30 Amazing sinappiöljyn edut ja käyttötarkoitukset Tyylit elämässä

Oletko koskaan käyttänyt sinappiöljyä? Etkö tunne sinappiöljyn etuja? Markkinoilla on niin paljon öljyjä, jotka ovat hyödyllisiä ihmisille, mutta tänään keskustelemme sinappiöljyn hyödyistä. Sinapin öljyä mitataan öljyksi, jolla on alhainen tyydyttynyt rasva arvioituna ylimääräisiin ruokaöljyihin.

sinappi oil benefits

Tyypit Sinappiöljy:

On pääasiassa kolmenlaisia ​​sinappiöljyä ja ne ovat seuraavat.

1. Rasvainen kasviöljy: Tulee siementen painamiseen.

2. Eteerinen öljy: Valmis murskaamalla siemenet vastaavat niitä vedellä ja uuttamalla öljy tislaamalla.

3. Sinappiöljy: Valmistettu infusoimalla sinappi-siemenet poistamalla muut kasviöljyt.

Sinapinöljyä on käytetty vuosisatojen ajan elintarvikkeiden säilöntäaineena, ihmehoitona - kaikki on edelleen hengenahdistusta. Sinapinsiemeniä käytetään valmistettaessa tummaa kellertävää sinappiöljyä, joka sisältää rasvahappoja ja proteiineja.

Se on omegalpha-3: n ja omegalfa-6-rasvahappojen varakas perusta, joka sisältää E-vitamiinia, mineraaleja, antioksidantteja jne., Jotka hyödyttävät kehoa ravitsevaa ravitsemusta. Se on eräänlainen rasva, joka sisältää 60% monityydyttymättömiä rasvahappoja (MUFA), 21% monityydyttymättömiä rasvoja (PUFA) suhteessa 12% tyydyttyneisiin rasvoihin. Sinappiöljy sulkee Glucosinolaatin, joka toimii pääasiassa mikrobien vieressä ja sisältää öljyn kuntotuloksen.

Sinappiöljy hyödyt ja käyttö iholle, hiuksille ja terveydelle:

Sinappiöljyn käyttö menee vuosisatojen ajan. Sinappiöljyllä on monia käyttötarkoituksia ja korjaavia etuja, joita käytetään ruoanlaitossa ja hierontaöljyinä. Katsotaanpa joitakin näitä käyttötapoja ja etuja sinappiöljystä iholle, hiuksille ja terveydelle .

1. Ruoansulatuskanavan terveys:

Tämä öljy on erittäin vahva tonic. Koska se on erittäin voimakas stimulaattori, se on erityisen onnistunut motivaamaan erittymistä, liikkumista ja imeytymistä. Sinappiöljy herättää ruoansulatusta elvyttämällä sappinvalmistusta sekä mahahappoa maksaan ja pernaan. Silti elimistöjärjestelmää innostuu sinappiöljyllä, koska suoliston peristalttinen liike inspiroituu. Sinappi etenee starteriksi ja lisää nälkää sekä varovainen ruoansulatuskanavan häiriöitä. Se ärsyttää mahalaukun ja suoliston sisäistä pinnoittamista sekä simuloi nälän tuoksua tarjoavia ruuansulatusmehuja. Sinappiöljyssä kypsennetty ruoka on helpompaa sulattaa, koska se tuottaa entsyymejä ja saa ruuansulatusmehut virtaa.

2. Inspire Hair laajentuminen:

Hieronta päänahkaa sinappiöljyllä stimuloi hiusten kasvua kasvattamalla verenkiertoa päänahassa. Se on täynnä vitamiineja ja mineraaleja, pääasiassa runsaasti beetakaroteenia. Tämä beetakaroteeni muuttuu A-vitamiiniksi, joka on erinomainen hiusten kehittymiselle. Lisäksi se sisältää rautaa, rasvahappoja, kalsiumia ja magnesiumia, jotka kaikki tukevat hiusten kasvua. Oleihappo ja linolihappo ovat rasvahappoja sinappiöljyssä, joka on tehokas päänahassa hierottaessa. Se stimuloi hiusten follikkeleita, lisää verenkiertoa ja rohkaisee hiusten kasvua ja estää hiustenlähtöä.

3. Paranna himoa:

Ylivoimainen terveys riippuu suuresta määrästä. Sinappiöljy etenee alkupaloina inspiroimalla vatsan mahalaukun mehuja. Se lisää nälän suoliston päällystystä turhauttaen. Siksi ne, jotka ovat vailla ruokahalua, voivat ajatella käyttävän sitä ruokaöljynä. Koska öljy auttaa ruoansulatukseen, mahavaivat menestyvät ja korvataan hyvällä ruokahalulla, joka on välttämätön terveelle keholle.

