30 yksinkertaista ja helppoa käsityötä lapsille vuonna 2018 Tyylit elämässä

Me kaikki tunnemme, mikä veneet on ja se on paras tapa tappaa aikaa. Mutta oletko koskaan miettinyt, että se voi olla todella hyvä taito, jota voit opettaa lapsillesi jo lapsuudesta lähtien. Ajatus lapsille annetaan paljon käsityötaitoja koulussaan, mutta he eivät todellakaan kiinnitä huomiota siihen. Muistan vielä lapsuuden päiviä, kun minulle annettiin niin paljon käsityötä tekemään, johon liittyi, ompelemalla, paperityöllä, seinäkiinnityksellä ja paljon muuta.

Yksinkertainen ja helppo käsityöt lapsille:

Joten anna "nähdä, mitä käsityöt lapsi voi tehdä parhaiten, joitakin top 30 käsityöt lapsille ovat,

1. Wall Hanging Craft:

seinä Hanging Craft

Seinäkiinnitys on alustyyppi, jossa joku tarvitsee tehdä mitä tahansa, jota voit ripustaa seinälle. Tämä on hyvä käsityöläisideoita lapsille. Voit tehdä seinää, joka riippuu yksinkertaisista värillisistä arkeista ja joistakin koristeellisista materiaaleista, joita voit pitää kiinni. se kuin kukat tai pienet luovat pallot, sinun on vain tehtävä silmukka niin, että se roikkuu seinälle.

2. Stitching Craft:

ompelemalla Craft

Kun lapsesi on kasvanut, häneltä tulisi opettaa olla itsenäinen ja pienet asiat olisi tunnettava hänelle. Siksi yksi parhaista lapsityövoimasta on ommeltu, eikä yksinkertainen ommel tekisi lapsesi oppimaan erilaisia ​​ompeleita, kuten silmukkaa, ristiä ja paljon muuta , jos lapsellesi annetaan jotain koulun toimintaa, kiinnitä huomiota ja tee veneet ompelemalla.

3. Popsicle Stick Craft:

Mehujää Stick Craft

Jokainen lapsi kuten poppisekkeli ja mitä voit tehdä, kun lapset viimeistelevät panssarin pitää kiinni heidän kanssaan, ja yksi helppo tapa saada lapset oppimaan eläimistä on maalata, jotta lapset maalaavat sauvat ja tekevät eläinten kasvoista kuten elefantti, tiikeri ja toiset ja kiinni nämä eläimet "kiinni tämä helppo veneet lapsille tekee heistä oppia eläimiä ja tämä voidaan pitää omassa huoneessa.

4. Paperilevy:

Paperi Plate Craft

Kävelykivi, jonka avulla lapsi voi oppia veneestä, on näistä helppokäyttöisistä lapsille, yksinkertaisella paperilevyllä lapsi voi tehdä pupun, kun paperiarkki on sen kasvot ja korvien korvilla värillisestä paperista, silmistä ja nenästä. Tämä on helppo vene ja ei vaadi paljon energiaa, jotta lapset voivat oppia helposti.

5. Eläinkauppa:

eläin Craft

Vain lapsuuden päivinä lapset haluavat "tietää kaikki eläimistä ja tavaroista ja jokaisella lapsella on oma suosikki eläinsä, tässä on yksi lapsille tarkoitettu vene, joka sinun tarvitsee vain liittää jäätelöä kiinni ja tehdä eläimen kuva ja väri ne tai maali. Yksi helposti valmistettu on dodo maalata ne keltainen ja tehdä silmät ja nenä ja voit lapsi voi pitää sen heidän pöydälle.

6. Puuvillakalusto:

Puuvilla Craft

Puuvilla käsityöt ovat yksinkertaisia ​​käsityöpuita lapsilta, jotka voit tehdä lampaita, kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on tehdä lapsesi kerätä jäätelöä tikku tai oksia ympäröivältä ja sitten joitakin puuvilla palloja kappaletta kiinni puuvilla pallokappaleita kiinni jotkut pyöreät muodot maalattu varret tai keppi sitten silmät, ja vähän nenää, niin saat lampaita.

