30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Alusta alkaen koulusta ja eteenpäin, lantti on ollut turvallinen mennä vaihtoehto kaikille meille tytöt. Ponytails ennen kaikkea ei koskaan koskaan mene tyyliltään ja kerron teille miksi. Poni on ollut yksi ensimmäisistä kampausmuodoistamme, kun hiukset olivat joko liian lyhyitä oikein palmikoille tai liian kauan pitääkseen sen auki. Ponytails olivat ainoa pelastus niissä kiireisissä aamuisin, kun siivekäs silmänympäleikkö otti kaiken aikaa ja hiustenhoito jäi jäljelle. Kotikäyttäjiltä kiireisille naisille, jotka yrittävät sopeutua aikansa toimistoaikatauluun, ponytails ovat olleet jo pitkään aikaan.

Poninhäntä Hairstyles

Jälleen kerran ponytails tulevat esiin, kun etsimme turvallista vaihtoehtoa, että tärkeä toimisto kohtaavat ja tytön yön aikana, kun tarve näyttää hyvältä, on kokonaan kaduttanut aikaasi, heitit hiuksesi ripustukseen ja poistut nopeasti. Yksi muutakin niin haluttavaa ponia kohtaan on helppo tapa, jolla niin monta muunnelmaa voidaan luoda yksinkertaisesti temppuja ja vinkkejä, jotka indeksoivat hihasi. Tässä meillä on luettelo joistakin parhaista ponytail-ideoista, joita voit toteuttaa piristämään arkipäivääsi.

Onko huono hiukset päivä? Me kaikki kohtaamme sen jossain vaiheessa tai toisella, joten ei ole mitään huutoa liian kovaa. Mitä voit tehdä on saada hiuksesi ylös ja mennä, tehdä poni kierre ja katsoa, ​​miten "wow" maailma.

Poni hairstyles - Main

Miksi ponihäntä?

  • Helppo hallita koko päivän
  • Sinun ei tarvitse vaivautua hiuksista, jotka häiritsevät kasvosi
  • Voit keskittyä työhösi ja muihin tehtäviin
  • Se istuu siististi ja silti
  • On tyyli-ilmoitus

Kaikki mitä tarvitset on pieni mousse tai styling geeli, mieluummin kasviperäiset lajit ja temppu sitomalla ponihäntä tulee läpi.

1. Pulla puolella:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Kerää kaikki hiukset harjan avulla yhdelle kulmalle tai sivulle. Käytä nauhaa pitämään sen yhdessä ja anna poni laskea. Jos hiukset ovat enemmän kuin olkapään pituus, päästä pulla. Chic, helppo, hallittava ja erittäin tyylikäs sanomme

2. Pony punottu:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Pään molemmin puolin kerää kaikki hiuksesi ja vie se takaisin, mutta lähellä niskan napaa. Anna sen jäädä irti ja laske jäljellä, pitämällä se kiinni bändin tai kouristuksen. Täydellinen illanviettoon, kun sinulla ei todellakaan ole aikaa nukettaa hiuksiasi

Katso lisää: Helppo Messy Ponytail Hairstyles

3. Korkea ja sileä:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Kampaa kaikki hiukset, kaikki osat alustaan ​​kruunuun, sivuihin ja haaraan kruunuun. Nyt ota bändi samanvärinen kuin hiuksesi, tuo bändi kruunuun ja kiinnitä hiuksesi. Anna hiusten laskea suoraan, ikään kuin se olisi kevätjoki pään kruunusta.

4. Balloon Pony Tail:

Ballon ponytail

Tunnetaan myös PRINCESS JASMINE näyttää, sitoa kaikki hiukset pään takaosaan bändillä varmistamaan hillo. Nyt eri pituuksilla napata joukko ja kiinnittää bändillä, keskellä tulee automaattisesti paisunut antaa sille pallon muodon.

5. punottu poni:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Kummallakin puolella tehdään kaksi tasoa, ohut ja pitkä. Nyt kampa hiukset keskellä ja tuo molemmat pallot kartiomuuteen keskellä pään takana. Anna hiusten laskeutua alas ja anna punokset muodostaa keskenään sekamäinen solmu.

