30 erilaista nupukampanjatyyppejä naisille Intiassa

Vankan päivän jälkeen palataan talomme perheelleni. Emme halua taipua ja täydellistä, sillä olemme koko päivän. Olemme rentoja ja olemme vain itseämme. Koska olemme mukavampia kodissamme, meidän on käytettävä myös rennompaa vaatetta. Siksi nighty on suosikki kaikkien naisten keskuudessa.

Eri Types of Nighty Designs for Women in India

Kauluspaidat Naisten ja tyttöjen mallit:

Yöpaineen valitseminen voi olla iso juttu. Etenkin ensimmäisenä iltana morsiamena. Monet naiset pyrkivät löytämään täydellisen yöllisen. Etsi täydellinen istuvuus sopivan mukavuuden avulla. Pidä tärkeänä yön kulumista, sillä yhtä tärkeää on näyttää hyvältä, vaikka vain nukut. Tässä on 30 parasta, miellyttävää yöasentoa, joka sopii naisille ja tytöille.

1. Satin Cloth Nighties:

Satiini nighty

Se on nimi; Satin nighty on valmistettu satiinimateriaalista. Se on sileä ja aistillinen. Se lisää lisäominaisuutta. Se on erittäin mukava ja täydellinen rauhallinen yö. En suosittele sitä kesistä, koska se ei liota hiki eikä voi antaa ihottumaa. Jos sinulla on ilmastointi, niin tämä paras vaihtoehto nukkua sisään.

2. Yksinkertaiset Soft Cotton Nighties:

Puuvilla nighty

Cotton nighty on intian naisten suosikki yöpuku. Se on valmistettu pääosin puhtaista puuvillasta. Se on useimmiten etupuoli painikkeilla tai vetoketjulla. Ne tulevat kaikkiin väreihin, joista voit ajatella. Saat kaikentyyppisiä tulosteita ja tyylejä tämän tyyppisissä yöpeitteisissä. Koska keski-ikäiset naiset suosivat sitä, sitä kutsutaan myös nimellä "aunty nighty".

Lue lisää: Naisten puuvillapaidat

3. Cloth Lycra -naulakot naisille:

Lycra nighty

Lycra nighty on yöpukuinen Lycra-materiaalista. Tätä materiaalia käytetään myös t-paitojen valmistukseen. Lycra-nukka on enimmäkseen polven pituutta. Ne ovat fancy ja enimmäkseen kuluneet nuorten teini-ikäisten. Ne ovat keskipitkä ja kehon asento. Se on ihanteellinen intialaiselle säälle, koska se imee hikeä.

4. Ladies Nighty Pajama:

nighty pyjama

Monet naiset käyttävät mieluummin pimeää pajamaan kanssa. Se on enimmäkseen lyhyt ja tyylikäs. Se on moderni Intian naisten valinta. Tavallisesti se on pajama-paita. Joskus myös t-paitoja tyyliin yöpyy. Tämä yöaikainen on ihanteellinen talveksi ja PMS: n aikana. Se on mukavin vaihtoehto.

Katso lisää: Suunnittelija Nighty Designs

5. Shortsit Nighty tytöille:

nighty shorts

Housut, jotka ovat kuluneet shortseilla, pidetään tyttöjen tyylikkäinä vaihtoehtoina. Jos haluat mukavuutta ja tyyliä, niin tämä on paras vaihtoehto. Ne ovat enimmäkseen lacy ja aistillinen. Tyyliä käyttävät nuoret tytöt ja morsiuspuvut. Heillä on lyhyet hihat. Ne ovat erittäin tyylikäs ja tyylikäs.

6. Girls Nighty Capris:

nighty capris

Puserot caprisin kanssa on keski-vasikan pituus pajamaa, joka on yllään. He ovat teini-ikäisiä. Se ei ole liian lyhyt eikä liian pitkä, joten se on täydellinen tytöille, jotka elävät suuressa perinteisessä perheessä. Ne on valmistettu erittäin viileillä tulosteilla ja tyyleillä. Ne ovat enimmäkseen puuvillaa.

