30 kauniita kampauksia, jotka sopivat hyvin Sareen Tyylit elämässä

Sarees on yksi vanhimmista vaatteista, jotka ovat jatkaneet edelleen osaa intialaisesta kulttuurista. Kaikesta teknisestä kehityksestä ja maamme länsimaisista vaikutteista huolimatta tämä vaate pysyy edelleen trendikkäinä. Merkittävät suunnittelijat ovat antaneet täysin uuden suunnan tälle upealle vaatteelle, että nuoretkin rakastavat näitä 30 metriä kangasta tilaisuuteen.

9 Best Different Hairstyles to Try with Saree
Toisin kuin muut vaatteet, saree on varsin mukava. Olipa sinulla tiimalasi tai erittäin houkutteleva runko, saree, joka on nahkainen, on silti graceful. Suunnittelijoita, putiikkeja ja jopa harvoja räätälöitä on keksinyt laaja valikoima pusseja tyydyttääkseen saree, mikä tekee siitä vieläkin houkuttelevan useille ihmisille. Mutta saree ei vain tekisi. Sinun tarvitsee myös valita vastaavia lisävarusteita, tehdä hyvä meikki, chappals ja viimeinen, mutta tärkein hiukset. Mutta hankala osa on valita täydellinen kampauksen saree. Joten, ajattelimme, että autamme sinua joidenkin kampausten kanssa saree. Tarkista se. Luettelo kampauksista, joita voit kokeilla, jotka menevät mukaan minkäänlaiseen kampaukseen, on täällä.

Paras kampaukset Sareesin kanssa kuvat:

Alla on annettu erilaisia ​​hiustenleikkuja sareeille kuvien kanssa, jotka antavat sinulle suurimmat syyt kokeilla yhtä mahdollisimman pian.

1. Sareen hiuspupu:

Hiukset Bun for Saree

Korkea pulla, jota kutsutaan myös chignoniksi, on yleensä suositeltavaa, kun haluat lieventää hartiasi ja kaulasi. Sano, jos käytät valtavaa niskakappaleen tai olkaimpana puseron tai ehkä jopa suuria korvakoruja, niin tämä olisi oikea hairstyle ja saree mennä. Tämä on helppo tehdä. Jaa hiuksesi keskeltä. Vedä hiuksesi takaisin pöydälle. Kiinnitä se sitten korkealle ja tiukalle melkein lähempänä pään keskustaa. Tämä tyypillisesti intialainen hairstyle saree on yleisin.

2. Avaa Hairstyles on Saree:

Avata Hairstyles on Saree

Tämä on yksi yksinkertaisin hairstyles on saree. Jos satut mennä jossain kiireessä, tämä toimii parhaiten. Se näyttää hyvin yksinkertaiselta ja tyylikkäältä. Anna hiuksesi löysäksi, keskimmäisellä osuudella, kun hattusi putoavat kauniisti molemmissa hartioissa. Suoristus on tullut helppoa muotoilusäkeillä.

3. Pitkäkarvaiset Bangs:

Otsatukka for Long Hair

Bangs vaikka näennäisesti erittäin muodikas ja sopii länsimaisiin asuihin voi melko paljon sopii sarees liian. Tämä antaa täysin erilaisen ilmeen. Voisit saada suorat otsatukka- tai sivulangat. Voisit antaa hiuksesi valehtele joka tapauksessa haluat. Se voisi pysyä kiharaisena tai suorana, koska hiustenne keskipiste olisi jaloillasi. Tämä helppo haalistunut saree olisi ihanteellinen ihmisille, joilla näkyvä otsa.

Katso lisää: Hairstyles For Girls

4. Simple Shortcut Kampaukset:

Yksinkertainen shortcut hair

Nyt Mandira Bedi ansaitsee suuria suosionosoituksia tämän mahdollistamiseksi. Upea nainen on ollut yksi harvoista naisista, jotka todella ottavat tämän trendin eteenpäin ja tekevät siitä valtavan osuman. Urheilulliset täysin lyhyet hiukset, tämä kaunis nainen on osallistunut lukuisiin palkintoesityksiin ja tapahtumiin, joissa on saree. Kokeile tätä ulkonäköä, jos haluat houkutella suuria korvakoruja ja kaulakappaleita, koska ne olisivat helposti näkyvissä lyhytkarvaisille.

