25 yksinkertaista kotiin korjaustoimenpiteitä selkäkipu Tyylit elämässä

Päivittäisen elämän kasvavan paineen vuoksi elimistölle syntyy yhä enemmän stressiä, joka johtaa eri lihasten ongelmiin. Yleisimpien lihasongelmien joukossa selkäkipu on jotain, mitä monet ihmiset kokevat väestön keskuudessa. Joskus se johtuu huonosta asennosta ja osa lihasten jäykkyydestä. Kuitenkin syyt voivat olla monia, mutta kun alkaa kärsiä, ainoa asia on mielessä oikea parannus selkäkipu. Erilaisten hoitomuotojen joukossa ei ole mitään parempaa kuin kotihoidon käyttäminen tehokkaiden tulosten ja selkänojan helpottamiseksi.

Koti remedies for back pain

Natural home korjaustoimenpiteitä voidaan soveltaa kipu tilanteessa, jossa voit käsitellä ongelmia kodin mukavuuksista. Jos etsit joitain parhaita luonnollisia kodin korjaustoimenpiteitä selkäkipu, niin alla oleva opas on täydellinen läpi. Jatka lukemista!

Paras Natural Home korjaustoimenpiteitä selkäkipu:

1. Jääpalan sovellus:

Koti Remedies for Headache - Ice Pack

Yksi oikeista tehtävistä on soveltaa jääpakkauksia haavoittuville alueille. Tämä auttaa selkäkipujen hoidossa vähentämällä turvotusta ja tulehdusta alueella. Voit ottaa muovipussin, jossa on jääpaloja, ja aseta se takaisin pyyhkeellä 15-20 minuutin istuntoon. Tätä voidaan seurata 1-2 kertaa päivässä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

2. Hanki hieronta:

hierontaa 6

Hyvä hieronta voiteluaineöljyllä auttaa parantamaan alueen verenkiertoa ja vapauttamaan paineita jäykistä lihaksista. Hieronta tulee ottaa kerran päivässä ja mahdollisesti ammattilainen saada tuloksia. Käytä aromiöljyjä saadaksesi parempia tuloksia.

Katso lisää: Etusivu korjaustoimenpiteitä Ripuli

3. Basilikaa selkäkipu:

25 yksinkertaista kotiin korjaustoimenpiteitä selkäkipu Tyylit elämässä

  • Keitä tuoreita lehtiä kupilliseen veteen, kunnes vesi vähenee puoleen määrästä.
  • Tämä on syytä laittaa lämpimään lämpötilaan ja sitten lisätä suolaa.
  • Lievää selkäkipua varten ottakaa se kerran ja ota se kahdesti päivässä.
  • Tämä on yksi todistetusta kotikouristuskäsittelystä selkäkipulle.

4. Jooga auttaa:

25 yksinkertaista kotiin korjaustoimenpiteitä selkäkipu Tyylit elämässä

Hyvä luonnollinen koti korjaamiseksi on vapauttaa epämiellyttävä selkäkipu on noudattaa jooga tekniikoita joka päivä. Jokaisessa on oltava 15-30 minuuttia kestävä jooga, joka auttaa kehoa venyttämään ja vapauttamaan painetta lihaksissa. Yhdessä tämän kanssa se myös vahvistaa lihaksia sen varmistamiseksi, että selkäkipu ei ole vain hoidettu vaan myös vältetty.

Katso lisää: Luonnolliset korjaustoimenpiteet huonoja hengähdyksiä varten

5. Unikonsiemenet:

Unikko Seeds

Unikonsiemeniä on hienonnettava sileään jauheeseen yhdessä karkkikiven kanssa. Tämä jauhe tulisi varastoida ja syödä joka päivä 2 teelusikallista lasillista maitoa. Ottakaa se kaksi kertaa päivässä ja näe kuinka hyvin se kohtelee selkäkipua.

6. Ginger For Back Pain:

25 yksinkertaista kotiin korjaustoimenpiteitä selkäkipu Tyylit elämässä

Inkivääri tiedetään olevan erittäin anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Ginger paste, jos sitä käytetään takana yhdessä pienen eukalyptusöljyn kanssa, on yksi keino saada etuja. Inkivääri-teetä voidaan valmistaa myös kotona kiehuen joitakin inkivääriä kupillisessa vedessä ja sen jälkeen pienellä hunajalla. Nämä ovat joitain tapoja hoitaa selkäkipuja.

Katso lisää: Etusivu Oikeuskeinot päänsärkyä varten

7. Vehnä:

wheatgrass juice

Vehnä on yksi luonnontuote, joka tunnetaan sen analgeettisista ominaisuuksista. Tämä auttaa vähentämään kipua selästä. Jos haluat käyttää vehnää eduksi, jotkut vehnät on huuhdeltava vedessä yöllä ja aamulla korianteri ja cuscus ruoho olisi lisättävä. Lisää maustettu kuppi tähän ja tuo liuos kiehuvaksi. Tämä paksu seos on otettava kaksi kertaa päivässä kaarevissa olosuhteissa.