7. Naisten pitkähihainen:

pitkä nighty

Pitkä yöasento on täysi pituus yönä varpaisiin saakka. Niitä käytetään useimmiten kaikista intialaisista naisista. Ne ovat painettu puuvillaa enimmäkseen. Joskus se on tehty lycra tai satiini. Se on enimmäkseen hihoilla. Mutta joskus naiset haluavat hihattomat tai spagettihihnat kesinä. Tämäntyyppinen yöpyminen on hyvin perinteistä ja kulutetaan yhteisessä perheessä. Vanhainvaatteita mieluummin suosivat myös heitä.

8. Naisten lyhyet koivikot:

Lyhyt nighty

Lyhyt yöllinen on pituutta puoliväliin asti. Se on lyhyt ja seksikäs. Useimmiten halvat morsiamet ensimmäiselle yönsä ja kuherruskuukausilleen. Ne ovat enimmäkseen pitsiä ja valmistettu satiinimateriaalista. Se on joskus tehty pitemmälle t-paidan normaalille kulumiselle. Ne voivat olla hyvin morsiamen, mutta se on täydellinen kuumille kesille, varsinkin jos sinulla on oma huone.

Katso lisää: Erikoisliivit ensimmäiselle yölle

9. Brides Nighty mekko:

Pukeutua nighty

Puku yöasentoinen on polvipituinen yökyöpeli. Se on suosikkini tyyppi yöpymisestä. Voit tehdä kaiken työnne siinä. Jos se on kylmä yö, käytä pyjamaa sen alapuolella. Se on tyyli, joka sopii jokaiseen kehon tyyppiin. Ne ovat enimmäkseen puuvillaa. Saatat löytää muutamia satiineja myös laces on ujo morsiamet.

10. Naisten V-kaula Nighty:

V-aukko nighty

V-kaula-aukolla on V-kaula. Se on enimmäkseen syvä kaula pitsiä. Se on enimmäkseen satiinia ja mukana on hienoja leikkauksia. Löydät monia värejä niissä. Ne vaihtelevat vaaleista pimeisiin väriyhdistelmiin. V-kaula-iltahämärää käyttävät myös uudet äidit syöttämään vauhtia mukavasti.

11. Bridal Nighties Wedding Night:

morsiamen nighty

Nimensä mukaan morsiuspuvut ovat yllään morsiamet ensimmäisinä iltoina. Ne ovat enimmäkseen seksikkäitä ja aistillisia. Useimmat morsiamet haluavat tummia värejä. Ne ovat enimmäkseen satiinia. Se on eri tyyliä. Pituus on enimmäkseen polven pituus. Heillä on nauhoja ja pikkuhousuja, joissa on vain vähän leikkauksia, lisäävät vain seksuaalisuutta.

Lue lisää: Romanttiset mallit huovista morsiusneitoille

12. Houkutteleva Lace Nighty First Night:

viekoitteleva lace nighty

Houkutteleva pitsi yökyylinen on yökyöllinen morsiamenne ensimmäisinä iloina ja kuherruskuukauden. Ne ovat lyhyitä ja virtaavia. Heitä pyydetään kiinnittämään puolisoa. Ne ovat enimmäkseen pitsiä ja sifonkiä. Suurimman osan ajasta he tulevat vaatteilla, koska se on hyvin paljastavaa. Se ei ole tulosta. Mutta harva leikkisillä on kukkainen tuloste.

13. Vauvan nukkenauha naisille:

Vauva doll nighty

Vauvan nukke yöasua on lyhyt yö, joka on muotoiltu vauvanvaippana. Se on sovitettu rintaan ja virtaava vyötäröstä loppuun asti. Ne ovat enimmäkseen hihaton nuudelihihna. Hihnat ja nauhat ovat todella houkuttelevia. Se kuluu monien näyttelijöiden elokuvien. Se on erittäin tuhma ja saa kaiken tarvitsemasi huomion.

Lue lisää: Vauvan nukke Nighty Designs

14. Täyspitkät lippaimet:

Lipsahdus nighty

Slip nighty on spagettihihna, polvipituus herehattu. Se on enimmäkseen pehmeää ja mukavaa. Ne ovat saatavana kaikissa väreissä. Suurin osa slip nighty on kuluneet kylpytakit. Slip nighty on nauhoja lisätä ylimääräinen reuna. Se on läsnä jokaisessa naisten vaatekaapissa. Nämä on valmistettu satiinimateriaalista.

