35 viikkoa raskaudesta – oireet ja feteraalinen kehitys Tyylit elämässä

Yksinkertainen siirtyminen naisesta äitiin on, kun lopuksi alkaa ymmärtää, kuinka etuoikeutettuna meillä on naisia, joilla on kyky tukea uutta kukoistavaa elämää meidän edessä. Aikaisemmat kuukaudet ovat vaikeimpia uuden syntyneen elämän kanssa, joka ei silti ole aistissani yrittänyt sopia aivan kuten kukaan meistä. Aamupäivän sairaus, unettomat yöt - nyt, kun katsot taakse, kaikki olisivat sen arvoisia, jos sateenkaaren lopussa on kullanpunaista odottamassa sinua.

Vauva päivinä vaatii jatkuvan seurannan ja siksi koko yhdeksän kuukauden raskausprosessi on erotettu viikoittain, jolloin lääketieteellisessä muodossa 40 viikkoa on koko raskausprosessi. Siksi tiedät 35. viikolla, että olet jo lopussa viimeisenä päivänä.

35 Weeks of Pregnancy

Sukupuolentunnistus:

Sinun ei enää tarvitse odottaa, että vauvojen nimet kasaantuvat. 35. viikolla ultraääni pystyy kertomaan, oletko heillä vai hän. Tällä viikolla kasvaneen kohdun sikiö varmasti kehittää ja kypsyä sukupuolielimiään jo nyt. Vaikka prosessi alkoi palata takaisin, tämän viikon loppuun mennessä se täydentäisi itseään. Jos poika on, kehosi sikiösi kivespussi on kehittynyt täydellisesti ja nyt kivekset ovat melkein vain liukumalla alas ja odottamaan sen pudota alas. Jos vauva tyttö, hänen sukupuolielimet kypsyvät pian, kun ulkolaidat huulet kasvavat. Sinua hämmästytään siitä, että hänellä on jo ennestään seitsemän miljardia primitiivistä munaa. Laskin laski sitten kaksi, kun hän syntyi.

Refleksi:

Tiedätkö, miten haukoitat, kun olet uninen ja kuinka vilkaista, kun kirkas valo häiritsee sinua? No kukaan ei opettanut, että sinulle ja sama koskee sinun pikku vauvaasi. Tällä viikolla huomaat, että pieni sydän näyttää jonkin verran tavallista refleksia. Ensimmäinen käynnistys on hikkaja, jotka ovat hitaita ja asteittaisia ​​ja jotka äiti voi tuntea. Jälleen kerran kukaan niistä ei ole mitään ongelmaa. Seuraava heijastin haukottelee ja seuraa nukkuminen, mikä on silloin, jos sinulla on onni, voit saada hänet nukkumaan suosikkiasennossaan.

Hanki liuskat:

Aluksi, kun vauva alkoi kasvaa, se oli vain luuston rakenne yrittänyt tehdä itsensä täydelliseksi. Ajan myötä hän kasvoi yhä enemmän ja nyt tämän viikon loppuun mennessä hän olisi täynnä pulleita posket ja pehmeät käsivarret. Hitaasti vernix caseosaan, pehmeä juusto, joka peittää ruumiinsa, peittää rasvatasat kerroksen alapuolella ja siksi vauva tämän viikon loppuun mennessä olisi terve ja flabby. Hän kasvaa yhä enemmän painollaan aikaa ja nyt painaa hieman yli 5 kiloa.

Vastaus:

Kaikki tämä taas, vauva on kuunnellut sinua puhua, kuunnella suosikki jam ja arvioida ympäröivän maailman. Joten 35 viikon loppuun mennessä sinä ymmärrät, että vauva on nyt perehtynyt itseään tiettyihin ääniin ja on alkanut vastata siihen. Voit käyttää äänesi liipaisemaan hänen liikkumistaan ​​ultraäänellä. Myös hänen herkkyytensä valoon ja valoon kehittyy, ja siksi, jos loistat valoa hänen kasvoilleen mahalaukun yläpuolelle, se herättäisi hänet irti tai katsoa pois. Hän saattaa vastata sinulle hienovaraisella potku tai punssi.

Katso lisää: 32 viikkoa raskaana sikiön kehittyminen

Todennäköinen toimenpide:

Vauva mitataan heti, kun se saapuu. Vauvojen asianmukainen mittaaminen on aina tarpeen, koska se määrittää hänen elämänsä. 35 viikon jakson aikana vauva painaa noin 2,4 kiloa ja on noin 46 cm (päästä päin). Tämä on vauvan perusmittaus ja jos se on enemmän kuin tämä, syntymismenettelyyn liittyy joitakin ongelmia.

