31 viikkoa raskaudesta – oireet ja feteraalinen kehitys Tyylit elämässä

"Vauva on jotain, jota kuljette sisälle yhdeksän kuukautta, käsiisi kolmen vuoden ajan ja sydämessänne siihen päivään asti, kun kuolet." -Mary Mason

Jokainen, joka kerran pitää sinut ajan tasalla, kuolee nyt mukanasi. Se, joka aiemmin tuntui, että tunteesi ovat täynnä, nyt jakaa pureuksen nöyrästi ruuaseesi ja hengittää sinut läpi. Nyt kasvanut ja voimakas sikiö kerääntyy ympäri ja kertoo, että hän on valmis maailmalle.

Hienoja potkuja kuvaavat hänen epämukavuuttaan ahtaalla paikalla ja niin edelleen toinen viikko rullaa. Yleensä lääketieteellisellä tasolla koko raskausprosessi, joka johtuu lääketieteellisestä avusta, summataan viikossa kuukausien sijaan, joten nuoren seuranta on mahdollista. Koko 40 viikkoa on summa yhdeksän kuukautta ja 31. viikolla vauvan muutokset voidaan tallentaa ultraäänelle.

31 Weeks of Pregnancy

Sikiön kehittyminen vauvasta:

Muutos liikkeissä:

Aina tietyn ajan kuluttua lapsella ei ole mitään järkeä vastata, mutta ikääntyminen ikääntyessään alkaa kasvaa. Hidas ja vakaa hän tunnistaa ympäröivän, johon hän tuntee. Hän tuntee tekijät, jotka pitävät hänet hengissä, ja hänen ruumiinsa hallitsee normaalia ihmiskehon toimintaa. Tämä kaikki paaluttaa siihen pisteeseen asti, jossa hän voi työskennellä omaansa. Nyt hänen lihakset vakauttavat ja hän voi siirtää heidät tahdon mukaan. Tämä on silloin, kun liikkeet alkavat. Aloitusvaihe merkitsee, että vauva pyörii pyöriessään ympäriinsä, mutta 31. viikolla muutokset muuttuvat. Vauva alkaa nyt potkuja ja lyöntejä, jotka antavat äidille tietää, että hän tuntee ahtaasti paikan.

Katso lisää: 30 viikkoa raskaana

Kuulolaite:

Kuulokoje, joka on korva, työskentelee nyt täydessä muodossa ja vastaanottaa kohinaa ja vaihtaa sen tunteeksi, kun aivojen impulsseja potkaistaan ​​toimimaan täydessä vauhdissa. Ihmisen korva voi purkaa äänen vain silloin, kun korvan osat eivät toimi yhdessä, vaan myös silloin, kun aivot voivat havaita ja dekoodata impulssin kuulua tai vastaanotettua. 31. viikolla aivot ovat jo alkaneet ryhtyä asianmukaiseen muotoon ja voivat nyt saada impulseja ja työskennellä sen kanssa. Siksi vauvan ääni ja ympäröivä äänimerkki ei ehkä ole mikään yllätys sinulle. Hän voi nyt kuulla äänesi, tiettyjä musiikkia tai tarinoita, joita luet.

Double itsensä:

Nyt vauva painaa hyvää 3,5 kiloa, ja hänen kasvu-työnsä päättyy, hän nyt toimii jopa 18 tuuman annoksen tai ottaa. Puolet tästä painosta kuuluu nyt rasvattomille kerroksille, jotka kasvavat ihon alla. Kädet alkavat nyt ryöstää pullea muotoa suolen ja reiden rinnalla. Lepotyyny, jossa vauva oli täynnä tätä aikaa, alkaa nyt pienentää itsensä tarjoamaan enemmän tilaa kasvavalle lapselle.

Katso lisää: 33 viikkoa raskaana suvun kehitys

Väärinkäytökset:

31. viikolla vauvan heijastustoimet ovat kantaneet laajan valikoiman. Ultraääni nyt ei vain paljasta kuulokojeensa äänekkäästi ja selkeästi, mutta lääkäri sanoo, että jos salama kirkas valo keskellä vatsavaipaa, vauva voi vain vastata siihen joko siirtämällä päätä tai valoa kohti. Nyt ne nuorekkaiset pienet peepers ovat jonkin verran tottuneet valon herkkyydestä. Toinen reflektiotoiminta käsittää nyt haukottelun, joka voidaan havaita, jos onnekas tarttumalla hetkeen ultraäänellä. Hänellä saattaa olla jopa hänen suosikki nukkumisasema, joka saattaa olla selvää tällä viikolla. Nämä hienot toiminnot tällä viikolla valmistavat vauvan ulkomaailmaan.

