38 viikkoa raskaudesta – oireet ja feteraalinen kehitys Tyylit elämässä

Yhdeksän koko kuukauden raskausprosessi perustuu 40 viikon muotoon, jossa vauvan seuranta ja kehittäminen tehdään viikoittain. 38. viikolla viimeinen merkki on jo saavutettu. Kahden viikon aikana elämäsi muuttuu. Kahden viikon ilmoituksessa sinua pidetään enemmän kuin vain naisena. Äiti; mutta kaikille, jotka eivät vielä tiedä raskauden päiviä, tämä prosessi ei ole aina pehmeää ja makeaa, vaikka sillä on hyvät hetket.

38 Weeks of Pregnancy

Ensimmäiset kuukaudet ovat myllerryksiä, joita seuraa lähikuukausina uuden vastuun mukauttamisessa. Viime kuukausina taas nähdään sekasortoa, kun ihmeessä olevissa pisamia ja salaisissa salaateissa on olemassa uusi elämä, joka on valmis menemään maailmaan yksin älykkäämpinä ja vahvoina.

Laita joitain painoja päälle:

Aluksi prosessi alkaa siitä, että pieni mies yrittää tehdä kehonsa toimivan aivan kuten oikea ihminen ja siksi alussa on kyse luuston rakenteesta, joka tekee sisäisistä elimistä luoden sen liikkeelle, kun hänen ruumiinsa täydentää itseään ulkopuolelle maailman. 38. viikolla hänen pääotsikonsa on lisätä kiloa hänelle, koska yksinkertaisen kahden viikon kuluessa hän joutuu turvautumaan maailmaan yksin. Nyt äiti alkaa tuntea painon ruumiinsa, kun taas pieni kehittää tasaisesti rasvattomia kerroksia ihon alla.

Katso lisää: 34 viikkoa raskaana olevan vauvan paino

Pinta-aktiivinen aine:

Tänä viikonpieni keuhkojen keuhkot ovat parantuneet kahdella pienellä pussilla, jotka jo vetävät omaa ilmansa ja muuntavat ne hiilidioksidiksi. Nykyään vauva ei enää vaadi äidin johtoa antamaan happea järjestelmäänsä, koska hänen keuhkot pumppaavat ja siirtävät oman happeensa. Pian kahden viikon kuluttua hän joutuisi käyttämään hänen voittonsa. Usein keuhkoissa esiintyy elementtiä, jota kutsutaan pinta-aktiiviseksi aineeksi, joka estää keuhkoja tarttumasta toisiinsa tai kalvoon ja sen vuoksi sen kehittäminen on jo toteutettu.

Ihonhoitomenetelmä:

Ensimmäiset päivät löytäisivät hänen ihonsa vernix caseosan, valkoisen juuston, kuten pehmeän vahamaisen elementin, joka peittäisi ihonsa, kun hän leijuu hänen lapsillisen nesteensä. Tämä oli läsnä estääkseen lahden ihon rypistymisen tai rypistymisen. Mutta nyt prosessin kolmannella viimeisellä viikolla, vauvan vernix alkaa irrottautua tekemään hänen lapsillisen nestensä kermainen ja valkoinen. Pehmeiden karvojen, joita kutsutaan lanugoiksi, alkaa myös hiipua.

Katso lisää: 37 viikkoa raskaana

Gulp it Down:

Tämän viikon loppuun mennessä ymmärrät, että lapsiveden pitoisuus on laskenut ja se on nyt vain litraa pienempi. Tämä johtuu siitä, että vauva on käyttänyt nestettä nestettä, joka olisi tallennettu kehoon ja sen jälkeen, kun se käsitelty sapen kanssa, tulee ulos vauvan ensimmäisen suolen tavoin. Prosessin loppuun mennessä lapsivesi alennettaisiin vain 4 tai 5 kupilliseen.

Tarkka täydellisyys:

Tärkein sisäinen ja ulkoinen kehys on lajiteltu, mutta tarkkuus on vielä kesken. tämän viikon loppuun mennessä jalat ja kädet kynnet olisivat täydellisesti kohdistettuja ja ehkä hieman pidempään kuin vaaditaan. Karvatupat näkyisivät, ellei pää täynnä pehmeitä hienoja hiuksia. Kasvohiuksiset kuten kulmakarvat ja silmäripset näyttävät hyviltä.

