skin

auringonkukka seeds for gs

Ota kourallinen sekä auringonkukansiemeniä että yksinkertaisia ​​unikonsiemeniä ja käytä tätä kotihoitoa hehkuvaan ihoon. Sinun täytyy tehdä täällä vain liota molemmat näistä maidosta ja anna sen levätä koko yön. Seuraavana aamuna huomaat, että nämä siemenet ovat nousseet ja mautuneet. Pyyhi ja hieräröi kasvoasi ja kaulaansa tällä siemeneseoksella parantaakseen ihon koostumusta.

41. Riisipulveri hehkuvalle iholle:

Koti Remedies for Glowing Skin - Rice powder

Tämä on yksi parhaista luonnollisista kotiin liittyvistä korjaustoimenpiteistä reiluun ja hehkuvaan ihoon muutamassa minuutissa. Tätä varten sinun täytyy ottaa lusikka täynnä riisijauhetta ja sekoittaa se tuoreeseen maitokermaan ja sitten käsien avulla tehdä hieno tahna, jossa ei ole hiutaleita näistä. Ota nyt tämä seos ja käytä sitä kauniisti kaulasi ja kasvosi päälle ja anna sen kuivua. Kun olet kuivunut, pese kasvosi haalealla vedellä ja näe hetkellinen ero.

42. Hehkuva iho:

banaanit fr gs

Ripeillä banaaneilla on paljon hyötyä hiuksille ja terveydelle. Nyt banaanit ovat myös hyvä ravinto iholle erityisesti silloin, kun tarvitset pehmeyttä ja hehkua hetkessä. Tämä on yksi kasvopaketti, jota voidaan käyttää houkuttelevan ulkoasun saamiseen muutamassa minuutissa. Tätä varten sinun on otettava puolet kypsiä banaania, ripustaa se ja sekoittaa maidon kanssa. Varmista, että tahna ei ole ollenkaan juoksevaa. Nyt hieronta ja soveltaa tätä kasvoillesi ja pese se pois jonkin ajan kuluttua. Muista, tämä ei ole niille, joilla on rasvainen iho.

43. Munanvalmisteet Remedy:

Koti Remedies for Glowing Skin - Egg whites

Muna-valkoiset ovat runsaasti proteiineja ja ovat myös erittäin hyviä kalsiumlähteitä. Jos olet painoarvoinen, niin munien valkoinen osa on se, mitä sinun pitäisi käyttää parhaisiin tuloksiin. Tämä on yksi tehokkaista kotitekoisista korjaustoimenpiteistä hehkuvan ihon iholle, jossa sinun täytyy lyödä maitoa ja munanvalkuaista hieman vaahtoa ja soveltaa tätä kasvojen hierontaan. Haju ei ole kovin hyvä, mutta paljon on kunnossa saadakseni todella mukavaa ihoa. Tämä koskee erityisesti ihmisiä, joilla on kuiva iho.

44. Kaurapuuro hehkuvaan kasvoon:

kaura meal fr gs

Luonnollinen pesuri kuorinta ihon kasvot on tarpeen ajoittain ja tämä kasvot pakkaus tekee samaa työtä hyvin ja lahjoja sinulle hehkuva, pehmeä iho muutamassa minuutissa. Ota kaurahiutaleita ja sekoita tuoreen maidon, munankeltuaisen ja hieman hunajaa. Nyt sekoita kaikki nämä todella hyvin ja sitten levitä kasvoillesi kuivumaan. Kun se on kuivaa aluksi vähän vettä, jotta voit puhdistaa kunnolla ja noin 20 minuutin kuluttua voit pestä kasvojesi haalealla vedellä.

