25 Yksinkertaiset ja perinteiset nenärenkaat Intian korut

Nenärenkaat ovat olleet luotettavasti olennainen muoto. Huolimatta siitä, että nosteen lävistäminen on huomionarvoinen hankala toimintatapa, mutta viimeinen kohde tekee naisista menevän tämän kehyksen kaltevuuteen. Olitpa energinen koulu nuori nainen tai erittäin tärkeä myöhäistä naimatonta naista, kaikki tietävät, että sinun on esitettävä uusimmat esimerkit nenän renkaissa. Malleista supertähtiin ja bloggaajiin tähdet eivät ole arkailemassa vanhan nenärenkaan puhkeamista ja saavuttamaan punk-puolensa.

Intiassa nenärenkailla on esimerkiksi useita eri merkityksiä, kuten ihmeellisyys tai tavanomaisen tapaan. Joten, lue edelleen pohtimaan kaikkea nenästä lävistyksistä Intian hienoihin nenärenkaisiin.

Nenä lävistykset näyttävät häikäiseviltä, ​​mutta harkitsevat mahdollisuutta, että et halua keskittyä todella saada nenän lävistetty. Jos haluat yksinkertaisesti kokeilla yhden päivän punottumista, tutustu uuteen väärennettyyn nenärenkaaseen. Nämä nenärenkaiden mallit näyttävät yksinkertaisesti kuin aito artikkeli, mutta sen sijaan, että ne kokevat punkturoinnin, ne sopivat vain sieraimen reunaan.

nenä rings

Kuka ajatteli, että nenärenkaan ostaminen oli tällainen valikoima päätöksiä? Onneksi monet web-portaalit ovat tehneet suurimman osan tutkimuksesta sinulle. Nenäpistot tarjoavat näinä päivinä harvinaisen miellyttäviä ja helppoja käyttää. Nenäkorut voivat olla pienet napit, pienet renkaat tai jopa rajoittamattomat ympyrät. Suurin osa Intian nenän kulumista on kultaa, hopeaa, titaania ja jalokiviä. Paras osa on se, että niissä on yhdistelmä sävyjä tai kivet, jotka on upotettu niihin parantaakseen ulkoasua ja yleistä suuruutta. Seuraavassa on muutamia erinomaisia ​​nenärenkaita, jotka löytyvät markkinoilta suuressa kysynnässä:

  • Nostril-ruuvi on tasopainike, jota kuluu ja pidetään ruuvilla. Tämä voisi olla nokka, kukka tai jokin uusi taso.
  • Maharashtrassa hyvät naiset tiedetään käyttävän äärimmäisen eräänlaista tavanomaista helmi-nenästikettia nenän hyväksi, mikä lisää heidän yleistä huippuosaamistaan
  • Septum-nenärenkaat sijaitsevat säännöllisesti tavanomaisissa etelä-intialaisissa uskonnollisissa ja avioliittokapasiteeteissa. Ne ovat monipuolisia kultaisia ​​renkaita, jotka ulottuvat sieraimen tai septumin yhdistävästä jatkeesta.
  • Suurten kultapiirien, joissa on puolijalostettuja kivet tai helmi-palloja, havaitaan säännöllisesti Intian naisia.
  • Jos sinulla on mahdollisuus, että laitat varastoa syntymäkiviin, niin hänen sapphire nenästys olisi tahraton helmiä niille, jotka syntyivät syyskuussa.

Nenärenkaan kamaus on vain ornamentaation takana, sillä se kuluu takaisin Vedo-ikäisyyteen ja niin pitkälle kuin kukaan tiedä tekee kaikesta raskaudesta ja ajanjaksosta kärsivillä kärsimyksillä. Nenärenkaat Intiassa kuluvat joko sieraimessa, septumissa tai nenän laajentamisessa.