Amniotic-nesteet:

Verrattuna muihin viikoihin tulee olemaan vähemmän amniottisia nesteitä ja enemmän osaa vauvasta kohtuun. Mikä tarkoittaa, että olet hitaasti menossa viimeiseen viikkoon ja antaa girth muutaman päivän kuluttua.

Vauvan ohella myös äiti kärsii joitain muutoksia. 40 viikon kehys on jaettu kolmeen neljännekseen, jolloin ensimmäisen kolmanneksen aikana prosessin alku on merkitty epämukavuudella, joka hidastuu hitaasti toisella kolmanneksella. Kolmannella kolmanneksella nähdään sitten vauva ja äiti taas kohtaavat ongelmat.

Ruoansulatushäiriöt:

Kun vauva kasvaa yhä enemmän, voit melko hyvin kuvitella, että vauva työntää ja potkaisee tavaraa pois tavasta tehdä tilaa itselleen. Tällaisen prosessin aikana vauva työntää ylös mahalaukun sisältöä, joka suojaa lihaksikasta vatsalaukkua. Kun laukun tila pienenee, toiminnot vaikuttavat myös, sillä vatsalaukku tuntuu nykyään tilaa puutteelliseksi ruoan jalostamiseksi. Tämä voi olla nouseva syy sinulle vakava ruoansulatushäiriö.

Useita taukoja:

Tarve kylpyhuoneen taakse kasvaa, kun vauva nyt asettaa paljon enemmän painetta alaraajoon, jossa virtsarakon on. Normaalina päivänä, ilman raskautta, nainen voi päästää virtsan altaan siihen asti, kunnes se täyttyy ja vapautuu. Kun vauva läpäisee oman virtsan ja ylipainetta, jota hän luo, äiti menettää nyt kykynsä pitää virtsassa ja näin ollen ensimmäiset kolmanneksen usein toistuvat kylpyhuoneet ovat nyt takaisin.

Raskausmaskia:

Nyt huomaat maski raskauden yhä selvemmäksi. Ajan myötä vauva kasvaa ja hänen kanssaan myös muut ongelmat. Teini-ikäisten teidän akneteja taas nyt kummittelemaan yhdessä laastareita ja pisamia, jotka kasvavat joka ikinen päivä. Älä kuitenkaan ole järkyttynyt siitä, koska raskauspäivänne päättyvät, niin myös laastarit ja ruudut.

Työvalmistelut:

Tällä välin Braxton Hickin työvoima katkeaa tasaisella nopeudella ja välein kasvavat. Nämä ovat pilkkaa supistuksia, joita kehosi harjoittaa ja osana tätä ei-tahdonmukaista demoa, sinun on sopeuduttava epämukavuuteen ja hankittava ensikäden kokemus siitä, mitä se tulee olemaan. Tämä on vain herätyssoitto, jotta kehosi pysyisi käytännössä tulevan toiminnan edessä.

Painonnousu:

Painonnousu voi olla todellinen ongelma raskaana olevalle naiselle. Lisäksi ylipaino vauva, useimmat naiset näyttävät laittaa joitakin ylimääräisiä kiloa raskauden aikana ja ottaa liikaa määriä terveellisiä elintarvikkeita voidaan kutsua vastaamaan tästä. Jos sinulla on joitakin vakavia aterioita, yritä leikata huijata aterioita, koska sinulla on joitakin epäterveellisiä aineita joskus niin, koska kukaan ei voi syödä terveellistä ruokaa suoraan useita viikkoja. Jos sinulla on ongelmia järjestää ruokavalion rutiini, ota asiantuntija. Joskus tällainen ylimääräinen painonnousuongelmia syntyy paljon, koska vähemmän liikuntaa. Vaikka olet raskaana, kannattaa yrittää pysyä mahdollisimman hyvin. Sinun tarvitsee vain kantaa ylimääräiset punat ja kukaan muu ei. Jäätynyt hydratoitu auttaa myös pysymään sopivana ja vähentämään ruokia. Pieni aterioiden syöminen vähäisemmässä ajassa temppu auttaa myös pitämään oikean painon raskauden aikana.

Katso lisää: 33 viikkoa raskaana olevan vauvan paino

Tender-rinnat:

Yksi raskauden yleisimmistä oireista on rento rinnat. Jos sinulla on rinta- ja rintakipu, niin asiantuntijan (lääkäri) kuulemisen ohella ei ole mitään, mitä voit tehdä. Toisaalta on jotain, joilla ei ole tällaista pitkäaikaista helpotusta. Mutta voit kokeilla niitä. Jäänpakkaus, uhrin tekemä rintoihieronta, kastettu marja jne. Ovat joitain asioita, jotka auttavat ja voivat tehdä naisen, joka käsittelee tällaisia ​​rintakohtauksia.