Katso lisää: Side Ponytail kampaukset

6. Lady GA-GA Bow:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Kerää kaikki hiukset kruunuun ja solmi yhteen bändin kanssa. Ota kaksi eri osaa kummastakin puolelta olevasta nokasta ja vie ne pään yläosaan puolikiertokuvioon. Kiinnitä päät pylväät, jotta ne pysyvät koko päivän ajan. Nopea ja helppo!!

7. Tyylikäs ja matala:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Jotta nopea ajaminen ruokakauppaan, sinulla ei olisi aikaa hemmotella hiusmuotoa. Mitä sitten voit tehdä on saada kaikki hiukset nippu, tuoda bändin kaulan nape ja väännellä sitä pitkiä lukkoja. Anna loput laskeutua harteille vyötäröön ja päästä pois.

8. Messy And Low:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Hanki suorastaan ​​tuhma ja leikkisä sekaisin ja matala ulkonäkö. Sinun ei edes tarvitse kampaa hiuksiasi tähän, mutta silti näyttäisi upealta kuin koskaan. Anna kaikki hiukset kampaa sivulle, anna hiusten takaosa, joka on erillinen leikkaus sidottuna kaulaan. Etureunan pitäisi olla geeliytynyt ja tasainen tai aaltoileva. Tyylikäs ja tyylikäs, mutta puhuu tuhma.

Katso lisää: Söpö Ponytail kampaukset lyhyille hiuksille

9. Pony Crown:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Melkein pöydän linjoilla, mutta ei vielä, kun kampaat hiuksesi kruunun ponipehuksi, anna sen pallot palloksi, josta vedä muutama lanka pudottamaan pään yli. Se antaa myös kauniin suihkulähteen aura. Täydellinen illanviettoon ystävien tai cocktail-puolueen kanssa.

10. Beach Girl:

Poninhäntä hairstyles 10

Kerää kaikki hiukset kuten haluat ponihännän tekemisessä, anna hiustenne sivuille olla löysät ja vapaat. Ota nyt vapaat sivut ja kiertele sitä pitkin hiuksia keskellä, jossa ponihäntä on jo olemassa, kiertää kiharoita hieman vääräksi ulkoasuksi ja voila olet valmis pajama-juhlille.

11. Lets Do Half Twist:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Puoli kierre on yksinkertainen ja helppo. Olkoon hiusten keskelle pudota suora ja matala, kun taas sivut on kerättävä temppelistä keskelle. Jätä se epämukavuudeksi!!

12. Awesome Triplets:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Jaa hiuksesi neljään osaan, kaksi puolelta, yksi edessä ja yksi takana. Anna hiusten takaa pudota. Kerää sivut ja laita kaksi kpl. Tuo pallot sivulle eteen, jossa löysät suorat hiukset putoavat kasvosi yli. Kerää ne kaikki pyöreät niitit, käytä tappi ja varmista häikäisemätön ulkonäkö kruunun yläpuolelle. Tämä on puolikiinteä etsiä päiviä, jolloin sinulla ei ole aikaa pestä ja kuivua.

13. Drunken Loose Pony:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Ei aikaa pestä ja kuivaa, käytä humalassa löysää ponia nähdäksesi sinut läpi päivän. Sinun ei tarvitse kampaa hiuksiasi, kun märät kädet kokoavat kaikki hiukset sivulle, oikealle tai vasemmalle. Nyt anna hiukset kiinnittyä matalaan makaavaan solmuun korvan lähellä ja anna hiusten laskea, kun laitat bändin sen varmistamiseksi. Olet valmis lyömään tiellä.

14. Twins:

30 erilaista Ponytail kampaus Tyylit elämässä

Mahtavat kaksoset pään päällä, täydellinen kampauksen koulun tyttö näyttää. Kyllä, ei ole syytä aliarvioida viattomuutta, jolla on kaksi poniurua molemmin puolin päätä. Mene eteenpäin ja kokeile niitä, pajama party special.

15. Triplets:

poni hair

Haluat olla hieman nuorempi sydämestäsi, tee yksi ponihäntä pään molemmin puolin ja toinen kruunu. Anna heidät viemään kolmea irti, voit käyttää värikkäitä lisävarusteita ja antaa heille tyylikäs kosketus.