5. Sareen puolueen hairstyle:

muotoilu for Party in Saree

Onko erittäin koristeltu pusero, joka tarttuu paljon ihmisten huomion piiriin? Sitten poni on menossa. Hiukset on pidetty kiinni ja sidottu takaisin siististi, silmät putoavat puseron työhön. Ponytail on myös hyvin yksinkertainen ja lähes antaa rentoa mutta klassista ilmeä, jos se on tehty oikein. Se on yksi saree-kampauksen parhaista kampauksista, mikä tekee ulkoasusta houkuttelevammaksi. Joten, olisit menestyksekkäästi pukeutunut leningit ja oikeutetusti showcased puolueen kampauksen.

6. Haalarit ovaalia varten:

muotoilu for Oval Face

Oletko soikea edessä? Tässä on haalarin saree soikea kasvot. Layering tekee hiuksista tuntuvan, että se on saanut enemmän äänenvoimakkuutta. Se on myös yksi helpoimmista kampausmuodoista. Sinun pitäisi saada hiukset leikattu siistin kerroksittain stylisti. Yritä säilyttää hiustenne luonnolliset kiharat. Jos sinulla on luonnollisesti suorat hiukset, voit silti kiertää sitä raudalla. Puhallus tekee hiuksista vieläkin pirteämpää. Paras tapa urheilla tämä tyyli olisi antaa puoli laskea yksi olkapää ja toinen olkapää jättää auki. Jos sinulla on halkeja tai olkaimeton pusero, se toimisi hyvin.

7. Juda Hairstyle on Saree:

Juda Hairstyle on Saree

Tämä ulkoasu toimii parhaiten saree-haastetta varten. Voit luoda tämän ilmeen pilkamalla hiuksiasi hieman. Ja käytä nastat ja leikkeet pitämään sen paikallaan. Jotta saisit paremman tuoksun, voit käyttää puuvillaa, joka antaa hiuksillesi hissin. Kun teet tämän kampauksen saree, kampaa hiukset ja untangle ne niin, että ne antavat siistinä ulkonäön.

8. Matala Twisted Bun:

matala twisted bun hairstyle in saree

Nyt tämä on intialainen kampa keskelle hiuksia saree. Se on toinen tyyppinen pulla, mutta toisin kuin korkea pulla, pieni käämikammio on sidottu pois päähän, lähes lähellä kaulan nappea. Ompele hiuksesi ja kierrä sivuja ja tuo ne takaisin ja kiinnitä ne molemmin puolin. Nyt rullaa hiuksesi pullaan ja kiinnitä se. Vaikka se näyttää olevan hieman sotkuinen, tämä perinteinen hairstyle saree silti näyttää hyvältä.

Katso lisää: Intialainen häät hairstyleille keskipitkän pituisille hiuksille

9. Braids Hairstyles For Saree:

punokset Hairstyle In Saree

Tämä voisi olla sinun hairstyle kanssa saree jäähyväiset. Harjat ovat olleet vanhimpia kampauksia, jotka ovat olleet olemassa. Jos sinulla on hyvin pitkät hiukset, sitten punokset kampaus olisi ihanteellinen. On olemassa niin paljon erilaisia ​​punotyylejä, joita voit tehdä. Virallisen tilaisuuden yhteydessä yksinkertainen punos tekisi tavanomaisen sareen kanssa. Tyttö voisi myös kokeilla punoksia, kuten kala-luu punokset, sopivaksi ulkoasua, jonka haluat tehdä. Hanki tämä tehtävä myös Keralan saree-kampaukseksi. Tämä voisi täydentää valkoisen sareen täydellistä ulkoasua muutamilla musta / ruskeilla lukoilla ja lisätä charmia.

10. Messed Up Side Braid:

saree hairstyles10

Upea intialainen ilme ja jopa morsiamen ilme, tämä on yksi haalarit tytön saree näyttää hyvältä mitään tapahtumaa ja mahdollisia tilaisuuksia. Tämä on yksinkertainen mehiläinen punos, jossa lakaistaan ​​kaikki hiukset yhdelle sivulle olkapäitäsi ja pidät punokset se rennosti. Kun olet valmis, voit hioa hiukset punoksesta ja tehdä sen näyttävän niin sotkuiselta kuin mahdollista. Tämä todennäköisesti voisi olla intialainen kampa, jonka keskipituus on saree. Astu ulos tyylistä ja luokasta!