8. Valkosipuli:

25 yksinkertaista kotiin korjaustoimenpiteitä selkäkipu Tyylit elämässä

Se on yksi tehokkaista tuotteista, joita käytetään selkäkipujen hoitoon kodin korjaavalla tavalla. Valkosipulin öljyä voidaan käyttää hieromaan takaisin tai muutamia valkosipulin kynsiä voi syödä joka päivä hoidettavaksi ja paljon muita etuja.

9. Kamomilla-tee:

25 yksinkertaista kotiin korjaustoimenpiteitä selkäkipu Tyylit elämässä

Kamomilla on rauhoittavia ominaisuuksia, jotka auttavat vapauttamaan paineita lihaksista. Ottaa 2-3 kuppia tuoretta kamomilla teetä valmistettu kotona on hyvä tapa kohdella selkäkipuja. Kamomilla kukkia voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Paras luonnollinen kotihoito selkäkipu on kamomilla teetä.

10. Kasviöljy:

yrtti- Oil

Yrttiöljyn perusteet voidaan saavuttaa vain, kun hyvä hieronta rauhoittaa tulehdustasi kun rentoudut, etukäteen asetettu. Kasviperäisiin öljyihin kuuluvat eukalyptus, laventeli, oliiviöljy ja sellainen, jolla on kyky torjua tulehdusta avaamalla lihasten nykimiset, mikä mahdollistaisi tuskasi jäävän.

11. Epsom-suola:

Suola epsom

Epsom suola on hyvä antibakteerinen helpotus ja voi olla hyvä selkäkipu korjaustoimenpiteitä. Tämä auttaa myös tulehduksen, punoituksen ja turvotuksen estämisessä. Joka päivä suihkun aikana lisätään sekoitus sooda ja Epsom suola uimavesiin tai tee paksu liuos Epsom suolaa ja vettä ja aseta se takaisin.

12. Uinti:

Uima for weight loss

Uiminen alkuvaiheessa saattaa aiheuttaa vähän lihaskipua, mutta kun olet tottunut tähän, huomaat usein, että uinti on hyvä selkäkipu. Kun lihakset saavat työtä, vakiintuneesti selvittää, että kehon kaikki kuidut, lihakset ja sinew kasvot saavat jäykät lihakset toimivat. Selkälihaksenne on eniten rasitusta, kun siirrät molemmat ylä- ja alaraajoistasi ja prosessin kautta kehittämäsi kehosi alkaa vapauttaa kipu.

13. Akupainanta selkäkipu:

Takaisin pain Acupressure

Ei ole mitään hiukan ikää, vanha kiinalainen viisaus ei voi parantaa. Akupainanta keksittiin kiinalainen viisaus, nopea tapa päästä eroon jännityksestä elimistöltäsi, koska vapaasti virtaava energia tai chi, kuten he sanovat, irtoaa itse solmun käsityksestä, kun solmu on jännitysalue. Akupainanta uskoo pakotetun paineen soveltamiseen, mutta vain puristuneisiin paikkoihin, jotka vapauttavat jännittyneitä lihaksia ja antavat chi-virran vapaaksi ja vapauttavat näin lihaksen kipua selässä.

14. Hot Compress:

Kuuma Pack Massage

Joka kerta, kun kipu lähtee selkärankaan, laita kiehuvaksi kattila ja anna itsellesi mukava lämmin kuuma laukku pakata. Paljon aikaa kuumasta pussiin syntyvä lämpö antaisi lihastesi menettää jäykkyyden. Useimmiten jäykkyys on ensisijainen syy lihaskivulle, ja nyt sitä voidaan käsitellä puristuksella. Se on yksi parhaista kotiin keinoista selkäkipu.

15. Pehmeät venytykset:

25 yksinkertaista kotiin korjaustoimenpiteitä selkäkipu Tyylit elämässä

Kotihoitoihin selkäkipuihin kuuluu myös vähän liikuntaa, vain perusasiat, jotka eivät kovaa teidän jo pureskelemalla, vaan rauhoittavat ja rentouuttavat lihaksia hieman. Siksi pehmeät venytykset, muutaman kierroksen ja hieman taivuta eteenpäin ja taaksepäin voivat todella auttaa sinua käsittelemään pieniä lihaskramppeja takana.