16. Making it longer:

eri ponytails1

Kaikissa näissä kerroissa olet ajatellut urheilua pitempään ja vahvempaan poniin ja kaikkiin aikoihin, kun odotit hiuksesi kasvavan pidempään, kaikki olisi sen arvoista nyt, kun näet tämän mahtavan tempun kasvattaaksesi poniasi kauemmin odottamatta sitä varten. Temppu tässä on segmentti hiukset kahteen osaan siten, että yksi osa on nyt päällekkäin. Yhdistä molemmat osat poniin ja pistä sitten hiukset paremmin.

17. Duchess Pony:

eri ponytails2

Tämä on klassinen hollantilainen ja köysi punosilkukelkkainen kampa, jossa sen sijaan, että värjätään punos päänahkaa pitkin, valmistamme kierretyt köyden punokset, jotka erottuvat kruunusta alaspäin. Aloita erottamalla etuosan lukko kahteen ja sitten köysi punos se ja jatkaa lisäämällä siteitä ja hiuksia, kun menet alas. Loppujen lopuksi kerää hiukset ja poni se ylös.

18. Tie Wrap:

eri ponytails3

Tämä on yksinkertainen lantionkipeä, mutta mikä tuo uutta makua tähän ulkoasuun, on kääre tai solmio, joka menee niin hyvin hiusten värin kanssa. Voidaan usein erehtyä hiusten solmioksi, mutta sen takana oleva totuus on melko yksinkertainen ja helppo. Tämä on uusi tyyli, jota on käytetty laajalti monissa tarkoituksissa. Kun poni on sidottu, vie hiuslenkki alemmasta ponnahdusnauhasta ja kääri sen sitten solmuun. Varmista, että kiinnität sen myös.

19. Wrap Around:

eri ponytails4

Aloita segmentoittamalla hiukset keskeltä. Kiinnitä hiukset toiselle puolelle pehmeälle sivuponjalle. Kun muut hiukset toisella puolella alkavat kääntyä hiukset niin, että päädyt kolmella kierroksella tuulta puolelta. Kun kiertäkää lukot, jatka niiden lisäämistä sivuponkeihin ja kiinnitä ne.

20. Kauniit nauhat:

eri ponytails5

Yksinkertainen lisävaruste puhuu tuhat sanaa, ja täällä meillä on juuri oikea lisävaruste, joka tukee yksinkertaista lanttua. Kiireisten aamujen kanssa sinun tarvitsee vain kerätä hiuksesi, sitoa yksinkertainen lantikka ja sitten lisätä yksinkertainen nauha solmupäässä tehdä poni ihailtavaksi.

21. Wrap In:

eri ponytails6

Saada tämä lantion kampauksen aloittaa jakamalla hiuksesi kahteen. Jos sinulla on ylimääräinen käsiparin auttaa sinua, tämä ulkoasu olisi siistimpi ja näkyvämpi. Kun hiukset on erotettu, käynnistä käämitys ja hiukset hiukset kummallakin puolella. Yhdistä ne napaan, jossa sitoudut poniin. Tämän jälkeen voit käyttää kampauksen ympärille myös.

22. Diagonal Look:

eri ponytails7

Käyttämällä pehmeitä ranskalaisia ​​punoksia täällä on kaunis poni kampaus, jonka lapsesi voi valita hänen koulupäivänsä ajan. Koko hiukset on tehty ranskaksi punoksiksi, mutta ennen tätä sivulukitus pidettiin erikseen. Kun kaikki hiukset on tehty, kerää hiukset ja tee poni siitä. Lisähiuksia voidaan nyt käyttää diagonaalisesti.

23. Roped Braid Pony:

eri ponytails8

Aloita yksinkertaisesti sitomalla hiuksesi tavalliseen poniin. Jätä etulukot menetykseen tarpeen mukaan ja käynnistä sitten ponnahdus kääntymäksi köysipunokseen. Irrota hiukset kahteen osaan ja aloita sitten kierrä ne molemmat erikseen. Kun koko se tehdään, kierrä ne yhteen ja kiinnitä se solmimalla.

24. Purskeponi:

eri ponytails9

Tätä varten sinun on sitouduttava alhaiseen poniin, joka ei edelleenkään ole liian tiukka eikä liian hukkaan. Saadaksesi tämän ulkoasun, aloita matala ponio ja työnnä sitten sormet alhaalta ja luo kulku tai reikä juuri hiusliitoksen yläpuolelle. Ota poni loppuun ja kierrä se reiän läpi. Toisin kuin tässä kuvassa, sinun ei tarvitse panna sitä, mutta varmista, että tuulettelet silmukan.