Sijoitettu paikkaan:

Jo ennen kuin tämä aika on päässyt, vauva on työskennellyt asemansa suhteen ja nyt sinä näet hänet ylösalaisin päässään kohdunkaulan sisäänkäynnin kohdalla, kun hän on valmis lähtemään. Tämä ei kuitenkaan ole hänelle epämukava asema, koska päärynän muotoinen munasarja antaa hänelle täydellisen päätyajan.

Äiti yhdessä vauvan kanssa käy läpi myös muutoksia. 40 viikkoa on yleensä luokiteltu kolmeen neljännekseen, ensimmäiseen, toiseen ja kolmanteen, ja tässä jaksossa on joitain muutoksia, joita äiti on huolissaan.

Katso lisää: 36. viikko raskauden hoidosta

Raskausmaskia:

Jatkuva prosessi, jotkut äidit on loistaa kultainen halo ja virheetön iho. Mutta suurimmalle osalle meistä kärsimme lähitulevaisuudessa lukemattomista pisamia ja laikkuista sekä ruskeista täplistä ja piilotuksista. Tämä on kuitenkin yleinen raskauden oire, jota et voi piiloutua ja joutua elämään sen kanssa. On aina varmuutta tietäen, että ne hajoavat, kun prosessi on ohi.

Stretch Marks:

Nyt vauva painaa lähes seitsemän ja puoli kiloa, lähes 20 tuumaa mittauksessa. Tällaisessa kohdassa voi tuntea, että kehon paine kasvaa yhä enemmän. Kun kohdun ja vatsan seinät ulottuvat ääneen, nyt voit nähdä venytysmerkit vatsasi. Iho ei nyt pysty laajentamaan enää halkeamia ja silmukoita, ja siksi tällä hetkellä saatat tuntea pehmeän kutinan täällä ja siellä.

Useita taukoja:

Nyt, kun vauva on sijoitettu kohdunkaulan ytimeen ja haluaa siirtyä ulos, tuntisi lisäpaineesi virtsarakossa. Tämä paine olisi tarpeeksi, jotta et voi pitää virtsarakon lisävirtsäpaineessa, joten nyt sinun täytyy juosta kylpyhuoneeseen useammin.

supistukset:

Kehosi tuntuu sinun tarvitsevan harjoitella viimeisenä päivänä ja vaikka työväenluokat ovat antaneet sinulle vinkkejä menettelyyn, kehosi nyt tiivistää pieniä supistuksia, joita olet tuntenut viime viikkoina. Näitä kutsutaan Braxton Hickin supistumisiksi perustajansa jälkeen ja ovat pilkottavia supistuksia, jotka valmistavat munasarjojen seiniä tulevalle tapahtumalle. Tähän mennessä taajuus ja voimakkuus lisääntyvät.

Sukujen tuotanto:

Tässä vaiheessa elimistö leviää liman suuressa määrin, ja tämä on täysin luonnollista, eikä ole mitään syytä huoleen siitä, koska et ole ainoa, joka on edessään. Jopa äitisi on kohdannut sen ja läpäissyt sen vaiheen. Kohdunkaula pehmentää tänä aikana ja tekee valmistelut töihin. On mielenkiintoista, miten kehomme voi muuttua automaattisesti annettujen tilanteiden mukaan. Tämä on yksi tärkeimmistä oireista tänä aikana ja valitettavasti et voi välttää sitä. Voit pysyä siistinä ja hoitaa kehosi kunnolla, mutta tätä tilannetta ei vältetä.

Turvotus:

Striattimerkkien lisäksi on jotain muuta, joka kestää jopa synnytyksen jälkeen. Jalkojen turvotus ja jalkojen yläosat ovat varsin luonnollisia tänä aikana. Yksi asia, jota teet tässä, on jalkojen painetta. Tee vähemmän kävelyä ja tarjoa enemmän levätä jaloille. Tämä auttaa vähentämään turvotusta jaloissa ja tämä on osoittautunut yhdeksi luonnollisimmista tavoista vähentää turvotusta. Joo! Käytössä on aina särkylääkkeitä, jotka auttavat vähentämään jalkojen ärsytystä. Tämä on luultavasti yksi epäterveellisimmistä tavoista vähentää aching. Kuten, sinun on otettava paljon heistä päivittäin vähentää säännöllistä turvotusta ja se ei ole terveellistä sinulle. Niinpä painon purkaminen kävelemällä vähemmän voi osoittautua hyödylliseksi.