7. Sand Craft:

Hiekka Craft

Kaikkien lasten tapana kerätä hiekkaa rannasta tai mistä tahansa heistä, missä lapsi voi tehdä, on hiekka tehdä hiekan taidetta, kuten paperiarkilla hiekkaa voi pitää kiinni kukka on tehty pistaasipäällysteen kanssa. Tämä on todella hyvä käsine lapselle, joka voidaan myös kehystää ja pitää.

8. Kangas Pin Craft:

Kangas Pin Craft

Lapset haluavat leikkiä pienten lelujen kanssa, joten miksi ei anna heille mahdollisuutta tehdä omasta, kangaspinnasta paras, jonka lapsi voi tehdä, on leluhelikopteri. Sinun tarvitsee vain maalata kangaspää ja lisätä joitakin tikkuja antaa sille siipiä, sitten pieni helikopteri valmistetaan täydellisesti. Nämä ovat hienoja käsitöitä lapsille ja myös uusia käsityötaitoja.

9. Doll Craft:

Nukke Craft

Jokainen tyttö rakastaa leikkiä nukkeilla, joten miksi emme anna heille oppia tekemään nukkeja, tämä viileä käsityö lapsille on hauska käsite opettaa heitä. Nämä nuket voidaan tehdä erilaisista asioista joko paperinukkeista tai niistä, joista voi tehdä nuket nukista kankaasta ja tavaroista sienellä tai puuvillalla. Nuken tekeminen pahvista piirrä ja paina nukke ja leikkaa se ulos.

10. Pyörän pyörä:

tappi Wheel Craft

Pin-pyörä ovat pienet tuulettimet, jotka rullaavat, kun tuuli puhaltaa, lapsi kulkee kädessään pin-pyörällä, joka saa sen liikkumaan tuulen kanssa. Tämä voi olla lapsille tarkoitettu vene, koska sinun on vain kierrettävä tuuletin paperirullasta ja kiinnitä se varsiin tai oksalle ja sitten vain koristeeksi. Tämä on helppokäsi pienille lapsille, sillä tuulettimen on oltava pyöreä, joten se liikkuu helposti.

Katso lisää: Yksinkertainen käsityöt aikuisille

11. Dragon Fly Craft:

Lohikäärme Fly Craft

Tämä viileä käsityö lapsille on hämmästyttävä asia, lapset voivat tehdä lohikäärmeen lentävän kädestään. Tulosta kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on käsipainatus paperiarkilla ja leikata se sitten ja liitä se jäätelöpuun tai oksan päälle anna sille silmät ja korvat ja olet viileällä veneellä.

12. Canvas Craft:

Kangas Craft

Yksi uusi ajatus on kangasväline, jonka lapset voivat tehdä helposti kankaalle, jonka lapsi tarvitsee vain ottaa kankaalle ja leikata aakkoset, joita hän haluaa, voi olla heidän nimensä ensimmäinen kirjain ja sitten peittää ne erilaisilla värisävyillä ja täältä pääset yksinkertaisella lapsille, jotka voidaan pitää heidän pöydällä.

13. Sea Shell Craft:

meri Shell Craft

Meri-kuoret ovat matkamuisto, jonka jokainen lapsi kerää, kun hän vierailee rannalla tai hiekka-alueella. Yksi helppoa käsityönä lapsille on se, että voit tehdä taidetta ulos siitä merikuoresta, jonka kaikki lapset tarvitsevat. että kuori ja tehdä vähän silmät ja korvat niin se näyttää houkuttelevalta ja myös pieni eläin tulee siitä ulos.

14. Paper Fan Craft:

Paperi Fan Craft

Paras käsityöläisideoita lapsille on paperipuhallin, joka on tehty yksinkertaisesta paperista taittamalla se tuulettimen muotoon ja sitten vain liimaamalla joitain koristeellisia esineitä siihen tai pieneen eläinkuvaan siinä. Ennen tämän yksinkertaisen paperipuhaltimen käyttämistä voit joko käyttää värillistä arkkia tai jopa maalata sitä niin, että se näyttää siistiltä. Taita paperi jopa parittomana, jotta paperi tuuletetaan ulos.

