50 ainutlaatuista ja romanttista lempinimiä pojille ja tytöille Tyylit elämässä

Nimi on ensimmäinen ja jatkuvasti kestävä siunaus, jonka voit antaa lapsellesi. Kun ostat siunauksen, panette vakavasti yrittää esittää jotain, joka on erikoista ja merkittävää. Sama pätee hyvin nimeen. Tutki kaikkia mahdollisuuksia valita paras nimi hänelle, nimi, jota hän voi olla tyytyväinen.

romanttinen nicknames

Oikean nimen valitseminen rakastettasi voi joskus olla pelottava. Muussa tapauksessa se seuraa useimmiten nimeä hänen ulkonäönsä tai tapahtumiensa tapaan, jotka ovat tapahtuneet, mikä osoittautui hilpeäksi. Tästä lähtien henkilö saa nimen. Löydä romanttinen nimiluettelo, joka kattaa romanttiset vauvojenimet alla ja katso, voitko valita minkä tahansa.

romanttinen names for boys and girls

Nimi antaa identiteetin. Kun sanotaan, varmista, että itse muokatat sen antamaan erityisen tunteen rakastetulle, aina kun soitat hänelle niin. Tutustu alla oleviin romanttisiin lempinimiin.

Kauniit romanttiset nimet pojille ja tytöille:

Top 25 romanttinen nimet tytöille:

Tässä on luettelo 25 romanttista lempinimeä vaimo tai tyttöystävä ovat seuraavat.

romanttinen girl names

1. Darling:

Tämä on poikkeuksellisen romanttinen tyttöjen nimi, jota lukuisat ihmiset käyttävät heidän ystävilleen. Joka tapauksessa naisen reaktio tähän nimiin on uskomatonta, kun he tuntevat paremmin heidän ulkonäköään, kun heitä kutsutaan nimellä. Voisiko tämä olla romanttinen lempinimi tyttöystävälle?

2. Vaalia:

Tämä nimi on ainutlaatuinen romanttinen nimi tyttöystävälle ja on otettu aika kauan. Se on hyvin vanhanaikaista, ja pitkään menneistä päivistä olevat henkilöt yleensä kutsuvat puolisonsa tämän lempinimellä. Voit myös tehdä mielenkiintoisen romanttisen ympäristön kiusoittelemalla parempaa puolta soittamalla hänelle tämän lempinimellä.

3. Oma kuningatar:

Tämä romanttinen tytön nimi tekee rakkaasi tuntuu siltä kuin pidät häntä ja rakastat häntä siitä, kuka hän on.

4. Sweetie:

Tämä lempinimi on poikkeuksellisen säännöllinen sekä kultaseni että beau sekä hääparit. Voit käyttää tätä nimeä nuorelle naiselle ilman, että hän tarttuu häneen. Tämä voisi olla yksi romanttinen nimi pariskunnille.

5. Blossom:

Tämä on tuhma epiteetti parempaan puoleenne. Tämä on romanttinen nimi hänelle, joka on enemmän salaista nimeä.

6. Cutie Pie:

Cutie-piirakka on toinen ihastuttavista nimistä, joka kutsuu vaimosi. Olemme edelleen turvassa täällä. Kun hän kertoo nuorelle naiselle, että hän on cutie-piirakka, hän näyttää houkuttelevalta, jopa ensimmäinen aamuisin. Tämä on jälleen suosittu romanttinen lemmikkinimi.

7. Butterfly:

Et voi yleensä kääntyä huonosti tämän kanssa, vaikka se voi kuulostaa jonkin verran korkealta ja vanhentuneelta. Se on yksi leikkisä ja romanttinen lempinimi soittaa tyttöystävälle.

8. Huijaushäiriö:

Kuulostaa uutta? Luultavasti ei! Tämä nykyinen on niille viehättäville minuutteille, kun kaikki mitä tarvitset on nestle ylös ennen televisio ja lämmin tulipalo. Harkitse tätä romanttiseksi nimeksi soittaa tyttöystävälle, varsinkin kun hän on laiska.

9. Lover Girl:

Soita tyttöystävänne rakastava tyttö, joka on yksi romanttisin lempinimiä tyttöystäville tapahtumasta, kun hän soittaa sinulle rakastava poika. Tämä suosittu romanttinen naispuolinen nimi.