Viikko Toiminta:

Tällä viikolla jokapäiväinen toiminta on hieman erilainen kuin aiemmin. Tällä viikolla on joitain vakavia muutoksia, jotka muuttavat täysin elämäntapaa. Esimerkiksi sinun on oltava täysin varma siitä, kuinka paljon lepääsi. Koska olet hitaasti lähestymässä viimeisiä viikkoja, unen määrä kasvaa, ja sinun on vain mentävä läpi. Jos olet valmis pitämään itsesi ja vauvan terveeksi, noudata lääkärisi antamia ruokavaliota. Kuntokeskukseen vie lyhyitä kävelyretkiä talosi ulkopuolella. Kenttä on sinulle sopiva ja kadut saattavat olla hieman vaarallisia tänä aikana. Jos tunnet viikon, mene parempaan ruokavalioon ja ota yhteyttä ruokavalioon. Jotta pysyvät onnellisina ja terveellisiltä, ​​noudata terveellistä elämäntapaa. Kasvava vauva vie hieman enemmän tilaa äidin kohdalta kuin mitä odotettiin. Kaikki tietävät tietenkin, kuinka paljon tilaa pieni vauva saa. Mutta nämä asiat eivät tapahdu odotusten mukaan. Vauvan paino tekee sinusta sairas ja voi saada rasvan myös, ja kun se pysyy sopivana tänä aikana tulee yhtälöön.

Viikko ruokavalio ja harjoitukset:

Asianmukaista ruokavaliota tarvitaan tällä raskauden aikana. Loppujen lopuksi, mitä syödä vauva saa sen kanssa. Vauva on herkkä ja tietysti läpi tiettyjä muutoksia, kun se on vatsan sisäpuolella. Täten yksi tärkeimmistä asioista tänä aikana on ruokavalio, jonka avulla voit seurata tulevia muutoksia. Ruokavalio on suuri osa, joten keskustelemme siitä vähän.

Syöminen on trick tässä:

Runsaat ja rasvaiset elintarvikkeet:

jos kärsit ruoansulatushäiriöistä, vatsavaivoista jne., lakatkaa sitten alkupaloja suklaalla ja lopeta myös syövät rikkaita ja rasvaisia ​​ruokia. On olemassa mausteisia elintarvikkeita, jotka eivät auta ja paitsi eräitä mausteita, välttää loput tai voit saada todella sairaita ruoansulatushäiriöt, happamuus, närästys jne. Ja se ei ole mukavaa, erityisesti tällä 35. viikolla.

Katso lisää: 37. viikko raskauden hoidosta

Kukkakaali:

K-vitamiinin oikea ottaminen 35. kaudella vaaditaan. Jos olet valmis pysymään terveinä, ota vihreät lehtivihannekset, jotka tulevat K-vitamiinilla, ja yksi niistä on kukkakaali. Muita vitamiini-K-rikkaita elintarvikkeita kuten parsakaalia, kaalia, vihreitä papuja jne.

Soijapapu:

Tämä on toinen mahtava asia, joka pitää sinut terveenä. Soijaeläimillä on hyvät mittasuhteet K-vitamiinista, ja se on tietenkin hyödyllinen sinulle. Jos et halua kärsiä ruoansulatushäiriöstä ja sinulla on vielä joitain terveellisiä aineita, ota sitten soijapavut. Ne ovat todella hyvä ja terveellinen ruoka.

Liikunta:

Kasvava paino on yksi niistä ongelmista, jotka ärsyttävät naisia, etenkin niitä, jotka elävät terveellistä elämäntapaa. He joutuvat vain käsittelemään sitä nyt. Mutta voit silti pysyä sopivana ja ketteränä syömällä terveellisiä ruokia ja tekemällä aamulla alhaisen intensiteetin kävelee. Kävely auttaa aina pitämään kehon terveinä ja mielessä aktiivisena.

Seksi tällä viikolla:

Voit varmasti nauttia seksuaalista toimintaa tällä viikolla. Tämän viikon aikana seksi on kunnossa, ja ellei ja ennen kuin teet sen melko voimakkaaksi, voit varmasti olla seksiä. Rakkauden tekeminen ei haittaa vauvaa, ja siellä on aina tilaa uusia temppuja, jotka voivat keventää naista. Kaikkien miesten pitäisi harkita tätä erityistä tilaisuutta miellyttää heidän rakastavaa vaimoaan tänä aikana, koska he ovat käyneet läpi paljon viime viikkoina.