15. Spinner Craft:

kehrääjä Craft

Tässä on yksi mielenkiintoinen veneet lapsille, se on kiekko, kehäsi tarvitset kartongin, sinun on vain leikattava pahvi pyöreäksi muodoksi ja tehdä pieni reikä sen keskelle ja sitten vain lisätä silmukan pitämään kiekkoa ja pyöräyttämään sitä. Spinner on hauska tapa pelata.

16. Lehtikala:

Puun lehti Craft

Lapset haluavat leikkiä lehtiä, kun he käyvät puistoon, joten miksi ei oteta paperiarkkia ja liimaa tuottamaan jotain tuottavaa näistä lehdistä, yksi lapsille sopiva käsiteollisuus on, että he voivat liittää lehdet eri muotoihin, jotta eläimistä se, niin he oppivat myös.

17. Wall Craft:

seinä Craft

Hyvin täällä on lapsille helppoa käsityötä, koska he haluavat koristella huoneensa ja huoneen oveen, mitä lapset voivat tehdä, on ottaa arkki pahvista ja tehdä ovi kiinni, jossa lapset käsin tulostavat arkille ja hieno tarjous kirjoitettu siihen jotta se näyttäisi houkuttelevalta, esimerkkinä lainaus, kuten "skannaus sisäänkirjautumiseen". Se ei todellakaan skannaa, mutta lopulta se näyttää houkuttelevalta ja kartongin ansiosta se näyttää 3D: ltä.

18. Match Box Craft:

Ottelu Box Craft

Ihmiset yleensä heittävät talonsa jäljelle jäänyttä ottelupakettia, lapsista löytyy yksi käsite-idea lapsikyltistä. Eri eläimiä voidaan tehdä kuten kirahvi, jossa liimapelti liitetään yhteen ja kaula on pitkä tai kova pahvi-materiaalia. Ja sinulla on kaunis kirahvi.

19. Paper Lantern Craft:

Paperi Lantern Craft

Yleensä tytöt haluavat tehdä jotain luovaa ja miksi ei anna pienelle mahdollisuudelle parantaa paperin käsityötaitojaan, paperilummut ovat loistava tapa parantaa taitoja, se on erittäin taitava idea lapsille, koska nämä lyhdyt ovat kovia töitä, että ensin ne leikataan läpi tekniikka sitten ne pysyvät korkeina.

20. Käsintehty kynttilänjalka:

Käsintehdyt Candle Craft

Vaikka tämä voi kuulostaa vaikealta tehdä käsin tehtyjä kynttilöitä, mutta sinun tarvitsee vain tehdä, kerätä vahaa ja muokata kynttilää haluamallasi tavalla, voit antaa lapsille muotin ja he voivat täyttää vahan ja asettaa kynttilän varren ne voivat myös koristella sitä haluamallaan tavalla, paperilla tai värillisellä arkilla, tämä on lapsille erittäin hyvä käsiteide.

Katso lisää: Helppo käsityöideoita tytöille

21. Ruokakäynti:

ruoka Craft

Okei! Joten jokainen lapsi ihastuttaa ruokaa, jonka he haluavat vain kokeilla kaiken tämän maailman, joten ruoka-automaatti on helppo tehdä lapsesi muokkaamaan evästeiden taikinan muotoon, jota he haluavat tällä tavalla. he pitävät ruokaa taidetta harjoittelen, joka saa heidät oppimaan, miten juuri se tehdään. Tämä on paras käsityön idea lapsille lisätä kykyjään.

22. Ranneke:

Ranne Band Craft

Yksi hyvä käsityötapa lapsille on rannehihna, jonka lapset voivat tehdä, on valmistaa ranneketta eri materiaaleista, jotka ovat pieniä helmiä ja paksuja villalangoista tai taitettavasta muovimateriaalista. Ne voidaan helposti tehdä muutamassa minuutissa, ne voidaan myös tehdä kumista taittamalla ne ympyränmuotoiseksi ja kiinnittää ne.