10. Angel Eyes:

Ei voi olla muuta reittiä kertoa puolestasi, kuinka harvinaista hän on, kuin ristiriidassa hänen kanssaan erinomaisen rakastavan pyhän lähettilään kanssa osoittamalla hänelle nämä romanttiset nimet tytöille. Hänen silmänsä kääntäisi nimesi voiton.

11. Sweet Little Dumpling:

Sinun on oltava varovainen tämän kanssa. Parempi puoli saattaa hyvinkin olla kunnioitusta herättävä hahmosi, mutta se tukeutuu puheen tapaan ja asetukseen, jota käytät tällä nimellä. Sitä voitaisiin käyttää osana ilmaisua, kuten "sinä olet minun ihastuttava pieni dumpling" tai voit sanoa "olet vain jättimäinen nyytit"! Jos olet valinnut tämän romanttiseksi nimeksi, ole varmuus!

12. Kissanpentu:

Pieni kissa on toinen suloisista ja suloisista nimistä, jotka kutsuvat rakkaasi. Kaikissa asioissa pienet kissat ovat ihastuttavia, pehmeitä ja vilkkaita, joten jos tämä kuvaa parempaa puolta, niin tämä on nimi, jolla voit hyödyntää.

13. Nuken kasvot:

Tämä on oldie ja sillä on välittömässä läheisessä yhteydessä "vauvan nukke" tai vain "nukke". Voisit sanoa, että hänellä on ihana kasvot, mutta se voisi samalla tavalla ehdottaa, että hän tarvitsee kosmetiikkaoppitunteja.

14. PET:

Tämä on toinen romanttinen naisnimi, jolla on jonkin verran outoja vaikutuksia, pois mahdollisuudesta, että otit sanan todella. Onko se, että hän on viehättävä ja pehmeä vai että pidät hänet tiukalla?

15. Vauva:

Tämä on nimensä, joka tallentuu parhaiten yksityiseen käyttöön, kun otetaan huomioon, että jos kutsut nuorta naista, jota et tunne hyvin vauvaksi, hän voi hylätä.

16. Oma elämäni:

Toinen mahtavista ja viehättävistä nimistä soittaa tyttöystävälle ja olettaa että hän on elämäsi. Jos sinun on vältettävä riskejä, niin tämä on sinulle tarkoitettu. Ei piilotettuja vaikutuksia, ei mahdollisia virheellisiä oletuksia, eivät yksinkertaisesti hyödynnä sitä nuorella naisella, jonka juuri tavannut, tai se ei näytä olevan tarkka.

17. Sweetheart:

Sweetheart on jälleen yksi tyttöystävien parhaista lempinimeistä, mikä tarkoittaa kirjaimellisesti kaikkein makeinta ihmistä, jolla on arvokkain kultainen sydän. Klassiset nimet ovat vain parasta ja kultaseni vain kutsuu kuvia nuoruuden ihailusta; virheetön ja suora. Tämä on tyylikäs romanttinen nimi.

18. Pikku äiti:

Herkkä, suojaava, eräs nuori nainen, joka haluaa suurta huomiota hänen rakkaudestaan.

19. Kind Witch:

Sillä on mahdollisuus, että hän tekee sinut innostuneeksi joka kerta, kun otat heittele häntä. Ei kovin monta henkilöä (nuori nainen tai kaveri) on pätevä kutsumaan tälle romanttiselle nimeksi tytöille. Joten ajattele ennen kuin päätät tämän romanttisena nimenä hänelle.

20. Lucky Charm:

Jotkut poikaystävät uskovat, että heillä on todella onnea heille, koska hän on muuttanut elämänsä täysin ja on luultavasti sanonta, että jokaisen ihmisen menestyksen takana on tytön töitä ja motivaatiota. Joten, tyttöystäviä voidaan oikeutetusti kutsua nimellä onnekas viehätys. Tämä on ihanteellinen romanttinen nimi vaimolle.

21. My Everything:

Nuori nainen, joka on iloisesti vaalia ja kunnianarvoisa ja joka tarkoittaa maailmaa poikaystävälleen.