Hengitä pois:

Ajan myötä vauvan keuhkot kehittyvät yhä enemmän. tämä ei ole yksipäiväinen työ ja se vaatisi jonkin aikaa, mutta sen varmistamiseksi, että tämän viikon loppuun mennessä hänellä olisi terve keuhko, joka laajenee ja soluttautuu nykyään punasoluihin, joita kukaan ei ole muuta kuin itse. Keuhkot, jotka kypsyvät hitaasti, auttavat myös henkitorven tai tuuliputken avaamista niin, että vauva ei enää vaadi äidin napanuoran siirtymistä happea ja hengittämään hiilidioksidia.

heart:

Ruoan ja hapen tarjonta äidiltä istukan kautta tekee sikiön sydämen toimintaa. Syntymän jälkeenkin työ hoidetaan vauvan keuhkoissa. Sikiön kasvun kolmannen viikon aikana sydän alkaa lyödä ja 30. viikolla vauva on jo lantion pohjalla tulemaan maailmaan.

Katso lisää: 35 viikkoa raskauden hoito

Oireet 31stWeek raskauden ja miten voittaa:

Koko tätä aiemmin selitettyä 40 viikkoa erotetaan edelleen kolmesta vaiheesta. Ensimmäinen raskauskolmanneksen, jolloin äiti on vielä tottunut muutoksiin, jotka ilmenevät nopeasti hänen kehossaan. Seuraavana kolmanneksena kutsutaan kultainen raskauskolmanneksi, jossa vauva ja äiti muodostavat riittävän hyvin ymmärtämyksen. Kolmas raskauskolmikko, siinä tarkasteltu 31. viikko, näkee ongelmat toistuvasti.

Selkäkipu:

Juuri nyt tuntisit terävän kipua alas selkäydessänne keskellä yötä. Olisit herättänyt jännitystä ja makuulla tuntikausia yrittäen saada kipua menemään pois, mutta niin kauan kuin olet takana, se ei koskaan tule. Tämä johtuu siitä, että kun vauva kasvaa tilan sisällä, hän tarvitsee hitaasti kiinni. Siksi kun hänet asetetaan selälle, hän työntää tilaa enemmän tilaa kohti ja lopulta työntää selkäsi mukanaan. Vältä tämä nukkumalla puolellasi. Voit voittaa tämän epämukavuuden, yritä istua suoraan, koska tämä rajoittaa vauvan liikettä. Älä kuitenkaan tee tätä koko ajan, koska se estää hänen leikkiäsi kohdun sisällä.

Toissijaiset ongelmat:

Tavanomaiset ongelmat raskauden ensimmäisinä viikkoina ovat nyt takaisin. Usein virtsaaminen on palannut viallisten suolenliikkeiden kanssa. En ole aikaisemmin herännyt neljällä yössä ryntääksesi kylpyhuoneeseen, mutta nyt voit vain. Tämän lisäksi sinun kirottu ruokahaluttomasi saattaa päästä eroon ruoansulatushäiriöstä tai sydänpaloista, mikä johtuu muiden hormonien sekaantumisesta naispuolisten hormonien tuotannosta. Yksi tapa voittaa tämä tilanne on rajoittaa nesteen saanti kuten kahvi, tee ja sokerijuomat.

Raskausmaskia:

Vaikka jotkut hehkuvat kirkkaudessa useimmille meistä, loistava raskauden huivi ei välttämättä ole virheetön. Tavallinen meistä kokee masennuksen raskauden, joka naamioi kasvot sekä merkityksetön ruumiinosat. Takaisin akne, venytys merkit ovat vain sivuvaikutus ruskeita pilkkuja tai pisamia teidän kasvot urheilu nyt. Myös tämä on syytä syyttää naisten hormoneista, jotka häviävät kun 40 viikkoa on kulunut. Aoe Vera on ystäväsi nyt ja tarvitset sitä ihon suotuisasta kokemuksesta. Tietenkään se ei ratkaise tavaramerkkisi, mutta varmasti toimii keino vähentää sitä.

hengenahdistus:

Hengenahdistus on yleinen ongelma, jota naiset kohtaavat raskauden aikana. Tämä johtuu pääasiassa sikiön kasvusta, joka painostaa verisuonia ja hapen syöttöä aivoihin ja vartaloon vähenee, mikä johtaa hengitysvaikeuksiin. Rintakehän laajentaminen myös tapahtuu raskauden aikana, ja lääkärit suosittelevat, etteivät ne käytä tiukkoja vaatteita, saattavat puristaa kylkiluut, mikä johtaa hengästymiseen

kömpelyys:

Nälkääisyyden tunne puhaltaa johtuen ylipainon tuntemuksesta ja raskaiden supistusten aiheuttamasta kipuudesta. Naiset tuntevat epämukavuutta ja tutkimukset osoittavat, että neljäsosa naisista laskee raskauden aikana. Lisätään hormonihäiriöihin, jotka aiheuttavat lihaksia lonkkassa, polvi lieventää paljon, joka on tärkein tekijä putoamisessa. Jalkaan ilmaus saa aikaan pistelyn tuntemuksen johtuen nesteen kertymisestä hermostoon.

31. viikon aktiviteetit:

31 viikon aikana ei ole mahdollista suorittaa kaikkia sellaisia ​​toimia kuten ensimmäisen ja toisen raskauskolmanneksen aikana sikiön kasvun takia, joka lisää lihasten rasitusta ja painottaa myös naisten painopistettä, mikä johtaa epätasapainoon joka aiheuttaa paineita selkäydinnesteelle.