45. Porkkanamehu auttaa ihon hehkumista:

Makean puristettua carrot juice on wooden background

Tämä on myös hyvä uutinen pojille, jotka pitävät kauneushoitoa tarkoittavan vain tyttöjä. Nyt voit myös saada virheen vapaan ihon vaikutuksen jokaisen. Tämä on erittäin helppoa, koska sinun ei tarvitse tehdä mitään. Ota vain porkkanaa ja hienota se sekoittimessa. Ota se kulhoon ja ota nyt vähän kerrallaan ja aloita hankaa tätä kasvoillesi säännöllisesti. Voit myös sekoittaa tuorejuustoa ja oliiviöljyä tämän parhaan ja täydellisen hehkuvan ihon tuloksen kanssa.

46. ​​Oliiviöljy korjaamiseksi hehkuvaan ihoon:

Oliivi Oil

Toinen kotihoito hehkuvalle iholle, tämä tarvitsee oliiviöljyä, maitopuita ja pieni määrä kurkumaa. Tee vain sekoitus kaikkiin ainesosiin ja sitten voit yksinkertaisesti käyttää sitä kasvoillesi kuin kevyt kasvonsuoja ja sitten levätä noin 15 minuuttia ja sitten pestä se hienosti ja sitten tuntea ihon.

47. Maapähkinäöljy saada oikeudenmukaisuus Kasvo:

Koti Remedies for Glowing Skin - Groundnut oil

On olemassa tiettyjä kasvi- ja pähkinäöljyjä, jotka ovat erittäin tärkeitä ihollemme, mutta joita ei käytetä hoitoon aromaterapian avulla, koska niillä ei ole eksoottisia hajusteita. Tämän öljyseoksen voit vain ottaa maapähkinäöljyä ja sekoittaa tämän sitruunamehun kanssa ja levittää sitä kasvoillesi ja kaulalle. Tämä seos ei ainoastaan ​​tuo hehkuvaa ihoa, vaan auttaa myös mustan pään ja aknen kovettumisessa.

48. Ghee ja glyseriini:

ghee and glycerin

On joskus todella yllättävää tietää, että on niin paljon hehkuva ihon kotiin korjaustoimenpiteitä ja olemme edelleen laiskoja kokeilla näitä. Hyvä osa on, että emme edes kyllästy kokeilemaan uutta viikoittain. Saat välittömästi kosteutta vain sekoita ghee ja glyseriini ja hieronta kasvot ja kädet tämän ennen suihkussa ja katsella eroa heti kun olet astunut pois pesuhuone.

Katso lisää: Vihjeitä tummille piireille

49. Marigold Remedy hehkuvaan kasvoon:

Koti Remedies for Glowing Skin - marigold

Tämä on ikivanha Ayurveda kasvopakkaus, joka sopii kaikille ihotyypeille ja takaa hehkuvan kasvon hyvin lyhyessä ajassa. Tämän vuoksi sinun on otettava kaksi kynttilän kukkia ja laittaa sitten raakamaitoa ja hunajaa tähän ja sekoita se kauniisti tekemään sosea seoksessa. Käytä tätä nyt kasvoillesi ja pidä se sitten vähintään 15 minuuttia. Nyt voit pestä pois kasvosi.

50. Lemon Grass:

Koti Remedies for Glowing Skin - lemongrass

Tämä on nopea kodin korjaus hehkuvalle iholle ja sopii myös ihmisille, jotka eivät voi hoitaa ihoaan ajan puutteen vuoksi. Juo vain sitruunaruohoa veteen ja jäädyttää tämä vesi jäätelineissä sitruunaruohomikuutioiksi. Ota nyt nämä kuutot ja levitä kasvoillesi niin paljon kuin mahdollista. Tämä toimii väriaineena ja tekee ihollesi näyttävän tuoreelta ja hehkuvalta. Tämä on hyvä ihmisille, joilla on yhdistelmä iho.

D. Terveelliset ruokaohjeet hehkuvalle iholle:

Terveellinen ruokavalio on välttämätön kehon ja ihon kannalta. Pidä asianmukainen tarkistus siitä, mitä syöt. Yritä sisällyttää päivittäiseen ruokavalioon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, koska niillä on vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat ihon kannalta välttämättömiä:

51. Juo runsaasti vettä:

paljon of water fr gs

Juominen kuusi-kahdeksan lasillisen vettä päivittäin mahdollistaa ruumiin myrkkyjen imeytymisen tehokkaammin, jolloin iho näyttää hehkuvan, tuoreen ja hydratoidun.