11. Sareen hiuspupu:

saree Pics

Tämä on täydellinen luettelo haarnisoista saree, jossa voit tehdä bouffant ja antaa hiuksille enemmän äänenvoimakkuutta. Tämä sopii täydellisesti morsiamen ollessa hänen isossa päivänä upealla saree tai lehenga koska hän aikoo ottaa että pallu yli bouffant. Ota hiuksesi vain puoliksi puoliksi alas tyyliin ja sitten tartu takaisin ja tee sitten pulla. Tämä hiusnauha saree ei koskaan mene pois muodista!

12. Keskellä erottuneet kampaukset Sarees:

saree hairstyles12

Tämän intialaisen kampauksen pitkät hiukset ovat tyypillisesti puolueen tyyppisiä. Jos haluat vain näyttää upealta, yksinkertaisesti keskellä hiustesi ja anna sen ripustaa irti olkapäistäsi. Voit tutustua tähän mukavaan mukavaan ja mahtavalle maang tikaakselle. Tämä on yksi suosituimmista kampauksista Sareen kanssa.

Katso lisää: Intialainen morsiamen kampaukset vastaanottoon

13. Chunky Hairstyle with Veil:

saree hairstyles13

Tämä on kuin tyypillinen bengali-morsiamen ulkoasun kauniin redbindi kanssa otsaan ja sitten paksu jhumkas ja punaiset rannekkeet. Hiustyyli on yksinkertainen mutta upea saree. Tässä bouffantti on valmistettu hieman haaroilta vasemmalla edessä ja sitten puff kiinnitetty hienosti takana. Tämä on yksi perinteisistä kampauksista saree ja voit puhua sitä, vaikka olet vain ystävä morsiamen.

14. Classic Bun kampaukset Saree:

saree hairstyles14

Katsokaa kuinka Kajol on pukeutunut hänen saree ulkoasua ihana ja yksinkertainen kampauksen. Tämä netto ja pitsi pusero näyttää vintage ja romanttinen yhdessä, että kaunis saree. Voit varmasti käyttää tätä kampausta muodolliseen juhliin tai cocktail-puolueeseen. Hänellä on haarautunut hiukset etupuolella ja takana hän on tehnyt mukavan pudotetun pulla. Siisti ja älykäs ulkonäkö! Tämä on ihanteellinen haalarivi partiolle saree-mallissa, joten et haata hiuksiasi ja kaikki pysyvät paikallaan!

15. Side Puffed Hairstyle:

saree hairstyles15

Ei ole välttämätöntä, että saree-kampaukset tarvitsevat vain morsiamen. Katso, kuinka BipashaBasu tekee sen punaisella matolla tyyliin siinä upeassa Anarkali-mekossa. Tämä on saree hairstyle myös yksinkertainen keski jakautuminen puhaltaa kuivattuja hiuksia tyttöjä. Lisätilavuus näyttää kauniilta ja selän kampaukset voivat olla valitsemasi mukaan.

16. Yksinkertainen punottu look:

saree hairstyles16

Niille naisille, jotka haluavat pitää sen hyvin yksinkertaisena ja haalarinsa saree ei ole mitään erityistä tilaisuutta. Tämä on hyvin kaunis ja helppo kampa Sareen. Tässä käytät yksinkertaisia ​​sareeja, ei kovin upeita, ja voit yksinkertaisesti ottaa kaikki hiukset toiselle puolelle ja sitoa mukava ja yksinkertainen, rento punos, joka roikkuu mukavasti olkapääsi yli.

Katso lisää: Kampaukset pitkähihaisille

17. Curly Bun Haircut Sareesin kanssa:

saree hairstyles17

Tämä morsiamen hiustyyli sareeille on yhtä kaunis kuin morsiamen yläpuolella. Tämä haalari hauska hiukset kanssa saree on klassinen kihara pulla. Tässä voit tehdä hiukset ensin kihara ja sitten alkaa kampaus sitä. Kun olet tehnyt, otat kaikki hiuksesi etupuolelta ja sitota sitten normaaliin pullaan. Lopuksi sinun tarvitsee vain vetää ulos kiharat molemmin puolin kasvot pehmeämpi koskettaa.