Ruokavalio ja liikunta 31. viikossa:

Ruokavalio:

 • Jos olet kasvissyöjä, tofun ja soijapavun pitäisi auttaa sinua proteiinitason ylläpitämisessä. Toisaalta, jos olet ei-kasvissyöjä, tavallisen laiha lihasisällön pitäisi tehdä hienosti.
 • Jotta terveellistä kehitystä verisolujen lapsellesi, älä unohda rauta-täydentää ja foolihappoa oman ruokavalion. Pinaatin ja banaanien pitäisi olla sinun kuuma valinta.
 • Meijerituotteiden pitäisi olla läsnä myös kohtauksessa. Et voi ottaa kalsiumlisänteitä luonnollisten ruokavaliotuotteiden korvikkeena.
 • Sinun tasapainoisen ruokavalion tulisi sisältää myös tärkeät vihannekset. Kaali, kurpitsa, tomaatit ja pavut ovat meidän henkilökohtaisia ​​poimii.
 • Hedelmät voivat olla hyvä aamiaislähde ja hyvä tapa aloittaa päiväsi ja ruokavalio. Ne voivat myös toimia välipala-ajan toimituksina.

Liikunta:

 • Hengitys asana on erittäin suositeltavaa. Tämä auttaa puhdistamaan hengitysteiden kauttakulkua ja puhdistamaan keuhkoja
 • Täydellinen raskaus kyykky, jalka toisistaan ​​kulmautunut tasolle olkapää ja kädet nostetaan ja rinnakkain lattiaan ja hitaasti alas kyykkyasentoon kantapäässä maahan ja polvi ei ulotu eteen jalka ja takana suora. Hengitys samalla kun nouset ylös ja hengität, kun pääset alas kyykkyasentoon.
 • Se saattaa tuntua oudolta, mutta tässä vaiheessa vauvakuppi kasvaa sinussa, nukkuminen tavallisessa asemassasi on vaikeaa ja enemmän kuin harjoittelu, jota sinun täytyy hallita.
 • 31. viikolla raskaus, kävely on paras tapa liikunta, joka ei tarvitse mitään laitetta
 • Aqua aerobia voidaan tehdä helpottamaan alaspäin painetta jaloissa.

Sukupuoli raskauden aikana 31. viikossa:

Sukupuoli tai yhdyntä ei ole suositeltavaa viimeisen kolmanneksen aikana. Emotionaalisen tekijän hallitseminen on avain tavalliseen toimitukseen ja vähentää minkäänlaisen infektion mahdollisuuksia.

Vinkkejä stressin voittamiseksi raskauden aikana:

 • Kunnioita uutta vaihetta, joka on pian saapumassa. Nauti ihmisten ympärillä ja lisää ympäristöä positiivisemmaksi.
 • Työmäärän ja työajan lyhentäminen.
 • Ole rehellinen itsestäsi kumppaniksesi. Vanhemmuus on oikea kaikille teille. Älä jätä stressiä ja ylikuormita itsesi olemalla jakamatta mitään
 • Korvaa menee saunan tai hierontaan.

Lääketieteelliset hoitomuodot ja tarkistus:

Kuukausittainen tarkistus voi myös auttaa havaitsemaan kromosomipoikkeavuudet varhaisvaiheen aikana sekä viimeisen kolmanneksen aikana skannauksen ja verenkierron avulla ja mahdolliset synnynnäiset virheet voidaan diagnosoida tässä vaiheessa ultra-skannauksen avulla tai kudokseen liittyvällä skannauksella MRI: llä

 1. Soreness- Acetaminophen. Älä nauti Ibuprofenista ja Naproxenista.
 2. Allergia-antihistamiinit ja Ioratidiini. Pseudophedriinin ja dekongestanttien, kuten fenyyliefriinin, käyttäminen.
 3. Yskä-Dextrometorfaani.
 4. Ummetus-Metamucil. Vältä mineraaliöljyä.
 5. Närästys- Antacids.

Vinkkejä ja varotoimia:

 1. Hemmottelu itsellesi saattaa olla hyvä idea tässä vaiheessa, koska sinun täytyy tuntea paremmin ja kohottaa mielentilaanne.
 2. Neulonta- tai maalaustyöt vähentävät stressitasoa
 3. Punnitse terveytesi ja riskisi ja päätä, mikä on sinulle paras. Älkää antako toisten tekevän päätöksiä teille ja työskentelemään sinut.
 4. Mene säännöllisiin tarkastuksiin, jotta vältät stressiä siitä, kuinka vauvan terveydentila on. Tämä ei ole vain välttämätöntä, vaan myös estää terveydentilastasi, kun olet huolissasi koko tilanteesta

31. viikko on täällä, ja olet yhtä huolissasi siitä, miten toimitus tulee tapahtumaan. Hyppääminen joogalla ja positiivisilla vireillä Teet hyvin raskauden tavoin, kuten olette toistaiseksi. Älä unohda nousta korkealle.

Leave A Comment

7 + 3 =