4. Ihottumien ja infektioiden hoito:

Antibakteeristen ja anti-sieni-ominaisuuksien ansiosta sinappiöljy on hyödyllinen ihottumien ja ihosairauksien hoitamiseksi, joten pysäytä ihosi kuivumista, tasoitusta ja kutinaa. Sinappiöljyn virkistävä hieronta hieronta puhdistaa myös ihon kasvavan verenkiertoa. Lisäksi anti-inflammatoristen ominaisuuksiensa vuoksi se onnistuu pudottamaan ihon tulehdusta ja helpottaa leikkausten ja haavojen nopeaa paranemista. Rikki öljyssä vähentää infektiota ja seleeni vähentää tulehdusta, jolloin iho paranee nopeammin.

5. Sydämen terveys:

Sinapin eteerinen öljy on kohonnut mono-tyydyttämättömissä rasvahapoissa ja erinomainen poly-tyydyttymättömien rasvahappojen suhde, joka mitataan hyvin sydämelle ja auttaa tasapainottamaan kolesterolitasoja kehossa. Kolesterolipitoisuuden parantaminen auttaa myös alemmat triglyseridit, muuten veren rasva-arvot, jotka voivat estää rasvan, munuaissairauden ja hypertyreoosin hoidon kokonaisuudessaan parantaakseen sydämen terveyttä. Runsaasti niasiinia, joka on B3-vitamiini, tämä vähentää kolesterolia ja estää verisuonten pääsyn estämään. Sinappiöljy säätelee myös verenkiertoa ja vähentää verenpainetta.

6. Ihon terveys:

Anti-sienellä ja antibakteerisilla ominaisuuksilla se pysäyttää ihon runsaasti infektioita, kun rikasmineraali täyttää. Se innostaa ihohuokosten avaamista iholle, mikä vähentää ihon väriä poistamalla kaikki toksiinit kehosta. Se auttaa myös hoidettaessa ihottumaa ja ratkaisemaan kaikki ihon kuivuuden ongelmat. Se virkistää ihoa parantamalla verenkiertoa koko kehon läpi, jos hieronta usein. Se on suurin koti lääketieteen saada tyytyväisiä kuin kuiva ja säröillä huulet jos sovelletaan usein vatsa-painiketta aiemmin kuin mennä sänkyyn. Se välttää ihon vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta ja hapettumiselta, koska se on rikkaus antioksidanttien lähteenä, joten estää ihon saamasta rypistynyttä ja varhaista ikääntymistä. E-vitamiini sinappiöljyssä auttaa vähentämään hienojakoisia viivoja ja ikääntymisen merkkejä. Se myös auttaa ihoa pysymään pehmeänä ja terveellisenä.

7. Öljyn hieronta kehossa:

Sinappiöljyn hierontaharjoitus tarjoaa Glowin ja sileän ihon. Se rauhoittaa koko kehon ja antaa vapautumisen ärsytyksestä parantamalla veren liikkumista koko kehon läpi. Se puhdistaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa ottamalla pois kaiken lian ja epäpuhtaudet kehosta. Essentti sinappiöljyhieronta on hyvää keholle monella tavalla, stimuloimalla ruoansulatusjärjestelmää ja hikirauhasia, jotka puolestaan ​​auttavat poistamaan elimistöön tulevia toksiineja lisäämällä verenkiertoa ja parantamalla ihoa..

8. Antibakteerinen, anti-sieni yhdessä anti-inflammatorisen toiminnan:

Antibakteeriset sekä anti-sieniominaisuudet toimivat hyvin ihottumien ja ihoinfektioiden vieressä. Sen anti-inflammatorinen ominaisuus auttaa vähentämään tilannetta koskettaa pudottamalla ärsytystä pinnoittamalla vatsaan. Tämä öljyllä on anti-sieni plus bakteerien ominaisuus. Minkä ajan kuluttua sinappiöljy voi torjua bakteeri-infektioita virtsateiden, paksusuolen, suolistossa ja ruoansulatuskanavan lisäosissa. Levitä iholle avoimesti; sinappiöljy voi auttaa torjumaan sieni-tautia. Sinappiöljyn seleeni auttaa niveltulehduksen ja reumasairauden sekä ärtyvän suolen oireyhtymän aiheuttaman kipua ja tulehduksia kohtaan. Öljyllä on myös glukosinolaattia ja kasvipitoisuuksia, jotka ovat antibakteerisia ominaisuuksia ja taistelevat vatsa- ja ruoansulatuskanavan bakteereja.