23. Clay Craft:

Savi Craft

Jokainen lapsi saa saviä leikkimään hyvin lapsuudesta, joten savi veneet ovat lapsille viileä käsiteide, he voivat muokata saviä, kuten heille opetetaan tekemään erilaisia ​​asioita, olivatpa he eläimet tai ihmisen kasvot, hedelmät tai kukat. On olemassa monia erilaisia ​​asioita, joita voit tehdä savesta, jota voidaan opettaa lapsille.

24. Malli:

Malli Craft

Lapsille annetaan usein mallinvalmistelu kouluissa, silloin lapsille on hyvä lasten käsityö, kun lapsellesi annetaan malli, joka tekee koulusta ilman sekaannusta poimia joitakin pahvia paikkoja ja auttaa lapsiasi tekemään jonkinlaisen mallin, paras on kalan akvaario, liitä pahvilaatikko 3 sivulle ja maalata se sininen ja tartu käsintehtyihin kaloihin.

25. Putkityöstö:

Putki Craft

Tämä tehtävä vaatii jonkin verran kovaa työtä, mutta varmasti osoittautuu parhaaksi, joskus sinä jää putkipaloihin ja putkeen, jotta voit säästää ne, mitä lapsesi voi tehdä, peittää sen paperiarkilla ja sitten tehdä kolmion pyöreäksi yksi ja kiinni sen päällä, niin voit laittaa pieniä kynttilöitä niihin ja kynttilä veneet on tehty, tämä on viileä veneet lapsille.

26. Watch Craft:

Katsella Craft

Jokaisella lapsella pitäisi olla pieni kello lisäksi "hänen pöydänsä ja sitten katsella veneet on yksi asia, jonka lapsesi voi tehdä helposti. Yksi helppoa käsityöideoita lapsille on, että katsella voidaan tehdä CD, joka jätetään käyttämättä. CD: llä vain liitä numerot ja sen takana oleva akku, johon voit helposti päästä osastomyymälässä.

27. Button Craft:

nappi Craft

Tiedät, että lapset voivat tehdä paljon asioita painikkeista kuin kilpikonna, joten helppokäsi lapsille on se, että heidän on vain piirrettävä eläimen paperiarkille ja liittäkää sitten ne muotoiset painikkeet eläimen samanlaiseen väriin. Ja se voidaan pitää lastenhuoneessa.

28. Star Craft:

Tähti Craft

Tähdet ovat loistavia asioita, ja jokainen lapsi haluaa tähdätä joka ilta, joten miksi ei tehdä tähtitaitoa, tämä viileä käsine veneessä on se, että sinun täytyy leikata tähti pois pahvista ja sitten ripotella siihen hienoja ja tehdä reikä päälle niin että lapsi voi laittaa langan läpi ja ripustaa tähti.

29. Helmet Craft:

helmet Craft

Yksi helppokäsi lapsille on helmi-alus, jonka kaikki lapset tarvitsevat kerätä helmiä ja kiinnittää ne pitkiin putkiin tai on kumia, jossa voit laittaa helmet helposti ja tehdä söpöjä pieniä asioita, paras on tehty Jouluaikana voit tehdä joulukuusi, iloisia ja monia muita asioita.

30. Tuulikello Craft:

Tuuli Chime Craft

Vaikka tämä kuulostaa vähän vaikealta lapsille, mutta jos autat tätä mahdollista, sinun tarvitsee vain tuoda vähän koteloidusta kotelosta ja se voidaan maalata ja reikä voidaan tehdä niin, että se riippuu ja johto lisää helmet, jotka tekevät vähän melua, kun he puhaltaa tuulen kanssa. Tämä on yksi suuri käsityötapa lapsille, jotka voivat kehittää hyvää taitoa niissä.

On olemassa runsaasti pienille lapsille tarkoitettuja käsityötaitoja, joita lapsi voi oppia hyvin lapsuudestaan, oppimalla ja tekemällä tämän veneen lapsi ei vain tappaa aikaa vaan myös parantaa kykyjään ja taitoaan käsityöalalla.

Katso lisää: Cool käsityöt jouluksi

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

83 − = 73