15. Kaunis Peignoir Nighty Set:

peignoir nighty set

Peignoir-yöpymispaikka on virtaava yökyöpeli. Se on polven pituus. Siinä on keula edessä. Se on peräisin vintage-kokoelmasta. Ne valmistettiin satiinista ja sifonista. Ne kiinnittyvät jousella, joten et päädy, päästät nukkumaan. Sitä kutsutaan asetukseksi, koska se tulee vaatteella. Hihat ovat sateenvarjohylsyt. Joskus on hihansuutä.

16. Ladies Nighty Kimono:

Kimono nighty

Kimono nighty on kuin kimono, perinteinen japanilainen asu. Ne kääritään vyön avulla vyötäröön. Ne ovat löysät ja mukavimmat. Ne on valmistettu puuvillasta, vaikkakin perinteisesti se on valmistettu pehmeästä silkistä. Ne ovat polven pituutta koko pituudeltaan. Tämä iltapuvu on kulunut, jos aiot nukketa vanhinten tai perinteisen ympäristön.

17. Kaftan Loose Nighties Moms:

Kauhtana nighty

Kaftan nighty on kaftan-tyyppinen yöasentoinen. Se on suosikki odotettavissa olevilla äideillä. Ne ovat löysät ja hyvin tilavat. Ne on valmistettu puuvillasta. Ne tulevat monissa tulosteissa. Ne ovat pääosin täyspitkät. Monet Intian naiset pitävät siitä. Sen voi käyttää myös plus-kokoisia ihmisiä. Useimmiten he ovat tyylikkäitä jousilla.

18. Trendikäs viktoriaaninen nighty:

viktoriaaninen nighty

Victorian yöpyminen on yökyyttistä Royal ja Dutch perheen naarailla. Se on perinteistä yökyötäistä. Siinä on pitkät hihat. Pituus on myös täynnä. Se on enimmäkseen puuvillaa. Siinä on nauhat ja röyhelöt. Voit käyttää lämpöä niiden alapuolella koleilla yötä. Se on erittäin tyylikäs ja helppo. Sinulla ei ole kompromisseja näiden mukavuuksien suhteen.

19. Flannel Naisten Nighties Winter:

Flanelli nighty

Flannel nighty on täysin neulottua yöpymään. Se on enimmäkseen villaa. Ne ovat lämpimiä ja pitkiä. Se on täydellinen talviyönä. Heillä on kaulus ja taskut. Se on mukava ja paras PMS: n aikana. Ne ovat myös pyjamien kanssa.

20. Negligee Ladies Nighty:

Aamutakki nighty

Negligee nighty on nimensä kautta melkein merkityksetön. Se on valmistettu pitsiä koko. Se on lyhyt lantioon asti. Voit käyttää sitä erityisissä tilaisuuksissa. Heidän on tarkoitus saada huomiota. Joten jos haluat houkutella puolisosi, niin tämä on paras vaihtoehto sinulle. Se tulee pääosin vaatteisiin. Voit valita väreistä.

21. Pitkähihainen T-paita Teini-ikäisille:

pitkä t-shirt nighty

Pitkä t-paita yöasento on polvipituinen yöpuku, joka on valmistettu t-paidan materiaalista. Heillä on erilaisia ​​tulosteita. Monet nuoret tytöt käyttävät sitä. Se on leikattu helpottamaan kävelyä ja istua, mikä antaa sinulle lisää mukavuutta nukkumaan sisään. Se on hieman samanlainen kuin maxi mekko. Sinulla on myös funkyja, joilla on sarjakuva.

22. Camisoles ja shortsit Nighty Set:

camisoles and shorts nighty set

Camisoles, joka on myös takki, on yllään lyhyillä vaatteilla. Se on kunnes vyötärö spagettihihnalla. Se on enimmäkseen satiinia. Siinä on syvä kaulanauhoja. Se on erittäin tuhma yöasuja. Se on täydellinen kuumille kesille. Voit käyttää vaatetta, jos haluat poistua sängystä ja osallistua ovikelloon.

23. Wrap Robe Nighties naisille:

wrap robe nighty

Päällystysvaate yöasua on hihaton yökyöpuku, jonka ympärillä on kaapu. Kaikkien on suositeltavaa, joka joutuu ottamaan maitoa maidontuottajalta. Tämä tyyppi on tyylikäs ja erittäin tyylikäs. Sitä voidaan käyttää kaiken ikäisenä. Se löytyy merkittävästi jokaisen naisen vaatekaapista.

