30 uutta ja tyylikästä kenkiä miesten ja naisten trendiin

Valmis ostoksilla lomat! Onko sinulla myös mukava jalkineet? Kengillä on myös tärkeä rooli valmistautuessaan jollekin osapuolelle, tapahtumalle tai piknikille. Kengät pitäisi myös olla tarpeeksi mukava jalat, jotta voit matkustaa helposti.

30 New & Stylish Casual Shoes for Mens & Womens in Trend

Aivan kuten muodollisilla vaatteilla on muodollisia kenkiä kuljettaa, rento on myös oma tyyli rento kengät. Vapaa-ajan kengät lisäävät tyylikkyyttä persoonallisuuttasi, kun ne valitaan oikein, nahasta, kankaasta, kankaasta, mokkusta, kumista jne..

Uusimmat ja parhaat mallit kenkiä Casual Wear varten Gents ja Ladies:

Tässä on muutamia hämmästyttäviä malleja casual kengistä, jotka kuolettaisiin kokoelmissasi:

1. Lace-up Casual Miesten Kengät:

Nauhakenkä Casual Shoes for Men

Nämä Funeral-kengät ovat täydellinen rento miesten kenki. Kengät on valmistettu nahasta valmistetusta nauhakuvasta. Kengät tulevat eri väreillä valita. Siinä on täydelliset linjat ja käsin hiottu parkitus.

2. Opera Deck Casual kenkiä miehille:

Ooppera Deck casual shoes for men -2

Haluat tyylikkään ilmeen rennon tapahtuman tai sanoa häät! Oopperakengän kengät miesten vapaa-ajan kengissä ovat parasta. Nahalla olevat kengät tulevat kukkamallisuunnittelulla parannettuina. Kengät saavat pienen kantapään sivukanavalla mukavasti. Kengän edessä on myös solki lisätä sen viehätyksensä.

3. Sperry Casual kenkä naisille:

Sperry casual shoes for women -3

Naisten rento kenkä on ainutlaatuinen muotoilu, joka on valmistettu hienosta nahasta, ja siinä on edessä pitsiä ja sivuja pitsiä. Kengät saavat myös täydellisen ompeleen edestä, kun sivuilla on sidottu vene.

4. Monivärjätyt naisten rento kengät:

Multi colored women’s casual shoes -4

Rakkaus on, että spontaani ilme! Tässä on urheilullinen malli tällaisille tytöille. Vapaa-ajan kengissä on pisteviiva, jossa on useita värejä. Kangasta valmistetut kengät on helppo puhdistaa ja käyttää. Niitä kuljetetaan laajalti rannat ja muut vetiset paikat, koska ne ovat taipumus kuivua pian.

5. Cut-out White Casual Naisten kengät:

Cut-out white casual shoes for women -5

Naisten rento kengät saavat suunnittelijan kosketuksen siihen leikattuihin malleihin. Valkoisissa kengissä annetaan pieniä pistokkaita, jotka muodostavat kukkakuvioita synteettisen parin päälle. Kengät valmistetaan pitsityypillä pitsiä antaen käyttäjälle äärimmäisen mukavuuden.

6. Floral Print Casual kenkä naisille:

Kukka print casual shoes for women -6

Vapaa-ajan kenkiä suunnitellaan laajasti kesän aikana. Kengät on valmistettu yhdistelmällä kankaasta ja nahasta. Niille annetaan myös heikko kantapää, jossa on sidottu pitsirakenne, jolla on samanlaiset sidotut sivut.

7. Kesäpäiden miesten vapaa-ajan kenkä:

Kesä loafers’ casual shoes for men -7

Mokkanahkat ovat olleet miesten parhaina vapaa-ajan kenkiä, jotka ovat yleisesti kuluneet jousissa pitämään jalat turvassa kuumalta säältä. Mokkanahka on valmistettu nahasta ja sen muoto on epäselvä. Kengät saavat punaisella värillä romutettua muotoilua, jossa on koukku muotoilu takana.

8. Mokkasiinit Casual kenkiä miehille:

Mokkasiinit casual shoes for men -8

Nahkaiset mokkasiinit ovat osoittautuneet jazzin miesten kengiltä. Kengät mustissa kengissä antavat samettisen ulkonäön etupuolelle. Mukana on myös solki, jossa on mustat ja valkoiset pitsit. Kengillä on myös paksu nahkainen raja pitämään nilkan osasi mukavasti.

9. Espadrille miesten kengät:

Espadrille casual shoes for men -9

Etsitkö urheilullista muotoilua miesten rento kengätarjonnassa! Tässä on itsestäänselvyys espadrillin kuvioissa. Kengät on valmistettu kankaasta ja ne on kudottu muotoilu etu- ja alemman tason.

10. Hudson Belafonte Casual Miesten kengät:

Hudson Belafonte casual men’s shoes -10

Hudsonin rento miesten kenkä on aina ollut paras kaikin puolin. Kangasjalkineille annetaan verkkomateriaalia. Verkolle annetaan kaksi verkkoa, joka antaa pyöreä neulottu kuvio. Hämmästyttävän rajatyön ansiosta kengät ovat mukavia kävelemään pitkiä matkoja.