18. Tyylikäs pukeutuminen kampauksille Saree:

saree hairstyles18

Mikä voi olla parempi kuin hyvä vanha koulu siisti pulla? Tämä on erittäin älykäs ja myös äärimmäisen ikävä kampauksen aihe. Tämä johtuu siitä, että tämä pulla tyyli voidaan tehdä helposti ja ilman apua. Kampaat hiuksesi hyvin ja ota sitten kaikki hiukset takaisin ja sitoudu sitten tiukkaan pullaan mukavasti. Tämä on yksi yksinkertaisin hairstyles on saree.

19. Yksinkertainen Etelä-Intian häät Tyyli:

saree hairstyles19

Tämä Etelä-Intian kampaamo sareeille on täynnä kauniita koruja ja kukkia. Punos on yhteinen kampa ja se on kääritty kukka-kauniin saree. Täältä näet, että tyttö on päättänyt näyttää yksinkertaiselta keskimmäisen poikimisen ja sivukääreisillä hiuksilla, jotka on sidottu pullaan ja punokseen takana. Tämä on yksi täydellinen kampauksen puoli saree liian ja paras hairstyle varten silkki saree.

20. Vintage Curls Hairstyles For Saree:

saree hairstyles20

Tämä on erittäin kuninkaallinen ilme, jossa on vaaleansininen sifonki saree ja helmi-kerroksinen kaulakoru ja miten kaikki on tehty. Sonam Kapoor tunnetaan oikeutetusti fashionista ja hänen hairstyle suunnittelija saree on aivan niin yksinkertainen ja niin wow! Hän on tehnyt yksinkertaisen keskimmäisen jakamisen ja sitten käpristynyt molemmin puolin olkapään pituutta hiuksia hyvin vintage-tyylin kanssa hänen kampauksensa vuoksi saree-lyhyisiin hiuksiin.

21. Side Cliated Hair:

saree hairstyles21

Sonam Kapoor tuo jälleen kerran vaikutuksensa kaikkiin upeaan Sareen ulkoasuun ja sitten tytön seuraavaan kampaukseen. Hän on jättänyt tämän yksinkertaisemmaksi yksinkertaisella ja matalalla sivuliikkeellä ja on kiertänyt hiuksensa hieman hiuksiaan kiinnittäen sen ja tekemään ulkonäöltään miellyttävämmän. Tämä on yksi moderni kampaamo saree.

22. Side Twisted Bun Hairstyle Sareen kanssa:

saree hairstyles22

Kaikkien Heartsin kuningatar Deepika Padukone osaa yksinkertaisesti näyttää siltä, ​​mutta silti vaivattomasti upea. Hän on herättänyt sivukuvioitua lyhyttä kampausta saree. Tämä on hyvin yksinkertaista, koska sinun tarvitsee vain ottaa hiukset toisella puolella ja rullata se taaksepäin taaksepäin ja sitoa sitten löysä roikkuvat pulla harteilla. Tämä on yksi parhaista intialaisista kampauksista sitoutumiseen.

23. Kudottu Crown Hairstyle:

saree hairstyles23

Tällainen upea ulkoasu ja se näyttää niin yhtä vastustamattomalta. Tässä tytöllä on kaikki vihreät lisävarusteet ja mahtava silmämeikki. Tämän kampauksen, mitä sinun tarvitsee tehdä on yksinkertainen ottaa hiukset toisella puolella ja tehdä paksu punos. Vedä se sitten kruunun päälle hiusnauhan päälle ja kiinnitä se pään toiselle puolelle ja sitota sitten Chignon-palo selälle. Tämä on hämmästyttävä kampa Sareen ja raskaisiin koruihin.

24. Yksinkertainen Fishtail Braid:

saree pics hairstyles

Tämä on yksinkertainen hairstyle saree ja on erittäin helppo tehdä samoin. On joskus hyvä mennä hyvin vaivatonta. Täältä sinun täytyy tehdä hyvin yksinkertainen kalkkikivi punos ja tehdä löysä ja anna sen roikkua toisella puolella. Varmista, että kietät punokset sen jälkeen, kun olet tehnyt sen rennomman ulkoasun.

25. Ranskalainen punos:

saree hairstyles25

Klassinen ranskalainen punos ei voi koskaan mennä vikaan lainkaan. Tätä varten sinun täytyy tehdä punos oikealta kruunun osa ja jatka sitten kunnes koko pituus hiukset. Kun olet tehnyt punos hinaaja nauhat hieman tehdä se näyttää epäsiisti, koska tällä tavalla hiukset näyttävät entistä suurempia. Voit koristella nämä punokset kukilla liian, ja se on täydellinen kampa pyöreälle kasvolle saree.