Viikko-aktiivisuus 38. raskausviikolla:

Olet ehdottomasti siinä asemassa, että jotkut rajoitukset ovat harjoituksia päivittäisessä toiminnassasi. Kuten aiemmin keskusteltiin, pitäisi olla vähemmän kävelyä, sillä se voi olla vaarallista nopeasti kehittyville lapsille. Siellä pitäisi olla liikkumista, jonka sisällä voidaan hyväksyä. Mutta liikaa liikkumista syntymättömän lapsen kanssa mahassa ei voida sietää erityisesti tänä aikana. Illalla voi olla virvokkeita, ja ruokavaliota on rajoitetusti rajoitettava, minkä pitäisi noudattaa sanaa. Puhuminen ja tunteiden jakaminen voidaan tehdä niin, että se helposti vähentää henkistä stressiä. Jos työskentelet rutiininomaisesti, kuten meditaatiota, joka mahdollistaa stressin vähentämisen, lisää sitten lisää työtä, sillä se tulee kätevästi.

Mielenterveyden edistäminen on aina arvokasta ja ei voi vain kulkea tämän erityisen vaiheen läpi helposti kuin se. Mutta älä huoli! Tällaisen henkisen vahvuuden ja hyvien neuvojen ansiosta sinut jää pois stressaavasta tilanteesta hetkessä. Uskoa.

38 viikkoa raskaana oleva viikko ruokavalio ja liikunta:

Ruokavalio ja liikunta ovat ihmeellinen yhdistelmä, joka voi tehdä kehon terveydestä ytimestä. Yksi parhaista tavoista tehdä kehosta ketterä ja pitää suorituskyvyssä asianmukaisia ​​vitamiinien ja kivennäisaineiden saantia. Seuraavassa on joitain parhaita elintarvikkeita, joiden on pysyttävä terveinä ja sopivina.

 • Kana Tikka: tämä on mausteinen valinta proteiiniin. Jos sinulla on oikeat osuudet vähärasvaisesta lihasta ja kanasta, kehosi pysyy terveenä. Toivottavasti monet naiset haluavat tätä välipalaa, kun he ovat menneet läpi runsaasti elintarvikkeiden rajoituksia viime kuukausina.
 • Baked Banana Chips: tämä on hyvä ja maukas raudan lähde. Kuka ei rakasta tätä. Oikealla maustella tämä on luultavasti yksi pirteimpiä välipaloja kaiken aikaa. Jos etsit tätä ruokaa markkinoilla, niin se on huono valinta, koska niitä voidaan sekoittaa käsiteltyihin tavaroihin. Sinun pitäisi tehdä heidät kotona. Jos olet juomissa, niin on joitain virkistäviä kylmiä hedelmäjuomia ja mehuja, jotka aina pitävät kehon terveinä ja mielessä rento. Tämä on yksi hienoimmista tavoista kuntoiluun, uskoon tai ei. Seuraavassa on joitain parhaita kotitekoisia hedelmämehuja, jotka ovat käteviä.
 • Tomaatti-omenamehu: tämä on maukas tapa pysyä terveenä. Jos etsit joitakin parhaita elintarvikkeita siellä, niin tämä on luultavasti yksi hienoimmista, joita voit käyttää raskauden aikana. Tämä erityisesti tulee luonnon hyvyys ja voidaan väittää olevan yksi hienoimmista asioista tällä raskauden aikana, joka on täysin sopiva terveydellesi.
 • Tuore sekajätemehu: lukuun ottamatta vain kahden hedelmän yhdistelmää, on olemassa myös monia muita elintarvikkeita, joita voi olla raskauden aikana. Tuore lasi sekoitettua hedelmämehua sekä pieniä kuutioja jäätä vaaditaan tänä aikana pysyä terveinä ja virkistävät koko päivän.
 • Mango mehu: ilta on todella turhauttavaa. Koska sinun on nukkuttava aikaisin ja herätä seuraavana päivänä ja toista sama rutiini. Ottaa lasillinen jäähdytettyä mango mehua ei satuta. Pikemminkin se tekee illan jännittävämmäksi.
 • Liikunta: on olemassa joitakin perustekijöitä, jotka auttavat kohdunkaulan aiheuttajista ja myös vauvan säätämisestä. Seuraavassa on joitain parhaita harjoituksia, jotka voidaan tehdä, kun olet 38 viikkoa raskaana oleva nainen.
 • Kävely: Tämä on yksi parhaista harjoituksista, joihin kaikki voivat osallistua. Se on yksi tärkeimmistä tavaroista siellä, ja sinulla on edessään joitakin asioita tänä aikana, jos et kävelet. Johtuen johonkin liikkeeseen, joka sallii jalkojen oikean liikkeen ja jonkin verran stressin alemman vatsaan, voi tehdä sinusta laiskan ytimestä ja tämä saattaisi sielu syyttää joitain vakavasti nousevia ongelmia raskauden aikana.
 • Istuminen lääketieteessä pallo: lääkepallo tulee jonkin verran käyttöön tänä aikana. Pallo, jota käytettiin ytimen stabiloimiseen ja rutistumiseen, käytetään juuri istumaan. Vain istua palloon ja nojata selkä eteenpäin. Tämä auttaa vauvan kehon säätämisessä ja lääkäripallon istumisessa myös asiantuntijoiden suosittelemaan.