Vinkkejä Stressin voittamiseksi 35 viikon aikana Raskaus:

Stressi on yksi raskauden aikana asioista, joita ei voida välttää. Varo, se iskee sinua kovasti. Et voi olla valmis siihen, mutta voit vähentää sitä ja pysyä mielessäsi positiivisena. Seuraavassa on tiettyjä aineita, joita voit vähentää stressiä helposti.

Keskustele ihmisille siitä:

Puhuminen ihmisille stressistä auttaa varmasti vähentämään sitä. Ihmiset olisivat olleet tilanteessasi ja voit saada hyvää apua ihmisiltä. Ne tarjoavat vinkkejasi positiiviselle mielentilalle ja saattavat myös haluta tavata sinut keskustelemaan ongelmastasi kasvoista kasvoihin.

Ota yö ulos ystävien kanssa:

milloin ystävät tulevat tarpeeseen? Ota yötä ystävien kanssa ja yritä saada joitakin juomia, joiden alkoholipitoisuus on pieni. Haata aterioita sekä joskus kuunnella lämpöäsi voi vähentää masennusta.

Harjoittele päivittäin :

Oikea liikunta voi tehdä elämästäsi suuren. Joitakin meditaatio auttaa vähentämään stressiä ja masennusta. Muuten, päivittäinen harjoittelu olisi joka tapauksessa tehtävä. Sen pitäisi olla elämäntapa.

Tee suunnitelmia perhe-elämästä - kuvittele, miten elät elämäsi lapsesi ja miehesi kanssa. Tee joitain suunnitelmia siitä, ja sen avulla voit viettää jonkin verran aikaa ja olla kyllästynyt ja mikä puolestaan ​​johtaa vähemmän masentuneisuuteen.

Hyväksy tilanne, jossa olet - jotkut naiset eivät juuri halua perhe-elämää ja valitettavasti päätyvät vauvan jälkeen avioliiton jälkeen. Jos haluat elää onnellisina perheesi kanssa ilman stressiä ja masentuneisuutta, päästä eroon huonoista tunteista ja hyväksy vain tilanne, jossa olet..

Lääketieteellinen hoito ja säännöllinen tarkastus:

Lääketieteellinen hoito ja säännölliset tarkastukset ovat ratkaisevan tärkeitä tänä aikana. Pysy kaukana rajoitetuista elintarvikkeista ja tee säännöllinen tarkistus seurata vauvan liikettä.

Lääkkeitä tulee käyttää, aina kun tunnet väsymystä tai vatsavaivo-oireita.

Monet naiset kohtaavat kurkkukipua raskauden aikana ja onneksi se ongelma voidaan ratkaista. Tämä ei ole muuta kuin bakteeri-infektio, joka esiintyy kurkussa ja tapahtuu myös risat. Se voi aiheuttaa kurkkukipuja ja raskaana oleva nainen voi kohdata ongelmia puhuessaan. Ota lääkkeet kurkkukipuihin, kuten Coricidin HBP Oral.

Jos sinulla on influenssa, niin Tamiflu riittää sinulle. Tämä on jotain, mitä raskaana olevan naisen on ennen kaikkea.

Jos kärsit kipuista, säännölliset lääkkeet, kuten asetaminofi, ovat riittävät.

Jos kohtaat joitain suoliston liikkeitä, jotka ovat johtaneet ummetukseen, ota sitten yhteys lääkäriin. Mutta ensin ottaa Colace, jonka lähes kaikki lääkärit määräävät.

Viikko Vinkkejä ja varotoimia 35 viikkoa Raskaus:

Haluat pysyä kireänä ja pitää kehosi kallistetussa eteenpäin asennossa, mutta älä taivu niin paljon, että pudotat. Tämä vähentää vakavaa painetta, joka sallii vauvan pää automaattisesti ja tasaisesti siirtymään kohdunkaulan sisään.

Sinulla on testattava joitain vaarallisia bakteereita tänä aikana ja tämä on vakava varotoimi. Tämä bakteeri voidaan siirtää vauvoille ja sinun pitäisi päästä eroon siitä ottamalla lääkitystä sen jälkeen, kun se on diagnosoitu.

Jos haluat oppia joitakin asiantuntijoita 35 viikkoa raskaudesta, niin tämä artikkeli on täydellinen kohde relevanttiin tietämykseen. Jos sinulla on joitain muutoksia, niin tässä on pisteitä, jotka eivät anna sinusta tuntemisen yksin. Kuten monet naiset kohtaavat heille, ja tiedot siitä, miten voittaa annetaan myös täällä.

Kuvat Lähde: Shutter Stock

Leave A Comment

− 1 = 2