26. Marathi Hairstyle on Saree:

marathi Hairstyle on Saree

Mikä tekee marathin kampauksesta saree eri on mayavalya, helmi jousi lisävaruste, joka kulkee vieressä otsa. Heidän perinteinen kampauksen saree on tyypillinen pulla kukkia ja koruja joidenkin muotoilu edessä hiukset. Se voi olla puff tai kiertynyt kiertely, joka sitten liittyy takana suureen pullaan.

27. Navarin hairstyle:

30 kauniita kampauksia, jotka sopivat hyvin Sareen Tyylit elämässä

Navari on siististi sidottu kampa, joka on viime kädessä pulla hiuksen takana. Se on joskus koristeltu koruilla ja kukilla. Vaikka se voi olla aikaa vievää saada tämä perinteinen kampauksen saree tehty, se on silti kallisarvoinen.

Vinkkejä hiustenhoitoon Sareesin kanssa:

1. Muista aina irrottaa hiuksesi ja tyhjentää solmut. Tämä antaisi paljon tarkempaa ulkoasua. Knot ovat saree-malliston hienoimmat tyylejä.

2. Käytä oikeita hiustuotteita miellyttävässä määrin asettamaan ne paikalleen. Voit kokeilla monia muita tyylejä. Esimerkiksi voit kokeilla kerroksellista ulkoasua. Riippuen siitä, mitä olet pukeutunut ja mitä haluaisit huudattaa, saatat löytää oman kampauksen sareeilla, jotta heidät näyttäisivät niin houkuttelevalta kuin mahdollista. Huomaa aina, että saree, et voi koskaan tehdä virheen kampauksen. Olipa sinulla lyhyitä hiuksia tai pitkät hiukset, kokeilu ei lopu koskaan, ja taivas on raja.

Yksinkertainen Hairstyle for Saree Step by Step:

Jotkut yksinkertaisista haaveista saree ovat todella yksinkertaisia ​​ja menevät hyvin your saree, onko puuvillaa tai silkkiä.

1. Side Braid:

Tämä on erittäin söpö ja yksinkertainen. Näin voit saada tämän.

30 kauniita kampauksia, jotka sopivat hyvin Sareen Tyylit elämässä

  1. Aloita sivuilla. Aloita palmikointi ensin, kun taas varsinaiset hiukset on sidottu erillisiin säikeisiin.
  2. Jatka tämän tekemistä loppuun asti. Ja se on tehty!

2. High Bow:

Tämä intialainen pitkät hiukset haarassa saree on sotkuinen ja juuri tämä tekee siitä kauniin. Tässä on, miten se tehdään.

30 kauniita kampauksia, jotka sopivat hyvin Sareen Tyylit elämässä

  1. Pistä pääsi alas ja aloita punos hiusten takaa. Jälkeen joitakin punoksia, sitoa se bändi.
  2. Nyt, kun sitoudu, jakaa hiukset kahteen ja sitoa vain perhosolmu varovasti.

3. Sareen Open Hairstyles:

Tämä on aina helppoa ja suosikki.

30 kauniita kampauksia, jotka sopivat hyvin Sareen Tyylit elämässä

  1. Harjaa ja kampa hiukset perusteellisesti ja pidä se vapaasti solmuista.
  2. Suihkuta hiuslakkaa kiiltävälle ulkonäölle tai voit myös päättää olla tekemättä sitä.
  3. Aseta lukot etuosaan tavalla, joka osuu osittain kasvoihin ja hiuksiin.

Se kuinka kivaa voit katsoa!

Joten sarjassa ideoita esitetty yksinkertaisia ​​kampauksia saree, mennä rohkeasti kokeilla niitä. Valitse tyylikäs tai vähän sotkuinen, jos haluat, perustuen tilaisuuteen, koska tällä kertaa emme todellakaan halua sinun ajatella kovasti ja rikkoa pääsi täydelliseen kampaukseen saree. Varmistimme, että saimme kaikki tänne tyypillisille intialaisille kampauksille saree, jotkut innoittamana länsimaiseen tyyliin.

Leave A Comment

20 + = 29