9. Hampaat:

Se tekee hampaista ja maidosta sopivan. Hampaiden harjaaminen suolan ja sinappiöljyn avulla tekee hampaista ja kumit vahvoista, sopivista ja huonoista hengityksestä sekä valkoinen. Se myös helpottaa verenkierron ongelmia, jos sinappiöljyn ja Sendha namakin (lisäksi kutsutaan suolaa käytetään nopeasti) lähetetään hampaisiin yhdessä kumit usein. Hampaiden harjaaminen hunajan ja sinappiöljyn seoksella tekee myös hampaat vahvemmaksi. Antioksidanttiset ominaisuudet ja sinappiöljyn vitamiinit tekevät siitä hyvän hampaan valkaisun ja vähentää kipua ja turvotusta.

10. Sinappiöljy vauvoille:

Sinun on tiedostettava, että öljyhieronta on perheperinne aina missä tahansa, missä on vauvoja ja uusia syntyneitä lapsia. Chill vaatii lisäöljyhieronta vauvoille. Talven alussa on tärkein huolenaiheemme säilyttää vauvamme / lapset mahdollisimman kosteina. Ei vain lämmin, kosteuttava on myös asia kuvitella. Vauva, se kehittää paino, puoliväli käsivarsi ja keskijalan kehä ja pituus. Sillä on myös antibakteerisia aineosia ja sillä on lämmitysvaikutus talvikuukausina.

Katso lisää:  Kuinka käyttää granaattiomavaraöljyä

11. Lievittää nivelkipu:

Sinappiöljyllä on lisäetuna kivun lievittämistä erityisesti niveltulehduksen tapauksessa; se auttaa lievittämään nivelkipua ja osoittamaan elämän eliksiiriksi tämän valtion ihmisille. Hieronta sinappiöljyllä reumaattisen ja niveltulehduksen vähentämiseen sekä rauhoittavan nilkkojen ja muiden nivelten ärsytystä sekä kipuja. Sen anti-inflammatorinen ominaisuus voidaan tunnistaa läsnäolo jäljittää mineraali nimeltään seleeni, joka on parempi lievittää yhteinen ja ihon tulehdus. Jos kyseessä on niveltulehdus kipu, lämmin 3-4 valkosipulinkynsiä 2 rkl sinappiöljyä ja hankaa se tarjousta nivelet hengähdystauosta. Silti, jos poltetaan muutoin kutiava tunne muuten näyttää ihottumaa heti pysähtyy käytä tätä öljyä. Sinappiöljyssä esiintyvät kurkumiinit ovat antioksidantteja, jotka auttavat niveltulehduksen ja reumatismin kipua

12. Normaali aurinkovoidetta:

Paksun sakeuden ja E-vitamiinipitoisuuden ansiosta tämän öljyn nykyinen käyttö suojaa ihoa kovien ultraviolettisäteiden ja muiden epäpuhtauksien lisäksi estäen ihosyövän. E-vitamiini estää ikääntymisen sekä ryppyjen lisäksi myös stand-inin aurinkosuojana. Antioksidanttiensa ansiosta se estää kehoa vapaista radikaaleista ja parantaa immuniteettia.

13. Vapautus kylmästä ja yskästä:

Tämä öljy on hyödyllinen niille, jotka ovat alttiita kylmälle sekä yskille, koska se auttaa selkeyttämään rintakehän sekä nenäliikettä. Sekoita yhden teelusikurin sinappiöljyä ja kamferi rintaan ja makaudu takaisin, jotta höyryt pääsevät keuhkoihin. Sinappiöljyhöyrytoiminnossa on muutama lusikallinen sinappiöljyä ja kumin pääsiäitä kiehuvaan veteen ja hengitä tähän höyryyn. Sinapin öljyn kova tuoksu lämmittää hengityselimiä, jolloin se tarjoaa suojauksen järjestyksen vieressä ja vatsan lisääntymistä. Öljy lievittää ruuhkia ja puhdistaa keuhkot helpottamaan hengityksen hengittämistä.

