5 Homemade kurkku kasvot pakkauksissa iholle Tyylit elämässä

Kurkku on täynnä vettä ja hyvin virkistävää kasviksia. Sitä käytetään salaateissa näiden ominaisuuksien vuoksi ja koska se on rasvaa ja kolesterolia, se on myös terveellistä. Sen lisäksi, että olemme hyvin terveellisiä vatsassamme, tämä on erittäin hyödyllinen kasvis iholle.

Helppo tapa käyttää kurkkua on soveltamalla kurkku mehua suoraan kasvoille tai soveltamalla hienoksi raastettua kurkkua kasvoille ja jättämällä se jonkin aikaa. Tämä voidaan tehdä päivittäin ja näet, kuinka tuoretta ihoa tuntuu koko päivän. Kurkkuvesi toimii väriaineena ja sulkee avoimet huokoset, jotka ovat öljyn lähde, joka houkuttelee likaa iholle ja aiheuttaa ongelmia.

Lue joitain helppoja, luonnollisia ja kotitekoisia kurkkujen kasvopaketteja, jotka päivittävät sinut nopeasti ja vaivattomasti.

Homemade kurkku kasvot pakkauksissa:

Tässä on top 5 kotitekoista kurkkua kasvot pakkauksissa sinulle ihon.

1. Jogurtti ja kurkku Face Mask:

kurkku-face-naamio

Puhdista puhtaalla maljalla 2 teelusikallista paksua makeuttamatonta jogurttia ja lisää siihen 1 tl hienoksi jauhettu kurkku. Sekoita seoksen valmistamiseksi. Levitä tämä kasvoille ja jätä 20 minuuttia. Sitten huuhtele haalealla vedellä. Kasvopakkaus on tehokas kosteuttava iho ja jogurtti on myös syväpuhdistusaine. Sekoitettu kurkkuun, se myös virkistää ihoa. Maski on tarkoitettu lisäämään kosteutta kuivaan ja tylsään ihoon. Se on paras kurkku kasvopaketti.

2. Aloe Vera ja Kurkku Face Pack:

5 Homemade kurkku kasvot pakkauksissa iholle Tyylit elämässä

Maskille otat tuoretta kuorittua aloe veraa ja puolet kurkkua murskainpannuissa. Sekoita muodostaen sileä liete. Jos tahna on hyvin juoksevaa, lisää puoli teelusikallista santelipuujauhetta, jotta se olisi paksu. Puhdista iho ja kiinnitä naamio. Anna kuivua; sitten huuhtele viileällä vedellä. Jos iho tuntuu joustavalta, käytä kosteusvoidetta. Pakkaus kevenee ja kirkastaa ihoa säännöllisesti. Tämä on täydellinen kurkku kasvot pack kuiva iho.

Lue lisää: Tomato Face Pack rasvaiselle iholle

3. Minttu, hunaja ja kurkku Kasvohoito:

5 Homemade kurkku kasvot pakkauksissa iholle Tyylit elämässä

Tee minttu ja kurkku tahna erikseen. Puhtaassa kulhossa, lisää yksi teelusikallinen kukin tahrat ja puolet tl hunajaa. Yhdistä kaikki nämä yhteen muodostamalla sileä sekoitus. Levitä paksua kerrosta seosta kasvot ja makuulle puolen tunnin ajan. Se tunkeutuu ihoon syvälle ja hydraa. Minttu jättää erittäin mukavan tuoksun ja tuoreen tunnelman takana. Se on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Se on yksi parhaimmista kotitekoisista kurkkujen kasvojen naamioista.

4. Kaura, sitruuna ja kurkku Face Pack:

5 Homemade kurkku kasvot pakkauksissa iholle Tyylit elämässä

Ravista kurkkua hienoksi ja poista sen mehu painamalla kämmenet. Yhdelle tl-kauran, lisää kurkku mehu ja pidä sivuun, jotta kaura pehmeä. Lisää yksi tl sitruunamehu kosteaan kauraa ja sekoita hyvin. Puhdista iho ja levitä tahna tasaisesti. Huuhtele jääkylmällä vedellä 20-25 minuutin kuluttua. Tämä on erittäin tehokas pakkaus, joka puhdistaa vikoja ja vähentää pimeitä ja epätasaisia ​​laastareita iholta säännöllisesti. Se on yksi parhaista kotitekoisista kurkkujen kasvopaketeista.

Katso lisää: Pumpkin Face Mask Edut & Green Tea Face Pack

5. Kurkuma jauhe ja kurkku Face Mask:

5 Homemade kurkku kasvot pakkauksissa iholle Tyylit elämässä

Maskille tarvitset kurkumassan, se valmistetaan hiomalla kurkkua hiomakoneessa ja venyttämällä sitä poistamaan kaikki vesi. Laita 2 teelusikallista kurkkumassasta puhtaaseen kulhoon; Lisää puoli tl kurkumajauhetta ja vähän hunajaa. Sekoita hyvin. Levitä kirkkaalla iholla 30 minuuttia ja huuhtele viileällä vedellä. Saattaa tarvita kosteutta jonkin ajan kuluttua. Pakkaa virkistää ihoa välittömästi ja hydrates it.

Täältä näemme, kuinka helposti saatavilla olevia ainesosia voidaan käyttää lisäämään uutta elämää ihollemme. Nämä eivät ole kalliita asioita, ja niitä on tehtävä säännöllisesti, jotta saisimme siitä mahdollisimman suuren hyödyn. Jos käytät jo kotitekoista kasvonsuojaa, yritä korvata ainesosa kurkulla, jotta se alkaa tuntea eron.

Leave A Comment

6 + 4 =