Katso lisää: Häät kengät

11. Lasten rento tyttöjen kengät:

Lasten casual shoes for women -11

Söpö muotoilu naisille rento kengät on tehty virkattu materiaali. Kengät valkoinen ovat ensisijainen valinta teens college tai kauneutta sairaalassa. Kengät on myös koristeltu valkoisella nauhalla valmistetulla jousella. Lehtikuva sopii hameisiin ja lyhyisiin vaatteisiin matkalla tai päivinä.

12. Naisten vapaa-ajan kengät:

Lenkkari casual shoes for women -12

Nike-lenkkarit antavat uuden määritelmän muotisuuntautuneille naisille. Kangasta valmistetusta kengästä on sileitä, höyhenpeitteitä naisille, jotka tukevat käyttäjän. Etuosassa on myös pitsioven muotoilu. pienet lehtivihannekset kengissä kohtaavat sen kaikenlaiselle rento kulumista.

13. Platform Heel Casual kengät naisille:

foorumi heel casual shoes for women -13

Naisten rento kenkä malli, joka oikeuttaa valita naisten on alustan kantapää kengät suunnittelua. Valmistettu nahasta, kengät saavat yksinkertaisen pitsirakenteen, joka saa kantapään etupuolelta selälle. Suunnittelussa on kaksi värisävyä, jotka ovat ruskeita ja mustia ja antavat sille ainutlaatuisen kosketuksen.

14. Naisten vapaa-ajan kengät, joissa vetoketju:

Rento shoes with zipper for women -14

Vapaa-ajan kengät, joissa on vetoketjun aukko naiset, ovat nykyään hyvin trendiä. Kangasjalkineille annetaan pitsirakenne edessä, kun kengät avataan vetoketjulla. Sivut ja takana on vyötärö mukava aukko. Kengissä on myös musta puolipyöreä muotoilu, joka osoittaa kengän korkeuden. Se on yleisesti käytetty pitkiä farkkuja tai hameita varten wow näyttää napata visio.

15. Tom's Checks Casual Men Shoe:

Tomin Checks casual shoes for men -15

Tomin miesten miesten vapaa-ajan kenkiä ovat tunnetusti monipuolisia tarkastustöihin, joita he tuovat esille. Kangasjalkineet on tehty yksinkertaisella korkeudella, ja mustat ja valkoiset tarkistukset ovat pieniä, jotka ovat innoittaneet shakkilaudan. Kengille annetaan myös pitsirakenteita. Se on paras mustavalkoisia asusteita paras yhdistelmä lomat.

16. Jalka Locker Miesten Casual Kengät:

Jalka locker men’s casual shoes -16

Nikein käyttöönotto on jalka-säilytyskengän muotoilu. Miesten rento musta kengät valmistetaan yhdistelmällä nahkaa, kangasta ja venyvää verkkomateriaalia. Kengissä on myös pisteviiva ja pitsisekoitus, jota voidaan käyttää tai pitää myös mallina. Paksut kengän reunat ovat kiinnittyneet antavat äärimmäisen tukensa jalkojasi kävellessäsi ja näin ollen ne ovat edullisia pitkillä matkoilla.

17. Metal Flame Casual Boys Kengät:

Metalli flame casual mens shoes -17

Sivuketjun rento kengät annetaan suunnittelija viimeistely liekki suunnittelu metallia. Kangasjalkineet ovat saatavilla eri väreissä, joissa on pitsirakenne, jota voidaan käyttää tai vasemmalle sidottu. Kengät antavat täydellisen kontrastin farkkuja varten yhteiskunnalliseen tapahtumaan, juhliin tai vain yökerhoihin.

18. Juhlavaatteet miesten vapaa-ajan kenkiä:

Rento shoes men for party wear -18

Etsitkö osapuoli käyttää rento kenkä malleja! Täällä olet kullanvärisellä kullalla. Nahkakennoilla on kultainen pinnoitus etupuolella pitsiä. Sillä on myös lievä kantapää, joka antaa käyttäjälle mukavuutta. Kanssa terävä etupuolella, kengät varmasti menossa lisätä tyyliä rento asu.

19. Buckle Casual Miesten kengät:

30 uutta ja tyylikästä kenkiä miesten ja naisten trendiin

Miesten vapaa-ajan kengät saavat ihastuttavan nahan ja metallin seoksen, jotta se olisi uusi muotoilu. Kengät on valmistettu nahasta ja niissä on kaksi erilaista solkia alareunassa ja yläosassa, mikä tekee siitä houkuttelevamman. Kengän korkeus on venytetty nilkkaan ja tyynyn tyynyjä mukavaksi. Se tukee myös jalkojen nilkat.

20. Slim Casual kenkiä miehille:

hoikka casual shoes for men -20

Loistava nahkakengän muotoilu miehille, joilla on ihanteellinen rento näkymä on ohut rento. Kengät valmistetaan korkealaatuisella nahalla, joka antaa hohdokas ulkoasu. Kengissä on sivuläpät, joissa on solmittu muoto. Pienellä kantapäällä se on laajalti mukana farkkujen välillä.

