3 Parhaat värit Sapphire Stones koristella Korut

Sapphire jalokiviä pidetään syntymäkivi syyskuun syntynyt ihmisiä on määritelty myös arvokas ja arvokas jalokiviä. Kestävyys, väri huippuosaaminen ja kovuus ovat verrattavissa. Se on myös suurelta osin toivottavaa ihmisten keskuudessa sen hohtavan ja hohdokas ulkoasu. Sininen safiiri tunnetaan erityisesti eksoottisuudestaan. Kashmirin sininen safiiri ja maissihiiltävät siniset safiirit ovat parhaita kiviä. Muita äärimmäisen arvokkaita safiirikiviä ovat vaaleanpunainen-oranssi ja väriä muuttuvat safiirit, jotka vaihtavat väriä sen päälle kuuluvan valon mukaan.

Safiiri Gemstones

Syyskuu Syntymäkoru Korut:

Keltaiset ja vaaleanpunaiset safiirit ovat nyt vähitellen tulossa suosituiksi ihmisten keskuudessa. Katso täältä 9 parasta Sapphire Stonesia kuvia.

1. Sininen Sapphire Stone Stud Pendant:

Sininen Sapphire Gemstone Stud Pendan

Vaativimmat siniset safiiriset jalokivi timantti riipukset ovat kaunein koru paloja joku koruja kokoelma. Kuninkaallinen safiiri jalokivi tyyny leikata stud keskellä muita valkoisia jalokiviä näyttävät ihastuttava ja arvokas muodossa riipus.

2. Keltainen Sapphire Stone Wedding Ring:

Keltainen sapphire gemstone wedding ring

Keltainen safiiri jalokiviä vihkisormukset ovat vain halu monien värillisten kiven ystäville. Keltainen safiiri jalokivi, jota ympäröivät valkoiset jalokivet, näyttävät niin kauniilta kuin koko sormus näyttää kuluneelta.

3. Natural Blue Sapphire Stone Rannekoru:

Sininen sapphire gemstone bracelet

Mitä muuta voidaan tarvita, kun kauniit siniset safiirikivet uskomattoman kimaltelevat ranteessamme? Valkoinen ja siniset safiirikivirakenteet, jotka on suunniteltu kuvioon, joka tekee ihastuttavasta rannekorusta, soveltuu hyvin lausuntoihin.

4. Sydän riipus sininen safiiri jalokivi:

sydän pendant with blue sapphire gemstone

Sapphire syntymästones tekevät vain eroa ihmisten elämässä, mutta myös kauniisti koristavat kaulansa tai sormensa tai kätensä. Kauniit siniset ja valkoiset safiirit, jotka ovat sydänriipus, ovat niin uskomattomia, kun ne kuluvat platinaketjussa. Kaunis kuvio näyttää uskomattomalta.

Katso lisää: Garnet Gemstone

5. Vintage keltainen Sapphire Stone riipus kaulakoru:

vuosikerta yellow sapphire gemstone pendant necklace

Keltaisilla safiirikivillä on loistava loisto pistokkaissa ja sävyissä. Tyyny leikattu keltainen safiiri voidaan käyttää kaulakoru ketjussa. Keltainen safiirikivi toimii enemmän, kun se koskettaa kehoa kaula-aukossa. Vaikutus kulumisen jalokivi toimii hyvin.

6. Sininen Sapphire Square jalokivi on Silver Wire rannekoru:

Sininen sapphire square gemstone on a silver wire bracelet

Sinisen safiirikiven hinta on verrattain korkea kuin mikä tahansa muu jalokivi. Nahkan ranteessa sinisen safiirin kuluminen uskomattomissa rannerenkaiden koruissa näyttäisi niin ihasteltavalta, söpöltä ja viehättävältä. Platina- tai sterlinghopea-rannekoru tuo enemmän loistaa safiirikiviin.

Katso lisää: Citrine Gemstone

7. Keltainen Sapphire jalokivi Stud riipus ja korvakoru Set:

Keltainen sapphire gemstone stud pendant and earring set

Riipus sarja kolme keltaista safiirikiviä nastat kaulakoru ja korvakorut näyttävät niin dynaamisilta ja upeilta, kun niitä käytetään todistusaineina. Pimeä sävy keltainen safiirikivi loistaa kirkkaana auringonvalossa.

8. Fancy Valkoinen Sapphire Stone Engagement Ring:

Valkoinen sapphire gemstone engagement ring

Valkoiset safiirikivet ovat hyvin harvinaisia, ja ne valitsevat harvat ihmiset kulkemaan jalokiviä. Valkoiset timantit valitaan enemmän, mutta ihmiset etsivät alkuperäistä valkoista safiiri jalokiviä heidän on tarkistettava todelliset.

9. Star Sapphire Gemstone Riipus:

Tähti sapphire gemstone pendant

Tähti safiirikivi ovat todellisia alkuperäiskappaleita löytyneet jalokivet ovat hyvin harvinaisia ​​ja niitä löytyy vain joidenkin jalokivikauppiaiden kanssa. Tähdet loistavat lyöntejä kivillä määrittävät tähden safiirit. Saatavana lähes kaikissa sävyissä tähden safiirit ovat yleensä tylsiä, mutta niillä on tähtitaivot, jotka antavat kimalleen kimalteen.

Katso lisää: Aquarius Birthstone

Sapphire jalokiviä käytetään yleisesti koriste koruja. Käytetään enemmän koruja, se on pitkälti kuluneet sekä miesten että naisten. Upeimmat siniset safiirit, joissa on syvä blues ja muut blues-lajikkeet, ovat tunnettuja avoimesta ja harvinaisesta saatavuudestaan. Sen lisäksi sinisiä, safiirikiviä keltaisia, vaaleanpunaisia, valkoisia, vihreitä, violetteja, oransseja ja mustia värejä myös hyvin toivottuja ja kuuluisia värejä safiiri jalokiviä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 2 =