16. Kalsiumin säilytys:

Maito more

Paljon näitä aikoja, puutteellinen luuston rakenne selässä, eli selkäranka voi olla syy selkäkipuusi. Tällä hetkellä maitoa kuluttava, vitamiinin ja kalsiumin vakaa lähde voi olla hyödyllinen sinulle pitkällä aikavälillä. Tämä koskee myös selkärangan niveltulehdusta ja asianmukaista hoitoa nyt antaa sinulle mahdollisuuden torjua selkäkipu lähitulevaisuudessa. Kalsiumpillit auttavat myös.

17. Unettomuus rintakipu:

Nukkumassa Positons

Paljonko korjaustoimenpiteitä selkäkipu voi olla sisällä pose tai asento, jonka päätät nukkua kanssa. Ruma asento tekisi paljon rasitusta selkälihassasi ja siksi yritä korjata asentoasi saadaksesi itsepäinen selkäkipu pois sinusta.

18. Painon tarkistus:

Paino Check

Osa kotiin korjaamiseksi selkäkipuihin sisältäisi myös sinun menevän lähteisiin selvittämään, onko selkäkipu yksinkertaisesti ulkoa vai onko jokin sisäinen häiriö, joka tosiasiallisesti aiheuttaa kipua päivittäin. Ylipaino ja liikalihavuus aiheuttavat liikaa painetta selkäliikkeelle ja siksi voivat aiheuttaa selkäkipuja.

19. Ruokailu:

öljy food for fair skin

Ruoan saannin on oltava ravitsevaa ja ruuansulatusta tarpeeksi, jotta sinulla olisi toimiva elin. Liiallinen kaasunmuodostus kehossasi voi myös olla selkäkipu, kun kaasu työntää elimet ympärilleen lisää tilaa. Aina valita ulkoinen entsyymi tai yrtit, jotta ruoansulatus pysyy ennallaan.

20. Istuva asento:

istuva posture

Myös paljon aikaa, miten istut, puhuu paljon asennosta tai selkäkipuasi. päivittäin on käydä läpi ahkera toimistokokouksia tai vastaanotto työpaikkoja, jossa sinun on istua koko päivän ja monta kertaa istumasi asento on tärkein syy selkäkipu. korjaa tapa, jolla istut. Joko kallistettava takaisin suora selkä tai istua suoraan.

21. Vaimennetut tilat:

Koti Remedies For Back Pain

Osa kotihoidon tai parantumisen selkäkipu luonnollisesti myös edellyttää, että voit muuttaa sängyn asetukset tai pohjimmiltaan kostutettu ympäristö talosi. Todennäköisesti auringonpaisteen tai vanhuuden puutteen takia asusteita, kuten patjasi, sohvan tyyny tai tyynyn vaimentuu päivän kanssa, ja tämä kosteus aiheuttaa paitsi selkä, myös ruumiinpysäytyksiä järjestelmässäsi. Kokeile valita ilmavampi huone, jossa on tarpeeksi auringonvaloa tai yksinkertaisesti saada uusi patja.

22. Savu vähemmän:

ei smoking

Tutkimus paljasti, että raskas tupakoitsijat ovat usein yhteydessä huonoihin selkäkipuihin ja syynä on nikotiini järjestelmäsi, joka rajoittaa ja rajoittaa veren virtaamasta vapaasti syitä, joilla on paljon jäykkyyttä tai joustavuutta elimistössä, mikä on tärkein syy selkäkipu.

23. Tai Chi:

Jooga

Rekisteröidy uudelle luokalle tällä kertaa Tai chi tunnetaan myös hyväksi kotiin perustuvaksi hauskaksi taistelulajikäytännöksi, joka pitää nivelet ja lihakset joustavasti, joten sinulla on parempi taakse.

24. Meditaatio selkäkipu:

Meditaatio

Pitkäjänteisen työn jälkeen, kun palaat kotiin murtuneen selän ja väsyneen tunteen, älä heti lyö sängyssäsi. Pidä aina loppu päiväsi vähän meditaatiolla, joka ei välttämättä suoraan vaikuta selkäkipuusi, vaan on polku kovettuneen tuskan kovettumiseen. meditaatio rentouttaa kehoa antaen sinulle lihaksesi paljon tarvitsemasi lepoa.

25. Vihreä tee:

vihreä tea

Viimeinen luettelo kotiin korjaustoimenpiteitä ovat mukava pitkä sip vettä höyryssä kuppi vihreää teetä, joka joukossa monia muita etuja voi myös vapauttaa kipua lihasten sinews ja nivelet.

selkäkipu on tavallinen syy erityisesti kiireiselle työpäivälle. pitkät toimistotyöt ja kantomatka tai jännitys lisäävät varmasti muutama kipua jo jäykkään selkää ja usein selkäkipu voi saada todella epäsäännöllisen, kun se tulee liikkumaan tai taipumaan.

Leave A Comment

29 − 27 =