Suurten ja pienikokoisten nenärenkaiden mallit naisille:

Kun tällainen valtava sosiaalinen tunnustus on ristikkäin eri alueilla, nenärenkaat ovat nähneet suunnitelmaansa runsaasti lajikkeita ja sosiaalisia vaikutuksia. Seuraavat ovat ylätason nenärenkaiden järjestelyjä Intian paikallisten alueiden mukaan:

1. Latkan nenän rengas:

latkan-nenä-ring1

Tämä nenärenkaali on eräänlainen tavallinen metalliketju, jossa on koristeellinen charmia, joka näyttää kaikenlaiselta vetoketjun koruilta. Suunnitelma on tehty kaiken katsottuna kohokohta on enemmän metallinen ketjun osa kuin itse nenän rengas. Toinen säännöllisin Latkan-nimitys on nimeltään "Bullag", joka on riippuvainen septumista.

2. Punjabi Style Bridal Nenä Ring Design kulta:

punjabi-nath-2

Suunnitelmassa on äärimmäisen valtavirta Punjabissa, jonka pohjimmiltaan on keskipitkä tai laajeneva bändi, jonka vieressä on nollakokemuksia pitkin luustoa, joka kohoaa metalliketjua pitkin, joka yhdistää nenärenkaan hiuksiin. Yksi standout tunnetuimmista häät helmiä Intiassa, Punjabi Nath pidetään raskaampi mukauttaminen Nathni.

3. Laungin nenäkorut kulta:

laung-nenä-rings3

Renging lukuisia Bollywood lyricist, laung on kynsi muodostettu nenä tappi vallitseva monissa osissa Pohjois-Intiassa. Normaalisti kullasta tai hopeasta valmistettu ja arvokkaiden tai puolijalkaisten kivien kanssa karkaistu, laungia voi käyttää myös hääjuhlissa sekä muissa epätavallisissa tapahtumissa..

Katso lisää: Intialaiset perinteiset toonirenkaat.

4. Perinteinen iso nenärengas:

fan-muodostunut-nenä-ring4

Nämä ovat monimutkaisimmin suunniteltu nenärengas, joka ehkä kuvastaa sosiaalisen keskuksen. Ne ovat yleisiä osissa Himachal Pradesh ja Uttarakhand.

5. Suuret nenärenkaat häät:

spoked-nenä-ring5

Mainstream osissa Uttar Pradesh ja Bihar, pehmeä nenä rengas on pyöreä muodostunut jatkuva lakkaamaton pinnat jatkuu pitkin reuna. Ne on hahmoteltu siinä ominaisuudessa, että nenän rengas putoaa huulille, peittäen suuren osan suusta.

6. Etelä-Intian nenärenkaat - Mukhuttis:

mukhuttis6

Mukhuttis, kuten tunnetaan maakunnallisessa murteessa, on kevyt painoinen nenäkärki, jota yleensä naiset ovat Konkan ja Goan naisia. Kuitenkin ne ovat kuluneet Keralassa ja Karnatakassa liian pienellä hemmottelulla, jossa naiset käyttävät sitä molemmissa sieraimissa.

7. Simple Nose Stud Ring tytöille:

nenä-yo-ring7

Yleensä kuluneet useimmat naiset molemmissa sieraimissa, nenänuppien säännöllisesti koostuu joko muutama jalokivi monimutkaisesti määritelty antaa todellista Etelä-Intian etukäteen. Nenäketjua käytetään vanhanaikaisesti ja suunnitelma puhuu suuremmasta määrästä yhteiskunnallista merkitystä.

8. Indian Pullaku Design:

the-pullaku-nenä-ring8

Tätä nenärenkaa käytetään normaalisti septumissa tai sierainten alaosassa. Ne saapuvat valikoimaan muotoja ja kokoja ilman varsin vähän embellishments mukana. Ne ovat yleensä kuluneet yksin tai kerhotoina muiden nenästickilla.

Katso lisää: Hopeasormukset naisille.

9. Kulta Long Nathni Design:

nathni-nenä-ring9

Nathni on tunnetuin silmukka-nenän rengas, jota useimmat vihoavat Gujaratin ja Rajasthanin naiset. Ne on tyypillisesti valmistettu kulta tai hopeaa ja ne ovat jonkin aikaa koristeltu vähäarvoisella arvokkaalla tai semi-arvokkaalla timanttikivellä, joka liittyy hiuksiin pitkällä herkällä metalliketjulla

10. Maharashtrian Nath Design in Gold:

Maharashtrian-nath-10

Mahtavaa Bollywood-naamiota käyttävä Maharashtrian nath on tunnetusti ristikkäin Intiaan verrattuna sen merkittävään cashew-pähkinän muotoon. Ne on yleensä valmistettu helmistä, pisteistä ja muista kauniista kivistä palvelemaan kukin pelletti.