25. Fishtail Braid Pony:

eri ponytails10

Tee kalkkikivi punos, aloita lajittelemalla hiukset kahteen osaan. Ota nyt lanka ulkosivulta ja sekoita se toisen puolen sisäpuolella. Käytä nyt toista osaa ja toista prosessi. Aloita kuitenkin kruunusta tai puolivälissä ja lopeta punos napeesi. Pony loput hiukset.

26. Side Braid:

eri ponytails11

Saadaksesi tämän ulkoasun, aloita sekoittamalla punos poniin. Voit valita ranskalaistyyliset punokset tai yksinkertaiset punokset. Aloita pään yhdestä kulmasta ja jatka koko sivulle. Ennen tätä voit halutessasi valita pienen buffin edessä. Nyt kun punos on tehty, lisää se poninaviin. Saatat jopa haluta jatkaa punostaa koko pituudelta poni.

27. Bubble Pony:

eri ponytails12

Saadaksesi tarkan ulkoasun, aloita hiusnauha päähän. Näin kaikki hiukset vedetään takaisin siistiin niin, että nyt voit vapaasti työskennellä omassa tilassa. Aloita sitten yksinkertaisella poninolla ja käytä kääreen menetelmää. Jatka samaa koko pituudeltaan poni sidonta- ja kääreen menetelmällä. Lopuksi. Päätä ulkonäkö parantaen hiuksia lisäämällä kuplia.

28. Sekoita ja ottelu:

eri ponytails13

Aloita Ranskalla muotoilemalla hiuksesi ja sekoittamalla se sitten erilaisilla lisävarusteilla. Paras osa tästä kampauksesta on kyky sopia yhteen erilaisten kiinnittimien ja kasvotyyppien kanssa. Sekoitus ja yhteensopivuus on aina ollut osa räätälöityjä kampauksia, jotka kaikkien esikylläisten kampausten mielestä ovat parhaita, koska sen ansiosta voit luoda sidoksen kampaillesi, jota tykkää ei voi tehdä ennen valmistettua kampausta. Sekoitusta ja ottelua voidaan käyttää kaikissa tilanteissa ja sitä voidaan käyttää ylös tai alas valitsemaanne.

29. Fishtail Look:

eri ponytails14

Tämä kampaus on täydellinen nuorille tytöille, koska se on erittäin lapsellinen tunne sitä vaikka kampauksen voi käyttää myös ikääntyneitä naisia. Lisävarusteet näyttävät hyvältä kalahaun kampauksen kanssa. Se on aivan ainutlaatuinen, koska kukaan muu kesä ei ole erityisen tykkää tästä. Lisävarusteita, joita voit käyttää tällä tavalla, on ehdottoman upea ja se on osoitus siitä, että pitkät hiukset ovat parasta naista, jota nainen voi vetää pois. Fishtail-ilme varmasti aiheuttaa suuren sekaannuksen joka tapauksessa, että haluat käydä milloin tahansa.

30. Käänteinen poni:

eri ponytails15

Monimutkainen käänteinen poni käytetään eniten laajasti häät aikana, koska sen kykyä kunnioittaa jokaisen sivustakatsojan. Monimutkainen käänteinen punos kestää kauemmin loppuun ja vaatii runsaasti ylläpitoa pitämään yllä, mutta päivän lopussa se on suuri kampaus mennä. Monimutkainen käänteinen poni on ehdottomasti tappaja kampaus muille muodollisille tilaisuudelle samoin. Hairstyle vaatii hieman laajaa työtä tekemään kuin mikä tahansa muu käänteinen rattaus, mutta se vaatii vain vähän tai ei lainkaan kunnossapitoa. Voit käyttää tätä kampausta tietyillä nauhoilla tai leikkeillä, jotka haluamme tehdä siitä vielä paremman. Käännetyt ponnahdusnauhat ovat upea testamentti monien ponytailien monille eri tavaroille, joita sinulla on itse asiassa käytettävissäsi. Voit työskennellä lukuisilla vaihtoehdoilla, koska alaluokkien määrä on yksi hairstyle ja lopussa päivän voit varmasti löytää kampaus sopii kasvoille tyypit ja joka lajitella kaikki muodolliset ja sosiaaliset tarpeet. Joten ota aikaa ja valitse viisaasti saadaksesi parhaan näköisen.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

43 − 40 =