Vinkkejä stressin voittamiseen:

Stressi on yksi tavallisimmista ongelmista tänä aikana ja sinua masentava koko päivän, jos et pysty käsittelemään henkistä stressiä oikeaan aikaan.

 • Puhu ihmisille: joskus stressin käsittelijä ei voi seurata stressin takana olevaa syytä. Puhuminen ihmisille ongelmasta auttaa ratkaisemaan ongelman silmiesi edessä ja pystyt helposti ratkaisemaan sen ajan stressin. Stressi on luultavasti yksi niistä tärkeimmistä kysymyksistä, joita olisi vähennettävä tänä aikana.
 • Friend Circle Keskustelu: puhuu vieraiden kanssa on vähemmän hyötyä kuin ystävien saaminen. Sinun ei kirjaimellisesti tarvitse käydä yötä ystävien kanssa. Pikemminkin, se on parempi, jos pidät ympyrän vain ihmisille, jotka tuntevat sinut tarpeeksi hyvin. He kuuntelevat ja varmasti keksivät joitain ratkaisuja, jotka osoittautuvat hyödyllisiksi. Jopa asiantuntijat suosittelevat asiakkaitaan ystäväpiirin keskustelutekniikalla stressin hoitamiseksi raskauden aikana.
 • Harjoittele päivittäin: päivittäinen liikunta on tonnia etuja ja se yllättäen auttaa sinua raskauden aikana samoin. Jos olet joku, joka rakastaa päivittäin, niin tämä ei ole kovin vaikeaa sinulle. Mutta raskauden aikana näyttää olevan liian kovaa. Vain tee edellä kuvatut tekniikat käsittelemään tulevia ongelmia, joita kohtaat synnytyksen aikana. Kyykkyjä olisi myös tehtävä tänä aikana, mutta tyynyn pohjassa. Nämä ovat enemmän kuin vapaan käden laatikot.

Lääketieteellinen hoito ja säännöllinen tarkastus:

 • Säännöllinen tarkastus on luultavasti yksi parhaista asioista, jotka auttavat seuraamaan vauvan liikettä tänä aikana. Tarkastukset ovat jotain, joka muistuttaa sinua terveydestänne ja mitä parannuksia pitäisi tehdä.
 • Kun oireita esiintyy, on olemassa tiettyjä lääketieteellisiä sairauksia, joita lähes kaikki raskaana olevat naiset kohtaavat raskauden aikana, ja on luonnollisesti saatavilla lääkkeitä, joita käsitellään jäljempänä.
 • Särkylääkkeille, joilla hoidetaan säröjä ja turvotusta, voit ottaa Acetaminophenin. Se on yksi raskauden raskauden parhaista lääkkeistä.
 • Ummetus voidaan poistaa Dulcolaxin avulla. Tämä on yksi parhaista asioista siellä, joka pystyy riittävästi vähentämään suolen ongelmia 38 viikkoa raskauden vaiheessa.
 • Jos sinulla on ongelmia ruoansulatuskanavan ja muiden ongelmien kanssa, niin Pepcid on todella hyvä sinulle. Tämä on yksi raskaana olevien naisten yleisimmin käytetyistä lääkkeistä. Magnesian maito on myös melko hyvä tänä aikana.

Vinkkejä ja varotoimia:

 • Sinun tulisi välttää syömättä epäterveellisiä aineita.
 • Pidä ruokavaliosi rajoitettu lääkäreiden suosituksiin.
 • Lopeta tupakointi tai juo alkoholia, jos asut edelleen heistä.

Tässä artikkelissa on keskusteltu eräistä 38. raskauden viikkoa koskevista parhaista tosiseikoista. Jos olet tekemisissä joitakin vakavia raskauden kysymyksiä, sitten lääkkeitä käsitellään edellä, joka tarjoaa sinulle laajalle levinnyt helpotus.

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

+ 45 = 48