11. Konkani Nose Ring Design:

konkani-yo-ring11

Konkani-nastat ovat hyvin teoreettisia ja niitä kuljettavat luonnon komponentit; nastat valmistetaan kalojen, siivekäs olentojen ja niin edelleen koristeltuihin ja koristeellisiin arvokkaisiin tai semi-arvokkaisiin kiviin. Huolimatta siitä, että kulta ja hopea ovat perusmetalleja, joita käytetään osana suunnitelmaa, mutta jokainen Konkan-helmi heijastaa sitä vaivattomuutta ja maltillisuutta.

12. Intian Suunnittelija Nose Rings White Gold:

designer-nenä-ring12

Suunniteltu erityisesti julkkiskaistalle ja kehittynyt Vidyabalan ja Sonam Kapoor; Canne Film Festival näki joitain emotionaalisia nenä rengas ääriviivat jalokiviä ja valkokulta, joka voi myös olla ihmisarvoinen vaihtoehto tahansa Intian lady tunti.

13. Black Metal Nose Ring:

black-metal-nenä-ring13

Tämä on toinen tyylikäs nenäpallo, joka tunnetaan nykyään ja antaa tyylikästä kasvotusta. Voidaan yrittää sitä eri päivinä ja tapahtumina.

Katso lisää: Titanium Häärenkaat.

14. Big Diamond Studded vanteet:

iso vilisevä-vanteet-14

Nämä muuttavat hakua kokonaan ja vaativat harvinaista tapahtumaa, kuten häät tai juhlat. Nämä epäilemättä näyttävät upealta, koska ne yleensä muuttaa ulkonäköä ehdottomasti.

15. helmillä kultaa Bali Design:

helmillä-kultainen-bali15

Erilaisten hued dabsien upottaminen perusnaulaketjuun on vielä yksi kuvio ja yksi voi koordinoida hampaita ja asuja hullu ulkonäköön.

16. Korut Nenärenkaat mallit:

helmi-nenä-rings16

Jalokivi on luotettavasti ollut nuoren naisen lähin toveri. Nykyään se ei tule vain renkaisiin, mutta myös nenäketjuihin. Huolimatta siitä, että kaikki tämä lumi ympäröivät, jokaisesta lumesta on joka tapauksessa tullut arvokas kivi.

17. Timantti Nenärenkaat naisille:

Diamond-nenä-rings17

Niille henkilöille, joilla on terävä nenä, yksinäinen koru nenä kiinni oikealla sieraimella päivittää ulkoasua nenän. Perussuunnitteluhaku parhaiten näille henkilöille. Kaikista asioista, huolimatta siitä, kuinka houkutteleva silmäsi voi olla, kiiltävä koristekasvojen koristelu edes käsittelee nyt silmäsi nenäsi.

Katso lisää: Nenäpin timantti korut.

18. Kultaiset nenärenkaat mallit:

kulta-nenä-renkaat-designs18

Kulta on kuuluisa koruista ja nenärenkaasta aina tyylikkäämpiä, kun se on valmistettu kulta. On monia paikkoja, joissa on pakko käyttää nenärenkaa ja myös kultaa. Ketju on joskus liitetty korvaan ja joissakin paikoissa sieraimet lävistetään.

19. Diamond Circles nenärengas muotoilu:

timantti-circles19

Yksinkertaiset ja pienet pyöreät nenärenkaat timanteilla ovat aina hyvä vaihtoehto Intian morsiamelle. Kevyet nenäketjut ja jalokivet eivät koskaan lakkaa klassisesta valinnasta morsiuksille missä tahansa maailmassa.