52. Aloe Vera mehu ihonhoitoon:

aaloe vera juice fr gs

Aloe Vera -mehu on luonnollista täydennystä ja sen mehua säännöllisesti ruokkimalla ravitsee ja puhdistaa kehon sisäpuolelta. Yksi aloe Vera -mehujen kulutuksen perustavanlaatuisesta takaisinmaksusta on hehkuva ja selkeä ihonväri. Kasvi sisältää ravitsemuksellisia detoksifikaatioominaisuuksia, jotka poistavat toksiinit ja jätteet kehosta. Mutta koska ne ovat luonnollisia täydennyksiä, niitä on käytettävä pieninä annoksina.

53. Vehnänviljelymehu:

wheatgrass juice fr gs

Kun kyseessä on luonnollinen tapa saada ihon hehku. Vehnän ruohomelat ovat hyviä syvän sisäisen puhdistuksen kannalta. Juominen tuoreista vehnän ruohomehuista on hehkuva ihonväri. Älä unohda sitä 15 minuutin kuluessa sen valmistuksesta, koska se alkaa menettää ravintoaineensa sen jälkeen.

54. Vältä paistettuja ja suolaisia ​​ruokia:

Kalastaa fry FR GS

Parempi hehku ihon tuloksia ensin välttää syvään paistettua ja suolaista ruokaa, elintarvikkeita, joissa on liikaa sokeria ja tietysti roskaruokaa. Ottaa tällainen ruoka on tapa ihailla ihon ongelmia, kuten akne, pimples breakouts, Mustapäiden jne.

55. syödä ravitsevaa ruokaa:

Ruokavalio and nutrition fr gs

Syö ravitsevaa ja terveellistä ruokaa, johon on lisätty antioksidantteja. Vältä rasvaisia ​​ja rasvaisia ​​ruokia; korvata ne vihreillä lehtivihanneksilla ja tuoreilla hedelmillä. Se on tärkeä, koska se johtaa meitä terveeseen ja hehkuvaan ihoon.

56. Porkkanat hehkuvaan ihoon:

porkkanat gss fr gs

Porkkanoilla on runsaasti beetakaroteenia, joka muuttuu elimistössä A-vitamiiniksi. A-vitamiini elvyttää ihoa ja antaa myös käsiä taistelemaan ryppyjä vastaan. Porkkanat ovat hyvin tunnettu hehkuvista ominaisuuksistaan.

57. C-vitamiinivalmisteet:

vitamiinit C Foods fr gs

C-vitamiinit ovat erittäin tehokkaita ja parantavat ihon hehkua. Joten kasvattaa C-vitamiinipitoisten elintarvikkeiden saantia päivittäiseen rutiiniasi saadaksesi parhaan tuloksen hehkuvalle iholle. (kuten appelsiini, lime, intialainen hanhi marja, guava jne.) auttavat kollageenituotannossa.

58. E-vitamiini ravitseva iho:

Vitamiini Rich Foods E Foods fr gs

E-vitamiinien elintarvikkeet ovat tärkeässä asemassa hehkuvan ihon parhaan tuloksen saavuttamiseksi. E-vitamiinien runsaat elintarvikkeet kuten mantelit, saksanpähkinät, kokonaiset jyvät, viljat jne. Tekevät ihomme hehkua ja pehmeää nopeasti.

Aika on jotain, joka on rajoitettu lähes kaikkien kanssa, ja yksi viikonloppu, jota saamme off-lajeilemuksen ympärillä. Nyt näillä kotitekoisilla korjaustoimilla hehkuvaan ihoon voit yksinkertaisesti hoitaa kauneusjärjestelmiän menemättä missään.

Leave A Comment

− 2 = 2