24. Useita Piece Nighty -kuvia:

moninkertainen piece nighty

Monikappaleenauhoja on yökyöpeli, jota morsiamet rakastavat. Voit käyttää sitä eri tyyleissä. Se voi olla negligee yöasuja, camisoles ja shortsit, V-kaula yöinen ja monia muita yhdistelmiä. Se on enimmäkseen satiini tai sifonki. Useimmiten se lahjoittaa joku morsiamet. Se säästää rahaa, koska sinulla on monia tyylejä.

25. Sensuous Playsuit Nighty:

Aistillinen playsuit nighty

Jos olet menossa kuherruskuukausiin, niin aistillinen leikki puku yöasento on paras vaihtoehto. Se on leikkisä ja tuhma. Se on lyhyt ja pätevä. Se on hienoa. Se on enimmäkseen sifonki ja pitsi. Se tehdään useimmiten yhdistelmillä. Se on enimmäkseen lyhyt lantioon asti. Heidän on tarkoitus houkutella puolisoa.

26. Teddy ja Teddiette Naisten rintaneula:

Nalle and teddiette nighty

Teddy on yksiosainen yövaatteita. Se on yhdistelmä takki ja neuletakki, joten nimi camiknickers. Teddiette on irrotettava sukkanauha. Se on erittäin houkutteleva ja seksikäs. Se on moraali uudessa morsiamen vaatekaapissa. Ne ovat uusi asia kaudella. Se on hieman rohkea Intian markkinoille.

27. Naisten hihaton kesätyö:

Hihaton nighty

Intia tunnetaan kuumista kesistä. Tällaisen korkean lämpötilan aikana haluaisit nukkua mukavimmissa vaatteissa. Hihaton yöainen on paras vaihtoehto. Se voi olla yksinkertainen hihna tai spagetti. Siinä on kaikki nauhat ja röyhelöt, lisäämällä seksuaalisuutta.

28. Tyttöjen kesähoito:

Kesä nighty

Kesät voivat olla erittäin ärsyttäviä, varsinkin nukkumaan. Kesäyö on löysä ja mukava. Ne on valmistettu hengittävästä puuvillasta. Ne ovat virtaavia ja niittejä. Se on useimmiten lyhyt ja sitä voidaan käyttää pohjalla tai ilman. Ne ovat polven pituus reiden keskelle. Puuvilla, jota käytetään tekemään tämä iltapäiväinen, on itsetulostus ja tulee vaaleisiin väreihin enimmäkseen.

29. Lace Chemise Nighty:

Pitsi chemise nighty

Pitkähihainen yöasennos on lyhytaikainen, kunnes vyötärö. Se on kulunut shortseilla ja pyjamilla. Lapset, tytöt käyttävät sitä nukkumaan. Lisäämällä kaikki pitsi tulee erittäin houkutteleva. Ne on myös kiinnitetty rinnan alle jousilla. Ne ovat enimmäkseen hihaton nuudelihihna. Ne tulevat kaikissa väreissä. Viini ja persikka ovat suosikkini.

30. Plus Sized Nighty naisille:

Plus sized nighty

Kaikki plus-kokoiset naiset joutuvat tyytymään täysipituiseen yökyyliseen tai kahtaiseen tai kimono-nukkeeseen. Joten heille, plus kokoinen nighty on tehty. Ne ovat erittäin mukavia ja eivät kovin kehon halailuja. Ne lisäävät myös oikeaa seksitystä. Nauti lajike ja kirjoita tähän luokkaan. Se on enimmäkseen venytettävää satiinimateriaalia.

Se on kysymys valinnasta, ja tyyli naisten valita kesyjä. Se riippuu myös asuinpaikasta, missä hän käyttää. Olen varma, kun aloitat ajattelun, saat lisää valintoja valitaksesi sisään. Tämä luettelo auttaa sinua käsittelemään tehtävää valitsemalla yön kulumista. Vaikka yöllinen on aina harkittava huolellisesti ennen valitsemista. Älä anna periksi mukavuustasi ja tyyliäsi, koska sinun on syytä nukkua niissä.

Tallentaa

Leave A Comment

89 − 81 =