14. Syövän ennakointi:

Se on myös helppohoitoinen kotihoito, joka suojaa auringonpoltosta ja ultraviolettisäteet, jolloin vältetään ihosyöpä. Sinapinsiemeniin kuuluu runsas määrä glukosinolaattia, fyto-tekijä keholle ja ylimääräisille entsyymeille, jotka ovat altistuneet anti-syövän ominaisuuksille ja hyödyllisiä gastrointestinaalisille ja kolorektaalisyövälle. Sillä on yhdiste, jota kutsutaan glukosinolaatiksi, jolla on karsinogeeninen ominaisuus, siis viivästyttää syöpäsolujen kasvua kehossa. erityisesti rakon, paksusuolen ja kohdunkaulan syöpiin liittyvät. Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että sinappi siemenet pysäyttävät syöpäsolujen kasvamisen

15. Sinappiöljy painonpudotuksen eduksi:

B-ryhmän vitamiineja (tiamiini, folaatit, niasiini, B12, riboflaviini jne.) Täydentävät kapasiteettia, jotka auttavat nopeuttamaan aineenvaihduntamenetelmää ja siten auttavat painonpudotukseen ja hallintaan.

16. Silmät Terveys:

Tiedetään myös, että se parantaa silmäsairauksia. Sinappiöljypitoisuus B-ryhmän vitamiinit ja karoteeni (A-vitamiini) auttavat korjaamaan silmän häiriöt, jotka ovat samanlaisia ​​kuin kseroftalmia jne. Jos niitä käytetään usein. Se auttaa pudottamaan tummat silmät. On ehdotettu, että visioa voidaan parantaa hieromalla jalat alaosaa sinappiöljyllä päivittäin.

17. Säilytä ulos perästä plus maksa:

Se stimuloi pernaa myös maksa rajoitetulle epäluonolle ja ruoansulatusmehuille parantaakseen peristalttista liikkumista hyvän ruoan pilkkomiseksi.

18. Lisää terveellistä verenkiertoa:

Sinapin öljyn pintakeinojen hieronta lisää verenkiertoa koko kehon läpi ja stimuloi hikirauet kehon lämpötilan säilyttämiseksi. Koska se on voimakas piriste, sinappiöljy, hierontaan, auttaa kierron todisteita, joista voit nähdä, kun nahat tulevat ruusunväriseksi.

19. Hiusten terveys:

Se antaa hiuksille upean ulkonäön rakentamalla hiuksia pitkiä, paksuisia, mustia, sileitä ja kiiltäviä (jos ne soveltuvat paikallisesti hiusjuuriin tai muuten kulutetaan), koska se on täytetty lähes kaikista vitamiineista ja mineraaleista, joita halutaan terveelle karjalle.

Se motivoi oikeaa hiusten kasvua. Sinappiöljyn hiuslampaat hiuspohjaan stimuloivat asianmukaista hiusten kasvua parantamalla verenkiertoa hiusten juurille. Se suojaa hiustenlähtöeltä, kypsyneiltä hiusvahvuilta, hiuslaskuilta ja jne., Jos hieroa hiuspohjaa oikein. Se yhdistää hiukset terveellisiksi ja vahvoiksi välttäen hiuspohjan infektioista, kuten sienten kasvusta, hilseestä, kuivumista jne., Jos hiuspohjaa hierotaan sinappiöljysekoituksella, manteliöljyillä, kookosöljyllä ja oliiviöljyllä. Sinappiöljyssä esiintyvät rasvahapot ravitsevat hiuspohjaa ja karvatupuikkoja, jotka edistävät hiusten kasvua ja pitkiä, kiiltäviä lukkoja.

20. Estää ennenaikaisen harmaantumisen:

Sinappiöljy onnistuu ehkäisemään ennenaikaisen harmaantumisen ja tummentaa hiustesi luonnollisesti. Vaihtoehtona hiusten värjäämiselle voit hieroa hiuksi sinappiöljyä joka ilta tarkkailemaan tulosta. Rypäleiden komponenttien eri vitamiineja ja rasvahappoja sinappiöljyssä yhdistyvät sinapin öljyn parhaaseen tummempaan harmaisiin hiuksiin.

Katso lisää:  Kookospähkinäöljyhyödyt

21. Sinappiöljy nenälle:

Se hyödyttää nenän tukkoisuutta. Se tarjoaa välitöntä helpotusta nenän tukkoisuudesta, kylmästä sekä nenäongelmista, jos raaka-sinappiöljy on vain hyödyllinen kummallekin sieraimelle ulospäin. Se sakeuttaa nenän limakalvon purkautumisen kylmänä ja antaa vapautumisen oireesta. C-vitamiini ja antioksidantit tekevät nenästä eroon ja estävät tartunnan.

22. Estä ikääntyminen:

Sen hyvinvointi antioksidantteihin, fytotensiineihin (karoteenia ja luteiinia) sekä vitamiineja E, A, C ja K tekevät siitä älykkääksi estääkseen ikääntymisen, jos hierotaan usein. Se auttaa ehkäisemään yhteisiä iho-ongelmia. E-vitamiini auttaa estämään hienoja juonteita ja ryppyjä.

