5 suosittua ja parasta kasvopakkausta ryppyjen kanssa Tyylit elämässä

Rypyt pidetään hyvänä naisen kauneudeksi. Jokainen nainen haluaisi nähdä itsensä vastauksena kysymykseen: "Kuka on maailman virheetön." Kuitenkin iän ja ajan myötä iho alkaa menettää joustavuuttaan ja alkaa väistämätön ikääntymisprosessi. Ensimmäiset ikääntymisen merkit ovat hienoja viivoja, ryppyjä ja varren jalkoja. Nykyään markkinoilla on paljon kasvojen naamioita ryppyille, ja täällä on viisi kasvopakettia ryppyihin.

Viimeisimmät ja kuuluisat Face Packit rypyt Intiassa:

Tässä on top 5 kasvonsuoja vähentää ryppyjä.

1. Khadi Natural Anti Wrinkle Face Pack:

5 suosittua ja parasta kasvopakkausta ryppyjen kanssa Tyylit elämässä

Tämä kasvonaamio vähentää ryppyjä on rikastettu sahramin, papaija, santelipuu, manteli ja vehnänalkioöljy. Saffron tiedetään kirkastavan ihon sävyä. Manteliöljy kosteuttaa ihoa. Papaja sisältää A-vitamiinia ja papaiinientsyymiä, joka poistaa kuolleet solut ja inaktiiviset proteiinit. Yhdessä tämä kasvopakkaus syväpuhdistaa, palauttaa kosteuden ja kiristää ihoa.

Hinta: 120 INR 50 g: n osalta

2. Just Herbals Anti Wrinkle Face Pack:

5 suosittua ja parasta kasvopakkausta ryppyjen kanssa Tyylit elämässä

100-prosenttinen anti-ikääntymisen kaava, joka on valmistettu Intian ginsengistä ja fenkrusta, on täynnä antioksidantteja. Se auttaa taistelemaan ihon aiheuttamia vahinkoja ympäristörasituksen, huonon verenkierron ja ennenaikaisen ihon vanhenemisen vuoksi Tämä rypistyä kasvonaamio kiristää ihoa ja lisää sisäistä hehkua. Se poistaa hienot viivat, palauttaa kollageenin kimmoisuuden ja antaa ihon nuorekkaan hehkun.

Hinta: 525 INR 65 g: lle

3. Biotique Bio Mud Nuorekas vahvistava ja elvyttevä Face Pack:

5 suosittua ja parasta kasvopakkausta ryppyjen kanssa Tyylit elämässä

Tämä on paras naamio ryppyjä varten. Kivennäisöljymaalia sekoitetaan perusaineisiin, jotka ovat basilikaa, laventeliä ja piparminttuöljyä. Paras anti wrinkle kasvonaamio nuorentaa ihoa ja vähentää vanhojen viivojen ja ryppyjä.

Hinta: 199 INR 75 g: lle

4. Vaadi Herbal Skin - kiillotus Diamond Face Pack:

5 suosittua ja parasta kasvopakkausta ryppyjen kanssa Tyylit elämässä

Tämä paras kasvojen ryppyjä sekoitetaan timanttipölyn ja hunajan vahan kanssa. Timanttipöly likaisee ihon varovasti, jotta käsittelyä voidaan tunkeutua paremmin. Pakkaus sisältää myös hunajaa ja manteliöljyä. Hunaja auttaa lukitsemaan kosteutta, mikä estää ihon kuivumiselta. Manteliöljy poistaa kuivuuden ja auringon vaurion iholta. Tämä kasvotupakka kiillottaa ihoa antamaan luonnollisen kiillon ja nuorekkaan säteilyn iholle. Se myös vähentää ihon tummia pisteitä ja hienoja viivoja.

Hinta: 280 INR 70 g: lle

5. Mond'Sub ryppyjä Smoothening Bio-Cellulose Mask:

5 suosittua ja parasta kasvopakkausta ryppyjen kanssa Tyylit elämässä

Tämä kasvojen ryppyjen hoito taistelee hienoja viivoja ja ryppyjä antamaan lujan ja nuoremman näköisen ihon. Erityinen kaava uudistaa kuolleen ihon ja täyttää ikäpisteet antaen hohtavan ihon sävyn. Sen ainutlaatuinen kemiallinen kaava auttaa lisäämään ihosolujen uudistumiskykyä auttaa torjumaan hienoja ikääntymisen merkkejä.

Hinta: 3200 INR pakkauksessa 4

Miten hakea

Käytä kasvopakettia yhdessä puhdistusaineiden, kuorinta- ja kosteusvoidetta parhaan tuloksen kanssa.

Vaihe 1: Puhdista kasvosi ja kaulasi puhdistusaineella 30 sekunnin ajan kuolleiden solujen ja lian poistamiseksi.
Vaihe 2: Höyrytys kuumalla höyryllä 6-7 minuuttia.
Vaihe 3: Levitä kasvonsuojainta ja hankaa 2-3 minuuttia.
Vaihe 4: Levitä hieronta kerma ja hieronta 20 minuuttia.
Vaihe 5: Levitä kasvonaamio tai pakkaa 15 minuuttia ja pese puhtaalla vedellä.

Ei ole mahdollista päästä eroon ikääntymisestä, koska se on väistämätöntä. Voidaan kuitenkin hidastaa ikääntymisprosessia vanhanaikaisesti. Jos olet huolissasi hienoista viivoista ja ikäpisteistä, silloin on aika ryhtyä toimiin ja tehostaa kauneudenhoitoa saadakseen hyötyä näistä mahtavista naamioista vähentämään ryppyjä.

Leave A Comment

13 − = 11