Katso lisää: Kengät lapsille

21. Denim Miesten Casual Shoe:

denimi casual shoes for men -21

Denim denim on loistava yhdistelmä, joka kuluu kaikenlaiseen sosiaaliseen tapahtumaan, toimintaan tai vain retkiin. Miesten vapaa-ajan kenkiä valmistetaan denimillä ja nahalla antaen upea muotoilu. Kengät valmistetaan denimimateriaalista sinisellä, kun lukitus, etuosa, takana ja pitsi nauha on nahkainen.

22. Nauhat rento kenkä naisille:

strips casual shoes for women -22

Naisten vapaa-ajan kengät ovat saaneet uutuustuotteen nauhojen suunnittelusta. Laivastonsininen tavallinen kengät on valmistettu kankaasta, jossa on samettinen kosketus. Kengille annetaan edessä ja takana peitetyt kengät. Nauhat muodostavat kolmion muotoilun, kun sivut jätetään avoimeksi. Kengät avautuvat soljen läpi.

23. Ballerina Casual Naisten kengät:

30 uutta ja tyylikästä kenkiä miesten ja naisten trendiin

Naisten röyhelöille annetaan uusi rento ulkoasu nahalla ja korallilla hurmaa herkkää ulkoasua varten. Kengissä on avoin etu, jossa on nauha ristissä. Nauha on koristeltu korallin muotoilla. Kengillä on myös keulaprofiili etupuolella. Se on paras kaikenlaisille naisille suunnattuihin rentoihin.

24. Kirjonta Casuals naisille:

Kirjonta casuals for women -24

Naisten rento kenkä on etninen kosketus kirjonta työtä vaaleanpunainen ja muut kirkkaat värit kierre. Suunnittelu kattaa myös jalkojen etupuolen ja takaosan. Saatavana eri väreissä ja malleissa, joista valita, ne antavat erinomaisen näköalan mihin tahansa rentoon pukeutumiseen ja perinteisiin mekkoihin.

25. Tassel Casuals naisille:

Tupsu casuals for women -25

Haluat antaa ulkoasulle upean ulkoasun, joka antaa muotitodistuksen mille tahansa sosiaaliselle tapahtumalle tai niin! Kokeile tupsu muotoilua rento kengät. Suunnittelu on valmistettu nahasta. Perusrakenteessa on yhteinen sandaalisuunnitelma, jota ympäröivät nahkaiset nauhat, jotka muodostavat verhon. Ne antavat rento asut taitavasti.

Katso lisää: Toddler Boy Kengät

26. Floater Casuals miehille:

floater casuals for men -26

Uimaranat ovat olleet miesten paras valinta monsuun ja kesän aikana. Rento miesten kengät on valmistettu nahasta, jossa on kerrosrakenne. Nahkakengät eivät anna veden pysyä siinä, joten se on myös ihanteellinen kuluminen rannalla lomat. Kengät ovat saatavilla myös eri väreissä.

27. Gladiator Casuals Shoe for Men:

Gladiaattori casual shoes for men -27

Rento design, joka jättää jalkaiset sormet vapaalta mistä tahansa tilasta, on melko valikoiva käyntejä rantoihin, pitkään matkoihin tai säännölliseen kulumiseen farkkuihin ja shortseihin. Kengät on valmistettu nahasta, jossa on kaksi hihnaa jalassa ja yläosassa, jotka on liitetty suunnitteluun.

28. Hengittävä rento kenkä miehille:

hengittävä casual shoes for men -28

Vedenpitävä rento kengät, jotka on valmistettu nahalla, on melko valikoiva valikoiman värejä. Kengille annetaan verkkosuunnittelu, jossa on useita pyöreitä reikiä. Suunnittelu on hyvin tehty lyhyillä tai farkuilla kesät ja talvet.

29. Vans Casuals for Men:

Vans casuals for men -29

Vans on ollut suosittu antamaan malleja, jotka ovat pehmeitä ja rauhallisia miesten rentoon kokoelmaan. Kengän muotoilu tehdään kahtena vaikutuksena. Etuosaa on jäljellä, kun sivuilla on perhonen. Nahkakenkiä ovat ehdottomasti farkut.

30. Kitty High Casual Shoe for Women:

30 uutta ja tyylikästä kenkiä miesten ja naisten trendiin

Rakkaus yllään nuo lapselliset mallit vielä! Tässä on samanlainen design rento naisten kenkiä. Nahkakenkaat ovat vaaleanpunaisia. Sivut ja selkä on myös kitten tulosteita, kun etupuoli on tavallinen kitten kasvot charmia puuvillaa.

Vapaa-ajan kengät eivät ainoastaan ​​anna sinulle mahdollisuutta nauttia vapaa-ajasta mukavasti, vaan myös antavat jalat tarpeeksi ilmankierrosta niin, että ne pysyvät hydratoituina. Priory ne olivat saatavilla vain nahkaa miehille, mutta muotisuuntausten muutoksella ne ovat nyt jopa naisille saatavilla ainutlaatuiseen muotiin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

25 + = 30