22. Pikachu:

Jos arvokas Pokemon-tuuletin hän halusi ehdottomasti rakastaa Pikachusta, koska se on ihanteellinen romanttinen lempinimi tyttöystäville, jotka ovat kuuluisan Pokemon-sarjakuvan fanit. Eikö tämä ole söpö?

23. Kaikki kaivokset:

Et ehkä ole hallitseva, mutta se on kunnossa. Häntä kutsutaan pitkin näitä linjoja, jotta hänet onnistuisi.

24. Hummingbird:

Nuorelle naiselle, joka on idiosynkratista, rajoittamatonta ja nopeaa. Ole varovainen. Tällä sanalla on myös muita vihamielisiä vaikutuksia. Tämä on toinen riskialtis romanttisen nimiluettelon kohdalla.

25. Super Girl:

Se on yksi tyttöjen täydellisistä romanttisista nimistä. Jos luulet, että nuori nainen on ennennäkemätön ja sillä on valtavoimia.

Katso lisää: Funny Girls Names

Top 25 romanttinen nimet pojille:

Tässä on luettelo 25 miestä romanttisimmista nimistä. Olemme myös keränneet joitain romanttisia nimiä poikaystävälle. Katso.

romanttinen boy names

1. Prinssi:

Melkein kuin rakas voi kutsua sinut hänen prinsessansa tai hallitsijansa, voit soittaa hänelle prinssi tai kuningas. Tämä on pojille yleisin romanttinen nimi.

2. Hunk:

Tämä romanttinen lempinimi poikaystävälle on houkutteleva sekä maskuliininen. Tämä lemmikin nimi saa hänet tuntemaan olonsa hyvältä ja olemaan ylpeä hänen maskuliinista kehostaan. Tämä on yksi raskas romanttinen nimi pojille.

3. Studly:

Onko sinun miehesi ilahduttavan hänen lihaksiaan päivän jälkeen rec-keskuksessa? Onko henkilösi itsevarma ylhäältä? Rakastatko häntä joka tapauksessa? Siinä vaiheessa tämä romanttinen nimi pojille on lempinimi täydellinen sinulle.

4. Prinssi hurmaava:

Joskus kauas menneisyydessä fanit varmasti rakastavat tätä nimenomaista lempinimeä. Ei vain anna hänelle "ritari kuohuviiniä suojaavassa kerroksessa", mutta se myös asettaa hänelle tärkeimmän muun. Joten, tämä ei ole paras aviomiehen romanttinen nimi?

5. Champ:

Jos luulet, että poikaystäväsi on todellinen voittaja, kuin pojille romanttinen nimi, champ, on ihanteellinen hänelle. Hän on voittanut sydämesi soittamalla "Champ tai Chief", sovi hänelle moitteettomasti.

Katso lisää: Hauskoja poikien nimiä

6. Big Guy:

Se on yksi niistä romanttisista nimistä, jotka kutsuvat poikaystäväsi, joka täydentää häntä, viitattaako se korkeuteen, painoon tai johonkin muuhun anatomiseen osaan.

7. Superman:

Batman, aivan sama kuin Superman, on korkittu ristiretki, joka heiluttaa tuona aikana taivaan, korjata virheet ja päästä eroon pahamaineista hyväksi. Hänellä on myös tylsää puolta, joten hän tottelemattomasti harjoittaa lukuisia miehiä. Kuulostaa romanttiselta nimeltän miehelle?

8. Herra Cool:

Seuraavaksi viileä ja romanttinen nimi aviomiehelle tai poikaystävälle on herra Cool. Jos ihminen on tarpeeksi kypsä muistaa TV-show "Iloiset päivät", ja sitten hän vaalia tätä. Fonz oli Mr Cool, täydellinen sävyjä, vasikannahkaa ja moottoripyörää. Hän näytti myös ainakin hieman ystävällisyyttä kultaa, joten tämä nykyinen mies on todella softie alla.

9. Soul Mate:

Toinen tunteellisista ja suloisista nimistä, jotka kutsuvat rakkaaseen, on Soulmate. Mikä voisi olla ylivoimainen mies, joka on sinun lähimmäisesi, ja lisäksi sinun kumppani? Joku, jolla voit jakaa jokaisen mysteerisi ja tunteet.