23. Estää hiustenlähtöä sekä ylimääräisiä päänahkahäiriöitä:

Sinappiöljy toimii hiusvesiantureina hiustenlähtöön ja kaljuuntumiseen sekä kuivan ja vahingoittuneiden hiusten hoitoon. Se estää hiuspohjan tartunnan estämällä sieni kasvun ja pitää sen hydratoituna. Suurin tapa on karistaa lämpimän sinapin, oliivin, kookospähkinän ja manteliöljyjen yhdistelmä ja hierovat hiuksiasi 15-20 minuuttia. Peitä hiuksesi suihkupussilla ja lika vapauttaa hiuksesi 2-3 tunnin kuluessa, mieto shampoo. Tämä rakentaa hiukset pitkiä, suuria ja loistavia. Vitamiinit A ja K öljyssä auttavat hiusten putoamisessa ja uudistumisessa.

24. Ärsyttävä:

Niin voimakas, sinappiöljy luonnollisesti olisi ärsyttävä ja piriste. Hieronta tämän öljyn avulla rohkaisee tunne palata tunnottomille alueille, se myös stimuloi lihaksia ja rohkaisee kasvua.

25. Sydämellinen:

Tämä on hyvä tonic, joka sopii kaiken kokoiselle terveydelle. Koska se on tonic tai sydämellinen, sillä on lämmitysvaikutus elin, joka on hyvä talvella. Tuloksena on suuri yskä ja vilustuminen sekä koko sisäinen järjestelmä.

26. Hyönteismyrkky:

Vahvan tuoksun ansiosta hyönteiset hajoavat sinappiöljyllä. Se on hieno ase näitä tuholaisia ​​vastaan, ja sitä voidaan käyttää hyönteisten karkotusaineissa ja kaasutusaineissa ja höyrystimissä.

27. Hengenahjat:

Sinappiöljy, kun hierotaan tai kulutetaan apua poikavan lämpötilan laskemiseen ja hikihuokosten avaamiseen, jolloin keho voi hikoilla ja siten poistaa toksiinit ja suolat kehosta.

28. Stimulantti:

Sinappiöljyn teho tekee siitä piristävän, mikä on hyvä hierontaan ja verenkierron parantamiseen ja ruoansulatusmehujen virtaamiseen sekä stimuloimaan hiusten kasvua.

29. Hyödyllisiä astman aikana:

Sinapin öljyä mitataan luonnollisen lääkkeen astma plus sinuiitti. Astman hyökkäyksessä hieroa rinta ruskea sinappiöljy vaihtoehtona tavallisille höyrytuoksuille voi tarjota helpotusta, sillä höyryn hengitys parantaa ilmavirtausta keuhkoihin. Voit myös yhdistää yhden teelusikallisen sokerin sekä yhden teelusikurin sinappiöljyä ja lusikoitua useita kertoja päivässä. Toisaalta, nauti sekoitus yhden teelusikallisen hunajan ja sinappiöljyn kolme kertaa päivässä. Nämä korjaavat toimenpiteet ovat onnistuneita astman hallitsemisessa. Öljyllä on vaikutuksia hengityselimiin, koska se paljastaa ruuhkautumisen ja tyhjentää hengitystiet.

30. Poistaa Tan Plus Dark Spots:

Sinappiöljy onnistuu poistamaan rusketuksen ja tummia täpliä tarjoamaan sinulle luonnollisen hehkuvan ihon. Siksi järjestää kasvonaamari sekoittamalla sinappiöljyä, curd, besan (Bengalin grammajauhoja) ja muutama pisara sitruunamehua ja tahra se kasvoillesi. Pese kylmällä vedellä 10-15 minuutin kuluttua. Tämä on tehtävä kolmesti viikossa suurimpien tulosten saavuttamiseksi. E-vitamiini öljyssä auttaa ravitsemaan ihoa ja viat ja tummat paikat vähenevät säännöllisellä hieronnalla.

Katso lisää:  Inkivääriöljy käyttää

Kaikkien käyttökelpoisten öljyjen moninaisia ​​käyttötarkoituksia ja etuja, terveellisiä meille sellaisilla tavoilla, joita emme olisi voineet kuvitella. Kuitenkin, koska se on voimakas ja ärsyttävä, sitä tulisi käyttää tietyn määrän huolellisuutta ja varovaisuutta.

Leave A Comment

3 + 3 =