20. Kultaisen nenärenkaan ketju:

kulta-nenä-rengas-with-chain20

Kun ostat ja kulutat kultaiset nenärenkaat, et kääntyä huonosti pois mahdollisuus, että teet tutkinnan oikeutetusti ja päättää tarpeitasi niin tyyli, materiaali ja menosuunnitelma. Kultaiset nenärenkaat ovat yleisiä ympäri maailmaa ja naiset pääsevät lävistämään nenänsä niin, että ne pysyvät ajan tasalla.

Katso lisää: Nenäliittimet mallit kulta.

21. Bridal Diamond Nose Ring Korut:

morsiamen timantti-nenä-ring21

Nenärengas on tärkeä osa morsiamen koruja, ja se kuluu joko vasempaan tai oikeaan sieraimeen aliviljelmästä riippuen. Tämä timanttisormus lisää kauneutta kauniiseen morsiameen. Uskotaan, että yllään nenän rengas morsian on enemmän ihastuttava miehensä silmissä.

22. Värilliset nenärenkaat:

värinen-nenä-renkaat-22

Punainen on energian sävy. Jos sinulla on kevyt koostumus, on toisinaan paras käyttää tylsää koruja. On olemassa laaja valikoima varjostusnuolen renkaita, jotka voit vastata vaatetuksesi näyttää suosittu. Tavallinen ja perustuva takki kasvattaa yksilöiden huomiota kasvosi ja sen koristelujen suhteen.

23. Hopean nenän rengas:

hopea-nenä-ring23

Jos etsit suosittua, mutta suoraviivaista ja la-moodi koristetta, hopea käämitys koostuu nenäketju sopii sinulle. Yksilöt saavat nykyään järkevän tyylisi riippumatta siitä, että sinulla on kiiltävä koristekuvio nenäsi.

Katso lisää: Nose Pins mallit hopea.

24. Yksinkertainen kultaisen nenärenkaan muotoilu:

yksinkertainen-nenä-ring24

Se näyttää todella tyylikkäältä ja sopii hyvin erilaisiin tapahtumiin ja asuihin yhtä hyvin! Yksinkertaisilla nenärenkailla on yksi tai kaksi nastojaa. Nämä nastat näyttävät todella ihanilta, joilla on tarjottu nenää ja ne voivat kiinnittää huomiota tähän ihastuttavaan kohdistukseen, joka on erotettu nenästä.

25. Kierteellinen Golden Loop:

nastoitettu-kultainen-loop-25

Tämä nenärengas on sekoitus kultaa ja timantti pinnoitettu välillä. Nämä timantit lisäävät sen armoa ja tekevät niistä houkuttelevammaksi. Tämä nastoja voi helposti kuljettaa sinun juhlatilaisuutesi tai ystäväsi häät.

Näin ollen nykyään on valikoima erilaisia ​​erikokoisia nenärenkaita, joita yksityishenkilöt voivat käyttää. Huolimatta siitä, että nenärenkaan tavanomainen merkitys ei ole jäänyt huomiotta, se on tehnyt aaltoja nykyaikaisissa kuvioissa ja on muuttunut muotoilun koristeluun naarojen ja muutama miesten rypäletuille! Tällä tavalla, naiset, jotka ovat viimeisimpiä muottien tukija ja tarvitsevat hullun, suosittu ilme, pyrkivät mihin tahansa näistä nenäkoristeista.

Uskotaan, että kulta pidetään parhaimpana metallina nenätapeille, lähinnä sen ominaisuuden valossa, joka pitää lämpöä. Nivelistä lähtevä heilutus on säädettävä ja jäähdytetty pois kehosta. Koska se voi, harvinaisia ​​metalleja voidaan hyödyntää heidän virheettömyyttään tai suuruutensa puolesta..

Suuri osa intialaisesta naisesta, joka rakastaa itsensä perinteisiin koristeluihin, kuten käyttää nenän rengasta kuin loistava nenäverhoilu, koska sitä pidetään houkuttelevimpana koristeena. Nenärenkaalla on nykyinen muoto. Se kuluu myös länsimaisessa kulttuurissa, ja sitä pidetään muotimaisemana. Tässä vaiheessa on pois mahdollisuus, että olet lisäksi kiehtoi nenä renkaiden vetovoima yksinkertaisesti eteenpäin ja kokeilla niitä.

Leave A Comment

+ 13 = 15