10. Hedelmien silmukat:

Toinen viihdyttävä ja romanttinen nimi kaverit on Fruit Loops. Jos olet koskaan huomannut Big Bang -hypoteesia televisiossa, niin et käytä tätä. Se oli yksi Howard Wollwitzin epithetti, pelottava, omituinen henkilö, jolla on kaikki houkutus!

11. Heart Breaker:

On pois mahdollisuus, että henkilö on "Most Wanted" naisten keskuudessa, koska hän on hämmästyttävän ihana. Joten romanttinen lempinimi poikaystävälle on tämä!

12. Mr. Wikipedia:

Erittäin nero, tämä kaveri on tarpeeksi halukas keskustelemaan mistään, ja hänellä on vastauksia jokaisen kyselynne välittömästi. Ettekö sitten kutsuisi häntä Wikipediaksi?

13. Playboy:

On pois mahdollisuus, että henkilö ei voi valvoa tarkkailemista (vain) naisia ​​ympärillä. Tämä playboy pysähtyy kiusantekijän kanssa eikä seuraavaan liikkeeseen.

14. Poker Face:

Tämä henkilö ei osoita mitään tunnea, hän harvoin hymyilee ja kun hän tekee, hän voi antaa joku kärsiä hänelle. Onko tämä romanttinen miehen nimi sinulle?

15. Papa:

Isä on aina tytön ensimmäinen supersankari. Jos kaveri on samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin hänen isänsä ja rakkautensa ja suojelee häntä kuin hänen isänsä kuin tämä romanttinen lempinimi kaverille on ihanteellinen tällaisille aviomiehille.

16. Kuuma suklaa:

Toinen upeista ja suloisista nimeistä, jotka soittavat beauisi, on Hot chocolate. Tämä henkilö on rikas, sileä ja taivaallinen, tai hän on henkilö, joka nopeasti lähettää sinut nukkumaan.

17. Säätäjä:

Jos kaveri toimii täydellisenä mentorina sinulle ja opastaa sinua elämäsi jokaisen askeleen aikana, kuin tämä romanttinen nimi aviomiehelle on paras valinta sinulle.

18. Handsome:

Komea on toinen esimerkillinen viehättävä beau kahva, jota useimmat ihmiset vielä arvostavat. Olettaen, että se on, niin se on, sinun beau on pimply-confronted dweeb hän voi uskoa, että olet hauskaa pois mahdollisuus, että käytät tätä nimeä.

19. Lifeline:

Henkilölle, joka palvelee elämää tukevana järjestelmänä. Voit yksinkertaisesti luottaa häneen jokaisessa elämäsi tilanteessa. Tämä on todennäköisesti mukava romanttinen nimi pojille.

20. Picasso:

Jos poikaystäväsi on Picasson tuuletin, hän varmasti rakastaa Picassosta.

21. Sparky:

Kun kaveri kasvattaa energiatasosi tuhannen kerroksen aikaan, kun olet loppunut, sparky on hänen nimensä!

22. Teddy:

Jos poikaystäväsi on yhtä söpö kuin nallesi, voit oikeutetusti kutsua kaveriasi. Tämä romanttinen nimi pojille tekee kaiken oikeudenmukaisuuden.

23. Rock Star:

Jos kaverillasi on todellisia julkkispiirteitä, joilla on kuolema ja suosituin kasvot tyttöjen keskuudessa, rock-tähti voi olla hänen nimensä.

24. Timantti:

Jos poikaystävänne arvo on korvaamaton sinulle, timantti on aviomiehen romanttinen lempinimi.

25. Firefly:

Jos hän on ainoa valonlähde elämässän pimeydessä ja pettymyksissä, hän on ihanteellinen nimi hänelle.

Katso lisää: Vauvan nimet, jotka tarkoittavat rakkautta

Siinä tapauksessa, että sinä ja rakkaasi ovat sellainen pari, joka haluaa soittaa jokaiseen viehättäväyn nimeen, voi olla vaikea ajatella uusia ja ainutlaatuisia romanttisia nimiä ystäville. Et haluaisi jäädä kiinni lemmikkinimesi uraan, joten on älykäs ajatus ryöstää joissakin uusissa joka kerta tai asettua sellaiseen romanttiseen romanttiseen nimeen rakastajille. Suorita alas luettelo usein valita oikea romanttinen nimi soittaa poikaystäväsi.

Leave A Comment

66 − 57 =